sheky כתב:
חחחח נתת ציטוט של אביגדור ליברמן וזה קמפיין?
בוא תראה לי איפה אחים לנשק הדהדו, איפה מחאת המילואימניקים... תראה לי בבקשה קמפיין.
הקמפיין היה שהחצי של העם שמתנגד לרפורמה נמצא בכל המקומות החשובים ובלעדיו אין צבא. חלק קטן מהקמפיין שלא היה קשור להפיכה המשטרית אלא לשוויון בנטל דיבר על הפטור לחרדים.
לא היה שום קמפיין נגד הציונות הדתית או ימנים באופן כללי, אני מחכה בקוצר רוח לראות קמפיין בנושא... פרסום של אחים לנשק כמו שרשמת, הודעות מתואמות של לפיד/גנץ/ווטאבר, בוא, תראה שהיה פה איזה קמפיין/קו/וואטאבר...
אתה כזה חרטטן שזה לא יאמן... אני פשוט לא מצליח להבין אם אתה משקר ביודעין או לא זו פשוט יכולת עיבוד המציאות שלך.
קמפיין ה"בוזזים והמשתמטים" זה כמובן עוד גיזלויט שלך כי הקמפיין זה "ממשלת המשתמטים בוזזת בשעה מלחמה". קמפיין שאני אישית לא אוהב אבל הוא מדבר על החרדים שמשתמטים ולוקחים תקציבים בזמן מלחמה ועל אנשים כמו סמוטריץ' ובן גביר (אחד עשה צבא מקוצר ברמאות, השני לא עשה). הבנת הנקרא יכולה לעזור...
כמו שאמרתי, אפס אינטגריטי.
אני תוהה איך אתה עובר מעבר חציה בשלום עם יכולת אבחנה ברמה שאתה מציג פה.
הבאתי לך 3 דוגמאות לניסיון מתמשך להציג את הימין כולו (לא דובר על חרדים, אלא על הקבוצה שתומכת ברפורמה) כמשתמט ולא משרת בצהל. 2 דוגמאות משנה שעברה וקמפיין בוזזים מהמלחמה. אלו דוגמאות קטנות, התקשורת והמחאות היו מלאות ב"חצי העם משרת בצהל משלם מיסים מגן על החצי השני ". גם זכ"א שמע וראה את הניסיון הזה. גאווה מטופשת של אותם שליחים ומשולחים שהם זה צהל, ולכן יכולים להשתמש בשמות כמו אחים לנשק ומחאת המילואיניקים כאילו הצבא של אבא שלהם. בפועל חצי ממצביעי האופוזיציה משתמטים/משרתים בתפקידים מיותרים. גם הניסיון להציג כך את הקואליציה הוא אידיוטי, הקואליציה מייצגת אנשים שמשרתים ביחידות הכי קרביות בצהל. להשתמש בשאלת השירות הצבאי כדי לשלול מהמפלגות שהם בחרו בהם לחוקק? רובה המוחלט של הקואליציה שירת בצהל ורוב מי ששירת גם לחם בצהל.
סמוטריץ עצמו שירת שנה וחצי כרז"ר בחטיבת המבצעים של המטכל. לעומת זאת האופיזיציה... בוא, השירות של סמוטריץ' היה כנראה הרבה יותר משמעותי ממר כתב במחנה לפיד, גברת גלי צהל מיכאלי, פקידת צנחנים גלאון, ומשק הגנ'מ ליברמן. גם אם תחבר את השירות הצבאי של כל ראשי האופיזיציה הנוכחית יחד, עדיין רז"ר בחטיבת מבצעים תפקיד משמעותי וחשוב יותר. אז שיספרו לסבתא על בוזזים ומשתמטים, בנתיים ראינו מי 40% מההרוגים בעזה ואני אספר לך בסוד, לוחמים מספרים שאחוז הקצינים עד דרגת מגד עם כיפה על הראש היא אפילו גבוהה יותר.