סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 5:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 9:38 am 
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=457242

אוריאל, גם מרטין שילר ברשימת המועמדים, קצת יותר דומה לפרופיל שחיפשת.
באופן כללי, הרשימה הארוכה מרגישה לי יותר כמו אמצעי לחץ על דז'יקיץ מאשר חיפוש אמיתי וממוקד.

ודי נחמד שחזרנו להיות קבוצה רגילה עם הדלפות שעושות את החיים מעניינים.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 9:51 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
נביא בעירו כתב:
למעשה, ההחלטה שהכי אהבתי אצלו היתה לייבש את אליהו והלפרין באירופה

רק אעיר הערה קטנה מבלי להיכנס באמת לדיון.
אליהו והלפרין לא באמת יובשו אז באירופה (ואין לי מושג איך זה הפך ל"נרטיב שגור", שמצטטים אותו).
הלפרין קיבל אז 19 דקות למשחק (לעומת 20.5 בעונה הקודמת), אליהו קיבל 15.5 דקות למשחק (לעומת 22 בעונה הקודמת). צריך לזכור ששניהם היו לקראת סיום הקריירה, ולכן ירידה בדקות היא דבר טבעי עבורם, בטח בקבוצה מרובת זרים (כמדומני 6 קבועים + "מזדמנים").

אליהו היה אחרי שנה שבה נבחר לישראלי המצטיין בליגה. ובדיוק קיבל הארכת חוזה של 3 שנים בסכום שלא היה לישראלי עד אז ומאז. יותר נכון לומר שהעונה הזאת אצל סימונה התחילה את שלב הדשדוש שלו. זה ד״א היה לגמרי באשמתו כי סימונה יותר העניש על חוסר מאמץ הגנתי ולא סתם על חוסר יכולת. בסוף את הדקות שלו באירופה אליהו הפסיד לשחקנים כמו פיטרסון. לא בדיוק שומר גדול אבל אחד שהפנים את רוח המפקד והתחיל להרביץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 9:54 am 
Sophomore

יוניק כתב:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=457242

אוריאל, גם מרטין שילר ברשימת המועמדים, קצת יותר דומה לפרופיל שחיפשת.
באופן כללי, הרשימה הארוכה מרגישה לי יותר כמו אמצעי לחץ על דז'יקיץ מאשר חיפוש אמיתי וממוקד.

ודי נחמד שחזרנו להיות קבוצה רגילה עם הדלפות שעושות את החיים מעניינים.

מאד מקווה שזה אמצעי לחץ על דזיקיץ כי חוץ ממרקוביץ אלו אפשרויות מאד עצובות. מדברים פה הרבה (ובצדק) על בניית פרויקט, דבר כזה תלוי מאד במאמן שהוא מכפיל כוח אמיתי ובהמשכיות איתו כדי לקצור הפירות. דזיקיץ מושלם לזה. לבחור מאמן סתם בשיטת מי פנוי באלנבי ייגמר בסבירות גבוהה בהחלפה שלו וחצי קבוצה בקיץ ושוב התחלה מההתחלה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 10:48 am 
מנהל פורום

כן, שילר הוא שם מעניין
הניסיון המוצלח שלו בג'י רלוונטי
לא הייתי מתרגש מהפיטורים שלו בז'לגיריס וסרגוסה
לדז'יקיץ גם היו כאלה בתיק כשהגיע אלינו
מה שצריך לבדוק זה איך התנהגו הקבוצות אחרי שפוטר, האם הייתה פריחה או שהיה יותר מאותו דבר.
חשוב להצמד למגמה, אתה מתכוון להיות הקבוצה הטובה בישראל?
גולמץ (אחד השחקנים החכמים בתולדות הקבוצה שלנו) יכול להיות עוזר, יכול לקבל קבוצה בלאומית שתשחק תחת חסותנו, לתת לו לזכות בליגת האלופות ולנצח בסדרות את הפועל ת"א ומכבי ת"א? לא רציני
מרקוביץ מאמן רציני, אבל כבר הרבה שנים בדרג השני באירופה בלי שאימן את הטובות, וזה קריטריון חשוב.
אתה מאמן הרבה עונות בטורקיה צרפת וספרד? למה לא קיבלת הצעה מאף אחת מהגדולות?
אתה רוצה להיות בין 10 הקבוצות הטובות באירופה, ושהמועדון ינוהל במודל NBA גולמץ הוא צעד ענק אחורה, מרקוביץ הוא דריכה במקום במקרה הטוב, שילר מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 11:19 am 
Junior

אני מניח שהקבוצה חושבת גם על אופציה של להביא מאמן שיזוז הצידה במקרה ודברים מסתדרים עם דז'יקיץ' (המלחמה מסתיימת או שהוא משתכנע לבוא), אולי אפילו מישהו שהוא מאמן בישראל תחת הנחייה מרחוק של דז'יקיץ' ועוזר מאמן באירופה. זה מודל מורכב ובטח לא בריא, אבל אולי עדיף מהחלופות של להיות בלי מאמן או לאבד את דז'יקיץ'. במקרה כזה אני מניח שמדובר או על מישהו פחות בכיר (גולמאץ') או מאמן ליגה ישראלי (מה קורה עם אורן אהרוני?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 11:27 am 
Junior

bangalaDesh כתב:
גולמאץ החביב היה מארקס מיירס של התקופה. גם אני אהבתי אותו, ובגלל זה לא יודע אם אני מאחל לו לבוא
יש לי תחושה שכל מי שיחליף את דז׳יקיץ׳ כרגע יגיע לסיטואציה שתגרום לקדנציה של אדומייטיס פה להיראות טוב (וגם כאן נסיים את העונה עם יונצ׳וק על הקווים)
אז אולי שווה לחכות לקיץ

מה שבעיקר אזכור מהתקופה של גולמאץ בהפועל:
- בתחילת העונה היה חלק מקבוצה שנראתה מדהים בהתקפה
- מהבודדים בליגה שעשה טריפל דאבל
- הכי חשוב - בגמר הוא היחיד ששם לב שבמהלך האחרון בורשטיין חטף את הכדור, חשב שנגמר המשחק והתחיל לרוץ עם הכדור, ולמעשה עשה צעדים. הבכי לשופטים לא עזר. אולי בתור מאמן היה לוקח צ'אלנג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 1:33 pm 
Junior

הפועל עומדת לדין על הציוץ של אדלסון. האם נרקמת פה עסקה של 100k תמורת אישור לרשום את קארינגטון כזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 2:48 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
bangalaDesh כתב:
גולמאץ החביב היה מארקס מיירס של התקופה. גם אני אהבתי אותו, ובגלל זה לא יודע אם אני מאחל לו לבוא
יש לי תחושה שכל מי שיחליף את דז׳יקיץ׳ כרגע יגיע לסיטואציה שתגרום לקדנציה של אדומייטיס פה להיראות טוב (וגם כאן נסיים את העונה עם יונצ׳וק על הקווים)
אז אולי שווה לחכות לקיץ

מה שבעיקר אזכור מהתקופה של גולמאץ בהפועל:
- בתחילת העונה היה חלק מקבוצה שנראתה מדהים בהתקפה
- מהבודדים בליגה שעשה טריפל דאבל
- הכי חשוב - בגמר הוא היחיד ששם לב שבמהלך האחרון בורשטיין חטף את הכדור, חשב שנגמר המשחק והתחיל לרוץ עם הכדור, ולמעשה עשה צעדים. הבכי לשופטים לא עזר. אולי בתור מאמן היה לוקח צ'אלנג'

בהמשך לענייני גולמץ
הוא לא היה מפסיק לדבר עם המאמן (כשהיה על הספסל) ועם השופטים, תמיד היה לו מה להגיד, גם לשחקנים
יש מצב שהוא נולד להיות מאמן וקריירת המשחק נועדה רק להכשיר אותו כמאמן
אני מחכה שקאלמי יצטרף לדיון, זוכר אותו כחובב גולמץ אבל לא בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 3:34 pm 
Sophomore

הדבר שהכי אזכור מהגולם, זה את ההבאה של טרנס מוריס באמצע העונה על העמדה שלו. הצעד שבאמת הפך את הקבוצה מחביבה להיסטורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 4:05 pm 
מנהל פורום

הקבוצה של 2007 הייתה הקבוצה המהנה לצפיה בתולדות המועדון בפער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 4:12 pm 
Hall of Famer

לא מסכים. העונות של הגביעים של קטש עם טיישון, ג׳קובן ופלדין היו יותר מהנות לצפיה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 5:13 pm 
Sophomore

קשה להשוות. אני עדיין נוטה לקבוצה של עונת הקורונה, אבל 2007 אחת המטורפות ללא ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 10:26 pm 
Hall of Famer

ירושלים מתקשה מול פאקינג ב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 10:38 pm 
Hall of Famer

כריס ג'ונסון ה5 הכי טוב שיש לירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 11:11 pm 
מנהל פורום

גם אנדור בדרך החוצה מהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 11:30 pm 
*יונתן אלון לפני המשחק:*
”מסתמן שדז׳יקיץ׳ לא ימשיך בהפועל ירושלים. כמו שזה נראה כרגע, נצטרך למצוא אלטרנטיבות“.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 12:49 am 
מנהל פורום

לפי מה שהוא אמר דיי ברור שדג'קיץ' לא ימשיך לאמן. זה רק עניין של זמן עד שימצאו מחליף ואז יוכלו להודיע רשמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 1:18 am 
Freshman

שמחתי להיות היום בארנה, אבל וואו - זה היה חתיכת משחק מזעזע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 2:00 am 
ציטוט:
*יונתן אלון* במסיבת העיתונאים:

* *מה קורה עם המאמן?* "זה עוד לא הוחלט סופית. אבל זה ברור לכולנו, גם לו וגם לנו, כמה דברים. גם שקבוצה צריכה מאמן 24/7. זה ברור גם שהמצב קשה ולנו זה מאוד ברור שהמאמן יצר פה משהו מיוחד. אנחנו כקבוצה אמרנו כמה פעמים, ואני אומר גם עכשיו, שאנחנו מוכנים לשלם מחיר מסוים אם מה שצריך זה קצת זמן. ברגע שנבין שזמן הוא לא הסיפור אז נצטרך להתקדם הלאה בלית ברירה ולנסות לחשוב איך אנחנו מוצאים מישהו שיצליח לשמר את הדרך המקצועית שיש פה כי במקרים רגילים של החלפת מאמן יש סיבה להחליף את הסיסטם המקצועי. כאן זה לא מקרה כזה ולכן אנחנו צריכים לחשוב גם מחוץ לקופסא וגם לחפש אנשים שהדרך שלהם דומה לדרך שכבר יש כאן כי השינוי הזה הוא כפוי, לא משהו שאנחנו רוצים. אנחנו רוצים למזער את הנזק של השינוי הזה".
* *יש דדליין?* "אנחנו כל הזמן מדברים, גם עם המאמן וגם בינינו. מנסים לקבל את ההחלטה הכי חכמה. אין דדליין."
* *עד כמה זה קשה לחפש מישהו שיהיה ממש כמו דז'יקיץ'?* "מאוד קשה. החוקים של האיגוד לגבי המאמנים שיכולים לאמן בארץ לא עוזרים. אבל אנחנו פה בשביל להצליח במה שאנחנו עושים, לא בשביל לספר סיפורים."
* *האם אתם רוצים להביא מישהו רק עד סוף העונה או גם מעבר? זה גם שיקול?* "זה גם אחד השיקולים שאנחנו שוקלים אותו. האם אנחנו רוצים להביא מישהו שיגמור את העונה בצורה הטובה ביותר או מישהו שאנחנו כבר הולכים לרוץ איתו מרתון. יש הבדל כשמחפשים שחקנים ומאמנים בקיץ ובחורף. כשאתה מחפש בקיץ אז יש לך המון אופציות, אתה עושה מו"מ ואתה בוחר לפי הדרך שאתה רוצה לבנות. בחורף אתה בודק מה יש ומתנהל לפי השוק. עכשיו אנחנו בחורף."
* *הרבה מהשחקנים שלכם הם "שחקנים של דז'יקיץ'". בהתנהגות, במשחק.. אתה מפחד מהיום שאחרי?* "אני לא מפחד כי כולנו מבינים את הסיטואציה, גם לשחקנים יש מוטיבציה פנימית להצליח. יש פה חבורה מדהימה של אנשים שרוצים להצליח, דוחפים את זה קדימה. אתם צריכים לזכור שהקונטקסט הכללי הוא שהפועל ירושלים הולכת להיות בצמיחה מטורפת. הכניסה של מתן למועדון נותנת פה בוסט מדהים שעכשיו זה כאילו נסענו בדרך ועלינו על אבן אבל זה הולך רק לכיוון אחד, לכיוון של משהו שלא היה עדיין באירופה. אז שוב, את המטרה אנחנו יודעים, את הדרך אליה אנחנו עדיין מחפשים אבל אנחנו נגיע לשם".
* *מאמן עוזב, שחקן עוזב, אנשים שנה ראשונה במועדון עדיין לומדים את העסק, איפה זה תופס אותך?* "מדינת ישראל במלחמה. יש אנשים שהמשפחות שלהם עכשיו קרועות. יש אנשים שאיבדו את החיים של הקרובים שלהם אז הם היו מתחלפים עם הבעיות שלי בכל רגע. בואו ניקח דברים בפרופורציות. מקצועית, אלה באמת שבועות וימים מאוד עמוסים. בסה"כ במערכת שלנו יש אנשים חדשים יותר בתחום של המשרד, פחות בתחום המקצועי, אני סומך על האנשים פה".
* *מה הסיטואציה עם מוריס אנדור?* "אנחנו גם מבררים כדי לראות אם זה עניין של עוד כמה ימים או שצריך לסיים את הסיפור".
* *האם זאת אופציה שאתה תאמן בסוף?* "אני חושב שזה לא נכון למערכת".
* *יש דדליין לגבי קאדין קרינגטון והרישום שלו לליגה?* "חלון הנבחרת".
* *בשיחות עם המאמן, מה הוא מצפה מכם?* "שום דבר. אתם צריכים להבין, יש איזה שיח שאני רואה אותו כאילו מישהו לא בסדר פה בסיפור, כאילו אנחנו והמאמן באיזשהו ריב, זה בכלל לא המציאות. אנחנו בסיטואציה רעה. אנחנו קורבן של הסיטואציה, המאמן קורבן של הסיטואציה, אין פה כעס, זה יותר גדול מזה. הפועל ירושלים נדפקת בסיפור הזה. דז'יקיץ' גם נדפק ממנו. הוא לא עושה לנו דווקא".

מדבר מאד בכנות חייב לומר.

החידושים: ההחלטה על קרינגטון עד חלון הנבחרת.
אנדור עניין של ימים לכאן או לשם (כנראה לשם)
דז'יקיץ אולי בכל זאת יתנו לו להתבשל קצת וגם אם יפרדו ממנו לא מופרך שישאירו חלון לחזור בעונה הבאה.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 10:35 pm 
Sophomore

כל הפועל תצטרך לעבור, איך נקרא לזה, דה-דז'יקיצ'יזציה, ובראשה האוהדים. סיפור קטן: בינואר 2016 דז'יקיץ' סוף סוף קיבל את פרטיזן, הקבוצה של אמא שלו, המקום בו הוא התחיל לאמן בנוער 25 שנה קודם לכן ובו הוא התקדם עד לתפקיד עוזר המאמן - ובו נתקע במשך שנים. מצבה הכלכלי של פרטיזן באותה תקופה היה כזה שהיא לא יכולה היתה להרשות לעצמה אפילו לשחק ביורוקאפ - ובקיץ, אחרי שנה בלי מפעל אירופאי היא לקחה את ההצעה של פיב"א להצטרף למפעל החדש, שהבטיח הכנסות על עצם ההשתתפות ופרס על כל ניצחון. באותה הזדמנות דז'יקיץ' קיבל את המפתחות לבנות קבוצה לטעמו, עם זר וחצי וחבורת קורנליוסים (אחד מהם הצטרף בקיץ האחרון להפועל כשחקן אימונים). לקח לאוהדים של פרטיזן זמן לעכל את מה שנהיה מהם, כולל משחק מול לודוויגסבורג שבו הם העיפו מציתים ויריקות על ג'ון פטריק (אחד שצריך להיות מועמד רציני להפועל, אגב, אבל מסתבר שהוא ביפן) וקיללו במרץ את הנגרים במדי הקבוצה שלהם. דז'יקיץ' לקח את המיקרופון, צרח על הקהל שככה לא מתנהגים בפרטיזן והתחיל לבכות. זה היה הרגע שבו נבנה סיפור האהבה העיוורת-ממש של הקהל כלפי מאמן שבסופו של דבר החזיק בתפקיד עונה וחצי אבל מקבל עד היום כבוד של אובראדוביץ' בפיוניר. בכל אופן, פרטיזן התייצבה, סיימה את הבית המוקדם במאזן חיובי 6-8 ונשלחה למין סדרת פליי-אין בית-חוץ בשיטה הביזארית של ה-BCL (שיטה שהשתנתה בסוף הקיץ, אחרי ההגרלה, מיינד יו) נגד קבוצת האחות שלה מסלוניקי, פאוק. המשחק ביוון, שבו הקבוצה המקומית תלתה שלטים של ארגון האוהדים של היריבה, התקיים שלושה ימים אחרי שפרטיזן ניצחה בדרבי; פרטיזן ניצחה ב-2 הפרש ודז'יקיץ' יצא לאחת ממסיבות העיתונאים האיקוניות שלו. שבוע אח"כ היה שבוע גביע קוראץ' בסרביה, חצי קבוצה חטפה קלקול קיבה כולל המאמן כמובן, ואת הגמר הגדול נגד זבזדה הוא ראה בטלוויזיה, מחובר לאינפוזיה. פרטיזן הפסידה. כמה ימים אח"כ התקיים הגומלין של סדרת ה-BCL בפיוניר, דז'יקיץ' שוב לא הופיע, פאוק ניצחה ב-4 ועלתה. את העונה פרטיזן סיימה בלי כלום. דז'יקיץ' פוטר בקיץ. קלאסיקה.

הסיבה שאני מכיר את הסיפור הזה היא שראיתי בערך כל מסיבת עיתונאים שקיימת ביוטיוב עם המטומטם הזה, ולזה אני קורא הצורך בדה-דז'יקיז'ציה או איך שקראתי לזה קודם.

נערך לאחרונה על ידי xalmon בתאריך ג' ינואר 02, 2024 10:45 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 10:38 pm 
Sophomore

הגיע הזמן לפסיכי אחר וקוראים לו פוצקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 10:43 pm 
מנהל פורום

מת על פוצקו
הוא באמת בדרך החוצה מוילרבאן
אבל הוא לא הבנאדם שייקח קבוצה לחוצה ועצבנית וירגיע אותה
אבל מסכים שאנחנו צריכים לעבור דה-דיז'קיציה
הכיוון הוא מאמן בכיר, מנוסה שיהיה איתנו בעונות הבאות וישתלב במערך ניהול שאליו הפועל מכוונת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 10:57 pm 
Hall of Famer

אל תחשבו על פיאנג'יאני
ידיעה טרייה
על פי התרגום בפייסבוק:
"סימון פיאניגיאני נפרדת מתפקיד המאמן הראשי של צוות סדוויטה אולימפיה. בשל בעיות בריאותיות של פיאניגיאני, המועדון והמאמן הסכימו להפסיק את שיתוף הפעולה שלהם.
סימון, רפואה שלמה ובהצלחה!"
https://cedevita.olimpija.com/z-mesta-g ... dUYjhkHRBE

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 11:26 pm 
Junior

גם פאבלו לאסו עזב את ריאל בגלל בעיות רפואיות שמאוד מפריעות לו לאמן את באיירן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 03, 2024 7:33 pm 
Junior

מסתבר שחצי מהשמות האלה שנזרקים בכלל לא רלוונטיים בגלל שהם לא עומדים בקריטריונים שמאמנינו הצברים קבעו. רק מאמן שאימן קבוצת יורוליג או יורוקאפ במשך חמש עונות רצופות, השתתף כשחקן באליפות עולם או אירופה, לא חושב את עצמו שהוא יותר חכם ממיקי גורקה ויכול לנקוד בשמותיהם של לפחות ארבעה שרי תעשייה ומסחר בהיסטוריה של ממשלות ישראל - יכול לראות את עצמו כמועמד לאמן בליגה שלנו. או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: