סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 3:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2024 2:43 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
נביא בעירו כתב:
אפרופו סוגיית אנדור, דשון תומאס עוזב את חובנטוד. 4 עם קליעה, היה כבר בישראל אז אולי יפחד טיפה פחות ואחד השחקנים שאני הכי לא סובל ביבשת, מה שאומר שהוא כנראה בדרך…

בעעעע :sick:

חתם בווילרבאן. חרדה אחת פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 08, 2024 2:11 am 
שמועות על העוזר של טרינקיירי

https://m.one.co.il/mobile/Article/452948.html

הבעיה העיקרית שלי איתו: השם שלו יותר מדי דומה לקציקאריס.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ב' ינואר 08, 2024 11:31 pm 
Hall of Famer

אדלסון, מקל ושות' נפגשו בברצלונה עם ראשי היורוליג. כמו כל בעלים שאפתנים בעבר, כולם בטוחים שהם יצליחו לפרוץ את השער ליורוליג הנכסף, וגם הם הולכים להתייאש מזה בעוד כמה וכמה חודשים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 08, 2024 11:38 pm 
Sophomore

בפולו-אפ של ONE על עצמם הם מוסיפים כי:
ציטוט:
"האדומים פועלים לא רק בגזרת המאמן הראשי ומחפשים גם לעבות את צוות האימון עם שם מסקרן במיוחד, מאמנה של אודינה מהליגה האיטלקית השנייה, אדריאנו ורטמטי.
לוורטמטי הוצע תפקיד עוזר מאמן, והאיטלקי בן ה-42 שגם כן היה עוזרו של אנדריאה טרינקיירי.
ורטמטי עבד עם "טרינקה" בבאיירן מינכן בשנים בעונת 2020/21 ועונת 2022/23.
קאנצוריס עצמו היה עוזרו של האיטלקי בבאמברג, ובאוניקס קזאן כאשר הקשר הראשוני בין הצדדים בכל הנוגע לעבודה משותפת החל בנבחרת הלאומית של יוון."

נשמע שבונים את הצוות לעונה הבאה שיתחיל לעבוד העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 08, 2024 11:45 pm 
Hall of Famer

מי זה הורטמטי הזה שהוא "שם מסקרן במיוחד"?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 09, 2024 12:17 am 
Hall of Famer

זה מה שמסקרן, אף אחד לא יודע מי זה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 09, 2024 1:35 am 
Sophomore

גוגל מהיר מגלה שמלבד הפרטים שהוזכרו, האיש אימן זמן מה את וארזה מהליגה הראשונה, לא בהצלחה אמנם, ואת העתודה של איטליה. לא רע בכלל כעוזר, אם כי לא ברור לי אם קאדזוריס (נראה לי שככה צריך לבטא את ה-ντ) עבד איתו. מה שכן ברור הוא שהעוזר היווני, שהוא מלכתחילה לאקק של דז'יקיץ', יקבל Thank you בקרוב.

הפועל תצטרך לסגור מאמן ומיד אח"כ מחליף לאנדור. שם מעניין שאני לא יודע אם עדיין על הפרק הוא ג'סטין טילמן, שנותן עונה טובה מאוד באא"ק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 09, 2024 5:53 pm 
Sophomore

xalmon כתב:
גוגל מהיר מגלה שמלבד הפרטים שהוזכרו, האיש אימן זמן מה את וארזה מהליגה הראשונה, לא בהצלחה אמנם, ואת העתודה של איטליה. לא רע בכלל כעוזר, אם כי לא ברור לי אם קאדזוריס (נראה לי שככה צריך לבטא את ה-ντ) עבד איתו. מה שכן ברור הוא שהעוזר היווני, שהוא מלכתחילה לאקק של דז'יקיץ', יקבל Thank you בקרוב.

הפועל תצטרך לסגור מאמן ומיד אח"כ מחליף לאנדור. שם מעניין שאני לא יודע אם עדיין על הפרק הוא ג'סטין טילמן, שנותן עונה טובה מאוד באא"ק.

סולימן בריימו!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 13, 2024 1:55 pm 
Sophomore

יונתן אלון ברדיו ירושלים:

מחליף לאנדור על האש (רצו את מיצ'ל, לא הלך)
האזרחות של קרינגטון קרובה
כל הסיפור של העוזר הנוסף מוכחש, שני הקיימים ימשיכו
דוברת יחזור, אולי, לפלייאוף

רמז ששני הסעיפים הראשונים יקרו בשבוע הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 3:30 am 
Hall of Famer

בספורט 5 מדברים על איזה ג'קורי וויליאמס ששיחק לפני כמה שנים בגלבוע ואף אחד לא זוכר אותו משם.... זה מה ששווה הכסף הגדול של אדלסון...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 6:34 am 
Sophomore

מודה שאני לא מבין את זה.
לא מדובר בשחקן עם סייז יוצא דופן שיוכל לעזור להנקינס עם ההתמודדות עם הגבוהים המסורתיים שטוחנים בצבע.
לא מדובר גם בשחקן עם קליעה מבחוץ שיוכל לרווח את המשחק, או על פניו אפילו לשחק בצווותא עם הנקינס.
נראה כמו טעות איומה של ההנהלה.

הסיבה היחידה שאני יכול למצוא זה שמצאו שחקן שהבטיח לא לעשות צרות עם המלחמה אז הולכים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 7:13 am 
Sophomore

באמת משדר חסכנות. לפני חודש בודוצ'נוסט הביאה את ניקולה טנסקוביץ' מאיגוקאה, שכתבתי עליו כאן לפני שהחתימו את אנדור. שבוע אח"כ ג'אקורי וויליאמס שיחק שם בפעם האחרונה, בהפסד בדרבי של פודגוריצה. הסנטר ממול נתן 26 ו-10 ושלושה ימים אח"כ עבר גם הוא לבודוצ'נוסט. מאז הם מנסים לשחרר את וויליאמס. זה נשמע רע, אבל בטח יש פה גם עניין כלכלי, עובדה שאת מרווין ג'ונס הם השאירו למרות מספרים פחות טובים.

חוץ מהקטע הזה, מדובר בסנטר של 2.03 מ' במקרה הטוב, יש מקומות שבהם הוא רשום פחות. כתבתי סנטר אבל הוא שחקן בלי עמדה, נמוך מדי כאמור אבל גם נטול קליעה לחלוטין. מאוד אקטיבי עם הכדור, ידיים מצוינות, שמאלי ומסיים טוב גם בימין, תוקף את הסל בתנועה ודי טכני בצבע. חזק ואתלטי. גרסה קצת יותר אגרסיבית ופחות מהוקצעת של טיישון תומאס, נגיד, אני מתעצל לחשוב על הקבלה מתאימה יותר. שיחק בקבוצות בינוניות ומטה בלבד. מי חושב שזה מה שאנחנו צריכים?

מצד שני, עבר בשנים האחרונות מ-60/70 אחוז מהקו לאיזור ה-40/50, אז אפשר להבין מה הפועל מוצאת בו:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 8:36 am 
Hall of Famer

מהצד השני צריך לציין שעשה שתי עונות עם מספרים יפים בליגה האיטלקית, וחשוב לזכור שהיצע הגבוהים האיכותיים הוא אף פעם לא מזהיר, בטח לא בינואר, ובטח לא בזמן מלחמה. נקווה לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 8:57 am 
Junior

אם זה באמת האיש - אכזבה מרה. אם להסתמך על הדיווח של רדדדטטט (מה?!) ויונתן אלון באמת אמר שהיה דיבור רציני עם אקיל מיצ׳ל, אז זה אפילו פחות ברור. מיצ׳ל חתום בסין על 500k לפי הדיווחים ויחד עם איזה פיצוי נאה לקבוצה שלו, אני מניח שבכל מקרה מי שרצה להחתים אותו הבין שזה עסק שהולך לעלות לא מעט כסף. ג׳קורי וויליאמס מובודצ׳נוסט שמתה לשחרר אותו, לעומת זאת, נו נו…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 9:14 am 
Sophomore

טרנטו ונאפולי סיימו עם מאזן שלילי בשני המקרים האלה, לא כבוד גדול בליגה שהיא בערך ברמה של הליגה שלנו. אבל זו לא הנקודה; הוא נראה שחקן מצוין למי שצריך את התכונות שהזכרתי ובכיף יכול היה להצליח, נגיד, בהפועל של קטש או בהרצליה של אהרוני. מה לזה ולמה שאנחנו צריכים מול ורנון קארי ושרמאדיני אני לא מבין.

אני לא כ"כ מסכים לגבי הקושי להביא שחקן, ברור שהמלחמה משפיעה אבל יש תנועה בשלב הזה של העונה, והעיקר - אמור להיות לך כסף לשלם ביי-אאוט על מגוון גדול של שחקנים, ולו רק על מה שחסכת מהחוזה של אנדור. הפועל של חומסקי חיכתה לפירורים סטייל ג'ון אגבונו, כולל הסיכון שיתברר שמדובר בסוף בג'ון אגבונו, זה לא אמור להיות המצב עכשיו. אם הפ' ת"א מחתימה זר אחת לשבוע, כנראה שגם אתה יכול - ואם זה מה שיונצ'וק הצליח לארגן אחרי שכבר חודש יודעים שאנדור לא חוזר, הוא פישל. אגב, אגבונו שוחרר לאחרונה מוילרבאן, שחקן יורוליג, להביא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 9:30 am 
Sophomore

אני חושב שאתם לא מעריכים מספיק מה קורה בסרטון שהבאתי. אני מדגיש, האיש שמאלי. הוא זורק שם עונשין ברבע הראשון של משחק תחרותי* ביד אחת, יד ימין, היד החלשה שלו. בכלל נראה טיפה תקול נוירולוגית, הכדרור שלו אפקטיבי למרות ואולי בגלל שנראה שהוא סובל מספאזם כלשהו באיזור האגן. הוא גם קצת פוזל. טוב, אני בעדו בעצם, יאללה וולקאם.

*מחזור 1 ביורוקאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 9:36 am 
Hall of Famer

מהסרטונים נראה שהוא שחקן מאוד מאוד טכני, אוהב להוריד כדור לרצפה, ואתלטי מאוד. מהצד השני, גוף גדול לשים מול נפילי אירופה הוא לא (צריך בהגינות להודות שגם אנדור לא ממש, והוא עוד פחות), ולא נראה שיש לו קליעה בכלל משום טווח (להבדיל מאנדור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 1:31 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אם זה באמת האיש - אכזבה מרה. אם להסתמך על הדיווח של רדדדטטט (מה?!) ויונתן אלון באמת אמר שהיה דיבור רציני עם אקיל מיצ׳ל, אז זה אפילו פחות ברור. מיצ׳ל חתום בסין על 500k לפי הדיווחים ויחד עם איזה פיצוי נאה לקבוצה שלו, אני מניח שבכל מקרה מי שרצה להחתים אותו הבין שזה עסק שהולך לעלות לא מעט כסף. ג׳קורי וויליאמס מובודצ׳נוסט שמתה לשחרר אותו, לעומת זאת, נו נו…

האכזבה עדיין מרה. אני עדיין חושב שאפשר היה להביא מישהו הרבה יותר טוב עם תכונות שיותר דחופות לנו. אבל לאור המעבר המצער לשלב ה"סיכם", אוסיף 2 נקודות חיוביות:
1. אני מניח שהוא לא בא בשביל ההתקפה. נראה כמו גבוה אתלט שיכול לשמור על כל העמדות למעט 5 מאסיביים שגבוהים ממנו ב-10 ס״מ וכנראה שזו הסיבה שהוא פה.
2. הוא מאוד אוהב להטביע ועושה את זה בחינניות ובחדווה משובבות נפש.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך א' ינואר 14, 2024 1:53 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 1:40 pm 
Senior

נשמע כמו החתמה כל-כך אפורה ומאכזבת שקשה שלא לשכוח שדז׳יקיץ׳ כבר לא בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 2:06 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
נביא בעירו כתב:

נראה כמו גבוה אתלט שיכול לשמור על כל העמדות למעט 5 מאסיביים שגבוהים ממנו ב-10 ס״מ

זה הדבר הכי מעצבן פה. מה, אתם לא יודעים שהסיכויים להצליח בשלבים המאוחרים עם סנטר מאסיבי יחסית אחד (וגם הוא בירידה ביכולת ועושה הרבה עבירות) הם קטנים ? ועוד לחשוב שמהעונה שעברה רק הלכנו בנקודה הזו אחורה אחרי ההחלפה (המוטעית) של שגב בצ׳אצ׳א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 2:18 pm 
מנהל פורום

עדיף כבר להחזיר את מייריס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 2:35 pm 
Freshman

נראה שכמו עם המאמן, התקוות שהיו לנו שינצלו את ההחלפה הכפויה בשביל לשדרג בכסף גדול התבדו
נראה כמו זר 6/7 קלאסי שיתן גוף ודקות באירופה, אבל ישאיר את הקו הקדמי שלנו בנחיתות מול אריות המפעל
בכל אופן בהצלחה ונאחל לו שיוכיח לי שאני לא מבין כלום (מה שאיננו בלתי נכון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 2:40 pm 
מנהל פורום

xalmon כתב:
אני חושב שאתם לא מעריכים מספיק מה קורה בסרטון שהבאתי. אני מדגיש, האיש שמאלי. הוא זורק שם עונשין ברבע הראשון של משחק תחרותי* ביד אחת, יד ימין, היד החלשה שלו. בכלל נראה טיפה תקול נוירולוגית, הכדרור שלו אפקטיבי למרות ואולי בגלל שנראה שהוא סובל מספאזם כלשהו באיזור האגן. הוא גם קצת פוזל. טוב, אני בעדו בעצם, יאללה וולקאם.

*מחזור 1 ביורוקאפ

לגבי העונשין, לא נראה כאילו זו הזריקה הרגילה שלו. כנראה שנפצע בשמאל קצת לפני אבל לא רצה לצאת והעדיף לזרוק ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 4:22 pm 
Freshman

https://www.google.com/search?q=jacorey ... cnpKY,st:0

משום מה יש לי הרגשה שיפתיע לטובה
אם יכנס לנעליים של אנדור זה יהיה הישג גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 14, 2024 4:26 pm 
Sophomore

ודים מדובר בפסיכופת

תמונה

יש לו עוד קטע, הוא ממש מקפיד למסור בעין עקומה בלי שום הצדקה.

https://youtu.be/mECfoaFxQ3g?si=NxZT1_PEppxxDg_0&t=2024
https://youtu.be/mECfoaFxQ3g?si=SFXOsDJHrHzizfEN&t=1753

האמת שהבאונס-פס הזה היה מאוד מגניב, ובתווך גם היה טומהאוק מרשים:

https://youtu.be/mECfoaFxQ3g?si=VVxOXkMO7bMs5Uir&t=1628

כל הדוגמאות מתוך משחק באדריאטית בדצמבר שהוא שיחק בו 12 דקות. בחור, איך נגיד, אנרגטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: