סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 11:08 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 59  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 6:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
1. הארדן לא בחר לעזוב את הת'אנדר.
הוא נשלח משם 16 חודשים לפני שבכלל החלטה בעניינו הייתה צריכה להתקבל
וגם אז, הוא היה רסטריקטד ולכן לא יכול היה לקבל החלטה
אלא היה בשליטה מלאה של הקבוצה.

2. מי השחקן האחרון שהקבוצה שלו רצתה להשאיר אותו אחרי החוזה הראשון
ולא הצליחה כי הוא לא היה מעוניין?

מחכה לדוגמה. אשמח לדעת

3. אם אי-פעם הקשבת לראיון של ג'יי-דאב (או צ'אטוש for that matter)
אתה יודע היטב שהתרחיש הזה הוא מופרך.
אפשר לראות את זה גם בדרך שבה הם משחקים כדורסל.

באופן כללי, שחקנים מתחילים לנוע בחוסר נוחיות ולחשוב על טרייד כשנתיים אחרי החוזה השני שלהם,
לרוב בעקבות זה שהקבוצה שלהם לא מצליחה. יש המון-המון זמן עד אז, בטח במונחי נ.ב.א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 6:46 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
ג'יימס הארדן עזב את הת'אנדר בסוף 2012. חמישיית המוות יצאה לאור בסדרת הגמר של 2015. אני מוכן לשים את כל הכסף שאין לי שפרסטי בפגרת 2012 לא בנה את איבקה כסמול בול סנטר כדי להתמודד עם חמישיית המוות.
אני מסכים שהייתה ציפיה של פרסטי שהארדן ייתן את הנחת הבית לת'אנדר בחוזה הבא שהארדן לא היה מוכן. אם אני זוכר נכון, דוראנט נתן הנחה כזאת ויכול להיות שגם ווסטברוק, כבר לא זוכר. אבל אם אני זוכר נכון, במחיר של ויתור על איבקה פרסטי יכול היה לתת להארדן את חוזה המקס' שהוא ביקש. פרסטי העדיף להישאר עם איבקה ולהעיף את הארדן על טיל.

האם אתה טוען בנק' הזמן הנוכחית שהיה עדיף לת'אנדר להישאר עם איבקה מאשר עם הארדן?

אחלה, רק אל תשים אותו בהתערבות מולי, כי זו לא היתה הטענה שלי. אמרתי שבזמן אמת, איבקה היה עוגן הגנתי חשוב בעמדת הפאוור לצד פרקינס, ושגם בדיעבד, הוא נותר שחקן חשוב מאוד בשביל התאנדר, ככל שגם החל לשחק סנטר.
נכון, הוא החל לדעוך מהר מדי, ועדיין אני חושב שעבור קונטנדרית עם ווסטברוק ודוראנט, עדיף שחקן כמו איבקה שמוכן להקריב משכרו ולעשות את התפקיד שהוטל עליו, מאשר הארדן שהחליט מה שהחליט - ובדיעבד אנחנו גם יודעים איזה אופי הסתתר מאחורי ההחלטה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 6:48 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
ג'יימס הארדן עזב את הת'אנדר בסוף 2012. חמישיית המוות יצאה לאור בסדרת הגמר של 2015. אני מוכן לשים את כל הכסף שאין לי שפרסטי בפגרת 2012 לא בנה את איבקה כסמול בול סנטר כדי להתמודד עם חמישיית המוות.
אני מסכים שהייתה ציפיה של פרסטי שהארדן ייתן את הנחת הבית לת'אנדר בחוזה הבא שהארדן לא היה מוכן. אם אני זוכר נכון, דוראנט נתן הנחה כזאת ויכול להיות שגם ווסטברוק, כבר לא זוכר. אבל אם אני זוכר נכון, במחיר של ויתור על איבקה פרסטי יכול היה לתת להארדן את חוזה המקס' שהוא ביקש. פרסטי העדיף להישאר עם איבקה ולהעיף את הארדן על טיל.

עדיף שחקן כמו איבקה שמוכן להקריב משכרו ולעשות את התפקיד שהוטל עליו, מאשר הארדן שהחליט מה שהחליט

להמציא את המציאות מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 6:53 pm 
Junior

סאבוניס כתב:
אגב הארדן והבחירה שלו לא להישאר באוקלהומה, זכורים לי עוד לפחות שני מקרים דומים (בטח יש עוד). האחד של ג'ו ג'ונסון, שבגיל 23 העדיף להיות ראש לשועלים באטלנטה, במהלך שאולי מנע אליפות מפיניקס הנפלאה של נאש, מריון, אמארה, ברבוסה ודיאו. השני, יותר לאחרונה ופחות דרמטי, היה הבחירה הדומה של ג'ראמי גראנט לסרב להצעת שכר יפה ולעזוב את תפקיד השחקן השישי בדנבר כדי להיות (שוב) ראש לשועלים בדטרויט. במקרה הזה זה דווקא בסופו של דבר היה ברכה, כשהנאגטס הצליחו להביא במקומו את ארון גורדון, שמילא תפקיד מפתח באליפות. אבל כשזה קרה זו הייתה מכה לא קטנה לנאגטס.

בעיני, מוסר ההשכל מהמקרים הללו הוא שוב כמה דינאמיים הדברים וכמה אי אפשר לקחת כלום כמובן מאליו. מי מבטיח לת'אנדר שג'יי דאב לא מחליט בעוד שנתיים שלא בא לו להיות כינור שלישי לשיי וצ'ט ודורש טרייד או מסרב להאריך חוזה?

קודם כל, דיאו הגיע לפניקס כחלק מהסיין אנד טרייד על ג'ונסון. לדעתי הוא גם תרם להם יותר, במיוחד כשמילא את החלל של אמארה כסנטר בעונת 2005/06.
באמת באחד הטורים הזכורים לי לאחר הטרייד על הארדן, הוא תואר כמי שבחר בנתיב הקריירה של ג'ו-ג'ו במקום להישאר בתפקיד של מאנו עם הספרס.

גם לא דייקת עם גרנט, הוא כבר היה 4 פותח בדנבר לפני שעזב.
באופן מעניין, גם ג'ו-ג'ו וגם גרנט בחרו לצאת מצלם של שני מאסטרו'ז כדורסל שמפנקים במסירות. אבל יכול להבין את זה, לפחות במקרה של ג'ו-ג'ו, הם רצו להיות הגרסה הכי טובה של עצמם מבחינה התקפית ולשם כך צריך את הכדור בידיים בתחילת התקפות ולא רק כמסיימים.

אני לא חושב שהתקפת התאנדר שג"א-צנטרית באותה מידה, אם כבר אז ישנם ספקות אם ג'יי-דאב מספיק טוב בשביל להיות מס' 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 6:56 pm 
Junior

Att כתב:
1. הארדן לא בחר לעזוב את הת'אנדר.
הוא נשלח משם 16 חודשים לפני שבכלל החלטה בעניינו הייתה צריכה להתקבל
וגם אז, הוא היה רסטריקטד ולכן לא יכול היה לקבל החלטה
אלא היה בשליטה מלאה של הקבוצה.

אתה קצת מיתמם או שלא באמת מבין. הארדן והסוכן שלו ניהלו מו"מ על הארכת החוזה. אם הוא היה רוצה בכל מאודו להישאר עם התאנדר, הוא היה מסתפק במה שהוצע לו. אבל הם ידעו שפרסטי לא בעמדה שתוכל לאפשר לו לצאת לשוק הפתוח, אפילו אם זה כפרי אייג'נט מוגבל.

אני לא אומר את זה מתוך ביקורת עליו. הוא עשה מה שהרגיש לו הכי נכון בשבילו, מקצועית וכלכלית. אבל כבר ראינו מספיק דוגמאות נגד לשחקנים שבחרו אחרת, כהוקרת תודה לפרנצ'ייז שבחר בהם ונתן להם צ'אנס - למשל אוסטין ריבס בקיץ האחרון, שבכלל לא חיכה לקבל הצעות נגדיות ואולי גבוהות יותר מקבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 7:00 pm 
Junior

Att כתב:
B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:

עדיף שחקן כמו איבקה שמוכן להקריב משכרו ולעשות את התפקיד שהוטל עליו, מאשר הארדן שהחליט מה שהחליט

להמציא את המציאות מחדש

חפש ציטוטים מפרסטי באותה תקופה. המצאה אין כאן. גם עמוס זוכר כמוני את ההנחה שדוראנט נתן, אני די בטוח שגם ווסטברוק ואיבקה נתנו הנחה דומה.
אנחנו מדברים על אותה תקופה שבה לברון, ווייד ובוש לקחו פחות מהמקסימום שיכלו להרוויח, בשביל לשחק זה לצד זה ולהשאיר מקום להחתמות של מייק מילר והאסלם. אז התקדים היה קיים וגם תוצאתו - אליפות ראשונה למיאמי על חשבון התאנדר והארדן (שאגב, היה ממש לא משהו בסדרת הגמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 7:53 pm 
Hall of Famer

הארדן היה שווה את המקס. הת'אנדר התעקשו לא לתת לו אותו. זה שלברון, בוש ו-ווייד בחוזה השלישי שלהם אאל"ט החליטו ללכת על אליפויות במקום למקסם את השכר שלהם זה נחמד מאוד אבל לגמרי לא רלוונטי.

אתה יכול לסובב את זה כמה שתרצה. ההחלטה הייתה של הת'אנדר. הייתה להם שליטה מלאה במצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 7:58 pm 
Hall of Famer

הלכתי לבדוק את הסטטיסטיקות ולראות אם הארדן היה שווה את המקס.
תקציר , הוא כן, וזאת למרות שהוא קצת נחנק בפלייאוף, כי בעונה האחרונה שלו בת׳אנדר הוא נתן אחוז אפקטיבי פסיכי והטוב ביותר שלו בקריירה (חוץ מ... השנה הנוכחית) של כמעט 60%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 8:58 pm 
Junior

נורטון כתב:
הלכתי לבדוק את הסטטיסטיקות ולראות אם הארדן היה שווה את המקס.
תקציר , הוא כן, וזאת למרות שהוא קצת נחנק בפלייאוף, כי בעונה האחרונה שלו בת׳אנדר הוא נתן אחוז אפקטיבי פסיכי והטוב ביותר שלו בקריירה (חוץ מ... השנה הנוכחית) של כמעט 60%.

לא זוכר בתכלס מה חשבתי עליו אי אז ב2012, אבל דווקא הסטטיסטיקה לא נראית כזאת של מקס 16.8 נק' באפקטיב באמת יפה
של 57.9 זה חומר למקס לטעמך? מה גם שבפלייאוף של אותה עונה הוא ירד ל50.7 אפקטיב...

ברור שהארדן של 2013 והילך שווה מקס, אני פשוט לא רואה בסטטיסטיקה סימוכין לזה שהוא היה שווה את זה ב2012 (יכול להיות שמי שזוכר אותו משחק אז חושב שהגיע לו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 9:16 pm 
Senior

הוא גם היה נוראי ממש בגמר מול מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 9:21 pm 
Hall of Famer

יש לכם שלישייה מובילה צעירה שהרגע הגיעה לגמר הנ.ב.א.
אחד מהם זכה בתואר השחקן השישי של העונה בעונה השלישית בלבד בקריירה שלו.
הוא נותן סטט' יפות באחוזים טובים. הוא מסוגל ליצור לעצמו ולאחרים מצבים.
אתם רואים אותו מציג יכולת מצוינת כל יום באימונים...

וזה לא שחקן שלקח לו זמן להתפתח במדי יוסטון.
במשחק הראשון שלו הוא שם 37 נק', 12 אסיסטים ו-4 חטיפות באחוזים מצוינים.
הת'אנדר פישלו כאן ביג טיים. הם כנראה לא הבינו מה יש להם בידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 9:33 pm 
Senior

כן, הם פישלו, אבל אני מסכים עם שקי שהסטטיסטיקה שלו ממש לא בהכרח זעקה חוזה מקסימום ב2012.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 9:36 pm 
Junior

ברור שהם פישלו, הם ויתרו על אחד הסקוררים הגדולים אי פעם רק כי הם נעלבו שהוא לא הסכים לקצץ בשכר (ולא היה שום צורך לשחרר אותו בשלב שהוא שוחרר).

עדיין אני לא רואה מה בסטט' של 2012 צועק חוזה מקסימום, גם לא זה שהוא זכה בשחקן השישי (תעבור על זוכי השחקן השישי, תגיד לי לכמה מהם שהם לא מאנו היית נותן מקסימום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 9:40 pm 
Hall of Famer

פפפף, יש לכם את השחקן ביד
בחרתם אותו, אתם רואים אותו באימונים
יש לו סטט' מצוינות עם שיפור משנה לשנה
היכולות כבר לגמרי שם...
אני לא מבין למה אנחנו מדיינים על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 10:21 pm 
Senior

אני לא בטוח מי מאיתנו אתה חושב שהוא סם פרסטי, אבל אני לא ומניח שגם שקי לא.
מה שאנחנו מדיינים עליו זה ההודעה של נורטון לפיה הסטטיסטיקה של הארדן ב2012 אכן מראה שהוא היה שווה מקסימום.

דרך אגב, אני חושב שהתפיסה שלך לגבי כמה אפשר להסיק לגבי שחקנים מאימונים של הקבוצה לאורך העונה היא אחת המוגזמות שיש. אתה יודע שקבוצות nba לא מתאמנות כל כך הרבה ובעיקר לא מאוד באינטנסיביות לאורך העונה, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 10:23 pm 
Junior

היכולת שלך לענות לא לעניין היא מדהימה.
הסטט' שלו לא הייתה מצוינת אלא סבבה, מעבר לזה לא טענתי שהוא לא שווה מקס אלא שאני לא זוכר מה חשבתי עליו בזמנו אבל הסטט' שלו לא כזאת שמצריכה מקס... יש שחקנים שכשרואים אותם ברור שהם שווים מקס, אולי הוא היה כזה, אבל זה לא משוקף בצורה מובהקת בסטט'.
ואכן שכחתי שאין מה להתדיין איתך, השילוב של היהורה+השטחיות+תשובות לא לעניין (שנגמרות בהעלבות) זה אכן לא מידהנו ששווה התדיינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 10:48 pm 
Hall of Famer

הארדן נתן עונת פריצה ב-2012 אחרי 2 עונות לא משהו. הפריצה הבאמת גדולה שלו הייתה בפלייאוף, בעיקר בסדרת גמר המערב מול הספארס. סדרת הגמר שלו מול מיאמי הייתה נוראית, מה ששם קצת סימן שאלה לגבי היכולת שלו. היה ברור שאם הת'אנדר רוצים לשמור אותו הם יצטרכו לשלם והרבה. הם ניסו לא לתת לו מקס', אבל היה די ברור שזה מה שהוא הולך לקבל כשחקן חופשי, מוגבל או לא. דרך אגב, ההחלטה לא לתת לו מקס', לא הייתה כולה של פרסטי, אלא גם של הבעלים שלא היה מוכן להיכנס עמוק לאיזור מס המותרות.

Att, הבעיה של ההודעה שלך היא בספתח כשאתה רושם ש - "יש לכם שלישיה מובילה צעירה...", כשפרסטי פעל מתוך הנחה שלת'אנדר יש רביעיה מובילה צעירה והבחירה שלו הייתה בהארדן כצלע הרביעית החשובה בקבוצה.
אני דרך אגב, גם בזמן אמת, לא חשבתי שהת'אנדר היו צריכים לתת בפגרה הארכת חוזה מקס' להארדן. חשבתי שהסטט' שלו לא הייתה שווה מקס', חשבתי שסדרת הגמר מעוררת חשש. בעיקר חשבתי שפרסטי יכול לחכות. הוא לא צריך להחליט עכשיו. הוא יכול לתת להארדן להתבשל ללא חוזה מקס' ולראות איך העניינים מתפתחים. להעביר אותו אפשר היה גם מאוחר יותר והם יכלו להפיק מהארדן לפחות עוד עונה, נדמה לי 2 עונות. במקום זאת פרסטי מיהר ללחוץ על ההדק וערך את העסקה עם יוסטון. אני דווקא זוכר כתבות על כך שהטרייד היה מצויין לת'אנדר. הטענה הייתה שאיבקה נותן מימד אחר לת'אנדר בעוד שהארדן נותן עוד מאותו דבר של ווסטברוק בעיקר וגם של דוראנט. בעסקה הגיעו קווין מרטין, שהטענה הייתה שהוא יכול למלא בקלות את הסקורינג של הארדן (מה שלא היה נכון, כי הם היו שחקנים שונים לגמרי, הארדן היה יוצר בעוד מרטין היה בעיקר פינישר) וגם ג'רמי לאמב, שהיו טענות שהוא כישרון שיכול להתפתח להיות לא פחות טוב מהארדן. היו עוד 2 בחירות דראפט שהמתיקו עוד יותר את העסקה (אחת מהן הפכה לסטיבן אדמס המצויין, השניה למיץ' מקגרי הנשכח). היו כאלו שחשבו שהת'אנדר עשו טעות עצומה (אני, למרות שלא הערכתי את הארדן כראוי), אבל היה גם סנטימנט לא קטן שהת'אנדר לא הפסידו לטווח הקצר (קוו-מארט) ואפילו הרוויחו לטווח הארוך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 11:23 pm 
Hall of Famer

אנקדוטלי בלבד
מאותה הקבוצה - דוראנט לקח 2 אליפויות עם גולדן סטייט, איבקה עם טורונטו, ווסטברוק והארדן ללא אליפות...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2024 11:59 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att, הבעיה של ההודעה שלך היא בספתח כשאתה רושם ש - "יש לכם שלישיה מובילה צעירה...", כשפרסטי פעל מתוך הנחה שלת'אנדר יש רביעיה מובילה צעירה והבחירה שלו הייתה בהארדן כצלע הרביעית החשובה בקבוצה.

אם פרסטי חשב שהארדן הוא הצלע הרביעית בחשיבותה בקבוצה, הייתה לו בעיה קשה בהערכת הכישרון שלו.
בכל מקרה, לשים את האחריות על הארדן (שאי אפשר לחשוד בי שאני מחבב) בסיטואציה שעליה לת'אנדר הייתה שליטה מלאה, זה מופרך בעיניי.
הוא רצה מקס, כמו שהיה מגיע לו. הת'אנדר לא הסכימו לתת לו את זה, קיבלו החלטה נוראית ופישלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 1:21 am 
Junior

זה הפואנטה. פרסטי טעה לחשוב שאיבקה יהיה יותר משמעותי מהארדן.
לגבי טיילור הנדריקס שהוזכר לפני 20 ומשהו הודעות: הוא עדיין פרוייקט ולא בשל לתרום לקונטנדרית. הבסיס מצויין ויש פוטנציאל עתידי. למשל בהגנה הוא לא יודע איפה להיות בהגנה קבוצתית.
לגבי פוקו, הוא לא רואה דקות כי הוא לא מספיק טוב. הקונספט שלו יותר מעניין מהביצועים.
יוטה לא תמכור את הצעירים שלה בחינם. ומרקאנן לא הולך תמורת בחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 2:00 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
יוטה לא תמכור את הצעירים שלה בחינם. ומרקאנן לא הולך תמורת בחירות.

למה לא?
הוא בעצם חלק מהשלל שקיבלה יוטה ממיטצ'ל
איינג' יכול להמיר אותו לשחקנים טובים צעירים יותר + בחירות
אני חושב שגידי + וואלאס + 3 בחירות (עסקה "רעה" מצד הת'אנדר) זה משהו שהוא יתקשה להגיד לו 'לא'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 2:23 am 
Junior

כרגע הפוטנציאל של מרקאנן יותר גבוה משל גידי. בנוסף, אוקייסי קבוצה בעלייה, והבחירות שלה שוות פחות. הוא מכר את מיטצל וגובר כשהרגיש שהם הגיעו למיצוי הפוטנציאל שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 3:15 am 
Hall of Famer

רק מציין שלאוקלהומה יש את בחירת הסיבוב הראשון של יוטה השנה (מוגנת 1-10, ויוטה בערך עשירית מהסוף בליגה כעת), כך שאם יהיה טרייד "טבעי" שזו תהיה אחת הבחירות שתעבור בחזרה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 8:40 am 
Senior

אבל אם יוטה ישלחו את מרקאנן, הגיוני שהם גם ככה יהיו פחות טובים ולא יצטרכו את הבחירה הזו (זה כן טוב לשלוט בבחירות שלך בכל מקרה. בחירות מוגנות יכולות לסנדל אותך עם טריידים בעתיד, פשוט ערך הדראפט הנוכחי כנראה לא יהיה גדול עם הבחירה הזו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2024 9:13 am 
Sophomore

אם מרקאנן יעבור לאוקלהומה תמורת בחירות, אז איינג׳ יעשה את הדראפט הבא לבד ;;-)))
(הפודקאסט המצויין של סורוקה)
גם קבוצה עם שאיפות יכולה לפתח שחקן אחד בטח אם הוא בעמדה דלילה, לקראת הדראפט הנדריקס היה נראה התאמה מוצלחת, אולי השנה קצת קיררה אותו,
בכל אופן לטווח הארוך צ׳ט יהיה הסנטר לדעתי, אז מישהו כמו הנדריקס, יכול לעזור.
ברגע שלקבוצה יש יותר בחירות דראפט ממה שהיא יכולה להכיל - עם 5 בחירות שאחת מהן מקסימום 2 יכולות להיות שימושיות, ברור לכל הליגה שהבחירות שלהן יותר זולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 59  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון, עופר האדום ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: