סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 1:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אגב, אני אומנם לא "אוהד" פר הגדרה, אבל אני כן בעד ירושלים ואני לא מבין איך זה בכלל התקבע אצלנו בתודעה כסוג של עובדה שמגיע אזרוח דווקא לקרינגטון.
כאילו איך זה בכלל התחיל ולמה הוא נבחר?? בית הלחמי החליט שקרינגטון הוא החוליה החסרה בפאזל של הנבחרת?
אנחנו מדברים על זה כבר חודשים וגם הפועל י-ם מציגה את זה כמן אקסיומה, אבל למה?! הוא שחקן טוב ונשמע שיש לו אופי סבבה, אבל אם כבר צריך שחקן חיזוק לנבחרת ומוציאים בכלל מהמשוואה זיקה לישראל, וותק בליגה הישראלית וגורמים נוספים כמו יהדות או זוגיות בארץ, אז יש שחקנים שיעזרו יותר.
אני כותב את זה כי הפועל י-ם ובכלל בתקשורת וגם פה התחילו להציג את זה כאילו ייעשה להפועל י-ם עוול אם הוא לא יאוזרח.

ומבחינתי זה דומה למצב שמצאתי ברחוב תיק עם 1,000 שקל ואני מבסוט מהמזל הגדול שלי וכבר תיכננתי לפרטי פרטים מה אעשה בכסף, אבל אחרי חודש בא הבעלים של התיק ודורש את הכסף שלו חזרה. אז אני אבכה שגנבו לי את הכסף?? הרי מלכתחילה זה היה נטו מזל שבכלל מצאתי את התיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 1:46 pm 
Junior

מאוד לא מדוייק. גם בעיניי יש שחקנים שהייתי מאזרח הרבה לפני קרינגטון, כולל לפחות שני שחקנים של הפועל ועדיין, קרינגטון היה הבחירה של האיגוד לא של הפועל ירושלים ואם בהפועל הציגו את זה כאילו זה עניין די סגור שהבקשה הזו תאושר והחליטו ששווה להם לחתום איתו על חוזה בהנחה שהוא ישראלי ולהושיב אותו שלושה חודשים בצד בהנחה שהוא יהיה ישראלי, אני מניח שזה מסר שהגיע מהאיגוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 2:06 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
מאוד לא מדוייק. גם בעיניי יש שחקנים שהייתי מאזרח הרבה לפני קרינגטון, כולל לפחות שני שחקנים של הפועל ועדיין, קרינגטון היה הבחירה של האיגוד לא של הפועל ירושלים ואם בהפועל הציגו את זה כאילו זה עניין די סגור שהבקשה הזו תאושר והחליטו ששווה להם לחתום איתו על חוזה בהנחה שהוא ישראלי ולהושיב אותו שלושה חודשים בצד בהנחה שהוא יהיה ישראלי, אני מניח שזה מסר שהגיע מהאיגוד.

נכון, אבל הפואנטה שלי היא שמלכתחילה זה היה סוג של מזל שדווקא הוא "נבחר".
אם הייתה לו זיקה מיוחדת לישראל או זוגיות עם ישראלית, אז הייתי מתייחס לזה אחרת.

בשורה התחתונה - לתקופה מסויימת הפועל ירושלים קצת הרגישו כאילו זכו בלוטו, שדווקא שחקן זר משמעותי שלהם יקבל אזרחות, ועכשיו סוג של לקחו להם את זה ואין באמת מה לבכות. לרשום אותו כזר ולהמשיך הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 2:31 pm 
Sophomore

אבל זה לא הסדר בו הדברים קרו. קודם האיגוד החליט שהוא רוצה את קרינגטון ואז הוא הוחתם על חוזה חדש. בקיץ הוא היה מעשית שחקן חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 2:35 pm 
מנהל פורום

xalmon כתב:
אבל זה לא הסדר בו הדברים קרו. קודם האיגוד החליט שהוא רוצה את קרינגטון ואז הוא הוחתם על חוזה חדש. בקיץ הוא היה מעשית שחקן חופשי.

ובלי זה הפועל י-ם לא היו מחתימים אותו?
בכל מקרה הוא קודם כל היה שחקן שלהם בעונה שעברה, ואז הוא פתאום "נבחר" ע"י האיגוד להיות זה שיקבל אזרחות. זה אומנם מקובל במקומות אחרים, אבל בארץ זה דיי תקדימי, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 2:38 pm 
Junior

אחת מהשתיים: או שהפועל יצאה פה תמימה, שלא לומר מטומטמת ממש, שלא לומר איי קיו גבולי, שלא לומר פיגור עמוק, או שנעשה לה עוול ברמה שהיא יכולה לדרוש פיצויים בבית משפט. אני בכלל לא בטוח שהפועל מאריכים לקרינגטון חוזה בלי ההנחה שהוא יהיה ישראלי (ובטוח שזאת החלטה גרועה אם כן).

אפשרות שלישית: one הגזימו בפרשנות שנתנו להשלכות של המלצות הוועדה וקרינגטון עוד יקבל מעמד של ישראלי בקרוב.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך א' ינואר 21, 2024 2:45 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 2:43 pm 
בוואלה מפרסמים שדווקא האזרוח בתהליך מתקדם. אחרי חשיפת קצורין אני נוטה להאמין שוואן יודעים מה שהם מדברים.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 2:45 pm 
Sophomore

לפי הפרסומים, קרינגטון מרוויח 550 אלף דולר לעונה בחוזה החדש, שנחתם אחרי שתהליך האזרוח החל, לעומת 250 בחוזה הישן.

אפשר להחזיק בעמדה שכל רעיון האזרחות מעוות ושעדיפה שיטת Home grown, ולכעוס מצד שני על הנזק שנגרם לקבוצה, כולל תהיה לגבי מעורבות אפשרית של הבוס של שר הפנים בעניין הזה. לא ביבי, דרעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 2:45 pm 
נביא בעירו כתב:
ואוסיף בעדינות: אם אכן מדובר בהחלטה סופית שלא לאפשר לקרינגטון אזרחות העונה, אני חושב שזו קצת תמימות לחשוב שמדובר בשלומיאליות. יש גורמים די חזקים בכדורסל הישראלי שמאוד לא היו רוצים שקרינגטון יהיה אזרח העונה.

אז השלומיאליות היא שלא בחרו מראש שחקן של מכבי. בפרט שידוע לכולם שיו''ר המפלגה האוחזת במשרד הפנים הוא אוהד מכבי עוד מימי מיקי ברקוביץ'.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 2:52 pm 
Junior

החליטו לבחור שחקן שמשחק ב-BCL כי חלונות הנבחרת מתנגשים עם אלו של היורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 4:17 pm 
Hall of Famer

xalmon כתב:
לפי הפרסומים, קרינגטון מרוויח 550 אלף דולר לעונה בחוזה החדש, שנחתם אחרי שתהליך האזרוח החל, לעומת 250 בחוזה הישן.

אפשר להחזיק בעמדה שכל רעיון האזרחות מעוות ושעדיפה שיטת Home grown, ולכעוס מצד שני על הנזק שנגרם לקבוצה, כולל תהיה לגבי מעורבות אפשרית של הבוס של שר הפנים בעניין הזה. לא ביבי, דרעי.

לא הבנתי את העניין לגבי המוערבות של דרעי, אתה טוען שדרעי אוהד מכבי או משהו.......? סתם תזכורת, דרעי בעצמו נתן אזרחות לאמארה בתקופתו בהפועל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 4:54 pm 
Junior

מלחמת ציוצים עם הפועל ת"א שלא מוסיפה כבוד לאף צד. לא אתייחס לצד של הפועל ת"א (שלכאורה התייחסו למשקלו של אדלסון, "קציצי").
אני כן אתייחס לצד של ירושלים ואמליץ לאדלסון להביא מהר מישהו שיעזור לו לנהל את הרשתות החברתיות, או לפחות את הטוויטר. הוא אמנם דור Z, אבל צריך להתנהל בצורה יותר חכמה בתור בעלים של קבוצה. גם הציוץ שלו שהתבכיין על השופטים וגם הציוץ מהבוקר פשוט לא חכמים. מלחמת ה"מי יותר פצוע" לא מוסיפה לו כבוד (בעיקר כשאצלנו הבעייה היא שהמאמן לא חזר לארץ, לא בעיית פציעות) וההטפה "להגיד קבוצה חסרה לא נותן בטחון לשחקנים שלך" ממש מגוחכת. הוא עבר את הגבול בין טראש טוק כיפי בין בעלים או בעלי תפקידים בכירים להתבכיינות בסגנון מה שפעם היה פורום צ'ה ובימינו מתאים יותר ל-reel בטיקטוק של ילד בן 17.
וכלל אצבע - אתה לא מתחיל טראש טוק עם הבעלים של הקבוצה השנייה אחרי שהפסדת להם (ולא משנה מה הנסיבות) וגם לא יום אחרי שהם ניצחו את מכבי במשחק צמוד.
הייתה לי הרבה ביקורת על אורי אלון, אבל את הרשתות החברתיות הוא ניהל בצורה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 4:59 pm 
Hall of Famer

מה זה הקציצי הזה? הוא כאילו שמן או משהו כזה? לא נראה ככה.

בגדול זה נראה כמו קרב ציוצים של שני ילדים טמבלים שקיבלו (או קנו בכסף רב) צעצוע חדש ובטוחים שהצעצוע שלהם יותר טוב מכל הצעצועים האחרים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 5:02 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
מה זה הקציצי הזה? הוא כאילו שמן או משהו כזה? לא נראה ככה.

בגדול זה נראה כמו קרב ציוצים של שני ילדים טמבלים שקיבלו (או קנו בכסף רב) צעצוע חדש ובטוחים שהצעצוע שלהם יותר טוב מכל הצעצועים האחרים.

לפי התגובה של אדלסון זו התייחסות למשקל שלו (ענה שירד 30 קילו). גם מחקו את הציוץ הזה.
הבעייה היא שזה קרב ציוצים בין ילד טמבל שמחזיק בבעלותו קבוצה לילד טמבל שאחראי על הטוויטר של הפועל ת"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 5:03 pm 
Hall of Famer

יכולים לשתף לינק לכל הטוב הזה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 5:16 pm 
Junior

shmueliki כתב:
יכולים לשתף לינק לכל הטוב הזה?

https://x.com/matanadelson/status/17490 ... yzmyo-c3Jg

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 9:28 pm 
Hall of Famer

מוריס אנדור שלא הסכים לחזור למדינה שמתחוללת בה מלחמה, שוחרר מהפועל ועומד לחתום בקובאן מרוסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 9:46 pm 
Hall of Famer

תקן אותי אם אני טועה, אבל המלחמה היא על אדמת אוקראינה, לא על אדמת רוסיה.
רק אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 10:11 pm 
Hall of Famer

גם אצלנו המלחמה היא על אדמת עזה, לא ישראל. אם אני לא טועה, גם אוקראינה מדי פעם יורה טילים לתוך רוסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 10:43 pm 
Hall of Famer

נכון, אין טילים על תל אביב יותר, אין איום מהצפון ואלפי מפונים מלפחות שני אזורים בארץ. ואין לנו מדינה בגודל של מאית מרוסיה.
מה פתאום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 11:10 pm 
Hall of Famer

20 הרוגים בהתקפת טילים על עיר רוסית

https://www.bhol.co.il/news/1634557

שרפות ענק בעיר רוסית אחרי תקיפת כטבמ אוקראיני

https://www.google.com/amp/s/www.israel ... 43%3famp=1

תקיפת מלטים במוסקבה

https://news.walla.co.il/item/3597802

בוא נגיד שמי שפוחד ממלחמות לא אמור להגיע גם לרוסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 11:27 pm 
Hall of Famer

בוא נגיד שהמרחק בין עזה לתל-אביב הוא אפסי לעומת המרחקים ברוסיה עצמה...
אבל בסוף העובדה היא שהשחקן חתם ברוסיה
מעניין באיזה סכום

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 11:34 pm 
Hall of Famer

המרחקים ברוסיה עצומים, אבל דווקא חבל קובאן די קרוב לאוקראינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 11:42 pm 
Hall of Famer

וואלה, זה נכון

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2024 6:04 pm 
ציטוט:
*מאמן הנבחרת אריאל בית הלחמי בראיון לפודקאסט "הפודיום":*

*"הידיעה על קאדין קרינגטון בone אינה נכונה בשום צורה"*

*"אופטימי שהכל יעבור עד החלון הקרוב"*

*"כולם הביעו נכונות בעניין האזרוח (שר הפנים, הספורט והוועדה)".*

*הדדליין לאזרוח העונה - 12/2*

מבחינתי הבשורה הכי גדולה כאן היא קודם כל זה שאנחנו מסיימים את הסאגה הזו עוד פחות מעשרה ימים.
כל השאר בונוס.

חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: