סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 10:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1516 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 61  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2024 12:21 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
It was going to be impossible for the Thunder to give Harden a max deal and avoid annual payrolls well over the league’s tax line — set for next season at $71.748 million. This would have been so even if the Thunder had amnestied the hideous contract of Kendrick Perkins and replaced Perkins with a player at the veteran’s minimum.
...
Here are rough estimates of what Oklahoma City would have paid, with and without Perkins, in 2013-14 and 2014-15, had they re-signed Harden on a max-level contract and been able to keep Durant at his original (lower) salary figure:

2013-14: $86 million with Perkins; $78.5 million with a Perkins amnesty. Again: The tax line for next season is just less than $72 million, with the Thunder’s payroll set right now at about $70 million flat.5

2014-15: $89 million with Perkins; $80 million with a Perkins amnesty.

https://grantland.com/features/the-okla ... den-trade/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2024 12:32 pm 
מנהל פורום

חח ראיתי שאתה מפנה לאתר בשם גראנט לנד ואמרתי לעצמי שאתה מפנה לאתר של עצמך אבל אז ראיתי שהכותב של המאמר הוא לא אחר מאשר ז'אק לואו
:)

לדיון עצמו, מעבר לפלפולי תקרות השכר, אני חייב להגיד שוב
אתם מעריכים בהערכת חסר את היכולת של ארגונים לחזות הישגים של קבוצה לאור האופי והנטיות של האנשים השונים בקבוצה
זה לא בלבול מוח נו אייג'י, זה מדע שלם שהארגונים המובילים בעולם חורצים גורלות של מנהלים לפיו
הארדן לא הצליח להסתדר לאורך כל הקריירה שלו ביוסטון ובפילי עם זה שהוא לא מקבל ההחלטות על המגרש
לא עם ראסל, לא עם כריס פול ולא עם אמביד
לנו לא היה שום כלי לזהות את זה כצופים, בזמן שהיה באוקלהומה לאנשים שעובדים איתו ביומיום היו כלים והיו סימנים
האם אני בטוח במה שאני אומר שהסימנים האלה אם היו הובילו להחלטה להפרד ממנו?
לא, אני לא בטוח
אבל אני בטוח שאי אפשר לפסול את זה כמו שעשו כאן במעלה הת'רד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2024 3:05 pm 
Sophomore

B.Grant44 כתב:
סאבוניס כתב:
אז עכשיו כשקארטר מוצע למכירה, בכלל שווה לת'אנדר ללכת עליו, עם חוזה ארוך טווח סופר נוח וכשהמחיר של הטרייד נמוך יחסית.

הוא חוזר מפציעה ונותן עונת שפל, אבל קולע 40% משלוש (מדגם קטן) ובשנתיים הקודמות היה שחקן של 15 ו-10 למשחק. בטוח שזה יהיה שדרוג על ג'יי וויל. לא רואה כאן שום דאונסייד.

אם התכוונת 'שדרוג על ג'יי וויל' לעמדה 4, כלומר שאוקלהומה נותנת עליו שחקנים אחרים (נניח, קני האסל ופוקו), ואזמעלה קו קדמי של וויליאמס-קרטר-הולמגרן, אז סבבה, יכול להסכים

יכול להיות לעמדה 4/5 יחד עם צ'ט מול הרכבים גבוהים כמו מינסוטה או יוקיץ, או כ-5 מחליף מהספסל לצ'ט.

מבחינתי, אפשר לתת את מי שאורלנדו רוצה מבין פוקו, מאן, דיינג (בחיי שלא סובל אותו). מעדיף שלא את קנריק והחוזה המצויין שלו, אבל אם אין ברירה גם אפשר. לחלופין, אפשר גם לוותר מבחינתי על אחת משלוש בחירות הסיבוב הראשון של השנה (בעיקר הבחירה של הת'אנדר, שהולכת להיות כנראה נמוכה) או כמה בחירות סיבוב שני. בקיצור, נכסים כדי לגרום לזה לקרות לא חסר.

כמה גבוהים אחרים שנראים כרגע פנויים להובלה תמורת מחיר סביר: גאפורד, קאפלה, ואוליניק. אני מעדיף את ג'ארט אלן עליהם (או טרנר של אינדי), אבל המחיר יהיה גבוה יותר. בקיצור, הת'אנדר רק צריכים לבחור. או שפרסטי יחליט לשבת על הידיים, מה שנראה לי התרחיש היותר סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2024 5:11 pm 
Junior

לא יודע אם המג'יק מחפשים לצרף עוד צעירים בלתי מוכחים, או בחירות עתידיות. הם כבר בחרו בארבעת הדראפטים האחרונים את קול אנתוני, סאגס, ואגנר, באנקרו, אנתוני בלאק וג'ט הווארד.
הערכה שלי היא שהם מחפשים להחליף את קרטר ופולץ ב-וטרנים תורמים ללא מחויבות חוזית גבוהה מדי. חשבתי אתמול על רעיון שלא קשור לכאן, כי זה טרייד משולש של המג'יק עם וושינגטון ואינדיאנה, אבל בקצרה: קרטר ופולץ מוחלפים בתיוס ג'ונס ובאדי הילד. שניהם יוכלו להיכנס מידית לחמישייה לצד ואגנר-באנקרו-גוגה, בשביל ריצת פלייאוף העונה, ואולי יושארו בקיץ על חוזים סבירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2024 6:48 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
לדיון עצמו, מעבר לפלפולי תקרות השכר, אני חייב להגיד שוב
אתם מעריכים בהערכת חסר את היכולת של ארגונים לחזות הישגים של קבוצה לאור האופי והנטיות של האנשים השונים בקבוצה
זה לא בלבול מוח נו אייג'י, זה מדע שלם שהארגונים המובילים בעולם חורצים גורלות של מנהלים לפיו
הארדן לא הצליח להסתדר לאורך כל הקריירה שלו ביוסטון ובפילי עם זה שהוא לא מקבל ההחלטות על המגרש
לא עם ראסל, לא עם כריס פול ולא עם אמביד
לנו לא היה שום כלי לזהות את זה כצופים, בזמן שהיה באוקלהומה לאנשים שעובדים איתו ביומיום היו כלים והיו סימנים
האם אני בטוח במה שאני אומר שהסימנים האלה אם היו הובילו להחלטה להפרד ממנו?
לא, אני לא בטוח
אבל אני בטוח שאי אפשר לפסול את זה כמו שעשו כאן במעלה הת'רד

אוריאל, אפשר היה לדון בהודעה שלך אם הת'אנדר לא היו מנסים להשאיר את הארדן ומעבירים אותו ככה סתם בטרייד. מאחר והם הציעו עבורו חוזה כמעט מקס' ועשו הרבה בשביל להשאיר אותו, אז לא היה שום מימד של החלטות לפי אופי ונטיות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2024 6:59 pm 
מנהל פורום

או קיי
השתכנעתי
צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 17, 2024 2:07 am 
Hall of Famer

נתקלתי בזה:
https://www.youtube.com/watch?v=eyGG3Tn6j5U
החבר'ה האלו מדרגים את השחקנים הרלוונטיים לטרייד עבור OKC

הם מאוד מגוננים על הבחירות של OKC
ובגדול, נשמע שהיו רוצים לרוץ כמו שהם לפלייאוף,
אלא אם מישהו כמו הייוורד מתפנה עבור בחירות סיבוב שני או משהו

דני נוחת לו במקום העשירי ברשימה שלהם
היה מעניין לשמוע אותם מדברים עליו
אמרו שהוא מישהו שיכול לעשות הכל מכל דבר אבל לא ממש מצטיין בשום דבר...
יחסית גדול...
הם העריכו שהוא לא יהיה שחקן 6-7 בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 17, 2024 3:05 am 
Sophomore

רשימה מוזרה ביותר. החולשות הגדולות של הת'אנדר הן ריבאונד והגנת צבע על שחקנים גדולים (כמו אתמול מול הלייקרס ודייויס).

אז מי ראשון ברשימה שלהם? קאם ג'ונסון, ריבאונדר חלש לפאוור פורוורד, שגם לא עוזר בהגנה על שחקנים גדולים...
אחריו הורפורד, שחקן מפתח בקבוצה שמתמודדת על האליפות וצריכה אותו מאוד כי קו הפנים שלהם דליל. למה שבוסטון תעביר אותו כשהת'אנדר לא ממש יכולים לתת להם בתמורה משהו שעוזר להם בצבע? אפשר גם לדבר על אמביד באותה המידה.
השחקן הבא ברשימה שלהם הוא גורדון הייוורד. מה? למה בכלל הת'אנדר צריכים אותו (פציע, לא צעיר, לא עוזר בצבע)?
את בוגדנוביץ', הבא בתור, אני מאוד אוהב ואשמח לראות אותו בת'אנדר. אבל גם הוא לא עוזר עם הבעיות בצבע.
גם את אוליניק אני מחבב ויכול להיות שזה ריאלי אם יוטה בכלל רוצים לוותר עליו. אבל הוא שחקן הגנה נוראי וריבאונדר בינוני.

אפשר להמשיך, אבל העיקרון ברור. ממש לא מסכים עם שני החברה האלה. ודווקא דני זה רעיון נחמד לדעתי. אמנם לא יזיז את המחט, אבל חוזה לא יקר לכמה שנים ונותן גודל, ריבאונד וקשיחות הגנתית לא רעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 18, 2024 6:44 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
רשימה מוזרה ביותר. החולשות הגדולות של הת'אנדר הן ריבאונד והגנת צבע על שחקנים גדולים (כמו אתמול מול הלייקרס ודייויס).

אז מי ראשון ברשימה שלהם? קאם ג'ונסון, ריבאונדר חלש לפאוור פורוורד, שגם לא עוזר בהגנה על שחקנים גדולים...
אחריו הורפורד, שחקן מפתח בקבוצה שמתמודדת על האליפות וצריכה אותו מאוד כי קו הפנים שלהם דליל. למה שבוסטון תעביר אותו כשהת'אנדר לא ממש יכולים לתת להם בתמורה משהו שעוזר להם בצבע? אפשר גם לדבר על אמביד באותה המידה.
השחקן הבא ברשימה שלהם הוא גורדון הייוורד. מה? למה בכלל הת'אנדר צריכים אותו (פציע, לא צעיר, לא עוזר בצבע)?
את בוגדנוביץ', הבא בתור, אני מאוד אוהב ואשמח לראות אותו בת'אנדר. אבל גם הוא לא עוזר עם הבעיות בצבע.
גם את אוליניק אני מחבב ויכול להיות שזה ריאלי אם יוטה בכלל רוצים לוותר עליו. אבל הוא שחקן הגנה נוראי וריבאונדר בינוני.

אפשר להמשיך, אבל העיקרון ברור. ממש לא מסכים עם שני החברה האלה. ודווקא דני זה רעיון נחמד לדעתי. אמנם לא יזיז את המחט, אבל חוזה לא יקר לכמה שנים ונותן גודל, ריבאונד וקשיחות הגנתית לא רעים.

מסכים שהרשימה שיצאה להם היא משונה למדי.
הם התחשבו מאוד במחיר המשוער,
ניסו לתת כמה שפחות
ולא התחשבו מספיק בצרכים של הת'אנדר (או לפחות פירשו אותם שונה ממני וממך).
הם לא ממש כיוונו לפתור את הבעיה שקיימת בקו הקדמי של OKC.

הורפורד לא רלוונטי בעליל.
הם חשבו שהייוורד יכול להגיע במעין סלארי דאמפ תמורת בחירת סיבוב שני או משהו
ויכול אולי לעזור מהספסל עם ניסיון, יכולת מסירה, יכולת קליעה וכו'.

לגבי דני, אני לחלוטין לא אובייקטיבי אז קשה לי לומר, אבל סביר שיכול לעזור לת'אנדר,
ואני בהחלט אשמח לראות אותו שם.
על פניו, מתאים בגיל, בוורסטיליות, יכול לעזור קצת בריבאונד מעמדה 3, ישתלב היטב בהגנה, משחק מעבר מצוין, יכולת מסירה וקבלת החלטות טובה, נמצא על חוזה חביב.
סימני השאלה הם הקליעה, יציבות, ביטחון ברול מצומצם יותר והמחיר. אני לא בטוח שוושינגטון תעביר אותו תמורת בחירת דראפט אחת והוא לא שווה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 19, 2024 1:09 am 
Sophomore

הורפורד יכול להיות שיחוק רציני, לא מאמין שבוסטון בעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 19, 2024 4:13 am 
Hall of Famer

כמו שסאבוניס כתב, גם אמביד יכול להיות שיחוק רציני
not happening

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 19, 2024 11:39 am 
Sophomore

כנראה שאתם צודקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 19, 2024 1:48 pm 
Senior

הורפורד הוא פשוט הגרסת פרימיום של גבוה שכבר יש להם - ג׳יילן וויליאמס ה'שני'.
או יותר נכון שהוא הגרסת פרימיום של אזייאה סטיוארט וג׳יילן וויליאמס הוא הגרסת לייט שלו.

(באותה מידה אפשר היה לדבר עליהם כעל פוקימונים, אבל אני לא זוכר את הסדר התפתחויות של אף פוקימון ואני לא חושב שהפורום של זקנים הזה היה טוב מאוד בלעזור לי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 19, 2024 5:52 pm 
Hall of Famer

ג'יילן וויליאמס משתפר בקצב מסחרר.
היעילות שלו מרשימה מאוד.
ב-3 המשחקים האחרונים (הקשים) שהיו לת'אנדר הוא עם 31-46 מהשדה (67%~), כולל 8-12 מהשלוש + 7 אסיסטים בממוצע.
הדקות של הת'אנדר ללא SGA נראות יותר ויותר טוב.

גם גידי במשתפרים. לא תהיה תביעה נגדו, כך שאפשר לומר שהסערה סביבו נמוגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 8:11 am 
Sophomore

אטט, בחיי שלא מבין את ההתנגדות הנחרצת שלך לוונדל קארטר ג'ר.

סנטר צעיר ("בטיימליין"), על חוזה סופר נוח (בסביבות ה-10 לעונה לשלוש שנים), שנתן בשנתיים הקודמות באורלנדו משהו באזור ה-15 ו-10, עם טרו שוטינג של 60% פלוס. לא, הוא לא שומר גדול (כן סביר בעיני) ולא מגן טבעת טוב במיוחד. אם הוא היה, החוזה שלו היה בסביבות ה-25 מיליון פלוס לשנה. אבל הוא כן גוף גדול (120 קילו) שאין לת'אנדר, וגם ריבאונדר טוב, שזה מרכיב משמעותי ביכולות של סנטר הגנתי.

לא ברור לי איך אפשר להגיד שהוא לא עדיף (משמעותית) על הוויליאמסים -- ג'יי וויל (3.5 נקודות למשחק העונה ב-52% טרו שוטינג) וקנריק (חמוד, אבל 1.98, ו-95 קילו, שלוקח פחות מ-5 ריבאונדים פר 36 דקות בקריירה ולשחק איתו כסנטר בפלייאוף זה התאבדות). האם ג'יי וויל יותר טוב הגנתית? יש מצב, אבל זה לא שהוא מגן טוב על הטבעת (0.2 חסימות למשחק בשתי העונות שלו ב-נבא, למרות שזה קצת מטעה, כי הוא יותר בעניין של לסחוט עבירות תוקף). ובהתקפה, ההבדל בינו לבין קרטר הרבה יותר גדול מאשר בהגנה. אגב, קרטר על 44% משלוש העונה. מדגם קטן של 16 משחקים, אבל לכל הפחות הוא יכול לתת את הריווח שג'יי וויל נותן והת'אנדר כל כך מקדשים אותו, פלוס מגוון של אופציות נוספות.

קרטר לא אמור לעלות הרבה בהתחשב בזה שאורלנדו אותתו שהם רוצים להעביר אותו (לא צריך לוותר בשבילו על גידי למשל). מעריך שפוקו, מאן, ואולי איזו בחירה (סיבוב ראשון מאוחר או כמה סיבוב שני, שיש לת'אנדר כמו חול על שפת הים). הוא גם לא יוצר לת'אנדר שום התחייבות כלכלית משמעותית ארוכת טווח שתפריע למהלכים אחרים. אם ממש לא יהיו מרוצים ממנו, לא תהיה בעייה לנייד את החוזה שלו הלאה ומאמין שגם יהיה לו ערך בניסיון להשיג שחקן טוב יותר אם זה הכיוון. בקיצור, לדעתי יש כאן רק אפסייד בלי שום סיכון.

כן, הייתי מעדיף את נאז ריד עליו, אבל הוא שחקן הספסל המרכזי של מינסוטה, שרואים בעצמם קונטנדרית ולא ייתנו לו ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 1:03 pm 
Junior

שאני אבין, ג'יי-וויל זה ג'יילין וויליאמס בעוד שג'יי-דאב זה ג'יילן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 1:27 pm 
Sophomore

B.Grant44 כתב:
שאני אבין, ג'יי-וויל זה ג'יילין וויליאמס בעוד שג'יי-דאב זה ג'יילן?

כן. ככה קוראים להם בת'אנדר. כי את שני השמות מבטאים אותו דבר (ג'יילן), למרות שכותבים שונה.

אולי שווה להתחיל לקרוא להם ג'יילן הקטן וג'יילן הגדול, על משקל רפי אוסמו של שנות ה-80 במכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 4:30 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
אטט, בחיי שלא מבין את ההתנגדות הנחרצת שלך לוונדל קארטר ג'ר.

סנטר צעיר ("בטיימליין"), על חוזה סופר נוח (בסביבות ה-10 לעונה לשלוש שנים), שנתן בשנתיים הקודמות באורלנדו משהו באזור ה-15 ו-10, עם טרו שוטינג של 60% פלוס. לא, הוא לא שומר גדול (כן סביר בעיני) ולא מגן טבעת טוב במיוחד. אם הוא היה, החוזה שלו היה בסביבות ה-25 מיליון פלוס לשנה. אבל הוא כן גוף גדול (120 קילו) שאין לת'אנדר, וגם ריבאונדר טוב, שזה מרכיב משמעותי ביכולות של סנטר הגנתי.

לא ברור לי איך אפשר להגיד שהוא לא עדיף (משמעותית) על הוויליאמסים -- ג'יי וויל (3.5 נקודות למשחק העונה ב-52% טרו שוטינג) וקנריק (חמוד, אבל 1.98, ו-95 קילו, שלוקח פחות מ-5 ריבאונדים פר 36 דקות בקריירה ולשחק איתו כסנטר בפלייאוף זה התאבדות). האם ג'יי וויל יותר טוב הגנתית? יש מצב, אבל זה לא שהוא מגן טוב על הטבעת (0.2 חסימות למשחק בשתי העונות שלו ב-נבא, למרות שזה קצת מטעה, כי הוא יותר בעניין של לסחוט עבירות תוקף). ובהתקפה, ההבדל בינו לבין קרטר הרבה יותר גדול מאשר בהגנה. אגב, קרטר על 44% משלוש העונה. מדגם קטן של 16 משחקים, אבל לכל הפחות הוא יכול לתת את הריווח שג'יי וויל נותן והת'אנדר כל כך מקדשים אותו, פלוס מגוון של אופציות נוספות.

קרטר לא אמור לעלות הרבה בהתחשב בזה שאורלנדו אותתו שהם רוצים להעביר אותו (לא צריך לוותר בשבילו על גידי למשל). מעריך שפוקו, מאן, ואולי איזו בחירה (סיבוב ראשון מאוחר או כמה סיבוב שני, שיש לת'אנדר כמו חול על שפת הים). הוא גם לא יוצר לת'אנדר שום התחייבות כלכלית משמעותית ארוכת טווח שתפריע למהלכים אחרים. אם ממש לא יהיו מרוצים ממנו, לא תהיה בעייה לנייד את החוזה שלו הלאה ומאמין שגם יהיה לו ערך בניסיון להשיג שחקן טוב יותר אם זה הכיוון. בקיצור, לדעתי יש כאן רק אפסייד בלי שום סיכון.

כן, הייתי מעדיף את נאז ריד עליו, אבל הוא שחקן הספסל המרכזי של מינסוטה, שרואים בעצמם קונטנדרית ולא ייתנו לו ללכת.

נאז ריד באמת היה מושלם ברול הזה אבל הוא אכן ממלא אותו במיניסוטה,
שנראים (לפחות במעט המשחקים שאני ראיתי) כל כך יותר טוב איתו מאשר עם גובר.

ההתנגדות שלי לקארטר ג'וניור היא לא נחרצת (או לפחות לא מתכוונת להיות).
אני לא מכיר אותו מספיק טוב כדי להיות נחרץ... ואתה מצליח ליצור כאן קייס טוב עבורו,
אבל אני מעדיף סנטרים עם הגנה טובה הרבה יותר + קליעה טובה יותר משלוש (המדגם העונה קטן מדי מכדי לקחת ברצינות, בייחוד עם האחוזים העונה מהעונשין)
ואני חושב, בניגוד לדעה הרווחת בפורום, ש-OKC צריכה להיות זהירה עם הבחירות שלה.

מה שאני ראיתי במשחק מול מיניסוטה הוא שלא מעט מהרול-פליירס שלהם מוגבלים התקפית,
שיש המון עומס על SGA, בייחוד כשמצליחים לעצור את ג'יי-דאב (מקדניאלס עשה עבודה מצוינת).
חבל מבחינתי ש-OKC לא היכו בחלון ההזדמנויות (האולי דמיוני) שהיה עם מרקאנן, לפני שיוטה פרצו שוב עם סדרת משחקים מצוינת.
הוא אולי השחקן היחידי שאני יכול לחשוב עליו שעוזר עם בעיית הריבאונד וגם משפר את הריווח ויצירת המצבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 5:10 pm 
Sophomore

סבבה, אז שנינו יכולים להסכים שהיינו רוצים שהת'אנדר יביאו גבוה עם הגנה מצויינת על הטבעת, ריבאונדר משובח, שיכול גם לשים גוף על הגבוהים היריבים, שקולע שלשות באחוזים גבוהים, צעיר, ועם חוזה נמוך לטווח ארוך, כדי שלא יכבול אותם בעוד שנתיים כשיצטרכו לתת מקסימום לצ'ט וג'יי דאב (ואז סופר מקס לשיי). עכשיו רק נשאר למצוא אחד כזה. ואז לשכנע את הקבוצה הנוכחית שלו לוותר עליו...

ובעולם האמיתי, יש את קרטר, אלן (אולי, תלוי בנכונות של קליבלנד) וכאלה, שלמרבה הצער לא ממלאים את כל המשאלות למעלה. ועדיין, אם מסכימים שלת'אנדר יש בור בצבע ובריבאונד ההגנה ונחיתות משמעותית מול כל קונטנדרית, בעיקר כשצ'ט לא על המגרש (שוב בלט היום, גם אם הם הצליחו בסוף לנצח את זה) אז השאלה היא אם מחכים עד שיתפנה העילוי מלמעלה או שעושים משהו עכשיו בלי לפגוע בגמישות העתידית של הקבוצה. כבר ברור איפה אני עומד בשאלה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 5:21 pm 
Hall of Famer

להתפשר על הגנה בעמדת הסנטר זו כמעט תמיד טעות.
אם אין לך אפשרות ריאלית - אתה יכול לחכות.
פעמיים הת'אנדר היו בעמדה שבה יכולים היו לבחור סנטר מצוין ו-וויתרו (רק הלילה שנגון עם 37-14-6 :shock:).
אולי בהמשך.

אני לא מאמין שוונדל הוא ההבדל ביניהם לבין אליפות העונה
ואני לא חושב שגם אתה חושב כך.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' ינואר 21, 2024 7:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2024 6:40 pm 
Hall of Famer

אגב, ג'יי-וויל עשה עבודה לא רעה במשחק.
יש לו פלוס-מינוס חיובי, קלע באחוזים טובים, כולל שלשה + הוסיף 2 חסימות בצד ההגנתי.
הוא לא נאז ריד ואפשר לטעון שהוא נקודת חולשה יחסית של הת'אנדר מול הקבוצות הכי טובות אבל הוא שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2024 2:34 am 
Sophomore

Att כתב:
פעמיים הת'אנדר היו בעמדה שבה יכולים היו לבחור סנטר מצוין ו-וויתרו (רק הלילה שנגון עם 37-14-6 :shock:).
אולי בהמשך.

האמת שאין לי מושג. בזמנו, גם לא הייתי חושב שסנטר בינוני כמו בוגוט יעשה את ההבדל בגולדן סטייט (או שלוני וטריסטן תומפסון יוכלו להיות הסנטרים של קבוצות אלופות). רוב הסיכויים שהת'אנדר לא יזכו באליפות השנה גם אם יביאו את סנטר משמעותי. וגם אם יביאו את מרקאנן. בינינו, הרי אפילו אמביד לא יבטיח להם אליפות. אבל אני לא מסתכל על זה כעניין בינארי של אליפות או כלום. אם קבוצה שכבר עכשיו היא על סף קונטנדרית יכולה לחזק נקודות חולשה ברורות, להשתפר, ולהגדיל אפילו בקצת את הסיכוי שלה לעבור סיבוב או שניים בפלייאוף, היא צריכה לעשות את זה, בטח אם זה לא בא על חשבון גמישות עתידית. ומי יודע, אולי זה גם יתברר בעתיד כמה שיעשה את ההבדל עבורם עם השיפור הצפוי של הכוכבים הצעירים.

ואם יוכלו לבחור סנטר מצויין שעולה על כל הדרישות שלמעלה בדראפט, אדרבא, שילכו על זה. להביא את קרטר או אלן לא יפריע להם בזה. רק שבינתיים פרסטי לא הלך בכיוון הזה בכלל גם כשהיו שחקנים פנויים כמו שנגון, דורן, קסלר, וויליאמס ולייבלי. כרגע, אני לא רואה כאלה בדראפט הקרוב חוץ מסאר האוסטרלי, אבל מי יודע. אולי איביסיץ' הקרואטי של קנטאקי, שנראה מצויין בינתיים. אבל גם אם פרסטי יסטה ממנהגו ויבחר איזה גבוה לחזק את הצבע, בד"כ לוקח לגבוהים כמה שנים להסתגל לליגה ולעשות הבדל, בטח בהגנה.

ואפרופו שנגון, בהחלט אוהב אותו וחבל לי שהת'נדר לא בחרו אותו כשיכלו. אבל הוא לא סנטר הגנתי טוב וגם לא קולע שלשות טוב (28% בקריירה ו-29% השנה). אז לפי הקריטריונים שהצבת למעלה, גם הוא לא מתאים. הוא גם צריך את הכדור ביד כדי להיות במיטבו, אז לא בטוח עד כמה ההתאמה ליד שרגא, גידי וג'יי דאב טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2024 3:01 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
Att כתב:
אולי בהמשך.

האמת שאין לי מושג. בזמנו, גם לא הייתי חושב שסנטר בינוני כמו בוגוט יעשה את ההבדל בגולדן סטייט (או שלוני וטריסטן תומפסון יוכלו להיות הסנטרים של קבוצות אלופות). רוב הסיכויים שהת'אנדר לא יזכו באליפות השנה גם אם יביאו את סנטר משמעותי. וגם אם יביאו את מרקאנן. בינינו, הרי אפילו אמביד לא יבטיח להם אליפות. אבל אני לא מסתכל על זה כעניין בינארי של אליפות או כלום. אם קבוצה שכבר עכשיו היא על סף קונטנדרית יכולה לחזק נקודות חולשה ברורות, להשתפר, ולהגדיל אפילו בקצת את הסיכוי שלה לעבור סיבוב או שניים בפלייאוף, היא צריכה לעשות את זה, בטח אם זה לא בא על חשבון גמישות עתידית. ומי יודע, אולי זה גם יתברר בעתיד כמה שיעשה את ההבדל עבורם עם השיפור הצפוי של הכוכבים הצעירים.

ואם יוכלו לבחור סנטר מצויין שעולה על כל הדרישות שלמעלה בדראפט, אדרבא, שילכו על זה. להביא את קרטר או אלן לא יפריע להם בזה. רק שבינתיים פרסטי לא הלך בכיוון הזה בכלל גם כשהיו שחקנים פנויים כמו שנגון, דורן, קסלר, וויליאמס ולייבלי. כרגע, אני לא רואה כאלה בדראפט הקרוב חוץ מסאר האוסטרלי, אבל מי יודע. אולי איביסיץ' הקרואטי של קנטאקי, שנראה מצויין בינתיים. אבל גם אם פרסטי יסטה ממנהגו ויבחר איזה גבוה לחזק את הצבע, בד"כ לוקח לגבוהים כמה שנים להסתגל לליגה ולעשות הבדל, בטח בהגנה.

ואפרופו שנגון, בהחלט אוהב אותו וחבל לי שהת'נדר לא בחרו אותו כשיכלו. אבל הוא לא סנטר הגנתי טוב וגם לא קולע שלשות טוב (28% בקריירה ו-29% השנה). אז לפי הקריטריונים שהצבת למעלה, גם הוא לא מתאים. הוא גם צריך את הכדור ביד כדי להיות במיטבו, אז לא בטוח עד כמה ההתאמה ליד שרגא, גידי וג'יי דאב טובה.

אבל... זה כן בא על חשבון גמישות עתידית.
וונדל קארטר יעלה לך לפחות בחירת סיבוב ראשון אחת, לא?

ולגבי זה שלוקח לגבוהים כמה שנים להסתגל - לא סגור לגבי דורן, שנגון ו-וויליאמס אבל לייבלי וקסלר היו מצוינים כבר בעונה הראשונה.
ובכלל, הת'אנדר לא ממהרים כל כך כמו שהאוהדים שלהם ממהרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2024 3:03 am 
Hall of Famer

יצא לי לראות ראיון של פרסטי בניסיון להתחקות אחרי צורת המחשבה שלו.
הוא לא הנואם הכריזמטי ביותר שיצא לי לראות אבל למרבה המזל, זה לא התפקיד
הוא כן בחור נבון שטען בתחילת העונה שאי אפשר לקנות צבע לבית כשלא ברור איפה הוא יהיה בכלל, מתי יהיה וכו'.
הם רוצים קודם להבין מה יש להם ביד...

אין ספק שהת'אנדר הראו הרבה. סביר שיותר ממה שניתן היה לצפות.
האם יש לפרסטי כעת מספיק מידע כדי לפעול? אולי. זו שאלה.

ברמה האישית, אני מרגיש שאני לומד משהו כמעט בכל משחק שלהם.
הם רחוקים מלהיות מוצר מוגמר, החבר'ה האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2024 4:04 am 
Sophomore

כנראה שיש לנו הגדרה שונה לגמישות עתידית. כבר דיברנו על חוסר היכולת של הת'אנדר להשתמש בכל הבחירות שלהם כבר בדראפט הקרוב. להעביר נניח את הבחירה שלהם (20 מאוחרת, לא רחוק מבחירת סיבוב שני) תמורת שחקן מוכח נראה לי נו בריינר. בסופו של דבר, בחירות בקנה המידה שפרסטי צבר צריכות לשמש ככלי להתחזק בטריידים, כי כאמור פשוט אין מקום לכולם בסגל. וגם אם מפנים, אין דקות לפתח אותם (הזכרתי כבר את פוקו, דיינג, מאן, וג'ונסון השנה, וזה לא הולך להשתפר כשהת'אנדר על סף הקונטנדריות).

כשאני מדבר על גמישות עתידית, אני מדבר בעיקר על ענייני חוזים -- יכולת להשאיר אצלך את השחקנים המובילים, להישאר כמה שיותר שנים מתחת לתקרת השכר, וכולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1516 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 120 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: