אז בניגוד לטורניר אמצע העונה, עכשיו אנחנו באמת באמצע העונה (טיפל'ה מעבר).
אז עד כה בחירות אמצע העונה שלי (מענין איך זה ישתנה בהמשך):
MVP - אמביד. לא מת על הבחירה, בטח לא בבק טו בק, אבל צריך להודות שהוא כנראה משחק הכי טוב העונה וגם ברמה הקבוצתית הסיקסרס נראים די טוב. 35 נק' למשחק (קצת יותר כנראה אחרי ה70 הלילה), 11.4 ריב', 5.9 אס' וכל זה באפקטיב של 56.3%. הראנר אפס: יאניס בעונה מרשימה יחסית של 31.2+11.4 בEFG יפה של 61.9% מוביל את הקבוצה למקום השלישי ( אותו מאזן כמו OKC נכון לעכשיו) בליגה והשני במזרח... קשה לא להרגיש שבאקס מאכזבים ביחס לציפיות אבל המספרים היבשים טובים. שג"א, למרות שמרגיש שעדיין לא שם, מעמיד מספרים של 31.3 נק' , 2.2 חט' (מוביל את הליגה), 6.3 אס' ו5.8 ריב' וכל זה בקבוצה במאזן השלישי (כמו הבאקס) בליגה.
חמישיה ראשונה - לוקה , שג"א, טייטום, יאניס, אמביד חמישיה שניה - פוקס, אדוארדס, מיטשל, דוראנט , יוקיץ' חמישיה שלישית - ברונסון, מקסי, האליברטון , קאווי, דיוויס ( קאווי שם בעיקר כדי שתהיה נציגות לקליפרס, לברון לא שם כי לא מגיע ללייקרס 2 נציגים, לא מצאתי מקום לבוקר למרות שמגיע לו איפשהו)
שחקן ההגנה - גובר. שחקן ההגנה הכי טוב בקבוצת ההגנה הכי טובה בליגה. מוביל את הליגה בDWS ובדיפנסיב רייטינג. שחקן שישי - טים הארדווי ג'וניור. פתח ב8 מ39 משחקים העונה ככה שאני לא בטוח שהוא עומד בקריטריון, אבל עם 18.1 נק' למשחק הוא הבחירה שלי. הראנר אפס שלי כאן הם מאליק מאנק (15.1 נק' למשחק בסקרמנטו) ובוגדנוביץ' (16.8 נק' ונקודת אור סבירה באטלנטה הדוחה)
רוקי העונה - צ'ט הולמגרן. 17.3 נק' למשחק, 7.2 ריב' ו2.5 חס' למשחק בקבוצה עם המאזן השלישי בליגה. קרב ענקים בינו לבין וומבי. שניהם מדהימים והמספרים היבשים של וומבי עדיפים בלא מעט על צ'ט (קולע 2.6 נק' יותר, לוקח 2.9 ריב' יותר ו0.7 חס' יותר). אז למה בסוף צ'ט ולא וומבי? שתי סיבות - הסיבה המרכזית היא כמובן שצ'ט משחק בקבוצה עם המאזן השלישי בליגה בעוד וומבי משחק בקבוצה עם המאזן ה28 בליגה... מצד שני בעוד צ'ט הוא השחקן השני בחשיבותו בקבוצה, וומבי הוא השחקן המוביל וקשה להעריך מה צ'ט היה עושה בלי וויליאמס ושגא לידו. הסיבה השניה - יעילות. אולי המשך של הסעיף הקודם אבל בעוד וומבי מעמיד EFG של 50.9% שנשענים על 29.6% גרוע מה3, צ'ט מעמיד EFG של 60.9% ו38.6% מהשלוש. צמוד, אין פה בחירה נכונה או לא נכונה לדעתי, אבל בפוטו פיניש בשלב הזה אני הולך עם צ'ט.
חמישית הרוקיז -( בנחה שאין צורך בעמדת) - חאקז, מילר, לייבלי, וומבי וצ'ט. אם איכשהו צריכים עמדות אז נחליף את לייבלי בהנדרסון או איזה רוקי בינוני אחר.
מאמן - ענארף... נלך על דייגנולט של OKC.
מה שלכם?
|