סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 7:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 216 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 23, 2024 6:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
פצוע, פצוע, פצוע
הפסקה קטנה ואז שוב
פצוע פצוע פצוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 23, 2024 6:55 pm 
Junior

ההורנטס יכולים לפנות עכשיו המון קאפ ספייס בקיץ הקרוב, עם הייוורד, לאורי וברידג'ס שבדרך החוצה. הם ישלמו 81 מיליון על 7 שחקנים (לאמלו, וושינגטון, מילר, קודי מרטין, ניק ריצ'ארדס, מרק וויליאמס, ניק סמית) ומשהו באזור ה 6.5-12 מיליון לבחירת הלוטרי הגבוהה הבאה שלהם.

בפעם האחרונה שהיה להם קאפ ספייס, החתימו את הייוורד...אולי הפעם ישתמשו בו בחוכמה רבה יותר, טרייד כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 23, 2024 6:56 pm 
Junior

נורטון כתב:
מה גם שלאורי כבר מזמן עגלה שאין דברים כאלה.

ומה באמת קורה עם אוטו פורטר? לקח אליפות עם הווריורס, ומאז נדמה לי שכמעט ולא שיחק.

חתם בטורונטו ואז החמיץ את כל עונה שעברה בגלל פציעה. עכשיו לא ברור באיזו פורמה הוא, מן הסתם לא מתאים לטורונטו במצבה הנוכחי, אבל לא נראה שעושים מאמץ כלשהו לשווק אותו באמצעות דקות משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 23, 2024 8:32 pm 
Senior

רוזייר עדיין שחקן מעולה וגם קשוח ותחחרותי מאוד - מניח שזה מה שבמיאמי מגדירים כהיט קולצ׳ר המגוחך שלהם.
אחלה טרייד בשבילם. לאורי כבר די גמור והם בטח ימצאו בג׳י ליג גם ככה שחקן שיהיה יותר טוב משניהם איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 23, 2024 8:48 pm 
Hall of Famer

על פניו, טרייד טוב לשתי הקבוצות.
ההיט מתחזקים. רוז'ייר יכול להיות מעולה עבורם בשני הצדדים.
שארלוט נחלשת, מצעירה את השורות ומעלה את הסיכויים לבחור בטופ4 בדראפט המתקרב +
מקבלת בחירה מוגנת לוטרי ב-2027 (הופכת לא מוגנת ב-2028 אם לא נמסרה שנה לפני כן).

המבחן של שארלוט יהיה בשוק החופשי הקרוב.
האם הם יעשו מעשה וושינגטון שהחתימה את ביל לחוזה נוראי רגע אחרי שנפטרה מהחוזה הנוראי של וול או שלמדו משהו?
לאמלו, מילר ו-וויליאמס הם בני 21-22 + תוספת בחירת דראפט גבוהה מהדראפט המתקרב + קאפ ספייס יחסית נקי זו אולי התצורה הכי אופטימית של שארלוט שאני זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 23, 2024 10:25 pm 
Hall of Famer

טרייד מעולה עבור ההיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2024 1:58 am 
Hall of Famer

קבוצות האמצע-פלוס של המזרח הן קבוצות די מסוכנות.
גם אינדי וגם מיאמי התחזקו.

לא הייתי רוצה לפגוש את מיאמי בפלייאוף.

מבחינת טרייד, כרגע נראה אולי שמיאמי ניצחה את הטרייד, אבל נדמה לי שזה אחד מהטריידים האלו
שבהם שתי הקבוצות עשו מהלך יפה שמתאים לאסטרטגיה שלהן
ושתיהן צפויות להרוויח ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2024 10:30 am 
Junior

אף פעם לא הבנתי את הגישה הזאת של "מי ניצחה את הטרייד".
ברור לי שיש מקרים של טריידים בלתי מאוזנים.
אבל ברוב המקרים, לכל צד יש את הצרכים ואת השיקולים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2024 11:28 am 
Freshman

וואללא חשבתי שרוזיר שווה יותר מבחירת דראפט אחת.
אחלה של טרייד למיאמי.
גם לשארלוט זה טרייד אחלה אבל לדעתי יכלו להוציא יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2024 11:56 am 
Junior

לא יודע...אחד הפלוסים הגדולים של רוז'ייר זה שהוא חתום עד סוף עונת 2025/26, אבל זה לא שהוא מרוויח פינאטס - 23.2 מיליון העונה, 57 מיליון בשנתיים הבאות.
אני לא רואה אותו בדרג אחד מעל ג'רמיי גרנט או פולטל, שגם המחיר הנדרש עליהם היה שתי בחירות סיבוב ראשון, שבפועל הצטמצמו לאחת.
להערכתי, וושינגטון תיאלץ להתפשר באופן דומה על קוזמה (כרגע מדווח שרוצה שתי בחירות סיבוב ראשון עליו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2024 12:13 pm 
מנהל פורום

היתרון ברוז'ייר שהשנה השניה היא אופציית קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2024 12:25 pm 
Junior

לפי מה שאני רואה במקור האמין הזה, יש לו $24,924,126 מובטחים מתוך $26,643,031 בעונת 2025/26, כלומר שאין פה באמת אופציית קבוצה לסיום מוקדם של החוזה. זה סקרן אותי, אז נכנסתי לפרטי החוזה שלו באותו אתר וכמו שחשבתי, מדובר במענק בונוס:

https://www.spotrac.com/nba/miami-heat/ ... ier-17844/

* לא מצליח לפרסם תגובות באנגלית שמיושרות משמאל לימין, גם אם אני כותב אותן בנפרד ועם אנגלית בלבד, אז הנה זה בעברית:

24.9 מיליון מובטחים לרוז'ייר בעונת 2025/26, 26.6 מיליון מובטחים במלואם אם הקבוצה שלו משחקת בסיבוב השני של הפלייאוף *וגם* הוא משחק ב 70 משחקים לפחות, באחת משלוש העונות שקדמו לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2024 12:53 pm 
מנהל פורום

תכלס יש לו חוזה מובטח ל25/26
האופציית קבוצה היא בשוליים של השוליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2024 2:02 am 
Sophomore

https://www.espn.com/nba/insider/story/_/id/39408945/2024-nba-trade-deadline-six-big-trades-want-see-lakers-hawks-nets-knicks-76ers

פה מציעים 6 טריידים שהיו רוצים לראות לא מדהים בעיני אבל אפשר לדון -
1. טיוס גונס לפילי תמורת שתי בחירות סיבוב שני, קובינגטון וקניון מרטין ג'וניר.
בעצם 2 בחירות סיבוב שני תמורת ג'ונס, לא רואה מה הטעם בשביל וושינגטון להסכים, ירצו לפחות בחירת סיבוב ראשון עבור ג'ונס.

2. ברוגדן לניקס תמורת בחירת סיבוב ראשון הבאה של הניקס, ובחירת סיבוב שני.
ברוגדן שחקן טוב שכל קבוצה עם שאיפות יכולה להעזר בו, אבל לא חושב שיש סיכוי שיתנו אותו רק תמורת בחירת סיבוב ראשון נמוכה.

3.אנדרה דראמונד לאוקיסי תמורת פוקו ושלושה בחירות סיבוב שני, רציתם ריבואנד קיבלתם ריבואנד, אבל צריך שהוא גם ישתלב איכשהו בקבוצה ובמשחק שלה ולא רואה את זה קורה. בכל מקרה גם פה אני חושב שהתמורה מעטה מדי, לא שהוא שווה כמעט משהו, אבל הבולס גם אם אין להם ממש שאיפות הם בפלאיין ולא הולכים כרגע לטאנקינג, ודראמונד בשנה טובה תרם הרבה אז לא חושב שירצו סתם לתת אותו ולהחלש תמורת השפע של בחירות סיבוב שני.

4. טרייד משולש, לייקרס מקבלים את מריי, אטלנטה את דינוידי ואת בחירת סיבוב ראשון של הנטס, הנטס מקבלים את דאנגלו ראסל ונותנים את דינוידי ובחירת סיבוב ראשון.
לליקרס זה מעולה, אבל אף לא באמת רוצה או מעריך את ראסל, ולנטס אין סיבה לתת סיבוב ראשון עבורו.

5. פואטל ושרודר לאוקיסי, תמורת שני בחירות סיבוב ראשון, שני בחירות סיבוב שני, מאן וויגנס בארטנס פוקו.
טרייד הבלהות של att ובלי קשר לכל דיוני הטייםליין לא ברור באמת למה לתת כלכך הרבה עבור הבינוניות הזאת.

6. מיילס ברידגס של הנטס לניקס, תמורת 5 בחירות סיבוב ראשון.
כתוב שאין סיכוי שהנטס והניקס יעשו טרייד אבל זה מה שהיו רוצים לראות, בכל מקרה אני לא חושב שברידגס שווה כלכך הרבה, זה אמנם מתאים לטריידים של הקיץ שעבר אבל נראה לי התפכחו מהקונספציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2024 2:18 am 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
https://www.espn.com/nba/insider/story/_/id/39408945/2024-nba-trade-deadline-six-big-trades-want-see-lakers-hawks-nets-knicks-76ers

פה מציעים 6 טריידים שהיו רוצים לראות לא מדהים בעיני אבל אפשר לדון -
1. טיוס גונס לפילי תמורת שתי בחירות סיבוב שני, קובינגטון וקניון מרטין ג'וניר.
בעצם 2 בחירות סיבוב שני תמורת ג'ונס, לא רואה מה הטעם בשביל וושינגטון להסכים, ירצו לפחות בחירת סיבוב ראשון עבור ג'ונס.

2. ברוגדן לניקס תמורת בחירת סיבוב ראשון הבאה של הניקס, ובחירת סיבוב שני.
ברוגדן שחקן טוב שכל קבוצה עם שאיפות יכולה להעזר בו, אבל לא חושב שיש סיכוי שיתנו אותו רק תמורת בחירת סיבוב ראשון נמוכה.

3.אנדרה דראמונד לאוקיסי תמורת פוקו ושלושה בחירות סיבוב שני, רציתם ריבואנד קיבלתם ריבואנד, אבל צריך שהוא גם ישתלב איכשהו בקבוצה ובמשחק שלה ולא רואה את זה קורה. בכל מקרה גם פה אני חושב שהתמורה מעטה מדי, לא שהוא שווה כמעט משהו, אבל הבולס גם אם אין להם ממש שאיפות הם בפלאיין ולא הולכים כרגע לטאנקינג, ודראמונד בשנה טובה תרם הרבה אז לא חושב שירצו סתם לתת אותו ולהחלש תמורת השפע של בחירות סיבוב שני.

4. טרייד משולש, לייקרס מקבלים את מריי, אטלנטה את דינוידי ואת בחירת סיבוב ראשון של הנטס, הנטס מקבלים את דאנגלו ראסל ונותנים את דינוידי ובחירת סיבוב ראשון.
לליקרס זה מעולה, אבל אף לא באמת רוצה או מעריך את ראסל, ולנטס אין סיבה לתת סיבוב ראשון עבורו.

5. פואטל ושרודר לאוקיסי, תמורת שני בחירות סיבוב ראשון, שני בחירות סיבוב שני, מאן וויגנס בארטנס פוקו.
טרייד הבלהות של att ובלי קשר לכל דיוני הטייםליין לא ברור באמת למה לתת כלכך הרבה עבור הבינוניות הזאת.

6. מיילס ברידגס של הנטס לניקס, תמורת 5 בחירות סיבוב ראשון.
כתוב שאין סיכוי שהנטס והניקס יעשו טרייד אבל זה מה שהיו רוצים לראות, בכל מקרה אני לא חושב שברידגס שווה כלכך הרבה, זה אמנם מתאים לטריידים של הקיץ שעבר אבל נראה לי התפכחו מהקונספציה.

סעיף 5 באמת בלהות. מטריד רק לקרוא את זה :)

לגבי טיוס ג'ונס, הוא אמנם שחקן מחליף מצוין אבל מגן מזעזע. אני בספק אם מישהו ייתן עליו בחירת סיבוב ראשון
ואין לוושינגטון שום טעם להשאיר אותו (אלא אם הם חולמים להשאיר אותו על חוזה חדש ולבנות על זה שישלחו אותו בטרייד מאוחר יותר - רעיון רע בעיניי)
כך ששתי בחירות סיבוב שני דווקא נשמעות לי כמו רעיון סביר.

ברוגדון תמורת בחירת סיבוב ראשון נמוכה נשמע לי אחלה.

כמובן שמארקס מציע את הטרייד על דראמונד כי ריבאונד.

המשפט הזה - שדנו עליו כאן - הוא משפט שהייתי שמח לראות את פרסטי מגיב עליו.
However, nothing is guaranteed in the future (just ask the 2012 Thunder), so while it's incredibly likely OKC will be in this position again, and for years to come, the Thunder should still look to make improvements to the roster.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2024 2:46 am 
Hall of Famer

הוא לא צריך, אתה כבר מדברר בשמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2024 2:48 am 
Hall of Famer

אני לא מכיר את פרסטי מספיק טוב כדי לדעת מה הוא חושב
ומה יהיו הבחירות שלו בטריידדליין הקרוב.

עד היום בתהליך הבנייה מחדש, הוא היה במוד של צבירת נכסים, בחירה של שחקנים בדראפט ופה ושם זיהוי כישרון צעיר שמסתובב בליגה (דורט, ג'ו).
ממה שאני רואה, החבר'ה שהוא בוחר נחשבים high character (למרות שגידי לא בדיוק עונה לזה, מסתבר),
שני הסנטרים שהוא בחר מסוגלים לרווח ונדמה לי שהוא למד מהפעם הקודמת ומשתדל לקחת שחקנים וורסטיליים יחסית, שמסוגלים לעשות קצת מהכל.

הוא דיבר בתחילת העונה על כך שעוד אין לו מספיק מידע כדי לדעת מה הקבוצה צריכה.
יכול להיות שהמצב השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2024 9:08 pm 
Junior

Att כתב:
שני הסנטרים שהוא בחר מסוגלים לרווח ונדמה לי שהוא למד מהפעם הקודמת ומשתדל לקחת שחקנים וורסטיליים יחסית, שמסוגלים לעשות קצת מהכל.

קטע, על וונדל קרטר אתה מלין שהוא לא קולע באחוזים טובים, למרות 42.1% משלוש העונה (על 2.7 זריקות), ו- 35.6% אשתקד (על 3.9 זריקות).
אבל ג'יי-וויל של התאנדר, עם 40.7% העונה (על 2.3 זריקות), הוא סנטר שמסוגל לרווח.

אני לא סתם מעלה את זה, אחרי שחשבתי שוב ושוב וגם בחנתי פרוספקטים בדראפט הקרוב, הגעתי למסקנה שהמהלך הכי כדאי לאוקלהומה הוא לשלוח בטרייד את ברטאנס, דיינג ובחירת הסיבוב הראשון של הקליפרס תמורת וונדל קרטר וגארי האריס (חוזה מסתיים).

החבילה של התאנדר תגיע לרפטורס, שיעבירו את ברוס בראון למג'יק.
אורלנדו יכולה להמשיך מהטרייד הזה לשליחת פולץ והחוזה המסתיים שלו לגריזליס*, יחד עם כמה בחירות סיבוב שני, תמורת קנארד. חמישייה של בראון-סאגס-ואגנר-באנקרו-גוגה. מהספסל, בלאק-קנארד-אינגלס-אייזק-ואגנר. בראון שיחק פוינט בתחילת הקריירה שלו בדטרויט. הוא כמובן לא הפתרון האידיאלי בעמדה, לשם כך יש את אנתוני בלאק. אבל אני חושב שיש מספיק יכולות פליימייקינג בין בראון, סאגנס, ואגנר ובאנקרו, ומנגד יכולת של ארבעתם לשחק זה עם לצד זה, בשביל שזה יעבוד מספיק טוב. ובראון-סאגס זו חתיכת יחידת חיסול בהגנה.

מבחינת הרפטורס, מדווח שזו החבילה שמצפים לה עבור בראון וזו אחלה תמורה בעיניי. יהיו להם את יתרת העונה הנוכחית ושנתיים אחריה לבדוק את דיינג, שאם יתפתח כמו שצריך ירכיב עם בארנס צמד קומבו-פורוורדים עם סייז ואתלטיות. החוזה של ברטאנס יוכל לשמש אותם בהמשך, החל מערב הדראפט ועד הדד ליין באוקטובר שבו הקבוצה שתחזיק עד אז בברטאנס תצטרך להחליט אם להבטיח את המשכורת שלו לעונה הבאה, או לשחרר אותו ולשלם לו רק 5 מיליון מתוכה.

קרטר יוכל לעלות מהספסל באוקלהומה, שם החיסרון העיקרי שלו - טרם השלים עונה של מעל 62 משחקים וברובן אפילו פחות מכך - יהיה פחות מורגש, כל עוד יגיע בריא לפלייאוף. יש לו מאסה להגן מול סנטרים שצ'ט יתקשה מולם, ומנגד הוא נייד מספיק להגן מול עמדה 4. הוא מסוגל לקלוע מבחוץ ולתת את האקסטרה מסירה. הוא גם סקרינר טוב. חתום לעוד שנתיים שבהן המשכורת הסבירה-ממילא שלו אשכרה יורדת - 11.9 מיליון בעונה הבאה, 10.8 מיליון בעונת 2025/26. וורסט קייס סנריו, מדובר בחוזה נוח למדי שניתן יהיה להשתמש בו לטרייד עתידי. אבל מאמין שאם אכן יצורף לתאנדר בטרייד, שרק פציעות מרובות ימנעו מהם להשאיר אותו לטווח הרחוק יותר.

* הסיבה לכך שממפיס תעביר את קנארד תמורת חוזה מסתיים היא שהחל מעונה הבאה, עם כניסתה לתוקף של הארכת החוזה לביין, הגריזליס ייכנסו לטריטוריית מס המותרות. החריגה שלהם שווה בדיוק למשכורת של קנארד, שנראה לי אקספנדבל לאור הפריצה של וינס וויליאמס ג'וניור (וגם קונצ'אר שנכון לעכשיו עוד שם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2024 11:12 pm 
Hall of Famer

אתה סתם נהנה ליצור טריידים מרובעים דמיוניים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 30, 2024 11:43 pm 
Junior

Att כתב:
אתה סתם נהנה ליצור טריידים מרובעים דמיוניים :)

אל"ף, ברור שאני נהנה גם מתרגיל המחשבה שכרוך במציאת טרייד שנראה לי הגיוני, מקורי ומועיל לכל קבוצות, וגם מהצגתו כאן.
בי"ת, זה לא טרייד מרובע, פולץ-קנארד זו הצעה לעסקה נלווית שאורלנדו תוכל לבצע בצמוד לטרייד המשולש.

גימ"ל, בין אם הטרייד שחשבתי עליו יקרה במציאות או לא, אני חושב שקרטר הוא חיזוק מתאים ומתבקש עבור התאנדר. ואני חושב שהמחיר שהם משלמים עליו, בטרייד שהצעתי, הוא די מינימלי ושולי עבורם. יש מחיר מסוים של opportunity cost דווקא בזה שמוותרים על החוזה של ברטאנס, כי הוא עשוי לשמש אותם בערב הדראפט (או לאורך תקופת הפרי אייג'נסי), אבל עדיין יהיו להם בפוטנציה שתי בחירות לוטרי מאוחרות מיוטה ויוסטון, שהדבר המתבקש יהיה לארוז אותן בשביל טרייד אפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 1:56 am 
Hall of Famer

טרייד אפ?
תלוי
הם לא עשו טרייד אפ כשבחרו את דיינג ואת ג'יי-דאב
זה תלוי בפרוספקטים
ממש לא תמיד זה עובד לטובתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 11:59 am 
Junior

Att כתב:
טרייד אפ?
תלוי
הם לא עשו טרייד אפ כשבחרו את דיינג ואת ג'יי-דאב
זה תלוי בפרוספקטים
ממש לא תמיד זה עובד לטובתך

לא מבין את הפואנטה. אתה כורך ביחד צמד פרוספקטים שהדבר היחידי המשותף ביניהם זה היותם פורוורדים עם סייז ושנבחרו זה אחר זה.
מה שכמובן מעיד על כך שבדראפט שלהם פרסטי זיהה צורך לחזק את הקבוצה בסוג כזה של שחקנים.
ג'יי-דאב בבחירה 11 היה late draft boards riser, כלומר עלה מאזור בחירה 20+ לאזור הלוטרי המאוחר, קשה להאמין שהיה נבחר מוקדם יותר, כפי שאכן לא קרה בפועל. גם דיינג נחשב לבחירת לוטרי מאוחרת.

כמו שכתבת בת'רד על התאנדר, מה שקרה לא חייב להעיד על מה שיקרה. אבל אם כבר נכנסים למה שכתבתי שם, בדראפט 2010 פרסטי עשה טרייד אפ כשארז שתי בחירות 20+ בשביל להתקדם לבחירה 11. בגלל שהדראפט הקרוב נחשב לחלש, יש הזדמנות לעשות בו טרייד אפ עם שתי בחירות לוטרי/אמצע סיבוב ראשון לאזור אמצע הלוטרי. אולי עם קבוצה שלא תרצה לשלם משכורת גבוהה יחסית לרוקי שנבחר באזור הזה. ממפיס חשודה פוטנציאלית, היא תשלם מס מותרות בעונה הבאה אם לא תבצע כמה קיצוצים בפיי רול (טרייד על קנארד ועוד כמה מהלכים בשוליים). נמתין לתוצאות הלוטרי ועד אז גם נהיה חכמים יותר בנוגע למתרחש בקבוצות שיבחרו בטופ 5-7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 1:59 pm 
Junior

אגב, זה שפרסטי טרם עשה טרייד אפ מאז שמחזיק במאגר הבחירות העצום שלו, לא אומר שהוא לא ניסה:

B.Grant44 כתב:
בבקשה אטט:

On today’s Lowe Post, Jeremy Woo noted that OKC was trying to trade up to 7 for Bilal, which is probably why Washington had to move up that one spot.

מתוך חשבון בטוויטר של הפודקאסט The Uncontested של זאק לואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 2:39 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי איך זה קשור ומה זה מוכיח.

הנקודה שלי היא שאתה לא עושה טרייד אפ כדי לעשות טרייד אפ
אתה עושה טרייד אפ כדי לבחור את השחקן שאתה ממש ממש רוצה
ומאוד מאמין בו.

ייתכן שהם מאוד האמינו בבילאל.

אני חושב שזו פרקטיקה שיכולה לעבוד אבל לא תמיד שווה את זה.
זה תלוי בשחקנים על הלוח.
לפעמים הבחירה הנכונה היא לבחור שני שחקנים ולא אחד במקום גבוה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 5:05 pm 
Junior

Att כתב:
הנקודה שלי היא שאתה לא עושה טרייד אפ כדי לעשות טרייד אפ
אתה עושה טרייד אפ כדי לבחור את השחקן שאתה ממש ממש רוצה
ומאוד מאמין בו.

אחלה, זו גם הנקודה שלי.
הדראפטים האחרונים מראים שפרסטי יודע להתביית על פרוספקטים, בדר"כ גם הנכונים: רכש מהניקס את הבחירה שבה לקח את ג'יי-דאב, קפץ שתי בחירות קדימה בשביל להבטיח לעצמו את קייסון וואלאס, ניסה (ולא הצליח) לעשות טרייד אפ עבור קוליבאלי (מה שככל הנראה היה מונע את הבחירה בקייסון, כלומר שהוא דירג את קוליבאלי מעליו בביג בורד הפרטי שלו).

לאור העובדה שמדברים על הדראפט הקרוב כחלש, הרי שאי אפשר לשלול שכל מיני פרוספקטים ייבחרו במקומות בלתי צפויים. זה מה שקרה בדראפט 2013 עם בנט וזלר למשל, שנבחרו בפועל גבוה בהרבה מכפי שהיה נדמה שייבחרו. אומנם הם מייצגים דוגמאות שליליות, אבל באותה מידה יתכן מצב שבו פרסטי חם על פרוספקט מסוים ובצדק, ואז אם תהיה לו דרך להבטיח לעצמו את הפרוספקט הזה בבחירת אמצע לוטרי (באמצעות טרייד אפ), הרי שכדאי לו לעשות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 216 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: