B.Grant44 כתב:
Gilsh כתב:
B.Grant44 כתב:
בדיוק אתמול יצא לי לעבור קצת על פרוספקטים מהדראפט הקרוב, וסימנתי את קודי וויליאמס, סאר וריזאשה בתור הטופ 3, והנה היום עלה בדה רינגר מדריך הדראפט של אוקונור עם גרסאות ראשונות לביג בורד שלו פלוס מוק דראפט. יש הבדלים בין השניים, הבולט הוא שקודי וויליאמס נופל ממקום שני בביג בורד לבחירה חמישית של הבלייזרס.
לתומכי זאק אידי, הוא במקומות 17-19. אוקונור נותן לו shades of Zubac
https://nbadraft.theringer.com/?_ga=2.1 ... 1701862758מה אהבת לגבי כל אחד מהם? למי לדעתך הם הכי יכולים להתאים?
קודי וויליאמס נראה כמו השילוב הכי מבטיח בין נתונים פיזיים וסקילז, מה שגם מעניק לו אדג' של shot creation skills, שזה משהו שנהוג לצפות לו מבחירה ראשונה בדראפט. לכן גם הייתי מהמר עליו בתור מי שייבחר ראשון, כמובן שזה עוד מוקדם והרבה יכול להשתנות. במקרה שלו גם לטובה - אם ישפר את האחוזים מהקו, זה יהווה אינדיקטור חיובי יותר לכך שיכולת הקליעה שלו מבחוץ היא "על אמת".
יוכל להתאים מאוד להוקס, אם הם יעשו ריסט סביב טריי וג'יילן ג'ונסון, לספרס, וושינגטון.
ריזאשה - שילוב טוב של סייז, קליעה מבחוץ, יכולות כדרור ומסירה, והתמקמות טובה בהגנה. גם השיוך המשפחתי זה סימן טוב למקצועיות.
יתאים לדטרויט כמו שאוקונור כותב, לספרס, פורטלנד, טורונטו, ממפיס, אטלנטה.
סאר - יותר טריקי משניהם עם פוטנציאל באסט מסוים, אבל יכול להיות נשק הגנתי ייחודי. בחירה 2-3 קלאסית לקבוצה שכבר מסודרת מבחינת סקורינג, לא יודע אם הייתי בוחר בו ראשון.
יתאים לפורטלנד, וושינגטון, כי ממילא יש עוד דרך ארוכה של בנייה לפניהן. אולי גם טורונטו.
אבל את כל זה אני מסייג בכך שטרם התעמקתי בטופיץ', שגם נשמע מעניין מאוד.
תודה רבה על הפירוט, עשית לי סדר מבחינת הטופ פרוספקטס. סוף-סוף הדראפט הזה הולך ומתבהר במידה מסוימת, כמובן עם טופיץ' האקס פקטור שיכול לטרוף את הקלפים (מחכה לרשמייך עליו לכשיהיו
)
מדהים איך זה משתנה במהירות, רק לפני חודש לא היו הרבה שהזכירו את קודי כטופ 2 (לפחות לפי הזכור לי) ועכשיו נראה שהוא מתחיל להפרדיד את עצמו ואולי בדרך לקונצנזוס n.1 pick
בהחלט נתונים ויכולות מרשימות, נראה שילוב בין רצפה ותקרה גבוהים יחסית. הייתי רוצה לראות ממנו קליעה לאורך זמן, אומנם כרגע על 52% ל - 3 אבל זרק רק 25 פעמים אז לא בטוח כמה זה מדגם מייצג.
מעניין כמה ק"ג הוא יוכל להעלות לתוך הפריים שלו, זה ללא ספק ישפר את כל היכולות (אם זה 70% - 80% מהאח הבכור, זה מדהים). מבין מה אתה אומר לגבי ההוקס, גם לדעתי סט כזה של יכולות תפור עליהם במידה ויצליחו להיות רלוונטיים במאבק עליו (אולי דרך טרייד?).
ריזאשה ממש מרתק אותי, מהמון סיבות. קודם כל לדעתי הוא מתחרה ברמה הגבוהה ביותר מכל הפרוספקטים הללו (הוא שחקן משמעותי בקבוצה מובילה בצרפת שכבר הותיר חותם), קליעה משובחת שלא מותירה הרבה מקום לספק, יסודות כדורסל טובים ונכונות לעשות את ה right play לפי מה שהספקתי להתרשם. נראה גם שלא חסר לו מוסר עבודה והוא יוכל לשפר יכולות עם הזמן. האניגמה הכי גדולה לגביו בעיניים שלי זו התחרותיות שלו. האם יש לו את האש הזאת בפנים? במידה וכן, זה שחקן שהייתי הולך עליו בעיניים עצומות, אולי אפילו לפני קודי.
לגבי סאר - אתה רואה פוטנציאל לפתח יכולות התקפיות? זוכר שקראתי איפשהו שיש שם אפסייד מסוים בתחום הזה, מעניין אותי איך אתה מסתכל על זה.