Att כתב:
שני הסנטרים שהוא בחר מסוגלים לרווח ונדמה לי שהוא למד מהפעם הקודמת ומשתדל לקחת שחקנים וורסטיליים יחסית, שמסוגלים לעשות קצת מהכל.
קטע, על וונדל קרטר אתה מלין שהוא לא קולע באחוזים טובים, למרות 42.1% משלוש העונה (על 2.7 זריקות), ו- 35.6% אשתקד (על 3.9 זריקות).
אבל ג'יי-וויל של התאנדר, עם 40.7% העונה (על 2.3 זריקות), הוא סנטר שמסוגל לרווח.
אני לא סתם מעלה את זה, אחרי שחשבתי שוב ושוב וגם בחנתי פרוספקטים בדראפט הקרוב,
הגעתי למסקנה שהמהלך הכי כדאי לאוקלהומה הוא לשלוח בטרייד את ברטאנס, דיינג ובחירת הסיבוב הראשון של הקליפרס תמורת וונדל קרטר וגארי האריס (חוזה מסתיים).
החבילה של התאנדר תגיע לרפטורס, שיעבירו את ברוס בראון למג'יק. אורלנדו יכולה להמשיך מהטרייד הזה לשליחת פולץ והחוזה המסתיים שלו לגריזליס*, יחד עם כמה בחירות סיבוב שני, תמורת קנארד. חמישייה של בראון-סאגס-ואגנר-באנקרו-גוגה. מהספסל, בלאק-קנארד-אינגלס-אייזק-ואגנר. בראון שיחק פוינט בתחילת הקריירה שלו בדטרויט. הוא כמובן לא הפתרון האידיאלי בעמדה, לשם כך יש את אנתוני בלאק. אבל אני חושב שיש מספיק יכולות פליימייקינג בין בראון, סאגנס, ואגנר ובאנקרו, ומנגד יכולת של ארבעתם לשחק זה עם לצד זה, בשביל שזה יעבוד מספיק טוב. ובראון-סאגס זו חתיכת יחידת חיסול בהגנה.
מבחינת הרפטורס, מדווח שזו החבילה שמצפים לה עבור בראון וזו אחלה תמורה בעיניי. יהיו להם את יתרת העונה הנוכחית ושנתיים אחריה לבדוק את דיינג, שאם יתפתח כמו שצריך ירכיב עם בארנס צמד קומבו-פורוורדים עם סייז ואתלטיות. החוזה של ברטאנס יוכל לשמש אותם בהמשך, החל מערב הדראפט ועד הדד ליין באוקטובר שבו הקבוצה שתחזיק עד אז בברטאנס תצטרך להחליט אם להבטיח את המשכורת שלו לעונה הבאה, או לשחרר אותו ולשלם לו רק 5 מיליון מתוכה.
קרטר יוכל לעלות מהספסל באוקלהומה, שם החיסרון העיקרי שלו - טרם השלים עונה של מעל 62 משחקים וברובן אפילו פחות מכך - יהיה פחות מורגש, כל עוד יגיע בריא לפלייאוף. יש לו מאסה להגן מול סנטרים שצ'ט יתקשה מולם, ומנגד הוא נייד מספיק להגן מול עמדה 4. הוא מסוגל לקלוע מבחוץ ולתת את האקסטרה מסירה. הוא גם סקרינר טוב. חתום לעוד שנתיים שבהן המשכורת הסבירה-ממילא שלו אשכרה יורדת - 11.9 מיליון בעונה הבאה, 10.8 מיליון בעונת 2025/26. וורסט קייס סנריו, מדובר בחוזה נוח למדי שניתן יהיה להשתמש בו לטרייד עתידי. אבל מאמין שאם אכן יצורף לתאנדר בטרייד, שרק פציעות מרובות ימנעו מהם להשאיר אותו לטווח הרחוק יותר.
* הסיבה לכך שממפיס תעביר את קנארד תמורת חוזה מסתיים היא שהחל מעונה הבאה, עם כניסתה לתוקף של הארכת החוזה לביין, הגריזליס ייכנסו לטריטוריית מס המותרות. החריגה שלהם שווה בדיוק למשכורת של קנארד, שנראה לי אקספנדבל לאור הפריצה של וינס וויליאמס ג'וניור (וגם קונצ'אר שנכון לעכשיו עוד שם).