היה משחק מעניין. הכנה טובה של קאנצוריס, תגובה טובה של סאריג'ה ובסוף הבלתי-נמנע קורה עם ספידי, ג'ונסון ורנדולף של רבע רביעי.
הריצה של קרשיאקה בתחילת הרבע הרביעי נעשתה ע"י הרכב נמוך עם שלושה טורקים שרצים ובאים לטראפים ושני סקוררים שמשחקים רק בחוץ, שום סיבה שהנקינס יהיה על המגרש בדקות האלה וקאנצוריס איחר להגיב. הנקינס היה מצוין במחצית הראשונה (הגנת הפיקנרול של קרשיאקה בפתיחה היתה מזעזעת, הנקינס הרג אותם, הם שרדו רק בזכות קליעות קשות) והביקורת עליו כאן לא ברורה לי, מובן מאליו שיש חסרונות הגנתיים בסנטר מהסוג הזה וצריך לדעת על מה לסלוח לו, בטח כשהוא עושה 10 + 8 ב-18 דק', כולל 4/4 מהקו.
בשבוע הבא זה צריך להיות אחרת - שרמאדיני הוא פרויקט של הנקינס, אי-אפשר לעזור מהפינות נגד טנריפה והפועל תצטרך להיות מאוד חדה ב-20 הדקות שלו על המגרש. אולי הסיבה להרכב הזה עם הנקינס וצ'א'צ'א היה כמין חימום לשבוע הבא, אבל אני לא בטוח שזה יכול לעבוד. טנריפה מתקשה הגנתית מול קבוצות אתלטיות, יש לנו קו אחורי שיכול לעשות להם בעיות ואם נקלע שוב ב-70% ל-2, ננצח גם אותם. המשחק אחריו יהיה שוב מול טנריפה, בטנריפה, ולמרות הפסקה ארוכה של חודש בין המשחקים האלה, יש למיני-סדרות מהסוג הזה דינמיקה של 1-1. אם זה יקרה אנחנו אמורים לעלות, כי משחק 5 יהיה נגד פריסטרי שתאבד סיכוי לעלות עד אז, ומשחק 6 יהיה באיזמיר נגד קרשיאקה שתאבד סיכוי לעלות עד אז... הלו"ז די האיר לנו פנים בינתיים עם עליה הדרגתית ברמת היריבות.
ודים כתב:
לגבי ג'אקורי, דיברו פה עוד רק כשחתם בקבוצה על זריקות העונשין המוזרות שלו, בעיקר כי הוא זורק אותן בשמאל (לפחות את חלקן) בהיותו ימני. אז עכשיו אני יכול להגיד שהוא בהחלט לא ימני. לא ברור מה קורה שם, אבל נראה שהוא אמבידקסטרי (גם ימני וגם שמאלי).
מי טען שג'אקורי ימני? כל הקטע היה שהוא שמאלי שזורק עונשין ביד ימין (ככה היה עד לפני חודש בבודוצ'נוסט). אלא שמאז הוא (שוב) החליף סגנון, ועכשיו הוא זורק בשמאל...
ידענו שהסיומת שלו בצבע טובה עם שתי הידיים אבל כנראה שסאריג'ה לא, כי הם נתנו לו שוב ושוב להסתובב כל פעם על הכתף הקרובה יותר לסל. כתבתי פה שהאנדרסייז שלו מתאים מול קבוצה שאין לה עומק בביגמנים ושיחד עם ג'ונסון הם צריכים לחסל את בראון וקארי, אז את בראון הם חיסלו לחלוטין (פשוט שחקן רך) אבל קארי הצליח לעשות די הרבה נזק. מה לעשות, הוא טוב.