sheky כתב:
uriel17 כתב:
אם כבר שארלוט, תגידו, לא כדאי להם לשים את למלו על המדף? יש יותר אנשים בעולם שמכירים את למלו מאשר את שארלוט.
אבל יד על הלב, הוא לא הופך את הקבוצה שלו לקבוצה מנצחת.
אולי מבחינתו להמשיך לעשות פירסומות, ולקבל את המקס ושיזדיין העולם.
אם זה הראש, אני בעדו
מעניין כמה שחקנים שהתחילו את הקריירה שלהם עם כל כך הרבה פציעות הפכו להיות שחקנים עמידים.
בעונה הראשונה הפסיד 21 משחקים, בעונה השניה רק 7 אבל אז בשלישי הפסיד 46 משחקים והעונה הפסיד כבר 27.
הוא סקורר טוב, הוא מוסר טוב והוא בעיקר שואו מן, אבל הוא לא פשוט לא זמין ( וגם פחות יעיל מהממוצע בליגה).
בלי קשר, ברידג'ס היה טוב מאוד הערב ובכלל בעונה טובה. המשיך מאיפה שהפסיק לפני העונה בחוץ.
מה הסיפור שם? איך הוא חזר בעצם? הוא זוכה במשפט? ההאשמות ירדו?
לא זוכה וההאשמות לא ירדו, אבל אני לא מספיק בקיא במושגים המשפטיים כדי לתרגם בביטחון את מה שאני יודע, אז אני פשוט אשים כאן את מה שכתוב בויקיפדיה:
ציטוט:
On July 19, Bridges was charged with one felony count of injuring a child's parent and two felony counts of child abuse.[76] The following day, he pled not guilty to all three charges at his arraignment.[77] On November 3, he pled no contest to the felony domestic charge and was sentenced to three years of probation. The other two charges were dismissed.[78]
In October 2023, Bridges was charged with violating his probation and protection order after an October 6 incident where he allegedly threw billiard balls at Johnson's car, breaking her windshield while their children were inside the car. Bridges' current girlfriend is also alleged to have kicked the car while yelling in Johnson's direction. Bridges turned himself in on October 13 and was released upon paying $1,000 bond. At this time, Bridges had an outstanding warrant
stemming from January 2023 that had yet to be served.[79][80]
בקיצור, אם אני מבין נכון, הסיפור עדיין לא לגמרי מאחוריו למרות שחלק מההאשמות ירדו. לא יודע כמה ההפרה הזו של הprobation חמורה במובן שעשויה לגרור עוד הליכים נגדו, אבל מה שבטוח זה שהוא חתיכת חרא.