סיכום בניים הטבלה מבוססת ובצדק על אחוזי הצלחה, לאור ההפרשים הגדולים במספר המשחקים ששוחקו
במקום הראשון 90.9% הפועל תל אביב היא קבוצת העונה של הליגה, בפער! מאזן 1:9 וגם ההפסד הזה היה בבמשחק צמוד לא היו עניינים עם הזרים לגבי הגעה לארץ בזמן המלחמה, לכל פציעה ניתנה תשובה מהירה בהחתמה איכותית. אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל זו הקבוצה עם הניהול הכי טוב בארץ כרגע. רק שישאר עשיר ובריא העופר ינאי הזה הליגה צריכה קבוצות טובות, הלוואי שגם לחולון יגיע את העופר ינאי שלה ונראה סדרות של הטוב מ5 בחצי הגמר והגמר באולמות גדולים, מלאים עם כדורסל טוב ומתח אמיתי. סליחה על ההשתפכות
במקום השני 69.2% ההפתעה הגדולה, מכבי רמת גן. ראיתי אותם על הפרקט שלושה משחקים ועוד 2 בטלביזיה. קבוצה שהחוזקה הגדולה שלה היא בהיות מאומנת מאוד. שמוליק ברנר, נכון? לא ראיתי אותה עדיין עם קנדל מקולום, אבל מה שהוא מראה על לוח הסטט, הוא החתיכת החתמה לאמצע עונה 22.8 נק' מדד בממוצע ב4 המשחקים ששיחק. הוא יחד עם סרור ואדם אריאל היחידים שפתחו בכל המשחקים שבהם שיחקו, אפילו אלכס המילטון לא זכה לכבוד הזה (הנה הזכרנו גם את המילטון) שימו עין על ג'ורדון (היהודי) כהן, מותק של שחקן, הקליעה קצת סטריקית, בימים שהיא נכנסת הוא הורג משחקים לבד, שומר כמו עלוקה. אולי הוא הג'ונדי הבא
מקום שלישי 66.7% מכבי תל אביב. הקבוצה עם התקציב הכי גדול ושותפה לקרטל המושחת בתולדות הספורט באירופה. להגנתה צריך להגיד שיש לה שותפה פעילה בהשתתפות במפעל הזנותי הזה והיא הפועל תל אביב (זונה של היורוליג) להגנתה2 צריך להגיד שהפועל ירושלים גם מתה להיות זונה של היורוליג, רק מה? זונה של הביוקר. עיסה דוחה של עסקנות ספורט שלא מביאה שום תועלת לצד ההרס העצום שהיא זורה. סליחה על ההשתפכות2
מקום רביעי 61.5% בני הרצליה. דנשה חוזר לכדורסל בישראל. האיש שהביא שני גביעים להפועל ירושלים. ובעונה הראשונה גם לרבע גמר היורוקאפ או איך שלא קראו למפעל הזה אז, זלזניק הדיחה אותנו אז, לא? יש סביבו המון הערכה מאנשי כדורסל רציניים. בלאט, פיני, מסינה. אפשר להשמיץ כל אחד מהם בניפרד, אבל כשכולם מסכימים שדנשה תותח, אז כנראה שיש לו יכולות נדירות. לי קשה ליישב את זה עם הרבה עונות כושלות בכל מיני קבוצות (ניו זילנד, מילאנו כמשל) אולי החוסר המוחלט באינטואיציה ועבודה לפי אלוגריתים שנכתב מראש. לא יודע, סתם מנחש. הקבוצה שגם אותה ראיתי בחטאי, היא בדמותו של דנשה, הרבה חיתוכים, הרבה מסירות ולכן גם הרבה איבודים אבל גם הרבה סלים יפים. הגנה מראה איזורית שהופכת לאישית. בנתיים הולך לו לא רע. כדאי לשים לב: לאיתן בורג. שהוא גם יצור חמוד ומצחיק לפי הראיון איתו בחמישיות
מקום חמישי 60% הקבוצה היחידה שניצחה את הפועל תל אביב, היא קריית אתא. היא גם ניצחה את מכבי תל אביב ואת הפועל ירושלים. היא שיחקה הכי הרבה משחקים והפסידה כבר 6 משחקים. לא ראיתי אותה משחקת חוץ מהמשחק נגדנו, שממנו אני לא זוכר כלום חוץ מרצון להתאבד. היא 0:5 במשחקים צמודים. הפרחים למאמן. אברהמי, לא?
מקום שישי 58.3% קבוצת ליגה הרבה פחות טובה מאשר גביע אירופה. ה"חוק הרוסי החדש" מחייב רק ישראלי אחד על המגרש, וגם עם זה קנצורין לא מצליח להסתדר ובאמתחתנו שתי הפסדים מבישים לאותה קריית אתה הנ"ל ולהפועל חיפה. לא דואג, קנצורין מאמן טוב. מרגיש כמו ניסוי כלים, מה שהוא עושה בליגה. הוא גם נתן הצהרה ולקח אחריות על ההפסד נגד חיפה. הקבוצה מנוהלת גרוע, מדובר בטירונים כמעט מוחלטים, יונצ'וק הכי ותיק במערכת והוא ממש לא ותיק בכדורסל, בעיני הוא גם האיש הכי מוכשר במערכת לתפקיד שלו. זכינו בו. מזל שיש כסף שמאפשר לשלם על הטעויות האלה בנדיבות
עד כאן מה שקרה עכשיו מה יקרה? היום דרבי. לפי כל הסימנים הולך להיות אש, אומנם ביד, אבל מכבי פגיעה, הפועל תל אביב בטוחה ובוטחת. לא יודע מה איתכם, אני השגתי כבר כרטיסים ביום שישי מכבי בארנה, גם לשם יש לי כרטיסים באמצע יש את חולון נגד הפועל תל אביב, גם לזה יש לי כרטיסים זדיינו
|