סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 11:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 8:27 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שני לוחמים במגלן נהרגו ברפיח, ועשרות פלסטינים. לא פורסם כמה מחבלים נהרגו

מעניין תגובת ארה'ב, ביידן וביבי דיברו 45 שארהב מתנגדת לפעולה ברפיח ללא פינוי... הלחץ הפלסטיני מפעולה ברפיח מסגיר שההנהגה ברחה לשם עם החטופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 9:00 am 
Hall of Famer

החילוץ תופס כותרת ראשית בcnn,BBC,skynews.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 9:12 am 
מנהל פורום

קצת חדשות טובות להבוקר, לצד עצובות מאוד על החיילים ההרוגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 9:42 am 
Junior

Shiver כתב:
קצת חדשות טובות להבוקר, לצד עצובות מאוד על החיילים ההרוגים.

בהחלט. רק חשוב להדגיש עבור מי שקצת פחות מעורה שהחיילים נהרגו בחאן יונס והפעילות לשחרור החטופים הייתה ברפיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 10:14 am 
Hall of Famer

לא מבין את הפטפטת שסביב.
למה צריכים לספר שעובדים על המבצע הרבה זמן?
מידע מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 12:16 pm 
Hall of Famer

צהל בשוונג אחריי רפיח.סיכול ממוקד של בכיר בלבנון לפני מספר דקות

ברפיח מדווחים על 67 הרוגים וכ200 פצועים מבצע בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 12:18 pm 
Junior

יש לנו הרבה מה ללמוד משירותי הרפואה בעזה שבהתחלה דיווחו על יותר מ - 100 הרוגים וכעת זה עומד על 48.
מצליחים להחזיר שם אנשים לחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 2:09 pm 
Junior

חחחחח, קורע. הרגנו להם כבר 30 אלף איש, משהו כמו 60% מהם נשים וילדים, אבל הערבים האלה עם הדמיון שלהם דיווחו בהתחלה על מאה הרוגים הלילה ברפיח ועכשיו המספר ירד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 2:16 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
חחחחח, קורע. הרגנו להם כבר 30 אלף איש, משהו כמו 60% מהם נשים וילדים, אבל הערבים האלה עם הדמיון שלהם דיווחו בהתחלה על מאה הרוגים הלילה ברפיח ועכשיו המספר ירד.

אני עוד מחכה למאות שנהרגו מטיל שלהם עצמם על בית חולים שבבוקר גילו שהוא נראה כמו מרפאת שיניים באור יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 2:24 pm 
Junior

חחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 2:55 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:

עכשיו ברצינות רגע, נכון שיש לנו נטייה להתעלם מההרוגים בעזה, ולא כי אנחנו חרא של בני אדם אלא כי פסיכולוגית זאת הדחקה נדרשת במצב הזה אני חושב, אבל איך אנחנו באמת יודעים שזה 30 אלף לאור רמת האמינות שלהם? אולי זה 15 אלף בכלל? אולי 5 אלף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 3:11 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
נביא בעירו כתב:

עכשיו ברצינות רגע, נכון שיש לנו נטייה להתעלם מההרוגים בעזה, ולא כי אנחנו חרא של בני אדם אלא כי פסיכולוגית זאת הדחקה נדרשת במצב הזה אני חושב, אבל איך אנחנו באמת יודעים שזה 30 אלף לאור רמת האמינות שלהם? אולי זה 15 אלף בכלל? אולי 5 אלף?

באותה מידה זה גם יכול להיות 40 או 50 אלף, אני מניח שיש לא מעט הרוגים שעדיין לא הגיע אליהם בכלל (וייקח חודשים עד שזה יקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 3:21 pm 
Junior

ממה שאני יודע, הנתונים של משרד הבריאות הפלסטיני נחשבים לדי אמינים בעיני ישראל ובכלל. בסבבים קודמים ההבדלים בין ההערכות של צה"ל לבין הנתונים של הפלסטינים לא היו דרמטיים. מאיפה אנחנו יודעים את מה שאנחנו יודעים זו שאלה חשובה, בטח שבתקופה שבו אנחנו חיים, אבל אין שום אפשרות בעולם שבעזה נהרגו רק חמשת אלפים איש או איזשהו מספר שקרוב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 3:40 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
ממה שאני יודע, הנתונים של משרד הבריאות הפלסטיני נחשבים לדי אמינים בעיני ישראל ובכלל. בסבבים קודמים ההבדלים בין ההערכות של צה"ל לבין הנתונים של הפלסטינים לא היו דרמטיים. מאיפה אנחנו יודעים את מה שאנחנו יודעים זו שאלה חשובה, בטח שבתקופה שבו אנחנו חיים, אבל אין שום אפשרות בעולם שבעזה נהרגו רק חמשת אלפים איש או איזשהו מספר שקרוב לזה.

לא בציניות, באמת אני שואל, לא נראה לך מוזר שלמדינה כמונו לקח יותר משבועיים להבין כמה אבידות יש לנו (ועוד בערך) ושם תוך שעה יודעים כמה מתים וכמה פצועים והכל בתוך אזור מלחמה פעיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 4:15 pm 
Junior

אחרי השבעה באוקטובר הדבר האחרון שמעניין אותי הוא כמה מתו בעזה. במלחמה האנשים שהכי סובלים הם האזרחים. באסה, אבל זו מלחמה. ועל תושבי עזה שרובם תומכי חמאס אין לי הרבה חמלה. היו צריכים לחשוב על זה קודם.
ישראל נקטה במספיק אמצעים להימנע מפגיעה באזרחים. בנושא ההומניטרי רבים יסכימו שהיינו נדיבים מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 4:49 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
אחרי השבעה באוקטובר הדבר האחרון שמעניין אותי הוא כמה מתו בעזה. במלחמה האנשים שהכי סובלים הם האזרחים. באסה, אבל זו מלחמה. ועל תושבי עזה שרובם תומכי חמאס אין לי הרבה חמלה. היו צריכים לחשוב על זה קודם.
ישראל נקטה במספיק אמצעים להימנע מפגיעה באזרחים. בנושא ההומניטרי רבים יסכימו שהיינו נדיבים מדי.

מספרי האזרחים ההרוגים צריכים לעניין אותך בהתחשב בעובדה שמשלוחי הנשק והחימוש לישראל, כמו גם האשראי הבינלאומי להמשך הפעילות של צה"ל בעזה, תלויים (בין השאר) גם בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 7:58 pm 
Junior

rony כתב:
זה כן אני כתב:

מספרי האזרחים ההרוגים צריכים לעניין אותך בהתחשב בעובדה שמשלוחי הנשק והחימוש לישראל, כמו גם האשראי הבינלאומי להמשך הפעילות של צה"ל בעזה, תלויים (בין השאר) גם בהם.

בפן המעשי אתה צודק. יחד עם זאת, צריך לזכור שגם על רקע קרוב ל-30 אלף הרוגים מלמטה, ועל אף הפרצופים המודאגים שעושים בעולם, אף אחד עדיין לא נתן לך אולטימטום להפסיק. לא שזה לא יכול לקרות בדיוק דקה אחרי שכתבתי את זה, אבל העובדה שזה לא קרה עד עכשיו היא כי מבינים שבמלחמה אנשים מתים.

שנית, מקריאת ההודעה של נביא בעירו הבנתי לתומי שהדיון כאן הוא ערכי-מוסרי. כלומר לא מדאיג אותו שישראל תאבד לגיטימציה להמשך הלחימה אם אנשים ימשיכו למות בעזה; מדאיג אותו עצם זה שאנשים מתים בעזה. אותי לא, בכלל לא. זה גם לא מצחיק אותי, אבל זו מלחמה צודקת וישראל ממילא עשתה מעל ומעבר כדי להימנע מפגיעה מאוכלוסייה אזרחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 8:43 pm 
Junior

Lakic כתב:
נביא בעירו כתב:

לא בציניות, באמת אני שואל, לא נראה לך מוזר שלמדינה כמונו לקח יותר משבועיים להבין כמה אבידות יש לנו (ועוד בערך) ושם תוך שעה יודעים כמה מתים וכמה פצועים והכל בתוך אזור מלחמה פעיל?

לא בציניות, באמת אני עונה:
1. מה שקרה בישראל עם המידע על מספרי ההרוגים בימים הראשונים זה משהו מאוד חריג, שנובע משילוב של כל מיני סיבות (המשקל הגדול שמייחסים בישראל לכל הרוג, העובדה שהיו בשטח במקביל אלפי גופות של מחבלי חמאס, העובדה שבמשך שעות ארוכות זה עוד היה שטח שנלחמים בו ופינוי הגופות לא היה בעדיפות גבוהה ועוד כהנה וכהנה). לא הייתי הופך את קצב הדיווח ההוא לאיזשהו סטנדרט מקובל.

2. אני מפריד בין הנטייה הפלסטינית להפריז במספר ההרוגים כשיש אירוע ספציפי עם פוטנציאל לפרופיל תקשורתי גבוה (ואז מגיעות גם ההערכות המוקדמות שעליהן אתה מדבר), לבין העובדה שישראל הרגה וממשיכה להרוג המון המון פלסטינים. בעיניי, לצחוק על הנטייה הפלסטינית להפריז במספרים באירועים הספציפיים, בזמן שאין ויכוח על זה שישראל הורגת עשרות אלפי פלסטינים, זה להתרכז בתפל ובטעם מאוד רע.
זה כן אני כתב:
אחרי השבעה באוקטובר הדבר האחרון שמעניין אותי הוא כמה מתו בעזה.

זכותך. כל אחד ומה שמעניין ולא מעניין אותו. בגלל שמי שהורג את הפלסטינים האלה זה בני משפחה, חברים וקולגות שלי, ומי שמשתמשים בכסף שלו כדי להרוג את הפלסטינים האלה זה אני (שלא לדבר על זה שעוד רגע אני מתחיל לעשות מילואים כנראה), אותי זה מאוד מעניין. אני חושב שזה מעניין ממש אם אנחנו הורגים שניים-שלושה פלסטינים, אלף או שלושים אלף. מעניין אותי גם מאוד האם הכמות הזאת של הפלסטינים שאנחנו הורגים היא מחויבת המציאות כדי להגן על החיים של אזרחי ישראל, או שהיא חלק מאיזשהי הזיה מעורפלת שנקראת ״נצחון טוטאלי״ או ״השמדת חמאס״ שאף אחד לא יודע איך משיגים אבל חיונית מאוד כדי לכסות על ההשפלה של ה-7 באוקטובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 8:56 pm 
Sophomore

אני נמנע מוויכוחים מוסריים כי זה חסר תוחלת, אף אחד לא משתכנע. אני פשוט חושב ששיקולים פרקטים מכתיבים לישראל להתנהג בצורה מוסרית ככל האפשר כדי להמנע מלחצים בין לאומיים וכדי לא להחשף לתביעות בינלאומיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 4:43 am 
Sophomore

בעניין ההרוגים בעזה.

קודם כל, העובדה שהמספרים שלהם היו די מדויקים בעבר אינם מעידים על כך שהמספרים במלחמה הזו מדויקים.
הפעם זה "על כל הגולות" כמו שאומרים, אז מן הסתם יש להם יותר מוטיבציה לשקר.

שתי נקודות שחשבתי עליהן:
1 האם יש מספרים של עזתים שמתו בנסיבות טבעיות מאז תחילת אוקטובר?
אנשים מן הסתם ממשיכים למות שם ממחלות שונות ותאונות.

2 אני עוקב ב"אבו עלי אקספרס" אחר המספרים שמפרסם משרד הבריאות שלהם.
שמתי לב שזה תמיד מעל 100 הרוגים ביממה.
אני יודע שיש ימים רגועים יחסית, אז נראה לי שלפחות בזה הם משחקים - דואגים שהמספר תמיד יהיה מעל 100.

בעניין אחר.

יש תמונה שהם מריצים עכשיו בטוויטר ושות'.
תמונה לא נעימה לצפייה (רגישים, לא לקרוא) של ילדה שנהרגה בהפצצה ברפיח.
הילדה עם רגליים קטומות בחלקן, והיא תלויה מהסוודר או משהו, כנגד קיר, על מוט פלדה מכופף שיוצא מהבטון המזוין.
לטענתם, זו תוצאה של פצצה או פצצות שהטלנו.
אבל לי זה נראה מזויף, כי הברזל מכופף כלפי מטה ולכיוון מרכז החדר, בעוד פיצוץ שהיה מעיף את הילדה לשם אמור להיות בכיוון ההפוך.
יכול להיות שמדובר בכמה פצצות שעשו את זה, אבל לי זה נראה חשוד.
לא שזה משנה כי די ברור שאנחנו הרגנו אותה - פשוט חשוב להראות את השקרים שלהם וחוסר הכבוד למתים שלהם.
עוד מישהו ראה את התמונה ויכול לחוות דעה?

ולחטופים מגיע וידאו מהקטור המלך, המלאך בלבן, באהבה והוקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 8:35 am 
Hall of Famer

אני אגנוסטיקן.
וכמו שלגבי אלוהים, מה שאני אומר הוא שאני לא יודע אם הוא קיים או לא, אבל זה לא משנה לי במיוחד את החיים כך או כך.
כך גם לגבי ההרוגים בעזה - השאלה היא לא כמה אלפי הרוגים יש (ואני בטוח שיש הרבה אלפי הרוגים) אלא איך זה אמור לשנות לי . לא שאני שמח או משהו, חס וחלילה, אבל זה פשוט לא רלוונטי בעיניי למה שאנחנו צריכים לעשות שם (כל עוד אנחנו לא טובחים באזרחים בכוונה, כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 7:40 pm 
Hall of Famer

בשולי החילוץ.
מעניין שסיירת מטכל,שבעבר היתה המועמדת הפייבוריטית למבצעים כאלה ,נדחקה הצידה מפני הימ'מ.
אוטובוס האמהות היה נקודת המפנה (מסופר שבוגי ,מפקד הסיירת,השתולל כשהחליטו לבחור ביממ למשימה.),ומאז הימ'מ נהיה היחידה המועדפת למבצעים כאלה.
חילוץ נחשון וקסמן,למשל,בוצע עדיין על ידי מטכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 11:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ב"עושים היסטוריה" יש פודקאסט על האירוע.
https://www.osimhistoria.com/osimhistoria/oh_ep_292

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2024 1:59 am 
Junior

קריסת מכרה בטורקיה, פיצוץ בצינור גז באיראן...איזה לילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2024 9:48 am 
Hall of Famer

גורם מדיני בכיר טוען שאחריי שהמומ בקהיר נתקע לחלוטין.צהל יזרז את ההכנות לפעולה גדולה ברפיח אחריי שישלים את משימותיו בחאן יונס ומחנות המרכז .הכוונה להעביר לשם את מיליון הפליטים מרפיח ששורצת המחבלים מהפכה לעיר מקלט
לטענת הרמטכל לא פחות מ10000 מחבלי חמאס ועוד אלפי מחבלי גיאהד איסלמי נמצאים שם.

https://m.maariv.co.il/news/military/Ar ... ivzakimnet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: קרטמן ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: