סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 11:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2024 11:10 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מוסיף על דברי דניאל-
לוי אמנם בעמדות 4-3 בעיקר, אבל בניגוד לג'ונסון ובלייזר, הוא יוכל לתת דקות גם כסנטר בלי שזה יהיה קטסטרופלי, בטח בליגה.
וסוף סוף יהיה ישראלי בסגל שמסוגל לייצר נק' בצורה סבירה על בסיס קבוע, זה גם משהו חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2024 11:12 pm 
החיים זה עניין של בחירות בין אפשרויות. ככל הנראה האופציה הכי פחות גרועה.
מקווה שזה לא אומר משהו על הפציעה של גבי.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2024 11:21 pm 
Hall of Famer

לוי כסנטר? כנראה שכחת קצת את המימדים והפיזיות של נמרוד לוי. אני חושב שכריס ג'ונסון יכול לשחק כסנטר הרבה יותר טוב מנמרוד לוי (וגם הוא לא).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2024 11:26 pm 
Freshman

שיהיה בהצלחה. אפשר לראות את ההגיון משני הצדדים - אנחנו צריכים ישראלי שקולע נקודות וגם (סוג של) גבוה. לוי שיחק בטורקיה של ארדואן בקבוצת תחתית שלא מזמן פתחה פייבוקס לאוהדים כדי לשלם משכורות, וקיבל חוזה ארוך טווח (ככל הנראה הכי גדול בקריירה עד כה ובכלל)

מצד שני הוא לא סוג השחקן שמוכן לקנות את הדקות שלו בזיעה כמו בלייזר, וזה מרגיש דומה מידיי לסיטואציה בקדנציה הקודמת שלו פה

ואגב בלייזר, לוי חתם לשלוש וחצי עונות מה שאומר שהוא מסיים את החוזה שלו בקיץ וימשיך הלאה. המשחק הגדול הבא שלו יהיה ככל הנראה כבר מולנו במדי חולון או משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2024 11:39 pm 
Sophomore

לי זכורים משחקים של הנבחרת משחקת עם שני פורוורדים בעמדות הפנים שאחד מהם הוא לוי,
ועד כמה שאני זוכר, לוי תופקד כסנטר ברוב ההרכבים הללו.
בוא נאמר שזה הרבה פחות מופרך מבלייזר כסנטר, וכאמור, זה משמעותי בעיקר לליגה, באירופה אפשר לשחק עם שני סנטרים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2024 11:58 pm 
Sophomore

נמרוד לוי הוא סטרץ' 5. ככה הוא שיחק בגליל, ככה הוא שיחק בסמסון, ככה הוא שיחק בנבחרת. הגבוה שלידו היה כמעט תמיד שחקן נמוך וזריז ממנו, אם כי גם חזק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 12:03 am 
Freshman

אחלה החתמה לאור הנסיבות. לא מבין איך אנשים מצליחים להתלונן גם על זה..ולא, נמרוד לוי הוא ממש לא 3 ובקושי משחק בעמדה הזאת, הרבה יותר 4/5
עכשיו נותר רק להחתים את מושקו ואנחנו לגמרי בכיוון חיובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 12:26 am 
Hall of Famer

אני רואה בזה יותר כצעד חשוב לקראת "מירוץ החימוש המשולש" בעונות הקרובות.
בלייזר כבר בן 31 (לוי צעיר ממנו בשנתיים ושלושה חודשים), ועם כל ההשקעה שלו הוא עדיין שחקן קטן לעמדה 4, וללא כישורים מיוחדים לעמדה 3. גם כריס ג'ונסון בן 34 אוטוטו, ולא בטוח שיהיה רלוונטי כמה שנים קדימה.
בסוף אם יש כל הרבה תלונות על הסגל הישראלי של ירושלים השנה - נדרש שיפור בעונות הבאות (עם תקציב מוגדל ומטרות עולות, לכאורה), ואין יותר מדי אפשרויות (פרט לקרינגטון כמובן...).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 8:04 am 
Sophomore

יופי של החתמה. תמיד מצחיקים אותי האוהדים האלה שמטנפים על בלייזר וזוסמן כל העונה, ועד שמגיע סוף סוף מישהו טוב יותר (על הנייר) על העמדה שלהם הם יתלוננו שכבר יש שם שחקנים.
נמרוד לוי הוא אחד הפורוורדים הישראלים הכי טובים בשוק, הפועל רוצה את הישראלים הטובים ביותר אצלה ומפה אנחנו מתחילים. מי שלא מספק את הסחורה צריך לדעת שביום בהיר אחד יכולים להנחית שחקן נוסף על העמדה שלו והמקום שלו בסכנה. מבחינה מקצועית, החתמה שלו תתן לנו אופצייה להושיב את כריס (החלטה שיכלה להפוך את ההתמודדות מול מכבי לנוחה יותר) בלב שקט בליגה כשירגיש עומס ועייפות. עכשיו חייבים רכז ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 10:11 am 
Hall of Famer

נמרוד לוי לטווח ארוך זה אחלה
בורג הרכז של הרצליהו ומוסקוביץ' מחיפה במגעים עם הפועל ירושלים על פי עיתון הארץ .צריכים לשלם פיצוי משמעותי לאחת הקבוצות ושכר לא קטן .לא לשכוח שבקיץ יהיה לנו בכל מקרה חיזוק ישראלי משמעותי שקרינגטון יקבל בחודש יולי על פי הודעת משרד הפנים אזרחות ישראלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 11:30 am 
Hall of Famer

מושקוביץ עובר לירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 11:37 am 
Sophomore

עוד צעד מתבקש. יופי של פעולות. הסגל נראה מאוזן יותר עכשיו, עכשיו המבחן על היווני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 11:52 am 
Sophomore

עכשיו המבחן בעיקר את מי רושמים לליגה ולאירופה. אם וכאשר יש פה סגל של 13 שחקנים בכירים. 14 כשדוברת יחזור...

זה נותם המון אופציות מנוחה לזרים ברישום לליגה, אבל השאלה מי חמישיית הזרים שהולכים איתה למשחקי ההכרעה בליגה ובגביע עדיין לא ברורה לי..

למרות שלוי הכי קרוב בתפקוד אליו, אני מניח שאף אחד לא יעז לצאת למלחמות כאלו בלי לרשום את ג'ונסון ולדעתי הוא באנקר. לכן יש שתי אופציות -
1. הולכים עם שלישיית הגארדים ספידי-קרינגטון-רנדולף אבל אז מסתדרים רק עם סנטר זר אחד (הנקינס או וויליאמס) ועם צאצא או לוי כמחליפים ב-5. בכללי קבוצה בלי הרבה סייז...
2. מוותרים על אחד מהגארדים (קרינגטון?) ורושמים את שני הסנטרים הזרים ואז מקבלים קבוצה עם סייז ויכולת לשמור ממש חזק אבל מאבדים את היוצר הכי טוב בקבוצה...

דילמה... אני מניח שילכו על אופציה 1. אבל זה סיכון שניראה בריבאונד כמו בשישי מול מכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 11:58 am 
Junior

תגובה יפה של ההנהלה, ברור שהחתמה של מושקוביץ בקיץ הייתה מתבקשת ואולי הייתה מונעת הפסד או שניים. אני באמת חושב שניסו.

באופן עקרוני לירושלים יש סגל ישראלי רחב אבל לא מספיק בכיר. אין לה ישראלי ברמה של סורקין או גינת שהוא באנקר בחמישייה, ולכן תצטרך להמשיך לשבור את הראש על איזה זרים להלביש. אפילו בר טימור ובלאט לדעתי רמה מעל הישראלים של ירושלים.

הפער העיקרי הוא כמובן זוסמן, שחקן יורוליג לכל דבר שפשוט נמצא שלוש רמות מתחת לציפיות. אפילו בלאט שהיה איתו באותה קבוצה ונתן מספרים דומים ביורוליג נראה כמה רמות מעליו. ההחלטה של ירושלים להחתים אותו בקיץ הייתה נכונה, כי הוא היה הישראלי הבכיר היחיד שפנוי. השאלה אם ירושלים יכולה באמת להוציא ממנו את הערך שקיוו שיביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 12:03 pm 
Freshman

גמליאל כתב:
עכשיו המבחן בעיקר את מי רושמים לליגה ולאירופה. אם וכאשר יש פה סגל של 13 שחקנים בכירים. 14 כשדוברת יחזור...

דברת כרגע לא שחקן בכיר לצערי. הוא יותר משנה מחוץ למגרשים בלי תאריך חזרה ברור. מקווה בשבילו שיצליח לחזור להתלבש השנה ולקבל קצת פירורים פה ושם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 12:15 pm 
Hall of Famer

https://sports.walla.co.il/item/3644646

אז עם מוסקוביץ יש 6 ישראלים בכירים לירושלים לא כולל דוברת הפצוע.
מוסקוביץ' הוא כמו אויר לנשימה כי היה חור גדול בעמדת הרכז המחליף
לא לשכוח שבעונה שעברה לוי ומוסקוביץ' היו 2 הישראלים המצטיינים של גליל עליון

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך א' פברואר 18, 2024 12:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 12:16 pm 
Junior

גמליאל כתב:

זה נותם המון אופציות מנוחה לזרים ברישום לליגה, אבל השאלה מי חמישיית הזרים שהולכים איתה למשחקי ההכרעה בליגה ובגביע עדיין לא ברורה לי..

למרות שלוי הכי קרוב בתפקוד אליו, אני מניח שאף אחד לא יעז לצאת למלחמות כאלו בלי לרשום את ג'ונסון ולדעתי הוא באנקר. לכן יש שתי אופציות -
1. הולכים עם שלישיית הגארדים ספידי-קרינגטון-רנדולף אבל אז מסתדרים רק עם סנטר זר אחד (הנקינס או וויליאמס) ועם צאצא או לוי כמחליפים ב-5. בכללי קבוצה בלי הרבה סייז...
2. מוותרים על אחד מהגארדים (קרינגטון?) ורושמים את שני הסנטרים הזרים ואז מקבלים קבוצה עם סייז ויכולת לשמור ממש חזק אבל מאבדים את היוצר הכי טוב בקבוצה...

דילמה... אני מניח שילכו על אופציה 1. אבל זה סיכון שניראה בריבאונד כמו בשישי מול מכבי...

ב"משחקי ההכרעה בליגה ובגביע" יכולות להיות כל מיני יריבות עם כל מיני הרכבים. מול מכבי שרושמת את ניבו וריברו כזרים ומביאה כישראלים את סורקין וג'ייק כהן, אני מניח שלא נראה יותר את אחד מבין ג'קורי והנקינס יושבים בצד. הרעיון מיצה את עצמו, מה שנקרא. מול הפועל תל אביב אפשר בהחלט לעלות עם ג'ונסון במקום אחד מהם, כשיש גם צ'אצ'א-לוי-בלייזר. מול קבוצות אחרות אפשר כמובן תמיד להפסיד אבל לא נראה שזה יהיה בגלל נחיתות במאצ'אפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 12:44 pm 
Junior

מול מכבי יש בעיה, כי אם רושמים את וויליאמס והנקינס (מסכים שזה מתבקש) צריך להושיב אחד מבין ג'ונסון או קרינגטון בצד. ג'ונסון קריטי בכל כך הרבה רמות, קרינגטון חשוב מאד התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 12:52 pm 
Junior

ברור שכל זר שלא נרשום מולם יהיה חסר, ויש עוד ים זמן ופציעות אפשריות בשני הצדדים, אבל להערכתי ג'ונסון לא יוכל להיות שם ככל שנגיע שוב להתמודדות מאני טיים מול ההרכב הזה של מכבי. אפשר להושיב את ג'ונסון וקרינגטון, אפשר את ג'ונסון ולמאר, אפשר גם את ג'ונסון וספידי ואפשר גם אם מתעקשים להכניס את ג'ונסון לבדוק מה קורה אם יש בקו האחורי רק את רנדולף ואחד מבין ספידי/למאר. אבל כמו שאמרתי - יש סיכוי גדול שהמשחקים הקריטיים שלנו יהיו נגד קבוצה אחרת בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 12:53 pm 
Junior

לפי YNET הפציעה של צ'אצ'א חמורה. זה נותן עוד זווית להחתמה של נמרוד לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 12:57 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
ברור שכל זר שלא נרשום מולם יהיה חסר, ויש עוד ים זמן ופציעות אפשריות בשני הצדדים, אבל להערכתי ג'ונסון לא יוכל להיות שם ככל שנגיע שוב להתמודדות מאני טיים מול ההרכב הזה של מכבי. אפשר להושיב את ג'ונסון וקרינגטון, אפשר את ג'ונסון ולמאר, אפשר גם את ג'ונסון וספידי ואפשר גם אם מתעקשים להכניס את ג'ונסון לבדוק מה קורה אם יש בקו האחורי רק את רנדולף ואחד מבין ספידי/למאר. אבל כמו שאמרתי - יש סיכוי גדול שהמשחקים הקריטיים שלנו יהיו נגד קבוצה אחרת בכלל.

המשחקים הקריטיים יהיו מול הפועל ת"א?

מול מכבי, לדעתי אתה חייב את ספידי, רנדולף ואחד מבין קרינגטון או למאר. אחרת אין מספיק יכולת ייצור נקודות בקו האחורי, בטח כל עוד זוסמן ממשיך באנמיות שלו. למעשה אני חושב שמול כל קבוצה עדיף שירשמו שני גארדים זרים ושני שחקני פנים זרים (ואחד אלוהינו - רנדולף).
אגב, צ'אצ'א עלה בכמה הרכבים עם הנקינס. אולי נמרוד לוי יהיה התאמה יותר טובה לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 1:16 pm 
Hall of Famer

לא צריך סנטר בליגה לצד וויליאמס.
ג'ונסון/לוי יכולים להשלים את החסר.
אם באמת מחתימין את מושקו, ניימאר והנקינס צריכים באופן קבוע לשבת בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 1:32 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
גמליאל כתב:

ב"משחקי ההכרעה בליגה ובגביע" יכולות להיות כל מיני יריבות עם כל מיני הרכבים. מול מכבי שרושמת את ניבו וריברו כזרים ומביאה כישראלים את סורקין וג'ייק כהן, אני מניח שלא נראה יותר את אחד מבין ג'קורי והנקינס יושבים בצד. הרעיון מיצה את עצמו, מה שנקרא. מול הפועל תל אביב אפשר בהחלט לעלות עם ג'ונסון במקום אחד מהם, כשיש גם צ'אצ'א-לוי-בלייזר. מול קבוצות אחרות אפשר כמובן תמיד להפסיד אבל לא נראה שזה יהיה בגלל נחיתות במאצ'אפ.

מה זה כל מיני יריבות? אולי נצטרך לעבור בדרך עוד יריבות אבל בתור קבוצה שרוצה לזכות בתארים האלו סביר שבשני המפעלים נצטרך להתמודד עם מכבי ת"א בשלב כזה או אחר. ופה כמו שגם אתה כותב נצטרך את שני הסנטרים הזרים ויפתח טריידאוף קשוח בין ג'ונסון לקרינגטון. זאת בדיוק הייתה הדילמה שהצגתי.. ד"א ככל שאני חושב על זה יותר אני משתכנע שבמקרה הזה עדיף שנלך עם קרינגטון בשביל כוח האש ואת עמדה 4 נמלא עם לוי, בלייזר וצאצא.

גם הפועל ת"א יוצרת בעיה עם הורד ב-3, גינת ב-4 ואלכסנדר/זלי ב-5. אבל מסכים שזה לא אותו סדר גודל בעיה כמו מול מכבי ושאולי שם יש מצב להסתדר עם ג'ונסון במקום אחד הסנטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 2:05 pm 
Hall of Famer

הפועל ת"א בקושי משחקת בהרכב עם הורד ב-3. אצל מכבי הרכב עם קולסון וסורקין בעמדות 3-4 לצד ניבו/ריברו הוא הדיפולט - ובצדק רב (בפרט בליגה).

ברמת מאקרו, זה קצת עצוב ששחקן צעיר מהטובים שיש פה (גם אם חזר מפציעה, וטרם "חזר לעצמו") עובר קבוצה תוך כדי עונה (כאשר הקבוצה שמשחררת אותו יכולה לרדת ליגה בגלל זה, והיו תקדימים) תמורת 30 אלף דולר...
מה נשאר בעצם בהפועל חיפה?
4 זרים
שמחון/גרשון (קצת על אותה עמדה/משבצת), גור לביא בעונה מפתיעה, ואיזה מתאזרח בשם ג'קס לוויץ'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2024 4:42 pm 
Freshman

אגב, חשוב לציין בנוגע למושקו - אני אישית מת עליו, חושב שיש לו אופי של ווינר והרבה כישרון, אבל גם הוא לא ממש רכז.
שיא האסיסטים שלו בקריירה בליגת העל עומד על 6, ואם אני זוכר נכון הוא התראיין בקיץ לאחד הפודקאסטים ואמר שהוא בחר בפועל חיפה בין היתר כדי לעבוד על המשחק שלו בעמדה מס' 1..מה שלא ממש יצא לו לעשות עד כה. בכל מקרה זה עדיף על אורקו וזוס מנסים להוביל כדור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דורון, עופר האדום, רלפי ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: