סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 3:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 71  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל ישראלי 21/22
הודעהפורסם: ש' פברואר 24, 2024 10:37 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
יוניק כתב:
כמה לדעתך הדירוג הזה באמת משקף את הצלחת הליגות במפעלים האירופיים?
ראיתי שאנגליה שלישית מתחת ספרד בגרמניה, למרות שברור לכל, ש6 הקבוצות הראשונות באנגליה טובות יותר מה6 הראשונות בכל ליגה אחרת.
גם לשים את ישראל במקום ה11, מתחיל להזכיר את חזון הליגה השישית של אבי לוזון.

לא יודע מאיפה הבאת את מה שראית, אנגליה מובילה את הדירוג בהפרש גדול. נכון לכרגע יותר מ-14 נקודות על ספרד שבמקום השני. איטליה שלישית וגרמניה רביעית.
כמה הדירוג משקף את הצלחת הליגות באירופה? בוא נראה... הוא נותן ניקוד על תוצאות ועליית שלבים. אז כנראה שכן, הוא די משקף.

ראיתי איפה שהוא שאיטליה וגרמניה מקדימות אותה במרוץ לנציגה חמישית בצמפיונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 24, 2024 11:26 pm 
Junior

לדעתי למכבי חיפה יש הזדמנות היסטורית לעשות אליפות רביעית. להגיד שרובי קין מתגלח על מכבי תל אביב, זה להקטין את מה שקורה שם. אפילו במשחק הזה, שמכבי תל אביב הראתה עליונות במשך 70 דקות ואפילו החמיצה הפנדל, הוא החליט לשנות מערך בסביבות הדקה 70 לשלושה בלמים ומאז באר שבע השתלטה על המשחק וכדורים הסתובבו ברחבה של מכבי תל אביב ורק מזל, כמו שהיה הרבה בתחילת העונה, מנע ממכבי תל אביב לאבד את היתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2024 10:15 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יוניק כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
יוניק כתב:
כמה לדעתך הדירוג הזה באמת משקף את הצלחת הליגות במפעלים האירופיים?
ראיתי שאנגליה שלישית מתחת ספרד בגרמניה, למרות שברור לכל, ש6 הקבוצות הראשונות באנגליה טובות יותר מה6 הראשונות בכל ליגה אחרת.
גם לשים את ישראל במקום ה11, מתחיל להזכיר את חזון הליגה השישית של אבי לוזון.

לא יודע מאיפה הבאת את מה שראית, אנגליה מובילה את הדירוג בהפרש גדול. נכון לכרגע יותר מ-14 נקודות על ספרד שבמקום השני. איטליה שלישית וגרמניה רביעית.
כמה הדירוג משקף את הצלחת הליגות באירופה? בוא נראה... הוא נותן ניקוד על תוצאות ועליית שלבים. אז כנראה שכן, הוא די משקף.

ראיתי איפה שהוא שאיטליה וגרמניה מקדימות אותה במרוץ לנציגה חמישית בצמפיונס.

יכול להיות שזה קשור לזה שהשנה בלבד, לפחות בינתיים, איטליה וגרמניה השיגו יותר נקודות מאנגליה. אני עוד לא סגור עד הסוף על השיטה של הקצאת הצ'מפיונס בשנה הבאה.
אבל בדירוג החמש-שנתי שעליו אנחנו מדברים אנגליה מובילה בהפרש עצום על האחרות.

אני לא מכיר דרך טובה יותר לשקף את הצלחת הליגות באירופה מאשר, ובכן, לתת ניקוד על בסיס הצלחת הקבוצות של אותה ליגה באירופה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 27, 2024 10:59 am 
Hall of Famer

ובהקשר הזה: איפה עומדת מכבי ת"א (אם תזכה באליפות) בדירוג הקבוצות שיכולות לתפוס מקום ישיר בשלב הבתים בצ'מפיונס בשנה הבאה?
תזכורת: אם זו שתזכה בצ'מפיונס השנה תעפיל לצ'מפיונס ממילא על חשבון מקום של הליגה שלה, יתפנה מקום שיינתן לאלופה של מדינה שאין לה מקום אוטומטי בשלב הבתים. מי שתקבל אותו היא האלופה שיש לה את הדירוג הכי גבוה בדירוג הקבוצות (לא דירוג הליגות).
אז מי מקדים את מכבי ת"א מבין הקבוצות הרלוונטיות ומה מצבו בליגה שלו?
- שחטאר דונייצק, מקום 25 בדירוג עם 63 נק'. בליגה האוקראינית היא כרגע במקום הרביעי בפיגור 5 נקודות אחרי המובילה, אבל שני משחקים חסרים.
- סלביה פראג, 35, 53. מקום שני בליגה הצ'כית בפיגור 4.
- באזל, 36, 52. מקום 8 בליגה בפיגור 20 נקודות מהמובילה, ולמעשה נמצאת בסכנת ירידה (בליגה יש 12 קבוצות ושתי יורדות).
- קופנהאגן, 37, 51.5. מקום שני בהפרש של נקודה.
- דינמו זאגרב, 42, 48. מקום שלישי בהפרש 3 נקודות עם משחק חסר.
- הכוכב האדום, 48, 40. מקום שני בהפרש נקודה. הודחה מאירופה.
- אולימפיאקוס, 50, 36. מקום רביעי בפיגור 5.
- פאוק, 51, 35. מקום שני בפיגור נקודה.
- פרנצווארוש, 52, 35. מקום שני בפיגור נקודה עם משחק חסר. הודחה מאירופה.
- יאנג בויז, 53, 34.5. מובילה את הליגה בהפרש 4. הודחה מאירופה.
- מכבי ת"א, 54, 33.5.
ומי אחרי מכבי ת"א?
- קרבאח, 57, 32. מובילה את הליגה בהפרש 18 עם משחק חסר.
- סלובן סרטיסלבה, 61. 30.5. כבר הודחה ולא רלוונטית.

כלומר, הרבה דברים צריכים לקרות כדי שמכבי ת"א תהייה בשלב הבתים בשנה הבאה, אבל בינתיים רובם המכריע קורים...

מכבי חיפה אגב רחוקה מאחור, מקום 95 עם 17 נקודות. היא לא רלוונטית לסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 27, 2024 12:49 pm 
Hall of Famer

וקצת אנקדוטות חביבות מדירוג הליגות:
- המדינה שנשארה עם הכי הרבה קבוצות באירופה - איטליה (מדורגת 3). כל 7 הקבוצות שלה שהתחילו את העונה עדיין באירופה. איטליה היא גם היחידה בכל אירופה ש-100% מהקבוצות שלה שהתחילו את העונה עדיין באירופה.
- המדורגת הכי גבוהה שאיבדה כבר את כל קבוצותיה - אוקראינה (מדורגת 18) כל 5 הקבוצות שלה הודחו.
- המדורגת הכי גבוהה שנשארה רק עם קבוצה אחת - טורקיה (מדורגת 9), התחילה את העונה עם 4 קבוצות.
- המדורגת הכי גבוהה שאיבדה את רוב קבוצותיה - הולנד (מדורגת 6), נשארו לה 2 קבוצות מתוך 5.
- המדורגת הכי נמוכה שנשארה עם רוב קבוצותיה - צ'כיה (מדורגת 11), נשארו לה 3 קבוצות מתוך 4.
- המדורגת הכי נמוכה שעדיין פעילה באירופה - אזרבייג'ן (מדורגת 27) נשארה עדיין עם קבוצה אחת מתוך 4 שהתחילו את העונה. למעשה מתחת למקום 18, שבו מדורגת כאמור אוקראינה - רק היא וקרואטיה (מדורגת 21) נשארו עדיין פעילות באירופה.
- המדורגת הכי נמוכה שנשארו לה יותר מקבוצה אחת - יוון (מדורגת 17) נשארה עם 2 קבוצות מתוך 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 28, 2024 8:15 am 
מנהל פורום

תיקון לגבי שוויץ: יורדת אחת ועוד אחת במבחנים נגד המקום השני בליגה השנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 28, 2024 12:21 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ובהקשר הזה: איפה עומדת מכבי ת"א (אם תזכה באליפות) בדירוג הקבוצות שיכולות לתפוס מקום ישיר בשלב הבתים בצ'מפיונס בשנה הבאה?
תזכורת: אם זו שתזכה בצ'מפיונס השנה תעפיל לצ'מפיונס ממילא על חשבון מקום של הליגה שלה, יתפנה מקום שיינתן לאלופה של מדינה שאין לה מקום אוטומטי בשלב הבתים. מי שתקבל אותו היא האלופה שיש לה את הדירוג הכי גבוה בדירוג הקבוצות (לא דירוג הליגות).
אז מי מקדים את מכבי ת"א מבין הקבוצות הרלוונטיות ומה מצבו בליגה שלו?
- שחטאר דונייצק, מקום 25 בדירוג עם 63 נק'. בליגה האוקראינית היא כרגע במקום הרביעי בפיגור 5 נקודות אחרי המובילה, אבל שני משחקים חסרים.
- סלביה פראג, 35, 53. מקום שני בליגה הצ'כית בפיגור 4.
- באזל, 36, 52. מקום 8 בליגה בפיגור 20 נקודות מהמובילה, ולמעשה נמצאת בסכנת ירידה (בליגה יש 12 קבוצות ושתי יורדות).
- קופנהאגן, 37, 51.5. מקום שני בהפרש של נקודה.
- דינמו זאגרב, 42, 48. מקום שלישי בהפרש 3 נקודות עם משחק חסר.
- הכוכב האדום, 48, 40. מקום שני בהפרש נקודה. הודחה מאירופה.
- אולימפיאקוס, 50, 36. מקום רביעי בפיגור 5.
- פאוק, 51, 35. מקום שני בפיגור נקודה.
- פרנצווארוש, 52, 35. מקום שני בפיגור נקודה עם משחק חסר. הודחה מאירופה.
- יאנג בויז, 53, 34.5. מובילה את הליגה בהפרש 4. הודחה מאירופה.
- מכבי ת"א, 54, 33.5.
ומי אחרי מכבי ת"א?
- קרבאח, 57, 32. מובילה את הליגה בהפרש 18 עם משחק חסר.
- סלובן סרטיסלבה, 61. 30.5. כבר הודחה ולא רלוונטית.

כלומר, הרבה דברים צריכים לקרות כדי שמכבי ת"א תהייה בשלב הבתים בשנה הבאה, אבל בינתיים רובם המכריע קורים...

מכבי חיפה אגב רחוקה מאחור, מקום 95 עם 17 נקודות. היא לא רלוונטית לסיפור.

תקן אותי אם אני טועה, אבל זה הופך את המפגש של מכבי ת"א עם אולימפיאקוס לקריטי עוד יותר, אם מכבי ת"א עוברת את אולימפיאקוס, היא יכולה לקפוץ מעל כל הארבע שמעליה (תלוי בתוצאות המדויקות, נניח ניצחון והפסד או שני תיקו כנראה לא יספיקו בלי נקודות נוספות בשלב הבא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 28, 2024 5:56 pm 
Hall of Famer

בהחלט. ורק כדי לסבר את האוזן, בדירוג הקבוצות הנקודות לא עוברות נרמול - כלומר נצחון שווה שתי נקודות ותיקו שווה נקודה.
הדבר החשוב ביותר למכבי ת"א כרגע הוא לעבור בדירוג את יאנג בויז, שמובילה את הליגה שלה בהפרש גדול. וכמובן היא עוד צריכה לעבור את מכבי חיפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 28, 2024 8:38 pm 
Junior

בשנים האחרונות אוהדי מכבי האשימו את ברק יצחקי שהוא לא פוגע בזרים. בינתיים פרט למילסון, מנספורד מראה שהוא הגיע לכאן חלוד - השוער הזר לא ימשיך וגם לא משחק והחלוץ הזר שהגיע לפני שלושה שבועות לא היה בסגל פעם אחת. גם לא היום נגד יפו. ברוב המשחקים שלה, מכבי עם 2 זרים על המגרש. אולי חושבים יש חוק רוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 28, 2024 10:25 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
בשנים האחרונות אוהדי מכבי האשימו את ברק יצחקי שהוא לא פוגע בזרים. בינתיים פרט למילסון, מנספורד מראה שהוא הגיע לכאן חלוד - השוער הזר לא ימשיך וגם לא משחק והחלוץ הזר שהגיע לפני שלושה שבועות לא היה בסגל פעם אחת. גם לא היום נגד יפו. ברוב המשחקים שלה, מכבי עם 2 זרים על המגרש. אולי חושבים יש חוק רוסי.

מצד שני, מילסון נראה כמו חתיכת פגיעה, שחקן מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 28, 2024 11:59 pm 
Junior

הוא יודע להביא זרים - הוא הביא את סבוריט לארץ בקדנציה הקודמת שלו.
אבל השנה הוא עשה הרבה טעויות ובנתיים מתחבא מאחורי קין.
מכבי בבעיה - הם היו צריכים להרים את מילסון וזהבי בכדי לנצח יפו מאוד חלשה בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 02, 2024 11:33 pm 
Hall of Famer

מכבי מנצחת את מפ"ת היום 0-4 בבלומפילד.
חוץ מזה, מכבי כבשה עוד 5 שערים שנפסלו בנבדלים. פסיכי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 02, 2024 11:54 pm 
Junior

אני בעד (מאוד) שקבוצות כאן ישחקו כדורגל. רובן המוחלט של הקבוצות "בטן" האלה לא יזכו באליפות וגם לא ירדו ליגה. אז אין סיבה לא לשחק. לראיה, לדעתי זו ההתמודדות בין הקבוצות בבלומפילד שראיתי את פתח תקווה מביאים הכי הרבה קהל. אנשים באים לראות כדורגל. אבל, זו הייתה הפקרות של ממש מבחינתם - קו ההגנה שלהם היה על החצי. זה היה משחק של 7 או 8 שערים. יש מתרס רחב בין לשחק בונקר כמו חדרה לבין התקפי כמו מכבי פ"ת היום. לא צריך להגזים.
לא ראיתי את המשחק ההוא, אבל לפני חודש וחצי מכבי פ"ת (עם קוז'וך) יצאה למשחק חוץ אצל מכבי חיפה והפסידה שם 0:5. כך שלא נראה שהופקו הרבה לקחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 03, 2024 1:06 am 
Sophomore

זה גם בהתאם לשחקנים שיש לו.
אבל אם נגיע לפלייאוף העליון, אני מקווה שהוא ילמד וישנה משהו. אחרת זה יהיה מאד לא נעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 03, 2024 1:26 am 
Junior

יוניק כתב:
אבל אם נגיע לפלייאוף העליון, אני מקווה שהוא ילמד וישנה משהו. אחרת זה יהיה מאד לא נעים

לדעתי בדיוק ההפך - זה נגד מה שיש לו. לראיה, גם במכבי נתניה הוא שיחק ככה ואלו קבוצות שונות לגמרי.
אני לא רואה שהתאמה לשחקנים קיימים כשמשחקים עם קו הגנה על החצי. כשיש פער כל-כך גדול באיכות, צריך להירגע עם הללחוץ בכל מחיר במשחק חוץ ולשחק כל כך גבוה בהגנה.

מה עם התכשיט טוקולומטי שהבנתי שלוזון רוצה עליו 4 מיליון יורו. בנתיים עונה חלשה מאוד שלו. היום אני מניח שלא היה בסגל בגלל פציעה או משהו. גם דזנט שעליו לוזון רצה כמעט מיליון יורו, עלה היום רק מחליף.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך א' מרץ 03, 2024 9:54 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 03, 2024 8:53 am 
Hall of Famer

כמו שאמר שוקו למנור סולומון אחרי המעבר מאוקראינה לטוטנהאם: מנור, אתה הצלחת לברוח מאזור מלחמה, זוועות נוראיות, באמת תמונות קשות. אז רציתי לשאול אותך - איך באמת הצלחת לברוח ממכבי פ"ת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 03, 2024 11:31 am 
Sophomore

Lakic כתב:
יוניק כתב:

לדעתי בדיוק ההפך - זה נגד מה שיש לו. לראיה, גם במכבי נתניה הוא שיחק ככה ואלו קבוצות שונות לגמרי.
אני לא רואה שהתאמה לשחקנים קיימים כשמשחקים עם קו הגנה על החצי. כשיש פער כל-כך גדול באיכות, צריך להירגע עם הללחוץ בכל מחיר במשחק חוץ ולשחק כל כך גבוה בהגנה.

מה עם התכשיט טוקולומטי שהבנתי שלוזון רוצה עליו 4 מיליון יורו. בנתיים עונה חלשה מאוד שלו. היום אני מניח שלא היה בסגל בגלל פציעה או משהו. גם דזנט שעליו לוזון רצה כמעט מיליון יורו, עלה היום רק מחליף.

הוא קיבל את ההגנה הכי גרועה בליגה והחליט להעצים חוזקות ולא לנסות לשפר חולשות. הכישרונות הגדולים שלנו נמצאים בהתקפה, לא לחינם כמעט כל חוליית ההגנה הם זרים.
טוקלומטי לא נכנס טוב לעונה הזו. אמנם הוא מלך שערי הקבוצה, אבל ברור שציפו ממנו להרבה יותר. ממה שאני ראיתי יש לו הרבה מה לשפר אבל יש לו פוטנציאל לא רע. אולי דווקא העונה הזו תשאיר אותו עוד שנה אצלינו. אני לא מתנגד. אני מבין שהוא קם חולה בשבת ולכן הוצא מהסגל.
ראי ימשיך לגחך ומכבי פ''ת תמשיך להחזיק את מחלקת הנוער, שהיא לכל הדעות, הטובה ביותר בארץ ביחס לגודל המועדון, ומועמדת לגיטימית להיקרא הטובה ביותר בארץ בכללי.
אפשר לבקר הרבה דברים במכבי פ''ת, מחלקת הנוער היא לא אחת מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 03, 2024 12:09 pm 
Junior

מהשנים שאני רואה כדורגל, כשיש לך הגנה גרועה ואתה רוצים לצמצם נזקים, אתה משחק עם קו הגנה כמה שיותר נמוך ומקטין את השטח ליריבה. ככל שהשטח קטן יותר, כך פערי האיכויות מצטמצמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 04, 2024 3:51 pm 
Junior

עוד נקודה הופחתה ממאזנה של בית"ר ירושלים. בסך הכל 5 נקודות ירדו ממאזנה העונה. בסוף היא תהיה חייבת נקודות לליגה.
וזה לא הסוף, יש למכבי ת"א דיון חוזר וצריכה להתקבל החלטה גם לגבי מכבי חיפה.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ב' מרץ 04, 2024 4:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 04, 2024 3:54 pm 
Hall of Famer

יוניק כתב:
Lakic כתב:
יוניק כתב:

הוא קיבל את ההגנה הכי גרועה בליגה והחליט להעצים חוזקות ולא לנסות לשפר חולשות. הכישרונות הגדולים שלנו נמצאים בהתקפה, לא לחינם כמעט כל חוליית ההגנה הם זרים.
טוקלומטי לא נכנס טוב לעונה הזו. אמנם הוא מלך שערי הקבוצה, אבל ברור שציפו ממנו להרבה יותר. ממה שאני ראיתי יש לו הרבה מה לשפר אבל יש לו פוטנציאל לא רע. אולי דווקא העונה הזו תשאיר אותו עוד שנה אצלינו. אני לא מתנגד. אני מבין שהוא קם חולה בשבת ולכן הוצא מהסגל.
ראי ימשיך לגחך ומכבי פ''ת תמשיך להחזיק את מחלקת הנוער, שהיא לכל הדעות, הטובה ביותר בארץ ביחס לגודל המועדון, ומועמדת לגיטימית להיקרא הטובה ביותר בארץ בכללי.
אפשר לבקר הרבה דברים במכבי פ''ת, מחלקת הנוער היא לא אחת מהם.

מתי גיחכתי על מחלקת הנוער של מכבי פ"ת?
חשבת פעם לעבוד אצל אבי לוזון בתור נעלב מקצועי? יש אנשים שעושים מזה קריירה. מאחר שאין הרבה מכם, גם לא תהייה לך הרבה תחרות על הפוזיציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2024 1:47 pm 
Hall of Famer

קרקס הורדת הנקודות ממשיך היום עם חיפה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2024 3:20 pm 
מנהל פורום

זה שכל מיני אולטראסים למיניהם ממשיכים להתפרע בידיעה שהקבוצה תיפגע רק מראה כמה הבעיה חמורה - אוהדים שהתאהבו בעצמם וגם הפחתת נקודות לא תעצור אותם.
צריך להמשיך עם התקנון החדש ושהקבוצות יתחילו לפעול נגד המתפרעים. בכל הקבוצות יודעים בדיוק מי הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2024 5:52 pm 
Junior

שמעון מזרחי מסתכל בקנאה על מה שקורה כאן. אני בכלל עוזב את הנראטיב שאסור להוריד נקודות לחיפה שרץ כבר כמה ימים (איפה הייתם שהורידו לבית"ר נקודות 5 שעות לפני משחק מרכזי?) - עכשיו מי שיכנס לאתר וואן לדוגמא, 6 מתוך 7 הכתבות הראשיות, הם חיפה. בערוץ הספורט זה 5 מ-6 כתבות שעוסקות בהורדת הנקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2024 6:25 pm 
Hall of Famer

קובי שחר נותן עבודה במלוא הכוח היום אחה"צ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2024 6:50 pm 
Hall of Famer

כל עוד הקבוצות והבעלים ימשיכו לפחד מהאוהדים ומהארגונים, ולא יתבעו אותם על נזקיהן עד שאנשים יישארו כשבגדיהם לעורם כמו שמגיע להם - יש להן אחריות שילוחית מבחינתי, ולכן הטנטראם בנושא לא מעניין אותי. שיורידו נקודות בסיטונות ויקנסו קבוצות מיליוני שקלים מצידי. ושאת האליפות תיקח הקבוצה שיישארו לה כמה שקלים ותהייה בפחות נקודות במינוס בסוף העונה.
תשאירו כמה אוהדים כאלה עם חובות לכל החיים, ותראו איך הבעייה נפתרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 71  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 66 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: