השבוע מתחיל ביום שני tell me why I don't like Monday של עכברושי הבוטאון מספר סיפור קשה ומעניין על היום הזה
הקאבס באינידאנה הקאבס (מקום 3) רוצים להצמד למילווקי ולברוח מהניקס, אינדי (מקום 6) לברוח ממיאמי ולהצמד לאורלנדו. הקאבס לאחרונה, לצד נצחונות על הפליקאנס ומיניסוטה יש הפסדים לברוקלין ויוסטון. אינדי מתחילה לגבש זהות סביב האלי וסיאקם, לקח להם זמן, זה עלה בהפסדים אבל לאחרונה יש ניצחונות על OKC, אורלנדו. מיטצ'ל בחוץ
פיסטונס בבוסטון בוסטון עם מסדר פצועים לא קטן, 3 משחקני החמישיה לא שיחקו אתמול מול וושינגטון והם בספק למשחק הזה, בראון, KP ווויט, אבל אפילו השאריות של הבוסטון יספיקו לנצח את הפיסטונס שבורת הלב מהפסד על הבאזר למיאמי. אני מתחיל להנות מצפייה בדטרויט.
מיאמי בפילי פילי צונחת במהירות, מקסי שחקן טוב אבל עדיין לא שחקן מנצח. האריס מאוד לא קונסיסטנטי ומבייש את החוזה שלו. פציעות של אמביד זה בדיוק הזמן שבו הוא אמור לבלוט ולקחת על עצמו, מיאמי באק טו באק אבל אולי כמה פצועים יחזרו ויתנו מנוחה לאחרים. דאנקן רובינסון היה מדהים אתמול נגד הפיסטונס
הבלייזרס בשיקאגו אייטון בכושר נהדר, על באנטון דיברנו במקום אחר, אבל הבלייזר כמו בשתי העונות הקודמות קבוצה מבישה, שמזכירה לי את יוסטון של העונה הקודמת, אין ניהול משחק, אין פיתוח שחקנים, פשוט מתגלגלים ממשחק למשחק. שיקאגו היא סיפור טוב, קבוצה שאיבדה סיכוי לעשות משהו העונה, אבל היא מצמצמת רוטציה, מפתחת מהלכים שמתאימות למי שכן משחק וכל הליגה משקשקת לשחק מולם. היא מקבל הרבה כבוד בפודקסטים שיצא לי להאזין אליהם, לזה התכוון אלוהי הכדורסל כשברא את המשחק
טימבר ביוטה הרדי נשאל למה פתח עם כריס דאן בחמישיה במקום עם השחקן אותו הוא אמור לפתח קיאונטה ג'ורג'י והוא ענה שהוא שם זין על סטט אישית ועל מספרים אישיים ועל פוסטים ששחקנים מעלים באינסטגרם וכל מי שרוצה דקות צריך להרוויח אותה דרך התרומה לניצחונות של הקבוצה. טימבר, מה? גובר לא שיחק במשחק האחרון, אז נז' ריד עלה בחמישיה ועשה מספרים טובים, סלואו-מו עושה עבודה טובה בניהול המשחק מעמדת פורוורד ובכלל נראה שטימבר מסתדרים ויצליחו לסיים את העונה עם יתרון הביתיות בסדרה הראשונה.
הניקס בסן פרנסיסקו 3 משחקים מאז חזרת OG וכולם W, נכון לא מול קבוצות מי יודע מה אבל עדיין. אז OG בספק, אותה מרפק שהשביתה אותו לחודש שוב מציקה לו. יהיה ממש עצוב אם זה יוציא אותו שוב מחוץ לרוטציה. אני כל כך רוצה סדרת גמר של הניקס נגד בוסטון ואני גם יודע מה תהיה התוצאה שאני רוצה שבה תגמר הסדרה. בווריורס, יש היררכיה, יש סדר חדש, עובד לא רע, בלי OG יש מצב שג"ס תנצח ותברח קצת ללייקרס
ממפיס בקינגס זוכרים שהיה שחקן בשם דזמונד ביין? אז הוא חזר לשחק כדורסל, וזה משמעותי. באסה לקינגס שדווקא הם מקבלים את הגירסא המשודרגת של ממפיס, הם היו מספיק טובים להקשות על הת'אנדר במשחק האחרון. הקינגס יצטרכו לחשוב טוב טוב בקיץ מה עושים עם התרומה הדלה והלא יציבה מעמדות 2 ו3 בחמישיה. זה בונה לקבוצה תקרת זכוכית
אטלנטה לייקרס אטלנטה עטורת הניצחון המפואר על הקליפרס, נשארו לישון בלוס אנג'לס ויחזרו לאותו אולם שבו ניצחו את הקליפרס כדי לנצח את הלייקרס, הם כנראה לא ינצחו. הלייקרס הרבה יותר רעבים מהקליפרס.
|