mvp - ניקולה שהיה צריך לעשות כמעשה לארי בירד, אבל יתנו לו את השלישי באיחור של שנה. אחריו, שג״א, דונצ׳יץ׳, טייטום שחקן ההגנה של השנה - לצערי אין מנוס מלתת את זה לגובר. עוד שנה זה יהיה הצרפתי החמוד יותר. אבל גובר מוביל בכל המדדים ההגנתיים בקבוצה עם ההגנה הטובה מכולן. אם לא הוא, אז אולי דרק וויט או באם אדביו. אבל זה יהיה הוא. שוב. השחקן השישי: יש כמה וכמה שהיו ממש טובים. אישית, אני נותן לקאריס לוורט שהפך להיות גם מוסר מעולה. אבל גם למאליק מונק ובובי פורטיס יש קייס מעולה, ובמידה מסוימת גם לטים הארדוויי, כשאת החמישיה הבאמת מעולה הזאת סוגר נאז ריד. לכל החמישה מגיע, אבל אישית אני מעדיף קצת את לוורט ואחריו את פורטיס. מאמן העונה - דייגנו כמובן. למרות שגם פינץ׳, מוסלי ות׳יבודו עשו דברים מעולים. השחקן המשתפר - קובי וויט, אני מניח. באמת קפיצה נאה לשחקן שכבר שיחק כמה וכמה שנים בליגה. זה מפתיע. מי עוד? אולי שנגון, אבל ההצלחה של יוסטון בלעדיו בעוכריו. וגם וואסל, אבל חוסר ההצלחה של הספרס לאורך כל העונה, בעוכריו. רוקי השנה - עד מחצית העונה אמרתי צ׳ט, אבל וומבי עקף אותו בקלות.
חמישיית העונה - נראה לי שהראשונה היא נון בריינר. יוקיץ׳, יאניס, טייטום, שג״א, דונצ׳יץ׳. נראה לי שכולם מובהקים. אחריהם בחמישייה השניה - אין לי סנטר, אבל לברון, קוואי, ציון, אנט וברנסון. בחמישייה השלישית,סבוניס (יש מצב שלגבה מגיע קודם, אבל ללייקרס לא מגיע שני שחקנים), דוראנט (לצערי, אבל הוא באמת נתן עונה טובה מאד), ג׳יילן בראון, מקסי, סטף קרי
חמשיית הרוקיז - וומבי, צ׳ט, ברנדון מילר שהולך להיות שחקן גדול, חאקז למרות קיר הרוקיז, ונגיד... קיונטה ג׳ורג׳. בחמישייה השניה, התומפסון של יוסטון, וגם פודג׳מסקי, סקוט הנדרסון (שבסופו של דבר, לא נתן עונת רוקי כזאת גרועה), ג׳ג׳י גקסון נתן הרבה קליעה, והייתי גם מכניס את דרק לייבלי, (לפני קאם וויטמור וג׳ורדן הוקינס). יצוין שבשביל להיות בקבוצת הרוקיז, לא צריכים לשחק 65 משחקים בעונה, אז גם ג׳קסון יכול להיות ברשימה.
חמישיית ההגנה. -גובר ושג״א חייבים להיות שם. וגם דרק וויט ובאם אדביו והרב ג׳ונס(דריימונד היה בחמישייה אם היה משחק קצת יותר משחקים) חמישייה שניה - חדגבה, קייל אנדרסון, ת׳ייבול, קארוסו וכן - וומבי כבר בעונתו הראשונה, מלך החסימות ובקלות.
_________________ ״לי יש דרכון של מדינה מתקדמת ובעוד x שנים אני לא כאן.״ (נכתב בנובמבר 2022, על ידי יוזר שאיננו אני).
|