stavs כתב:
חשבתי (ואני אולי עדיין חושב) שאדוארדס אחד השחקנים הכי אוברייטד בליגה, אבל צריך לומר - סדרה מעולה שלו.
הוא משחק מאוד בקצב של הקבוצה, לא לוקח על עצמו יותר מדי לפעמים לרבעים שלמים - וזה מקל עליו לפרוח ברבעים שבהם הוא כן לוקח על עצמו יותר, כי הוא פשוט נראה רענן יותר מהשחקנים האחרים על המגרש.
אחלה פלייאוף בינתיים של מינסוטה, נראים כמו קבוצה מאומנת ממש ובעיני לצד הקרדיט לפינץ׳ והצוות, זה גם המון על מייק קונלי. הם לא נראו ככה במשחקים שהוא ישב בהם בחוץ.
מיניסוטה קבוצה נהדרת, אכן מאומנת היטב (פינץ' מהמאמנים הטובים בליגה) ואנט בעיניי דווקא ממש לא אוברייטד.
הוא כוכב וכנראה השחקן הכי טוב בעמדה שלו עם אפסייד להיות יותר מזה.
יש לו אישיות כריזמטית ודאנקים מהדהדים שמקנים לו הייפ מסוים בתקשורת
אבל הוא גם שחקן ממושמע וקשוב שרוצה לגדול ולהתפתח והשתפר במידה רבה מאז שהגיע לליגה,
הוא two way player (למעשה מגן מצוין; מי שחושב שההגנה של מיניסוטה היא רק גובר, לא ראה מספיק אותו ואת ג'יידן משחקים), הוא קבוצתי/לא אנוכי והוא תורם גם בריבאונד (אין לי כח לבדוק אבל לא אתפלא אם הוא אחד הריבאונדרים הטובים בעמדה שלו בליגה).
קשה שלא לחבב אותו.
מיניסוטה בסופו של דבר תלך לאיפה שהוא ייקח אותה.
הבעיה המרכזית הפוטנציאלית של מיניסוטה בפלייאוף (והסיבה שבגללה אני עדיין חושב שהטרייד של גובר היה רעיון רע)
היא שאנט בסך הכל בן 22-23 וכנראה רחוק 4-5 שנים משיא הקריירה שלו.
האם בזמן שגובר עדיין כח הגנתי משמעותי ויש להם מקום גם לו וגם לקא"ט מבחינת שכר הם יצליחו לצאת מהמערב ואולי לקחת אליפות?
האם אנט יצליח כבר השנה לעשות קפיצה לאזורים של סופרסטאר?
אני בספק... אבל לפחות יש להם קבוצה מצוינת כרגע שתאתגר את דנבר.
זה יהיה לא פחות ממדהים עבור מיניסוטה אם אנט וקא"ט יצליחו להתעלות התקפית והם יעברו את דנבר.