מנחם כתב:
stavs כתב:
מנחם כתב:
stavs כתב:
שוויק1 כתב:
זה בהחלט לגנותו שהוא כזה פציע, אבל ברור לחלוטין שאמביד פצוע ומוגבל מאוד בתנועה. אני דווקא חושב שהוא עושה עבודה טובה במשחק עם המגבלות ולא לכפות יותר מדי.
לא הבנתי מה היה רע בשריקה לעבירה על מקסי, השופטים תמיד שורקים על פאול כזה, במקרה גם נכנס לו.
ברונסון עצום ממש אבל העול על כתפיו עצום. אחוזי קליעה מטורפים של הארט ומקברייד די מעלימים את זה, אבל אם האחוזים יתיישרו לניקס יהיה לא קל בכלל לקחת את הסדרה.
השריקה לעבירה על מקסי הייתה שריקה גרועה כי מקסי היא במיליארד אחוז זה שיזם את המגע עם רובינסון - מגע די מינורי, יש לציין - וזה לא צריך להיחשב פאול מגן בשום דרך.
זה שהשופטים שורקים לזה תמיד זה משהו אחר, לא סותר את זה שזו שריקה רעה שלא צריכה לקרות בכדורסל של היום ולו הייתי אוהד של הניקס הייתי שונא ממש להפסיד בגלל זה.
לא בשביל דברים כאלו הוכנסה העבירה לספר החוקים, זה מעפן ומוזיל את המשחק.
אם השופטים שורקים לזה תמיד, אז למה זה משהו אחר? זה הופך להיות חלק מהמשחק. זה כמובן לגיטימי לטעון שבאופן כללי שריקות כאלה הן שריקות רעות, אבל לטעון את זה דווקא אחרי שזה קורה במשחק ספציפי נגד קבוצה שאתה כנראה מחבב יותר, זה קצת מוזר. איפה היית עד עכשיו כשזה קרה?
אין בעיה, אני אתחיל לציין את זה תמיד כשזה קורה. מקווה שהשרת של הפורום יעמוד בעומס.
ציינתי את זה בפעם בעיקר כי זאת הפעם הראשונה שבה אני רואה שריקה כזאת מכריעה משחק פלייאוף.
לניקס, אני חייב להודות שאין לי חיבה מיוחדת. זה הרבה יותר השנאה לפילי שמתפתחת אצלי מצפייה של חצי משחק באמביד עושה הצגות ומכניס קטנות לשחקנים.
אני בטוח שהיו עוד משחקים, כולל בפלייאוף שבהם נשרקה שריקה כזו בסוף משחק. גם אני לא אוהב את זה ששחקנים קופצים לכיוון הגוף של השחקן המגן כדי לקבל עבירה, אבל כאמור זו החוקה וכל עוד זה כך, אני מצפה ששחקנים ינצלו אותה לטובתם. מעבר לכך, השריקה הזו לא הכריעה את המשחק. אחרי האירוע המדובר היו עוד שלוש התקפות וגם אם מקסי לא היה מקבל עוד זריקת עונשין, פילדלפיה הייתה יכולה לכאורה להשוות.
קודם כל, כמו שפיקנרול כתב - לפי החוקה וההנחיות זה דווקא ממש לא מובהק כפאול. בעיני זה די מובהק משהו שלא צריך להישרק כעבירת מגן, והאמת היא שאם ראית הרבה משחקים העונה, היית אמור לשים לב שזו שריקה שמקפידים לשרוק הרבה פחות.
בכל מקרה, הסל הזה של מקסי הוריד את הסיכוי שלך הניקס לנצח, לפי האלגוריתם של espn ב25% בערך. תמצא לי עוד שריקה כזאת בפלייאוף הזה שהשפיעה ככה ואני אשמח לגנות גם אותה.
סתם כדי להבהיר - אני לא חושב שזו שערורייה ושהניקס נשדדו או משהו. פשוט שזאת שריקה מעצבנת ומטומטמת, שמרגיז אותי שאנחנו מקבלים כמובנת מאליה, וקצת מבאס לראות שיש לה כזאת השפעה גדולה על משחק כזה.
זה לא צריך להאפיל, עם זאת, על מה שמקסי עשה במשחק הזה ובעיקר ברבע הרביעי.