סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 3:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 379 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 1:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה מאד בולט שצ׳ט לא מקבל מספיק כדורים. כל פעם שהוא מקבל כדור מתחת לסל, זה שתי נקודות כמעט תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 3:03 am 
Junior

זו אומנות להכניס כדורים פנימה. זה לא קל.
הרגיש לי קצת בושידו כמות האגרסיביות והאלימות שהייתה פה. לוקה לא מפסיק להתבכיין וה די מעצבן.
אין סלים קלים בפלייאוף. שיי וגיידאב קצת יותר מדי ניסו למכור פאול וזה בסוף סתם יצא החטאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 4:59 am 
Hall of Famer

טוב, מרגיש משחק כמו ש-OKC הייתה יכולה וצריכה לקחת.
היו הפעם פחות unforced errors מצד מארק,
למרות שהדקות של גידי לעתים קשות לצפייה (בייחוד בתחילת המשחק, היה שלב שבו גידי נכנס קצת לעניינים וגרם להם לשלם ו-OKC ברחה).

אני עדיין חושב שג'ו, וויגינס ובעיקר צ'אטוש צריכים לשחק יותר.
אין שום סיבה בעולם לשחק עם צ'אטוש פחות מ-40 דקות.
באחת הפעמים, הוא ממש התעצבן שירד לספסל, אחרי חסימה גדולה שלו - ובצדק.

לצערי, וזו הכי חכמה בדיעבד כי לא ממש הכרתי אותו קודם, אבל פי ג'יי וושינגטון הוא ההבדל בין שתי הקבוצות
והוא, באופן אירוני, פחות או יותר השחקן ש-OKC צריכה (למרות שאני מעדיף כוכב) בעמדה מס' 4.
הוא בן גילו של שיי, הוא אתלטי, שומר טוב, מרווח את המשחק היטב, עוזר בריבאונד. עושה את כל מה שחסר ל-OKC כרגע בעמדה הזאת.
הפער בינו לבין גידי מייצר לדאלאס את היתרון שאנחנו רואים. זה צורך חשוב בהרבה מסנטר מחליף.

OKC יצטרכו לצאת למסע קניות בקיץ כדי לשפר את העמדה הזאת.
אם ההזדמנות הנכונה תעלה, יש לקבוצה נכסים להשיג שחקן טוב יותר מוושינגטון.
אבל עד אז, אני לא מבין למה לא להשתמש בקנריך.

ספציפית לגבי המשחק, מלחמה יפה של דורט עם דונצ'יץ', שניצח את המשחק דווקא ב-2 פעולות הגנתיות בהן היה מעורב,
אחת מהן המהלך שבתחושתי הכריע את המשחק עם חטיפה מג'ו
שהפכה מתפרצת של OKC לסל מהיר אאל"ט בצד השני.

שוב מארק בחר ללכת עם הייוורד על פני קנריך, הפעם גם על חשבון גידי. החלטה איומה.
3 דקות של שוטטות פעילה נגמרו בניסיון זריקה אחד (החטאה כמובן) ו-2 ריבאונדים.
חשבתי גם שהוא היה צריך לעצור את הריצה הרבה לפני כשדאלאס חזרה מפיגור 10.

שיי נתן משחק מצוין עד שלב מסוים לקראת סוף הרבע השלישי נדמה לי,
שלב שבו הוא התחיל לקבל החלטות לא טובות (קיוויתי שדייגנו יוריד אותו לספסל למנוחה קצרה),
הלך יותר מדי לבד ובשלבים מאוחרים יותר פשוט לא מסר לג'ו שהיה חופשי לשלוש
(משהו שחזר על עצמו ועצבן אותי לפעמים גם תוך כדי העונה הסדירה).
ובכלל, ג'ו היה עם 5 מ-7 במשחק. היה צריך לשחק יותר, היה צריך לשחק יותר עליו.

אני לא יודע מה לחשוב על הקבוצה הזאת.
כן, הם סוג-של-קונטנדרים. שיי מתקרב לשיאו כשחקן.
ומצד שני, ג'יי-דאב וצ'אטוש לא מלוטשים מספיק עדיין
והאחרון לא מופעל מספיק. יש לו יתרון גובה, לפעמים משמעותי, כמעט בכל התקפה על השומר שלו כי דאלאס עושים cross matching.

אני חושב שדאלאס לקחה את הסדרה במשחק הזה.
הם מעט יותר טובים. יש להם יותר נשקים התקפיים (וושינגטון והארדווי בנוסף ללוקה וקיירי),
okc לא מצליחה להעניש את הבחירות ההגנתיות שלהם בצורה מספקת
ואחרי שלייבלי נכנס לסדרה הוא מהווה יתרון מסוים על פני ג'יי-וויל.

בגדול, בניגוד למשחק הקודם, OKC נתנו פייט ושיחקו משחק טוב וראוי. חושב שהם יכולים להיות גאים בעצמם, גם אם המצב בסדרה לא לטובתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 7:33 am 
Sophomore

Att כתב:
לצערי, וזו הכי חכמה בדיעבד כי לא ממש הכרתי אותו קודם, אבל פי ג'יי וושינגטון הוא ההבדל בין שתי הקבוצות
והוא, באופן אירוני, פחות או יותר השחקן ש-OKC צריכה (למרות שאני מעדיף כוכב) בעמדה מס' 4.
הוא בן גילו של שיי, הוא אתלטי, שומר טוב, מרווח את המשחק היטב, עוזר בריבאונד. עושה את כל מה שחסר ל-OKC כרגע בעמדה הזאת.
הפער בינו לבין גידי מייצר לדאלאס את היתרון שאנחנו רואים. זה צורך חשוב בהרבה מסנטר מחליף.

אז בשבילי זו דווקא לא חוכמה בדיעבד כי כבר כתבתי כמה פעמים בעבר שהייתי רוצה לראות את אוקייסי מביאים אותו. הוא שיחק עם שיי בקנטאקי והיה להם יופי של שת"פ וכבר מאז אני מחבב אותו (למרות שיכולת הקליעה שלו בסדרה הזו היא עניין חריג, שלא סביר שיחזיק מעמד). בכלל, לדאלאס היה יופי של חלון העברות איתו ועם גאפורד, שני שחקנים עם חוזים נוחים מאוד לעוד שנתיים (בדיוק החלון המתאים לת'אנדר), שהיו יכולים לעזור לאוקייסי וגם לא היו יקרים מבחינת נכסים שהיה צריך להעביר בתמורה. שניהם דיפרנס מייקרס בסדרה הזו. ובינתיים, אוקייסי הביאו את הייוורד, שגם עליו אפשר להגיד שהוא דיפרנס מייקר. רק שלא מהסוג החיובי... פספוס של פרסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 7:55 am 
מנהל פורום

הסדרה נמצאת איפה שהיא נמצאת בעיקר כי השחקן עם הספרות 77 על הגב, לא יודע מיהו, אבל הוא לא לוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 9:33 am 
Junior

משחק נהדר, מסכים עם אוריאל, לוקה ביכולת קליעה נורמלית היה הופך את הסדרה הזאת לגמורה כבר.
שיי משחק נהדר, אבל כבר אמרתי, למרות האסיסטים, הוא פשוט ריכוזי מדי ולא מכניס מספיק את האחרים למשחק. בקבוצה עם קלעים ושחקנים כמו הולמגרן וג'יי דאב זה קצת חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 9:34 am 
Senior

uriel17 כתב:
הסדרה נמצאת איפה שהיא נמצאת בעיקר כי השחקן עם הספרות 77 על הגב, לא יודע מיהו, אבל הוא לא לוקה

כלומר היא נמצאת איפה שהיא נמצאת ולא ב3-0 לדאלאס?

אני לא חושב שאלו פערי הכוחות בין הקבוצות באמת.
לוקה נראה חבול, אבל הוא גם מותש בגלל ההגנה של דורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 9:47 am 
מנהל פורום

הסדרה הייתה יכולה להיות אולי עדיין 1:2 לדלאס אבל הנצחונות של דלאס היו אמרוים להיות הרבה יותר מהדהדים
כן, דורט הוא מאת'ר פאקר של שומר אבל אני מסתכל על הפוזשנים שקיירי לוקח את ההתקפה על עצמו, לוקה מביד מהצד, נשען על הברכיים מעווה את הפנים בכאב ואסיר תודה שהמאמץ נחסך ממנו
פעם בשלושה פוזשנים (ואני לא מגזים כשזה מגיע למחצית השניה של המשחק השלישי) הוא כן לוקח את הכדור לסל ומשם מתפתח מהלך.
הלוקה שאני זוכר ומחכה לו כל העונה, הוא מפלצת התקפית שמייצרת מצבים בעשרות דרכים שונות, פעם לקלעי מהפינה ופעם לאלייאופ ופעם שלשה שלו ופעם לייאפ שלו
אני מתבעאס שאני לא רואה את זה. אי אפשר לתלות את זה בדורט, זאת חייבת להיות פציעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 10:27 am 
Junior

אני בהחלט רואה מצב שעם לוקה בריא הסדרה כבר הייתה 3-0, גם אם אלה לא יחסי הכוחות בין הקבוצות. הוא השחקן הטוב בשתי הקבוצות והוא משחק אולי ב-50 אחוז יכולת.
דאלאס כאמור עשתה חלון טריידים מצוין, אבל גם הרבה כבוד לקיד שהצליח להוציא מהתמהיל הזה קבוצה מגובשת ואגרסיבית שבה כל אחד מבין את מקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 10:31 am 
מנהל פורום

אני גם חושב שעם לוקה ב80% שלו, זה כבר 3:0 אבל אני נותן הנחה ואומר שגם אם איכשהו היה 2:1 הנצחנות של דלאס היו מהדהדים הרבה יותר
זה שהם צריכים את הדאגר של קיירי ואת כושר הקליעה ההיסטרי וההיסטורי של פי ג'י כדי לנצח מתחילה מזה שהרועה של העדר צולע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 10:36 am 
Senior

התאנדר ניצחו די בקלות את משחק 1, אני חושב שלא סביר שדאלאס מנצחים אותו גם אם לוקה קצת יותר כשיר.
דווקא מבחינת הסתכלות על המשך הסדרה אני חושב שאם כבר, אז היה הבדל משמעותי אם לוקה היה כשיר לגמרי.
אבל ה2-1 הזה זה מה שדאלאס יכלו לקוות לו בכל מקרה.

מה שלא יהיה, זו מרגישה לי כמו הסדרה שממנה תצא המפסידה של גמר המערב, אבל אני סתם קשה עם הקבוצות קצת כי המשחקים לא כאלו כיפיים לצפייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 10:55 am 
Junior

עניין של טעם, אני נהניתי מהמשחקים.
לא אסתטיים במיוחד, אבל כן מאוד קשוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 1:11 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
Att כתב:

אז בשבילי זו דווקא לא חוכמה בדיעבד כי כבר כתבתי כמה פעמים בעבר שהייתי רוצה לראות את אוקייסי מביאים אותו. הוא שיחק עם שיי בקנטאקי והיה להם יופי של שת"פ וכבר מאז אני מחבב אותו (למרות שיכולת הקליעה שלו בסדרה הזו היא עניין חריג, שלא סביר שיחזיק מעמד). בכלל, לדאלאס היה יופי של חלון העברות איתו ועם גאפורד, שני שחקנים עם חוזים נוחים מאוד לעוד שנתיים (בדיוק החלון המתאים לת'אנדר), שהיו יכולים לעזור לאוקייסי וגם לא היו יקרים מבחינת נכסים שהיה צריך להעביר בתמורה. שניהם דיפרנס מייקרס בסדרה הזו. ובינתיים, אוקייסי הביאו את הייוורד, שגם עליו אפשר להגיד שהוא דיפרנס מייקר. רק שלא מהסוג החיובי... פספוס של פרסטי.

סחטיין אם ככה. אני זוכר בעיקר שיח על ג'ארט אלן, פואטל לא עלינו ועוד כל מיני סנטרים - טובים יותר ופחות - שלא קולעים משלוש,
בעוד שהצורך הבוער הוא בעמדה מספר 4.

פרסטי חיזק את העמדה הנכונה בשחקן הלא נכון, גם מבחינת טיימליין, גם מבחינה מנטלית והכי חשוב, מבחינת יכולת.

אני מקווה שזה יהיה לטובה כי גם כך, הסבירות היא ש-OKC לא תזכה העונה באליפות
ואולי קצת סבלנות יכולה להביא שחקן טוב יותר מהדראפט, מטרייד או שניהם גם יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 3:30 pm 
Freshman

גם אני נהנה מהסדרה, כדורסל קשוח ומחויב. לוקה באמת לא הגיע לפליאוף למעט 2.5 משחקים, סביר מאוד להניח שהוא פצוע אבל זה לא כ"כ חשוב מה הסיבה מבחינת דאלאס. מצד שני ישמצב שהוא מראה תהליך התבגרות בפליאוף הזה. כן הוא עדיין בכיין ועסוק בשוטפים בצורה מוגזמת לגמרי אבל לראשונה בקרירה שלו אני רואה אותו שומר טוב, בחלק מהדקות אפילו לא רק ביחס לעצמו. הוא גם הרבה פחות מפריע לקבוצה כשלא הולך לו. אתמול הוא עשה 3/6 מהשדה במחצית השנייה ועדיין מצא דרך להשפיע ולהיות משמעותי מאוד במהלכים האחרונים. סהכ מעניין מה שקורה איתו, אם יצליח להתאושש ולחזור להיות מה שהוא יודע יש להם סיכוי לעשות משהו מעניין

מהצד שני אני מאוד אוהב לראות אוקלהומה וגם מאוד מחזיק מהם אבל וואלה ביאסו אותי עם הפאולים על לייבלי. האמת שאני גם לא מבין את ההיגיון הטקטי מאחורי זה. דאלאס היו על 40% מהשדה כל המשחק הזה, לייבלי קולע 52% בפליאוף מהעונשין, אז מה עשינו פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2024 4:06 pm 
Junior

וקיד מאמן יותר טוב מדיאגנו. הייוורד עם 3 דק ואלו 3 דקות יותר מדי. פלייאוף בסקטבול, אין דקות ריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2024 4:52 am 
Sophomore

דיאגנו שוב נותן לדאלאס יתרון בפתיחה עם גידי בהרכב. התאמות מהירות בפלייאוף זה דבר חשוב וכרגע גייאגנו לא ממש מראה שהוא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2024 4:57 am 
Sophomore

וכמובן, כל החוליים שידענו שיהיו שם מציצים, ובראשם הבעייה בריבאונד ההגנה. כשבנוסף מחטיאים שלשות חופשיות, זה לא נראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2024 4:58 am 
Hall of Famer

גידי שווה בחירת סיבוב ראשון היום?
דאלאס מרשימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2024 5:20 am 
Sophomore

satriani כתב:
גידי שווה בחירת סיבוב ראשון היום?
דאלאס מרשימים

לא צריך להגזים. ברור ששווה. עדיין שחקן צעיר וטוב שבסיטואציה הנכונה עם ביטחון והכדור בידיים יכול לפרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2024 5:30 am 
Hall of Famer

דאלאס לא מאפשרים שלשות וכל חדירה מתקבלת בגאפורד או לייבלי שמנים זריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2024 5:33 am 
Sophomore

satriani כתב:
דאלאס לא מאפשרים שלשות וכל חדירה מתקבלת בגאפורד או לייבלי שמנים זריקות.

דווקא אוקייסי הגיעו ללא מעט שלשות פנויות, כולל מהפינות, אבל הם מחטיאים אותן (1 מ-11 משלוש). כרגע, זה ההבדל בין הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2024 5:36 am 
Sophomore

נזכיר שבעונה הרגילה אוקייסי הובילו את הליגה באחוזים משלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2024 5:44 am 
Sophomore

דאלאס ב-11 במחצית. 9 שלשות מול אחת של אוקייסי עושות את ההבדל.

צ'ט ושיי עם 8 מ-13 מהשדה. שאר הקבוצה הם 7 מ-30.

בדאלאס, לוקה וקיירי לא ממש הגיעו עדיין. אבל וושינגטון, השלשות, והשליטה בצבע מספיקים להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2024 6:45 am 
Sophomore

השיפוט גרוע וקצת נוטה לדאלאס.
ג׳יי דאב נורא ואיום.
דונצ׳יץ׳ גרוע מרביץ חפשי ובוכה לשופטים.
צ׳ט משחק יפה אבל לא מספיק יוזם.
דורט נכס.
האינטנסיביות תענוג!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 14, 2024 6:57 am 
Sophomore

הת'אנדר ממש יצטערו אם הם לא לוקחים את זה ביום חלש של לוקה וקיירי. מצד שני, ג'יי דאב ודורט עם 6 מ-28...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 379 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Google [Bot], uriel17, נ.כ.ב.ש רשמית, סאבוניס ו 173 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: