סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 01, 2024 4:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 335 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 3:16 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
B.Grant44 כתב:
מינסוטה לפני הטרייד עבור גובר ממש לא היתה קבוצה חזקה מאוד. קבוצה שהיתה נעה בין מאבק על הפליי-אין לכרטיס פלייאוף ממקומות 7-8.

אני צפיתי בכל המשחקים של מיניסוטה לפני הטרייד.
הם היו בבירור קבוצה צעירה במגמת עלייה
ונתנו פייט נאה לממפיס החזקה בפלייאוף,
תוך כדי שאנט מראה סממנים של כוכב גדול.

טאונס בדעיכה?
הבחור היה בן 26~ בזמן הטרייד

אם גובר מסיים את העונה במשחק מס' 1 בשנה הבאה, איפה אתה ממקם את מיניסוטה?
אני חושב שהם עדיין קבוצה חזקה מאוד.

גם ממפיס היו קבוצה צעירה במגמת עלייה, ועכשיו יצטרכו לעבוד קשה בשביל לעלות מחדש לפלייאוף. הקינגס סיימו מקום שלישי אשתקד והשנה הודחו בפלייאין. המערב הוא מרחץ דמים.

טאונס בדעיכה מאז עונת הקורונה. גם הטרגדיות האישיות שעבר, אבל בעיקר הפציעות שהולכות ומצטברות.

לגבי השאלה ההיפותטית, אל תתעלם מכך שחלק מהחוזק של מינסוטה נובע מהחלפת די-לו בקונלי, מהלך שאולי לא היה קורה לולא החיזוק המשמעותי יותר שקדם לו - עסקת גובר.
בכל אופן, בלי גובר לכל העונה הבאה, מינסוטה אוטומטית יורדת לטווח של 6 עד 9 בעיניי, וזה עוד מבלי לקחת בחשבון את המהלכים שהלייקרס, הספרס והווריורס עשויים להוציא לפועל בפגרה, שלא לדבר על ממפיס שאמורה לחזור לתמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 3:21 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אם תרצה לעשות אנלוגיה לא מפתיעה, זה כמו דנבר, שהחליפה סוסים כל הזמן, שמרה רק על יוקיץ ומארי, יוקיץ ומארי צברו עוד ועוד פלייאופים ובום זכו באליפות

גם טורונטו דוגמה טובה בעיניי, הגם שלא הפכה לשושלת ואפילו לא חזרה לגמר המזרח מאז האליפות שלקחה.
הרי לאורך שנים הסתלבטו על דרוזן ולאורי שהם נחנקים בפלייאוף וחשבו שעדיף לפרק את הקבוצה, אבל בסופו של דבר ראינו שההתנסות החוזרת במעמדים האלה אפשרה ללאורי להיות המשנה לקוואי במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 4:15 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני עדיין לא ממש בטוח בעניין גובר, במיוחד לאור הסדרה הנוכחית.

המשחק הכי טוב של מינסוטה בסדרה היה בלי גובר. מאז דנבר אשכרה מטרגטת אותו והוא הפך עד כמה שזה מגוחך לסוג של ליאביליטי הגנתית. על זה אתה רוצה לשלם 46 מיליון עוד שנתיים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 4:16 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
מינסוטה צריכה לקוות שתשיג מחליף לקונלי בבחירה 26, שיהפוך גם לרכז העתיד שלה, ושלאונרד מילר מהדראפט הקודם יתפתח גם הוא לחלק מחמישיית העתיד לצד אדוארדס ומקדניאלס. בינתיים היא תמשיך לצבור ניסיון כקבוצת צמרת בעונה הסדירה ובסדרות פלייאוף תחרותיות, עם או בלי אליפות.

אם זו התקווה שלהם - הרי שזו האמירה החזקה ביותר שיכולה להיות כנגד הטרייד...
מהדראפט תמיד יכולה לבוא במקרה "מציאה" (גם בסיבוב השני, באיזה טרייד על בחירה של קבוצה אחרת וכו'), אבל הסיכוי שלהם להשיג נמוך משמעותית לעומת כל הקבוצות האחרות בערך (עקב מחסור בבחירות).
יש מצב שהשנה הזו היא שנת השיא שלהם, אנחנו פשוט עוד לא יודעים זאת. אני לא אופתע במיוחד אם זה יהיה המצב.

uriel17 כתב:
החלון עם רודי הוא 4 שנים וזה המוווון
זה לא שרודי משחק בחינם כשהוא ילך הכסף של החוזה שלו יתפנה לסדר את הקלפים מחדש, כשמיני כבר תהיה קבוצת צמרת עם שחקנים שעשו רקורד הרבה יותר עשיר בזכות התרומה ההגנתית של גובר
אם תרצה לעשות אנלוגיה לא מפתיעה, זה כמו דנבר, שהחליפה סוסים כל הזמן, שמרה רק על יוקיץ ומארי, יוקיץ ומארי צברו עוד ועוד פלייאופים ובום זכו באליפות

על פניו עד קיץ 2028 (לפחות) לא יהיה להם כסף להחתים משהו גדול מהשוק החופשי, גם אחרי עזיבה/ירידה משמעותית בחוזה של גובר לעת זקנתו.
דנבר זו אנלוגיה ממש לא טובה בעיניי מהרבה בחינות. אם כבר, אנחנו רואים שגם להם קשה להתחזק בספסל לאורך השנים (וגם במקרה/במזל הם פחות סובלים מפציעות מקבוצות אחרות כבר שנתיים - זה לא מובן מאליו...) אז קל וחומר שלמינסוטה שמתחילה את "הריצה שלה":
1. יותר מבוגרת
2. עם חוזים מובטחים הרבה יותר גדולים וארוכים
3. עם פחות בחירות דראפט
יהיה הרבה יותר קשה להתפתח כקבוצת צמרת אמיתית (נניח כזו שלכל הפחות עוברת סיבוב-שניים כל שנה, ועם סיכוי ליותר - אני אפילו לא מדבר על השחקן הטוב בליגה וקבוצה אלופה...), ולהתבסס שם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 4:26 pm 
Senior

אני עדיין חושב שטאונס על מורי ואוקונגו מתאים לשתי הקבוצות. מורי מתאים להחליף את קונלי ולסגנון המשחק של מינסוטה. אוקונגו יחליף את ריד כשחקן שישי כשריד כבר הראה שהוא יכול לשחק לצד גובר (משהו שלא הבנתי למה פינץ לא עושה עוד קודם). יאנג טאונס ג'ונסון וסארר זה אחלה חמישיה למכור כרטיסים ואולי להתחבר לריצת פלייאוף עמוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 4:48 pm 
מנהל פורום

Yuval כתב:
....מורי מתאים להחליף את קונלי ולסגנון המשחק של מינסוטה. ......

לשניה התחלתי לחשוב, למה אתה רוצה להחליף את הג'י אם של פילי בג'י אם של מיניסוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 5:18 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני עדיין חושב שטאונס על מורי ואוקונגו מתאים לשתי הקבוצות. מורי מתאים להחליף את קונלי ולסגנון המשחק של מינסוטה. אוקונגו יחליף את ריד כשחקן שישי כשריד כבר הראה שהוא יכול לשחק לצד גובר (משהו שלא הבנתי למה פינץ לא עושה עוד קודם). יאנג טאונס ג'ונסון וסארר זה אחלה חמישיה למכור כרטיסים ואולי להתחבר לריצת פלייאוף עמוקה.

הממ, זה לא פתרון רע בכלל אבל זה גם לא פתרון טוב.

עבור מיניסוטה -
אתה מאבד את השחקן השני בטיבו בקבוצה ואולי מייצר לעצמך בעיה קשה יותר בהתקפה (שגם כך לא הייתה טובה העונה).
עד כמה מורי טוב off the ball?
ואם הוא לא טוב כ"כ, האם אתה באמת רוצה את אדוארדס off the ball? כנראה שלא...
במקביל, אתה מחליש את הספסל שממנו אתה מוציא את ה-sixth man of the year.

עבור אטלנטה -
אתה מזיז את ג'ונסון הצעיר מהעמדה שלו. הוא די קלאסי לעמדה מס' 4.
אני לא בטוח שיש להם צורך בטאונס,
שגם הוא עדיין סנטר יותר מכל דבר אחר (אבל זה דיון שונה ואני לא בטוח עד הסוף לגבי העמדה שלי לגביו).

זה נכון שלאטלנטה תהיה חמישייה מעניינת אבל עם הבחירה מס' 1, יש לך המון אופציות טובות לשיפור..
אתה יכול באותה מידה להשאיר את הסגל כמו שהוא ולצרף את סאר וסביר שגם כך, תהיה לך אחלה חמישייה עם קו קדמי צעיר ומוכשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 5:27 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
B.Grant44 כתב:
מינסוטה צריכה לקוות שתשיג מחליף לקונלי בבחירה 26, שיהפוך גם לרכז העתיד שלה, ושלאונרד מילר מהדראפט הקודם יתפתח גם הוא לחלק מחמישיית העתיד לצד אדוארדס ומקדניאלס. בינתיים היא תמשיך לצבור ניסיון כקבוצת צמרת בעונה הסדירה ובסדרות פלייאוף תחרותיות, עם או בלי אליפות.

אם זו התקווה שלהם - הרי שזו האמירה החזקה ביותר שיכולה להיות כנגד הטרייד...
מהדראפט תמיד יכולה לבוא במקרה "מציאה" (גם בסיבוב השני, באיזה טרייד על בחירה של קבוצה אחרת וכו'), אבל הסיכוי שלהם להשיג נמוך משמעותית לעומת כל הקבוצות האחרות בערך (עקב מחסור בבחירות).
יש מצב שהשנה הזו היא שנת השיא שלהם, אנחנו פשוט עוד לא יודעים זאת. אני לא אופתע במיוחד אם זה יהיה המצב.

uriel17 כתב:
החלון עם רודי הוא 4 שנים וזה המוווון
זה לא שרודי משחק בחינם כשהוא ילך הכסף של החוזה שלו יתפנה לסדר את הקלפים מחדש, כשמיני כבר תהיה קבוצת צמרת עם שחקנים שעשו רקורד הרבה יותר עשיר בזכות התרומה ההגנתית של גובר

על פניו עד קיץ 2028 (לפחות) לא יהיה להם כסף להחתים משהו גדול מהשוק החופשי, גם אחרי עזיבה/ירידה משמעותית בחוזה של גובר לעת זקנתו.
דנבר זו אנלוגיה ממש לא טובה בעיניי מהרבה בחינות. אם כבר, אנחנו רואים שגם להם קשה להתחזק בספסל לאורך השנים (וגם במקרה/במזל הם פחות סובלים מפציעות מקבוצות אחרות כבר שנתיים - זה לא מובן מאליו...) אז קל וחומר שלמינסוטה שמתחילה את "הריצה שלה":
1. יותר מבוגרת
2. עם חוזים מובטחים הרבה יותר גדולים וארוכים
3. עם פחות בחירות דראפט
יהיה הרבה יותר קשה להתפתח כקבוצת צמרת אמיתית (נניח כזו שלכל הפחות עוברת סיבוב-שניים כל שנה, ועם סיכוי ליותר - אני אפילו לא מדבר על השחקן הטוב בליגה וקבוצה אלופה...), ולהתבסס שם.

החוזה של רודי נגמר בעוד שתי עונות, לא כולל העונה הזו. כשהוא יגמר, הם יתפנה כסף לחוזה גדול חדש? כן! כי הרגע שחקן עם חוזה גדול גמר חוזה. לא מצליח לרדת לסוף דעתך, למה שלא? כדי לצאת מאפרון? הם בחרו להיות באפרון כדי להגיע למה שהם הגיעו, למה שזה ישתנה?
אם להאמין לעיתונאי של האת'לטיק שמתמחה במיניסוטה ונמצא שם בכל האימונים (משהו עם שם פולני) גובר הובא כדי שאנט יצבור ניסיון פלייאוף בגיל מאוד צעיר, הקבוצה בנויה סביבו. גובר צריך להביא לאנט משחקי פלייאוף וכמה שיותר. כדי שכשיהיה בגיל 27 הקבוצה תהיה מהודקת סביבו כשם שדנבר מהודקת סביב יוקיץ, הוא כבר יהיה חיית פלייאוף ולא יעלם כמו בשני המשחקים האחרונים
טים קונלי מאמין באנט כשחקן שיכול להביא אליפות וסביב הנרטיב הזה נבנים המהלכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 5:38 pm 
Hall of Famer

אין שום היגיון במה שכתבת.
לפחות לא כזה שאני מוצא.
אנט היה בפלייאוף רגע לפני הטרייד עם גובר!

אתה לא משלם כ"כ הרבה על ניסיון פלייאוף
בטח לא כזה שאנט היה משיג גם כך.

אם אתה מאמין באנט, אתה מתעדף שתהיה סביבו בגיל 27 את הקבוצה חזקה ביותר שאפשר לאסוף. אתה לא הולך ועושה מהלכים קצרי טווח שינמיכו את האפסייד שלך בעתיד.

בנוסף, אני לא מבין גדול בקאפ אבל אני לא חושב שהם יהיו במצב להוסיף עוד חוזה גדול אחרי סיום החוזה של גובר. זה שנגמר לך חוזה לא אומר שאתה מתחת לתקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 5:46 pm 
Senior

בשלב זה אני באמת לא בטוח מה יוציא את המיטב מטאונס, לשחק לצד סנטר או לא. אבל אני חושב שבשלב זה מינסוטה חייבים לנסות להוציא ממנו ערך כלשהו ולהמשיך הלאה ממנו. מורי לדעתי יתאים שם הגנתית מאוד והתקפית הוא בטוח ורסטילי יותר מקונלי בשלב זה של הקריירה שלו.

לגבי אטלנטה זה פשוט סוג של הימור על כל הקופה כרגע. הסיכויים נגדם אמנם אבל וורסט קייס סנריו עדיין יש את סארר וגונסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 5:56 pm 
Hall of Famer

בינתיים, טאונס היה השחקן הטוב ביותר אתמול במדי מיניסוטה.

מבין את ההיגיון אבל לא חושב שזה הדבר הנכון עבור שתי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 6:02 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
אני עדיין לא ממש בטוח בעניין גובר, במיוחד לאור הסדרה הנוכחית.

המשחק הכי טוב של מינסוטה בסדרה היה בלי גובר. מאז דנבר אשכרה מטרגטת אותו והוא הפך עד כמה שזה מגוחך לסוג של ליאביליטי הגנתית. על זה אתה רוצה לשלם 46 מיליון עוד שנתיים ?

רק שאולי זה לא כל כך מפתיע. הרי גובר בליגה כבר 11 שנים. וביוטה היו לידו, בנוסף למיצ'ל (כוכב בערך בסדר הגודל של אנט) גם חבורה של שחקני משנה בכלל לא רעים, כולל קונלי צעיר יותר (ולפני זה רוביו), אינגלס בשיא הקריירה שלו, בוגדנוביץ' בשיאו, וקלקסטון מהספסל. ובכל זאת, הקבוצה אכזבה כל שנה ולא הצליחה לעבור את הסיבוב השני בפלייאוף (ובדרך כלל גם לא את הראשון). הרבה מהחיצים הופנו למיצ'ל. אבל ממה שזכור לי, לגובר, שכבר אז היה עם כמה בחירות לשחקן ההגנה של השנה, היה חלק גדול בכישלונות. כי פתאום בפלייאוף ההגנה שלו נראתה הרבה פחות טוב והיריבות טרגטו אותו בפיק אנד רול והפכו אותו לנטל.

אגב, לפני איזה חודש חדשיים האתלטיק ביקשו משחקני ה-נבא לבחור מי השחקן שהם חושבים הוא הכי אובר-רייטד. גובר זכה בתואר המפוקפק בהפרש לא קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 6:23 pm 
מנהל פורום

ואני מבין שנצטרך להסביר למה טעינו אם מיניסוטה עוברת את דנבר עם משחק טוב של גובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 6:28 pm 
Hall of Famer

אני מוכן להודות שטעיתי אם מיניסוטה ייקחו אליפות עם גובר בתפקיד מרכזי בחמישייה בשנתיים-שלוש הקרובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 7:50 pm 
מנהל פורום

חח
עולם הכדורסל כוסס ציפורניים בציפייה למוצא פיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 10:41 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:

"למכור כרטיסים" זה ימכור...
אני חושב שמקצועית זה לא משהו עבור אטלנטה (ובמקביל - שזה יכול אחלה עבור מינסוטה).
לא שאת הציוות (שלא עובד, מעשית) יאנג-מורי לא צריך לשנות איכשהו, אבל טאונס עם חוזה שהוא בדיוק כפול ממורי... אז בתור אטלנטה לא הייתי חושב שאני זה שצריך להוסיף פה "מסביבם" שחקן בעל ערך כאוקונגו (חתום על חוזה שני סביר בהחלט עד 2028), אלא אפילו לקבל עוד משהו בתמורה (שאולי לא יסתדר בגלל משכורות וכו', אבל "כתחושה").

uriel17 כתב:
החוזה של רודי נגמר בעוד שתי עונות, לא כולל העונה הזו. כשהוא יגמר, הם יתפנה כסף לחוזה גדול חדש? כן! כי הרגע שחקן עם חוזה גדול גמר חוזה. לא מצליח לרדת לסוף דעתך, למה שלא? כדי לצאת מאפרון? הם בחרו להיות באפרון כדי להגיע למה שהם הגיעו, למה שזה ישתנה?
אם להאמין לעיתונאי של האת'לטיק שמתמחה במיניסוטה ונמצא שם בכל האימונים (משהו עם שם פולני) גובר הובא כדי שאנט יצבור ניסיון פלייאוף בגיל מאוד צעיר, הקבוצה בנויה סביבו. גובר צריך להביא לאנט משחקי פלייאוף וכמה שיותר. כדי שכשיהיה בגיל 27 הקבוצה תהיה מהודקת סביבו כשם שדנבר מהודקת סביב יוקיץ, הוא כבר יהיה חיית פלייאוף ולא יעלם כמו בשני המשחקים האחרונים

צריך להסתכל לא רק איזה חוזה נגמר, אלא מה נשאר...
אחרי תום החוזה של גובר (מניח ברמת סבירות גבוהה שהוא ייקח את אופציית השחקן על סך 46.5M לעונת 25-26, באם מינסוטה לא תציע לו בעצמה חוזה ארוך טווח שיקרוץ לו יותר - ואז ממילא אין משמעות לדיון הנ"ל...) מינסוטה יישארו עם החוזים הבאים לעונת 26-27:
טאונס, אדוארדס ומקדניאלס - על סך 125M.
מה יהיה מסביב?
הרי רוקים תורמים לרמת קונטנדרית (שזו המטרה) סביר שלא יהיו, אז צריך יהיה לפתוח את הכיס ברמה כזו או אחרת עבור נאז ריד (מסיים חוזה במקביל לגובר), אלכסנדר-ווקר (מסיים שנה לפני) וקייל אנדרסון (מסיים כעת).
אני לא חושב שזאת נקודת פתיחה טובה (מנקודת המבט הנוכחית) - בכדי "להמר" שבאותו קיץ תצליח בתנאים הללו לגייס משהו משמעותי מבחוץ (או לחילופין, תאבד כל כך הרבה מהקיים - שגם שחקן אחד שתגייס לא יעזור).

לשם השוואה (כדי להמחיש את הפערים ביכולות הכלכליות העתידיות), בעונת 26-27 אצל קבוצות אחרות:
הספרס יחזיקו (לכאורה, באם לא יהיו טריידים וכו') את וומבי-קלדון ג'ונסון-ואסל תמורת 64M (לצד עוד שתי בחירות גבוהות כעת, שיהיו אז עוד על חוקי רוקי...). טריו באותו סדר גודל לצורך העניין, ובחצי עלות.
לאוקלהומה יהיה SGA-דורט-קייסון וואלאס על 66M. כלומר גם עם תוספת צפויה של חוזה שני להולמגרן וג'יי-דאב - הם רק יגיעו בערך לאותם 125M של מינסוטה... (עם "חמישייה מוכנה", לא רק 3 שחקנים).

לגבי הסיפא של ההודעה "גובר הובא כדי שאנט יצבור ניסיון פלייאוף בגיל מאוד צעיר, הקבוצה בנויה סביבו. גובר צריך להביא לאנט משחקי פלייאוף וכמה שיותר".
אני לא מתווכח עם הלוגיקה עצמה, אלא עם ההנחה הסמויה שהבאת גובר מוסיפה (משמעותית) לניסיון הפלייאוף של אנט. עד כה חובת ההוכחה עליהם להוכיח שזה באמת "מוסיף לו סדרות".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2024 11:37 pm 
Senior

אני גם לא עף כל כך על הרעיון של דז׳ונטה ליד אדוארדס.
דז׳ונטה קצת בול הוג, לא קלעי כל כך טוב ל3, ושומר די אוברייטד (שזה פחות נורא ספציפית במינסוטה).
הוא ייקח הרבה זריקות מאדוארדס ולא יהיה יעיל במיוחד אוף דה בול. אני לא בטוח בכלל שהטרייד הזה משפר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2024 12:33 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
חח
עולם הכדורסל כוסס ציפורניים בציפייה למוצא פיך

עדיף לחכות למוצא פיך ולרפרש בכל כמה דקות כדי לקבל דעה שונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2024 11:57 am 
Junior

גובר הובא לא בשביל נסיון פלייאוף לאנט אלא כדי לחזק את הגנת הטבעת של מינסוטה.
לדעתי לנא"ו יכולים להיות תחליפים זולים, ולא הייתי משקיע בו הרבה כסף. אלא אם כן אתה בונה עליו בתור רכז פותח ומניח שקונלי פורש.
נאז ריד לעומת זאת שווה את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2024 12:03 pm 
מנהל פורום

ומה קורה כשיש לך ריבאונד והגנת טבעת?
אתה מגיע לפלייאוף :)
ומה קורה כשאתה מגיע לפלייאוף?
אתה צובר ניסיון וגם לומד מאיזה חומר עשויים השחקנים, וככה הקיץ שלך חכם יותר

לגבי NAW אני איתך, הוא נחמד בפלייאוף הזה אבל לא שווה חוזה גדול, כנ"ל לגבי סלואו-מו
אם הם יסכימו להשאר בחוזה קטן ולעזור לקבוצה להמשיך להתפתח, יאללה להשאיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2024 2:47 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
uriel17 כתב:

צריך להסתכל לא רק איזה חוזה נגמר, אלא מה נשאר...
אחרי תום החוזה של גובר (מניח ברמת סבירות גבוהה שהוא ייקח את אופציית השחקן על סך 46.5M לעונת 25-26, באם מינסוטה לא תציע לו בעצמה חוזה ארוך טווח שיקרוץ לו יותר - ואז ממילא אין משמעות לדיון הנ"ל...) מינסוטה יישארו עם החוזים הבאים לעונת 26-27:
טאונס, אדוארדס ומקדניאלס - על סך 125M.

לגבי הסיפא של ההודעה "גובר הובא כדי שאנט יצבור ניסיון פלייאוף בגיל מאוד צעיר, הקבוצה בנויה סביבו. גובר צריך להביא לאנט משחקי פלייאוף וכמה שיותר".
אני לא מתווכח עם הלוגיקה עצמה, אלא עם ההנחה הסמויה שהבאת גובר מוסיפה (משמעותית) לניסיון הפלייאוף של אנט. עד כה חובת ההוכחה עליהם להוכיח שזה באמת "מוסיף לו סדרות".

תראה shmueliki, איך שאתה לא הופך את זה ברגע שחוזה של איקס נגמר השכר שלו יורד כנגד התקרת שכר. היית מעל מס המותרות? סבבה אתה יכול להמשיך להיות מעל מס המותרות אבל עם שחקן אחר. מיניסוטה בהחתימה את השחקנים האלה מסכימה לשלם את המס ואפילו להיות מוגבלת באפרון. אז למה אתה חושב שזה ישתנה?
חובת ההוכחה? הנה כבר העונה אנט קיבל סידרה מהחלומות להתגלח עליה. האם זה היה קורה בלי גובר?
אולי כן, אולי לא. מה שבטוח שאיתו הוא כן הגיע ובעונה שעברה הם גם קיבלו את דנבר והיו הרבה פחות טובים מולה
אפשר לטעון שהשיפור היה מושג בלאו הכי אבל זו ספקולציה עם בסיס רעוע מאוד. הקבוצה לא הייתה עושה קפיצה בלי שיפור עצום בריבאונד ובהגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2024 6:32 pm 
Freshman

נורטון כתב:
יוקיץ׳ הוא פשוט האח האובד של מגנוס קרלסן. לא חושב שראיתי שחקן כל כך חכם אי פעם.

וואו! פשוט וואו! ראיתי עכשיו את הרבע השלישי במלואו, ואני מסכים לגמרי עם הציטוט.
אני לא מבין בכלל איך העולם ממשיך להתנהל רגיל אחרי ההצגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2024 6:36 pm 
Freshman

רשמים מהרבע השלישי:

עד שרג'י ג'קסון החליף את מארי, יוקיץ' העלה את הכדור ב - 90% מהזמן, השאר זה אארון גורדון. וזה לא רק זה, אלא המחויבות שלהם לקצב המהיר והדחיפה קדימה הייתה בשיאה, מינסוטה לא הצליחו להתמודד עם המהירות והגאונות הזאת. שמיים וארץ מהקצב האיטי של משחק מס' 2.
השדרים מהללים ומוכרים לנו מצ'אפ בין רודי לניקולה, אומרים שיוקיץ' סימן אותו כדי להוכיח משהו, אבל כמובן שאין קשר. הוא פשוט מפרק אותם כקבוצה.
איזה חיתוכים בלי כדור, איזה מסירות בתזמון מושלם, איזה זריקות בטיימינג משונה כדי למנוע מהחוסם להגיע לכדור.
יוקיץ' היה מעורב בהכל, וכשהוא מרוכז ומחויב ככה, זו חוויה של פעם בחיים לראות דבר כזה. אמן באחת ההופעות הכי טובות שלו.
הם כל-כך טובים כשהם משחקים מהר, חוסמים חזק, חותכים עם כוונה, ומנצלים את ה - IQ המטורף של הג''וקר כדי להתעלל ביריב שלא מבין בכלל מה קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 4:08 am 
Freshman

הvגנה של מינסוטה חזרה? ריצה של 24-2 של מיני גורמת למייק מאלון להזעיק טיים אאוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 6:04 am 
Sophomore

אז מינסוטה חוזרים לחיים עם השפלה 115-70.
שאפו לקבוצה הזו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 335 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: