Att כתב:
דאלאס ניצחו בצדק.
הייתה לי הרגשה לא טובה לפני המשחק הזה.
הראיונות ששמעתי היו "שמחים" מדי אחרי משחק התקפי רע מאוד של הת'אנדר בדאלאס,
הגנה אדירה ותצוגת יחיד של SGA. הם סוג-של-"גנבו" את המשחק הקודם.
הלילה הייתה התעוררות של דונצ'יץ' וזה אומר שהם לא יכולים היו להישען רק על ההגנה שלהם.
בהתקפה ל-OKC יש בעיה. כתבתי את זה כאן לאורך כל העונה.
למרות שהם בטופ5 ביעילות התקפית,
הם מאוד נשענים על חטיפות ומתפרצות (זה משהו שמול קבוצות כמו דאלאס והלייקרס פחות יעבוד),
הריווח לא מספיק טוב (למעט ג'ו, הם צריכים ספייס כדי לזרוק)
וחסרה להם אופציה 2 טובה בהתקפה.
ג'יי-דאב הוביל את ההתקפה ברוב העונה בהצלחה כ-SGA ישב
אבל לא היה ברור אם אפשר לסמוך עליו שיעשה את זה מול ההגנות הטובות ביותר
וצ'אטוש כרגע הוא מעין שחקן משלים+ בהתקפה (נהדר אמנם) עם ניצוצות של כוכב,
שמתקשה ליצור מול שחקנים ארוכים ואתלטים ונהדר דווקא מול הסנטרים הכבדים שכולם חושבים שיאכלו אותו בלי מלח.
הם לא מספיק בשלים וזה לא בהכרח בגלל שחסר להם ניסיון פלייאוף.
זה בגלל שהם בני 23 ו-22, אחד מהם רוקי, השני בשנה השנייה שלו. הם עוד לא קרובים ליכולת השיא שלהם שכנראה תגיע באזור הגיל של שיי, 25/26.
תוסיפו את בעיית הריבאונד ותבינו למה רציתי את מרקאנן בטריידדליין או כוכב אחר בעמדה מספר 4.
==
אני ממש משתדל לא לענות לנדב
כי זה סתם baiting
ולאחרונה משתדל לא לקרוא את ההודעות שלו בכלל אבל הנה -
1. די מדהים שמי שמטיף לנו בת'רד אחד לא לדבר על הפן המנטלי, מדבר על פן של בגרות וניסיון.
2. אני לא חושב שיש כאן בעיה של ניסיון. אני חושב שדאלאס קבוצה טובה יותר.
חשבתי כך גם לפני הסדרה.
3. האם במשחק בדאלאס OKC לא הפגינה קור רוח ובגרות מרשימה?
רוב הקבוצות המנוסות היו מתקפלות במשחק הזה ולא עושות קאמבק מדהים.
4. מעולם לא טענתי שניסיון פלייאוף הוא לא חשוב. ברור שהוא חשוב אבל זה משהו שנצבר באופן טבעי ולא צריך לרכוש אותו באופן מלאכותי (מה גם שקשה מאוד לרכוש אותו, זה כמעט אף פעם לא מצליח).
אם ה-core שלך מספיק טוב, אתה תגיע לשם, כמו ש-OKC מוכיחה העונה.
חבל שאתה שקרן.
אתה הרבה שנים לא מגיב להודעות מלאות בתוכן, הוכחות ודוגמאות שסותרות את מה שאתה אומר שלא לומר מגחיכות, והדוגמאות האלה משמשות כר פורה לדיונים בין יוזרים שאשכרה מבינים על מה הם מדברים. לעומת זאת בשניה שנדמה לך, בטעות, שיש לך הזדמנות להדחף איכשהו, אתה עושה זאת מיד. אם בלהגיב "יאפ" להודעה שמישהו אחר כותב בתגובה אליי, או בדוגמה פה.
אז כמובן ששוב אין לך מושג על מה אתה מדבר. אני מעולם לא אמרתי שהפן המנטלי במשחק לא חשוב. אמרתי שאין לנו אפשרות לדעת, אלא אם שחקן מעיד על זה מגוף ראשון, מה המצב המנטלי ואיך הוא השפיע. כל עוד אנחנו לא יודעים, זה ספקולציות ריקות. וביטויים כמו "לעשות ריסטארט" ו"לשנות מוד" הם ריקים.
זה לא קשור, כמובן, לנסיון פלייאוף. כל אדם עובד יודע שככל שהוא עושה משהו יותר זמן ברמה יותר גבוהה, הוא משתפר. נסיון פלייאוף נחשב לאלמנט חשוב ביותר בקבוצה שמנסה ללכת לאליפות, כל אדם שקשור לליגה רואה את זה כמובן מאליו כשמש בצהרי היום. המשחק בפלייאוף אינטנסיבי יותר, קשוח יותר, תובעני יותר. לנסיון יש משמעות.