Yuval כתב:
אני עדיין חושב שטאונס על מורי ואוקונגו מתאים לשתי הקבוצות. מורי מתאים להחליף את קונלי ולסגנון המשחק של מינסוטה. אוקונגו יחליף את ריד כשחקן שישי כשריד כבר הראה שהוא יכול לשחק לצד גובר (משהו שלא הבנתי למה פינץ לא עושה עוד קודם). יאנג טאונס ג'ונסון וסארר זה אחלה חמישיה למכור כרטיסים ואולי להתחבר לריצת פלייאוף עמוקה.
"למכור כרטיסים" זה ימכור...
אני חושב שמקצועית זה לא משהו עבור אטלנטה (ובמקביל - שזה יכול אחלה עבור מינסוטה).
לא שאת הציוות (שלא עובד, מעשית) יאנג-מורי לא צריך לשנות איכשהו, אבל טאונס עם חוזה שהוא בדיוק כפול ממורי... אז בתור אטלנטה לא הייתי חושב שאני זה שצריך להוסיף פה "מסביבם" שחקן בעל ערך כאוקונגו (חתום על חוזה שני סביר בהחלט עד 2028), אלא אפילו לקבל עוד משהו בתמורה (שאולי לא יסתדר בגלל משכורות וכו', אבל "כתחושה").
uriel17 כתב:
החוזה של רודי נגמר בעוד שתי עונות, לא כולל העונה הזו. כשהוא יגמר, הם יתפנה כסף לחוזה גדול חדש? כן! כי הרגע שחקן עם חוזה גדול גמר חוזה. לא מצליח לרדת לסוף דעתך, למה שלא? כדי לצאת מאפרון? הם בחרו להיות באפרון כדי להגיע למה שהם הגיעו, למה שזה ישתנה?
אם להאמין לעיתונאי של האת'לטיק שמתמחה במיניסוטה ונמצא שם בכל האימונים (משהו עם שם פולני) גובר הובא כדי שאנט יצבור ניסיון פלייאוף בגיל מאוד צעיר, הקבוצה בנויה סביבו. גובר צריך להביא לאנט משחקי פלייאוף וכמה שיותר. כדי שכשיהיה בגיל 27 הקבוצה תהיה מהודקת סביבו כשם שדנבר מהודקת סביב יוקיץ, הוא כבר יהיה חיית פלייאוף ולא יעלם כמו בשני המשחקים האחרונים
טים קונלי מאמין באנט כשחקן שיכול להביא אליפות וסביב הנרטיב הזה נבנים המהלכים
צריך להסתכל לא רק איזה חוזה נגמר, אלא מה נשאר...
אחרי תום החוזה של גובר (מניח ברמת סבירות גבוהה שהוא ייקח את אופציית השחקן על סך 46.5M לעונת 25-26, באם מינסוטה לא תציע לו בעצמה חוזה ארוך טווח שיקרוץ לו יותר - ואז ממילא אין משמעות לדיון הנ"ל...) מינסוטה יישארו עם החוזים הבאים לעונת 26-27:
טאונס, אדוארדס ומקדניאלס - על סך 125M.
מה יהיה מסביב?
הרי רוקים תורמים לרמת קונטנדרית (שזו המטרה) סביר שלא יהיו, אז צריך יהיה לפתוח את הכיס ברמה כזו או אחרת עבור נאז ריד (מסיים חוזה במקביל לגובר), אלכסנדר-ווקר (מסיים שנה לפני) וקייל אנדרסון (מסיים כעת).
אני לא חושב שזאת נקודת פתיחה טובה (מנקודת המבט הנוכחית) - בכדי "להמר" שבאותו קיץ תצליח בתנאים הללו לגייס משהו משמעותי מבחוץ (או לחילופין, תאבד כל כך הרבה מהקיים - שגם שחקן אחד שתגייס לא יעזור).
לשם השוואה (כדי להמחיש את הפערים ביכולות הכלכליות העתידיות), בעונת 26-27 אצל קבוצות אחרות:
הספרס יחזיקו (לכאורה, באם לא יהיו טריידים וכו') את וומבי-קלדון ג'ונסון-ואסל תמורת 64M (לצד עוד שתי בחירות גבוהות כעת, שיהיו אז עוד על חוקי רוקי...). טריו באותו סדר גודל לצורך העניין, ובחצי עלות.
לאוקלהומה יהיה SGA-דורט-קייסון וואלאס על 66M. כלומר גם עם תוספת צפויה של חוזה שני להולמגרן וג'יי-דאב - הם רק יגיעו בערך לאותם 125M של מינסוטה... (עם "חמישייה מוכנה", לא רק 3 שחקנים).
לגבי הסיפא של ההודעה "גובר הובא כדי שאנט יצבור ניסיון פלייאוף בגיל מאוד צעיר, הקבוצה בנויה סביבו. גובר צריך להביא לאנט משחקי פלייאוף וכמה שיותר".
אני לא מתווכח עם הלוגיקה עצמה, אלא עם ההנחה הסמויה שהבאת גובר מוסיפה (משמעותית) לניסיון הפלייאוף של אנט. עד כה חובת ההוכחה עליהם להוכיח שזה באמת "מוסיף לו סדרות".