סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 01, 2024 7:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

מי לוקחת?
מכבי ת״א 77%  77%  [ 17 ]
הפועל ירושלים 23%  23%  [ 5 ]
סך הכל הצבעות : 22
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 4:10 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כולנו כבר ראינו לא מעט כדורסל בחיינו
דבר כזה (בטח שמשחקן בקליבר שכזה, לא איזה נער שהוקפץ למשחק בוגרים) אני באמת לא זוכר, לא רק ברמה המספרית אלא באילו איבודים מדובר
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=470336
זה לא איבודים סטייל זוסמן בפתיחת העונה ("אני לא רכז, אבל אני רוצה להראות לכם שאני רכז, ובקבוצה כעת הרי אין רכז - אז אני ה-רכז"), או דברים מטורפים שההגנה מביאה טראפים מכל הכיוונים והשחקן נחנק ולא מוצא את עצמו (סטייל מינסוטה במשחק 2 מול דנבר למשל)
רואים שההגנה עליו טובה מאוד ברמת השומר הבודד, אבל עדיין זה רצף בלתי סביר של צעדים, הקפצה על הרגל של עצמו, דאבל, מסירות קצת עצלות, והפרות 5 ו-8 שניות (שכאמור לא נכנסו לסטטיסטיקת האיבודים או לוידאו מעלה)
מישהו שאני סומך עליו בקטעים האלה (וצפה בשידור החוזר כי החמיץ את השידור חי, וידע שהוא "אמור להתרכז" באיבודים של בראון...) - גם כן התעקש שספר 14 איבודים לפחות, ואפשר לטעון אף ל-15.

אני באמת חושב שבלי קשר לשיקול המקצועי גרידא, קטש עשה לו עוול עצום ברמה הפרסונלית שככה השאיר אותו על המגרש כמעט ברצף במחצית השנייה (ובפרט ב-9.5 הדקות האחרונות של המשחק), מבלי להוריד אותו לספסל, לתת לו כמה דקות בחוץ להירגע, לבדוק האם משהו מציק לו ברמה הפיזית/מנטלית (כי זה שנות אור מרמת המשחק הרגילה שלו, גם בימים חלשים), וסביר שלא להחזיר אותו לאור זאת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 5:04 am 
Freshman

ניצחון כל כך מתוק מכל כך הרבה סיבות:
התצוגה של זוסמן ששמה גושפנקא על היכולת שלו בתקופה האחרונה
תצוגה היסטורית והיסטרית של הקהל
ספידי מראה שוב איזה מנהיג וווינר ענק הוא
קאמבק וריצה מהסרטים ברבע שלישי של אופוריה.

כתבתי לפני כמה ימים שאני לא מבין את התחזיות הקודרות של האוהדים פה לקראת הגמר, ואני חייב לומר שיצא לי לשמוע בימים האחרונים מגוון פודקאסטים, הוגי דעות בחדשות הספורט, בחמישיות וביציע העיתונות, שהסבירו למה מכבי תנצח בדו-ספרתי ופשוט שיגע אותי חוסר הכבוד הזה (הרי רק שני שעבה אמרו בדיוק אותו דבר על הפועל, וראינו איך היא הופיעה, כשבעיניי היום הסגל עמוק בהרבה משנה שעברה, למרות החיסרון של הנקינס שהוא משמעותי) וכיף לראות שחבורת הגברים הזו סתמה פיות למבקרים (שוב פעם) ובעיקר כיף לראות אותם חוגגים איתנו עוד תואר בדרך הכי מתוקה שיש (שוב פעם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 7:42 am 
Sophomore

שאפו ענק להפועל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 8:38 am 
Sophomore

הפועל תשחק כנראה ביורוקאפ בעונה הבאה יחד עם הפועל ת''א
https://sports.walla.co.il/item/3664557

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 8:39 am 
Hall of Famer

1. המשחק התחיל בהתקפה זוועתית. עם איזה 4-5 החטאות ברצף. חלקן חופשיות. ובכל זאת אמרתי שהאנרגיות טובות.השחקנים התנפלו על ֿיבאונד התקפה וניסו שוב ושוב ושוב. לא הורדו את הראש. למרות שלא הלך.
2. במחצית אפשר היה לראות ביציע האדום השלמה עם ההפסד.המהפך התקבל בהפתעה גמורה.
3. איפה אפשר לראות בוקס סקור של המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 8:43 am 
Hall of Famer

https://ibasketball.co.il/match/705510- ... %98%d7%99/

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 8:55 am 
Sophomore

איזה ניצחון מתוק. וואו.
אני חושב שיבוא יום ויפרסמו את שיחת הוידאו שנערכה בחדר ההלבשה עם דזיקיץ. אין דרך אחרת להסביר את הרבע השלישי הנשכני הזה.

עריכה; מצאתי בקלות בגוגל

נערך לאחרונה על ידי יוניק בתאריך ו' מאי 17, 2024 2:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 8:57 am 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
1. המשחק התחיל בהתקפה זוועתית. עם איזה 4-5 החטאות ברצף. חלקן חופשיות. ובכל זאת אמרתי שהאנרגיות טובות.השחקנים התנפלו על ֿיבאונד התקפה וניסו שוב ושוב ושוב. לא הורדו את הראש. למרות שלא הלך.
2. במחצית אפשר היה לראות ביציע האדום השלמה עם ההפסד.המהפך התקבל בהפתעה גמורה.
3. איפה אפשר לראות בוקס סקור של המשחק?

כן, הסיגריה של המחצית, היינו הרבה אדומים וקצת צהובים ועסקנו בלסכם את ההפסד. האשמנו את הפועל שאין לה מאמן ואת הנקיס ושאלנו מה יקרה בפלייאוף וכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 9:07 am 
Junior

בספורט 5 ממשיכים לקדם את הנרטיב של 11 איבודים . רע אבל לא משהו שלא היה כבר כמה פעמים. היו לפחות 15. בסוף יודו (אחרי הביי אאוט שמכבי תקבל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 9:12 am 
Hall of Famer

מה אתה רוצה שהם יעשו כשהסטטיסטיקה הרשמית אומרת שהיו 11 איבודים…..? ערוץ הספורט לא אחראי על הסטטיסטיקות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 9:18 am 
Senior

נביא בעירו כתב:
ג׳קורי זה תופעת טבע. היחיד, יחד עם ליאור אליהו, שראיתי זורק עונשין ופוגע רק בקרש, בלי טבעת

עזוב את זה.
היה רגע, בסוף הרבע השלישי או תחילת הרביעי, שמכבי קלעו סל, הרגיש שהם אולי מפתחים טיפה מומנטום, ואז הוא לקח את הכדור ומהוצאת החוץ ירה אותו ביד אחת, לא כמו קוורטרבק, אלא יותר כמו פיצ'ר לכיוון רנדולף שהיה בחצי של מכבי עם שלושה שומרים מסביבו.
המסירה הגיעה בול ליעד והשיגה להפועל יתרון כל כך מינימלי שרנדולף נאלץ לחכות שארבעת שחקני ההתקפה האחרים יצטרפו לפני שההתקפה מתחילה.
זה עשה לי התקף לב וקרע אותי מצחוק בו זמנית.
מי זה הבחור הזה ומאיפה הביאו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 9:21 am 
מנהל פורום

יוניק כתב:
איזה ניצחון מתוק. וואו.
אני חושב שיבוא יום ויפרסמו את שיחת הוידאו שנערכה בחדר ההלבשה עם דזיקיץ. אין דרך אחרת להסביר את הרבע השלישי הנשכני הזה.

אשמח ממש אם מישהו יודע אם יש מקום לראות כבר את המשחק המלא. בקישור לאיפה שהוא או אפילו אם זה מתוכנן באחד מהערוצים של ספורט 5.

עובדתית יש נתק מתוח מדז'יקיץ, אני מהמר שאם מחר הוא מתקשר אומר שעבר טיפול בהלם והוא יכול להיות באיזור קרבות, הוא עדיין לא חוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 9:23 am 
מנהל פורום

stavs כתב:
נביא בעירו כתב:
ג׳קורי זה תופעת טבע. היחיד, יחד עם ליאור אליהו, שראיתי זורק עונשין ופוגע רק בקרש, בלי טבעת

עזוב את זה.
היה רגע, בסוף הרבע השלישי או תחילת הרביעי, שמכבי קלעו סל, הרגיש שהם אולי מפתחים טיפה מומנטום, ואז הוא לקח את הכדור ומהוצאת החוץ ירה אותו ביד אחת, לא כמו קוורטרבק, אלא יותר כמו פיצ'ר לכיוון רנדולף שהיה בחצי של מכבי עם שלושה שומרים מסביבו.
המסירה הגיעה בול ליעד והשיגה להפועל יתרון כל כך מינימלי שרנדולף נאלץ לחכות שארבעת שחקני ההתקפה האחרים יצטרפו לפני שההתקפה מתחילה.
זה עשה לי התקף לב וקרע אותי מצחוק בו זמנית.
מי זה הבחור הזה ומאיפה הביאו אותו?

הוא מרגיש לי כמו בתוך בועה כל הזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 9:33 am 
מנהל פורום

https://sports.walla.co.il/item/3664575
פיני טוען שהיה דיבור בין קטש להפועל. אני חושב שהוא צודק
הוא גם אומר קטש יהיה הרבה יותר זול בהארכת חוזה
וגם כאן הוא צודק
מנהל מקצועי חכם, קונה מניה טובה כשהיא בירידה
בעונה שעברה עם בולדווין ובראון הם עשו ההפך
עכשיו יש להם הזדמנות לתקן. קטש הוא מניה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 10:24 am 
Junior

uriel17 כתב:
וגם כאן הוא צודק
מנהל מקצועי חכם, קונה מניה טובה כשהיא בירידה
בעונה שעברה עם בולדווין ובראון הם עשו ההפך
עכשיו יש להם הזדמנות לתקן. קטש הוא מניה טובה

המניה הטובה הזו בנתיים לא עשה פיינל-פור (סביר) וסיימה עם תואר אחד, אליפות, בקושי רב שנה שעברה.
השנה זה גם כנראה ילך עד הסוף. אני לא בטוח שאוהדי מכבי יסכימו איתך שמדובר במניה טובה, בוודאי אם הוא לא זוכה לפחות באליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 10:31 am 
Freshman

נביא בעירו כתב:
ג׳קורי זה תופעת טבע. היחיד, יחד עם ליאור אליהו, שראיתי זורק עונשין ופוגע רק בקרש, בלי טבעת.

אחרי הזריקה הזאת, שהייתה החטאה שלישית ברצף - ספידי נאמד לו מול הפרצוף. אני לא קורא שפתיים, בטח לא מהשורה האחרונה ביציע, אבל היה די ברור שהוא אמר לו להפסיק לזרוק עונשין כמו טמבל (הוא החטיא גם את הזריקה הבאה כמובן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 10:36 am 
מנהל פורום

ג'קורי מתחיל תנועה לפעמים ואף אחד, בעיקר לא הוא, לא יודע איך הוא הולך להמשיך אותה. זה מבעית לרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 10:41 am 
Freshman

אין לי הסבר למה הלך המחצית השנייה חוץ מזה שמסורת שני הגביעים ברצף לבבשה את הצורה של יובל זוסמן והלכה לזכות לנו בגביע

אחלה תצוגה של הקהל (ואכן כולם במחצית היו בטוחים שגמור). שוב ראינו את אפקט האולם הביתי שנכבש: האולם התחלק לשניים עם יתרון קטנטן למכבי וראינו איך חצי אולם אדום ומעודד מערער את מכבי בבית שלה. חווינו את זה בצד השני בגביע שהפסדנו בארנה ב2015 וגם מול הפועל ת״א בפלייאוף שנה שעברה
מהצד שלנו אפשר לומר שההגעה למשחק חוץ מביאה את רוב הקהל, גם החלק המנומנם, במוד מלחמה ואכן הייתה כאן תצוגה

חוץ מזה שאאוט אאוט לשני הקהלים שבאו לעודד, לא חיפשו לריב והסתובבו מחוץ לאולם אחד ליד השני בלי שום בעיה. לא יודע מה המשטרה רצתה עם המגנומטרים
אפשר גם ככה, ואם אפשר להעביר מהעולם את השירים שעוסקים בחלוקת מזון להטיותיה אז בכלל יהיה יופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 11:48 am 
Junior

ועל פי ynet הפועל בכלל החליפה מאמן

מאמן הקבוצה, אורי אלון, חגג תואר ראשון בקריירה: "היו פה כבר 7 עונות בתוך עונה אחת. אני רק יכול להגיד שלא משנה מה עברנו ועם כל מה שעברנו השנה, כל הזמן האוהדים שלנו דחפו אותנו. כשהיינו בבלגרד קיבלנו הודעות שאנחנו נותנים שעתיים של כיף. חודש מתחילת המלחמה דני קליין (היו"ר המיתולוגי של הפועל ירושלים) התקשר אליי ואמר לי 'כולם פה בדיכאון ופתאום אנחנו יושבים לראות משחק וזה נותן לנו שקט' אז הדבר הזה נתן לנו הרבה כוח. זה כיף שאנחנו יכולים לתת את התחושה הזאת לאוהדים שלנו, וקודם כל הגביע הזה הוא בשבילם. אני מאוד אוהב את השחקנים האלה"

https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... r#autoplay

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 12:03 pm 
Hall of Famer

ואני אזכיר
כי כל שנה יש את הרגע הזה שאומרים "טוב, מכבי טובה מדי, השנה הם לוקחים דאבל בארץ בהליכה" - שלרוב אפשר לסמוך על מכבי (של העשור האחרון) שאיכשהו ברגעי האמת תמצא את הדרך שיהיה פה מעניין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 2:01 pm 
מנהל פורום

bangalaDesh כתב:
אין לי הסבר למה הלך המחצית השנייה חוץ מזה שמסורת שני הגביעים ברצף לבבשה את הצורה של יובל זוסמן והלכה לזכות לנו בגביע

אחלה תצוגה של הקהל (ואכן כולם במחצית היו בטוחים שגמור). שוב ראינו את אפקט האולם הביתי שנכבש: האולם התחלק לשניים עם יתרון קטנטן למכבי וראינו איך חצי אולם אדום ומעודד מערער את מכבי בבית שלה. חווינו את זה בצד השני בגביע שהפסדנו בארנה ב2015 וגם מול הפועל ת״א בפלייאוף שנה שעברה
מהצד שלנו אפשר לומר שההגעה למשחק חוץ מביאה את רוב הקהל, גם החלק המנומנם, במוד מלחמה ואכן הייתה כאן תצוגה

חוץ מזה שאאוט אאוט לשני הקהלים שבאו לעודד, לא חיפשו לריב והסתובבו מחוץ לאולם אחד ליד השני בלי שום בעיה. לא יודע מה המשטרה רצתה עם המגנומטרים
אפשר גם ככה, ואם אפשר להעביר מהעולם את השירים שעוסקים בחלוקת מזון להטיותיה אז בכלל יהיה יופי

פוסט מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 2:09 pm 
מנהל פורום

בחזרה למיסטיקה ברשותכם
שנת 0 יש גביע 2020
שנת 1 אין גביע עדיין
שנת 2 אין גביע עדיין
שנת 3 יש גביע 2023
שנת 4 יש גביע 2024
שנת 5 אין גביע עדיין
שנת 6 יש גביע 1996
שנת 7 שני גביעים 1997 ו 2007
שנת 8 יש גביע 2008
שנת 9 יש גביע 2019
זהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 2:27 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
בחזרה למיסטיקה ברשותכם
שנת 0 יש גביע 2020
שנת 1 אין גביע עדיין
שנת 2 אין גביע עדיין
שנת 3 יש גביע 2023
שנת 4 יש גביע 2024
שנת 5 אין גביע עדיין
שנת 6 יש גביע 1996
שנת 7 שני גביעים 1997 ו 2007
שנת 8 יש גביע 2008
שנת 9 יש גביע 2019
זהו

גזור ושמור.
שנה הבאה שנת 5. וגם סטטיסטקות כמו "ירושלים לוקחת גביעים בזוגות" צריכות להישבר. :hi_hi_hi:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 2:40 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
וגם כאן הוא צודק

יש שמועות חזקות על זה כבר חודשיים שלושה. אין קבוצה שכיף לעשות לה את זה מלבד מכבי. (מישהו הציע לפרסם הבוקר ידיעה שגל מקל נפגש בשבועות האחרונים עם לורנזו בראון בנוגע לשנה הבאה :bra_vo: )
למרבה האבסורד, המשחק אתמול הגדיל את הסיכוי של קטש לאמן בירושלים שנה הבאה.
האמת, קטש מאמן מצויין לרמות האלה, אבל במשחקי מאני טיים, בפרט כשהוא מגיע פייבוריט, הוא מלחיץ. אנחנו זוכרים את זה מהשנים שלו אצלינו. ודזיקיץ הוא ההפך הגמור ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2024 3:15 pm 
Hall of Famer

דווקא קטש לקח אצלנו שני גביעים בגמרים שהוא היה בהם פייבוריט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot] ו 136 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: