Att כתב:
B.Grant44 כתב:
picknroll כתב:
אני גם לא חושב שצריך טרייד על הולמגרן.
אני חושב שאוקייסי רוצים להמשיך לשחק עם חמישה קלעים. אבל חסר להם גובה, גוף, הגנת טבעת וריבאונדר.
מרקאנן הוא הקצה העליון שנותן מענה לזה.
בדיוק, רציתי להתייחס לנקודה הזאת - שחלק מהרעיונות הספקולטיביים שהועלו פה, משדכים לתאנדר סנטר מסיבי (לפחות יחסית לצ'ט) אבל נון-שוטר, שזה בעייתי בחמישייה שכבר כוללת את שג"א ועוד כמה טעוני-שיפור בקליעה משלוש, לפחות מבחינת ווליום זריקות..
זו מהות הוויכוח ביני לבין סאבוניס.
הוא חושב שצריך להכניס לחמישייה סנטר ללא קליעה ואילו אני חושב שצריך להכניס לחמישייה פורוורד גבוה שקולע מצוין.
לא, זו לא מהות הדיון. אני חושב שצריך שני דברים:
1. חיזוק מיידי ולא לחכות שתיפול לך ליד "החתיכה המושלמת", מה שזה לא אומר. ואני אומר את זה לא רק לגבי הקיץ הזה, אלא כבר משנה שעברה. בינתיים, פרסטי כבר בזבז לשיי שנה אחת בשיא עם קבוצה שבמכוון ממש לא נבנתה להיות קונטנדרית ריאלית.
2. גמישות. כן, תביא חיזוק לצבע גם אם הוא לא קולע מבחוץ (לחלק מהאופציות שדיברתי עליהן, כמו קרטר, טרנר, או אפילו ולאנצ'ונס דווקא יש איום קליעה משלוש ומישהו כמו אידי יכול אולי להוסיף את זה למשחק שלו). אולי הוא יפתח ליד צ'ט. אולי ישחק איתו בחלק מהזמן כמו ג'יי וויל עכשיו. ואולי הוא יהיה המחליף שלו ל-15-20 דקות במשחק (או אם חלילה הוא נפצע). אולי תהיה קבוצה שבפלייאוף תסמן אותו ותהפוך אותו ללא שמיש בסדרה מסויימת. אבל אולי הת'אנדר יפגשו את דאלאס עם גאפורד/לייבלי, את מינסוטה עם גובר, או את דנבר עם יוקיץ', או את הקליפרס עם זובאץ', ופתאום 20 או 30 דקות שלו יהפכו לקריטיות בהגנה ובריבאונד.
אז אני חוזר על זה, כי אתה נוטה לפעמים לשטח את הטיעונים שלי למרות שזו לא הפעם הראשונה שאני כותב את זה: העניין הוא לא שאני נעול על סנטר כבד גוף בצבע ל-40 דקות במשחק וצ'ט תמיד לידו. העניין הוא לייצר גמישות ואפשרות לעשות התאמות ליריבות. אם יש יריבה שמולה ההרכב הנוכחי של הת'אנדר מתאים (או כזה עם חיזוק בעמדה מספר 4 שיעביר את ג'יי דאב ל-3) אז אחלה. ואם זו מינסוטה, אז טוב שיש לך איזה מישהו לשמור על גובר כשצ'ט עובר לטאונס.
וגם שוב: להביא סנטר עם ריבאונד וגוף (בטח אם זה מישהו כמו אדאמס, יונאס, או קרטר, שאמורים לבוא בזול) לא מונע מהת'אנדר להשתדרג גם בעמדת הפאוור פורוורד עם מישהו כמו דני, מרקאנן, דוראנט, ג'ורג' או מי שזה לא יהיה, לפחות לא בשנתיים הקרובות. זה לא או זה או זה.