Hacohen כתב:
Att כתב:
yoya כתב:
לי צ'ט הכי מזכיר את פורזינגיס, כמו שאמרת, אין את הקילריות הזאת
ראית אותו משחק או שאתה משווה בין תמונות?
אם אתה מתכוון למהלכי קלאץ', רק בסדרה מול דאלאס יש אאל"ט את השלשה מהפינה + הלוב שהוא קלע במשחק 6 כ-12 שניות לסיום, שהעלה את OKC ליתרון.
הרושם שלי מהאופי של צ'אט הוא לגמרי הפוך.
אכפת לו, הוא קשוח, הוא פייטר, הוא תחרותי והוא מעלה את הרמה שלו לרוב ברגעי ההכרעה.
אני בטוח שיש לצ'ט אחלה של אופי (אגב, הוא נעלב שקראת לו צ'ט ולא צ'טוש, שלח לי וואטסאפ בעניין), אבל "מעלה את הרמה שלו ברגעי ההכרעה" זה קצת משעשע בהתחשב בזה שהמספרים מראים לנו ירידה בכל הפרמטרים בין הסדירה לפלייאוף, כולל התרסקות בקליעה לשלוש.
עכשיו, אני לא רוצה לעשות עוול, זה ברור שהוא רוקי וטבעי שהוא משלם שכר לימוד כשההגנות מתכווצות בפלייאוף, והכל בסדר. רק שכשמעריצים באופן עיוור, לא תמיד שמים לב לעובדות.
לעניין המהותי, אני חושב שהמסקנה המסכמת של כלל הדעות לגביו היא שזה יכול ללכת לכל מקום. וזו באמת המציאות. אי אפשר לדעת לאיזה שחקן הוא יתפתח. ברור שניקולוז סקיטיאשווילי הוא כבר לא יהיה, אבל גם מקווין גארנט ואנתוני דיוויס הוא עוד רחוק מאד. אני נוטה לדעתו של אוריאל, שמה שאנחנו רואים בגרוסו-מודו שינוי של 20% לפה או לשם, זה מה שיהיה.
אם נחיה גם נראה.
תחזית לגיטימית. אבל שים לב שגם שיפור סטטיסטי צנוע של 20% תוך ארבע או חמש שנים נותן לך חתיכת שחקן. פר 36 (והוא יוכל אני מאמין לשחק קרוב למספר הזה כשיתחזק עוד וילמד להימנע מעבירות) זה כבר שחקן של 24 נקודות, 12 ריבאונדים, ו-3.5 חסימות למשחק. אולי לא קיי ג'י בשיאו בנירמול לקצב משחק, אבל גם לא ממש רחוק מזה.
הגנתית, הוא היה מקום 13 בהצבעות לשחקן העונה כרוקי. וגם כאן, עם עוד ניסיון ועוד כח (לא חייב אגב להוסיף הרבה משקל; מספיק שיחזק עוד את הקור) סביר שהוא יכול עוד להשתפר.
אז כמו שאמרתי, ההשוואה לגארנט היא כמובן לא אחד לאחד. אני גם חושב כמוך שהוא לא יצליח לשים על עצמו את אותו משקל של גארנט הבוגר. מצד שני, הוא קצת יותר גבוה וארוך מקיי ג'י ובהחלט עושה רושם שהוא גם קלעי טוב יותר. אגב, מבחינת היעילות בקליעה כבר עכשיו יש ביניהם פער לא קטן. קיי ג'י שחקן של פחות מ-55% טרו שוטינג לאורך הקריירה, שבאף עונה לא קלע יותר מ-60% טרו שוטינג. צ'ט סיים את עונת הרוקי שלו עם 63% טרו שוטינג. ושוב, תקופות שונות וגם תפקידים שונים (גארנט היה חלק מרכזי יותר בהתקפה של הטימברוולבס) אז צריך להיזהר בהשוואה, אבל גם לא משהו שצריך להתעלם ממנו.
לסיכום, גם אם אתה צודק בתחזית שלך שצ'ט לא ישתפר ביותר מ-20% מעונת הרוקי שלו, שזו נראית לי תחזית די שמרנית ביחס לגרף השיפור של רוב הכוכבים בליגה הזו, הוא עדיין יהיה חתיכת שחקן. כזה שבשקלול ההגנה וההתקפה שלו שווה כנראה אולסטאר. מישהו כאן מאמין שאולסטאר זה תחזית סבירה ללייבלי? (לא אומר שאין שום סיכוי, רק שזה נראה לי מאוד לא סביר).