Hacohen כתב:
אבל למה אתה סתם חופר על ריק?
כתבת "חמש השנים המוצלחות שלו עם הגריזליס, בהן הרכיב קבוצה עם רוטציה עמוקה וכיפית". ציינת שמות של שחקנים. הראיתי לך שחלק משמעותי מהם הוא לא הביא, ומחלק משמעותי אחר הוא נפטר בטריידים גרועים. הוא התחיל את הקדנציה הקצרה שלו באי-הגעה לפלייאוף, וסיים אותה באי-הגעה לפלייאוף כשבתווך הקבוצה מפסידה 12 משחקי פלייאוף ללא נצחון בודד.
בקיצור, כתבת קשקוש שלהערכתי הוא פשוט אימפרוביזציה אישית על איך שמנוסחת הקדנציה שלו בערך הויקיפדיה שלו, לא באמת ידעת או זכרת איך היתה הקדנציה שלו בגריזליס, ועכשיו בכל מיני פליק פלאקים וצוקהרות אתה מנסה להגיד דברים שלא אמרת בהתחלה.
אני יודע שזה פשוט מנוגד לאופי שלך, אבל עדיף לשחרר. וזה בלי להסיק מסקנות על "מתפכחים" ציונים שמשנים את הזהות שלהם בפייסבוק לפי איך שנושבת הרוח.
סליחה אחי, לא חשבתי שזה יפריע לך.
בכל זאת הגבת להודעה שלי כאן, ועל כך כתבתי לך "צודק, תודה על ההרחבה". אז איפה כאן הפליק פלאקים?
דווקא כתבתי כאן בעקבות פוסט של ערן סורוקה על הלוגו בפייסבוק, שבכלל הזכיר לי את הקדנציה שלו בממפיס.
תאמין לי שאם הייתי מסתמך מלכתחילה על ויקיפדיה הייתי מדייק יותר...אומנם בשנתיים הראשונות של ווסט שם הייתי בצבא ופחות מחובר מהרגיל, אבל יש לי זיכרון מספיק טוב בשביל לדעת שפאו גאסול ובאטייה נבחרו בדראפט 2021. גם את החלפת ביבי בג'יי-דאב הייתי מצליח "לתארך" במדויק, לו רק הייתי מקדיש לכך שנייה של מחשבה, יותר בזכות הצד של סקרמנטו, ביבי והצלחתם המשותפת בשנים הללו.
אני לא מתווכח עם הלוגיקה שבדבריך - ווסט הגיע לקבוצה שכבר החזיקה בגאסול, וויליאמס ובאטייה; השלד הזה שהוא חיזק במהלכים אחרים הספיק רק לשלושה סוויפים בפלייאוף; והמהלכים של 2-3 השנים האחרונות היו לא משהו.
אבל אני עדיין עומד מאחורי הדעה שעצם ההעפלות האלה לפלייאוף היו הישג ראשוני נחמד עבור הגריזליס, שקבוצת הרוטציה היתה נחמדה וכיפית, ושכן היו לו החתמות וטריידים מוצלחים - כפי שפירטתי בהודעה הקודמת.
בשלב הזה נסכים שלא להסכים ונפסיק לחפור על ריק (:
לגבי התוספת שלך בסוף, חבל אחינו. תחשוב מה שתחשוב עליי, אבל בוא נימנע מריבים מיותרים, בטח בת'רד כזה שמוקדש לזכרו של ג'רי ווסט והמורשת שלו בליגה.