ודים כתב:
דבר ראשון, אני חייב לציין שהממשק החדש של פיב"א, גם בנייד וגם במחשב, ממש מעצבן, ואני בדרך כלל כן פתוח לשינויים. הכי מעצבן שנכנסים לרוסטר של נבחרת כלשהי וצריך להיכנס לדף של כל שחקן כדי לראות משהו בסיסי כמו גובה או תאריך לידה.
לגבי ארה"ב - אני לא מכיר את רוב השחקנים, אבל משהו מעניין לגביו: בסגל המורחב נכללו בנוסף לבניו התאומים של קרלוס בוזר גם ברייס ג'יימס (הבן המוכשר יותר של לברון, אם מישהו בטעות לא מכיר), קיאיין אנטוני (הבן של כרמלו, שוטינג בגובה 1.92), אלייז'ה ארינאס (הבן של גילברט, גארד, 1.90) וטאג' אריזה (הבן של טרבור, 1.98 2-3 וגם צעיר בשנה). מתוכם כאמור רק הבנים של בוזר עברו את הסינון.
קופר פלאג אגב נולד ב-21 בדצמבר 2006 ולכן פיספס בשבוע וחצי את הזכאות להשתתף בטורניר הזה. ידעתם שגם לו יש אח תאום? אייס פלאג שלא נחשב פורספקט גדול ואמור לשחק עוד עונה בתיכונים. קופר פלאג עצמו בהנחה והכל ילך כמתוכנן יהיה לא רק בחירה מאוד גבוה, אלא גם מאוד צעיר, אם לא הכי צעיר בדראפט שלו. יתחיל את קריירת ה-NBA שלו בגיל 18.
נחזור לטורניר, רק משחק אחד אבל משפחת בוזר מובילים גם את הנבחרת וגם את הטורניר בכמה קטגוריות. קמרון כמובן בקליעה, במדד ובריב', וקיידן באס' (9). יהיה מעניין לראות אם בסיום הטורניר הם יובילו בנק' ובאס' בהתאמה.
לא ראיתי את המשחק, אבל מוקדם להכריז שמהנבחרת הצרפתית הזאת לא יצאו הרבה בחירות דראפט גבוהות. קודם כל, ממש לא בטוח שכנבחרת הם חלשים יחסית. מדובר בנבחרת ארה"ב מאוד חזקה כנראה וסאבוניס כבר כתב שצרפת היו צמודים יחסית רוב המשחק. לא יפתיע אם שתי הנבחרות האלה גם ייפגשו בסוף בגמר. בנוסף בצרפת כמובן מבחר השחקנים לא כזה גדול כמו בארה"ב, אבל יש להם תמיד שחקנים מהנבחרות שלוקחים אותם הרבה על סמך פוטנציאל עתידי ומשקיעים בהם והם עושים קפיצה בגיל מאוחר יותר.
מסכים לגבי הממשק. מעצבן.
האחים בוזר לפחות לפי המשחק הראשון משחקים נכון וחכם, זורמים ולא מכריחים.
הגדול מזכיר לי בנקרו. מאוד מגוון לגיל 17.
נקודה טובה לגבי הצרפתים, יש מצב שיחסית לשאר הנבחרות יחזיקו הכי יפה מול האמריקאים.
לפי גבעוני 2 צרפתים יכנסו גם ללוטורי של 2025 אז הכל בסדר, בגלל פלאג כנראה לא יכנסו למקום הראשון.
2026 לפי דראפט רום - רלוונטי למחזור הזה אין צרפתים, אבל זה שלב מוקדם.