stavs כתב:
הוקיץ' כתב:
stavs כתב:
הוא גם קלע יותר משלשה למשחק ב40%, ב80+ משחקים בג׳י ליג .
אני לא מנבא שהוא הולך להיות כוכב גדול ביורוליג, אבל כן חושב שהסיכויים שהוא יהפוך לשחקן חמישייה טוב מאוד, הם לטובתו.
לא כל כך הבנתי על סמך מה אתה קובע את זה.
המספרים שלו בג'י ליג סבירים, אבל כל עונה יש איזה 20 גבוהים לפחות שנותנים מספרים עדיפים ורובם לא הופכים לשחקנים חמישיה טובים ביורוליג.
אני ראיתי אותו לא מעט ומחבב אותו מאוד, ועדיין לא הייתי יוצא באמירה כזאת.
בעיני הוא בעיקר הימור כרגע.
אני אומר את זה על סמך זה שגם אני ראיתי אותו לא מעט, וראיתי שחקן אתלטי, מאוד אנרגטי ומספיק טכני להצליח ברמות האלו.
ברור שהוא הימור, אבל כאמור - בעיני הוא הולך להיות שחקן יורוליג טוב.
אתה מאוד מוזמן להביא לו רשימה של 20 גבוהים עם מספרים טובים משלו בעונה האחרונה (בגדול 17 ו10 וחסימה וחצי למשחק?) בג׳י ליג, אם אפשר כאלו שגם שיחקו 2000 דקות nba בשנים האחרונות אז בכלל טוב.
זה קצת שונה ממה שכתבת קודם, שהתסריט הריאלי שלו זה בערך מוטלי והתסריט האופטימי זה יותר טוב. רק לשם השוואה, מוטלי בשתי עונות בג'י ליג עומד על ממוצע של משהו כמו 24 נקודות ו-10 ריבאונדים למשחק. וגם הוא התחיל בקוריאה, עבר לקובאן, ורק אז הגיע לפנר. גבריאל עומד על ממוצעי קריירה של משהו כמו 13+8 והעונה האחרונה הייתה הטובה ביותר שלו עם משהו כמו 16+10.
בכל אופן, בדקתי והיו העונה 11 שחקנים עם ממוצעי ריבאונדים ונקודות פר דקה דומים לאלה של גבריאל או טובים יותר. בעונה שעברה היו 16 כאלה. למצוא כאלה עם הרבה משחקי NBA זה לא ריאלי כי 90 אחוז שם בני 23-24.
רפרפתי בין השמות ובין היתר אפשר למצוא שם את טרביון וויליאמס שהיה טוב מאוד באולם העונה, את מפיונדו קנבגלה שעשה העונה אחלה מספרים באא"ק ואז עבר לונציה שם עלה בעיקר מהספסל, את סימי שיטו ששיחק בנס ציונה והיה בינוני, וגם את דניאל אוטורו ששיחק באנדולו והיה לא רע, אבל רק אחרי שהתחיל את העונה בקבוצה קטנה בטורקיה. הנקודה היא שאפשר למצוא שם שחקנים טובים וחלקם גם מגיעים בסופו של דבר ליורוליג, אבל רובם לפחות לא ישירות.
ושוב, אני גם מכיר אותו וחושב שהוא אחלה שחקן עם פוטנציאל להצליח, אבל הרקורד שלו לא בדיוק מרמז על מישהו שכבר היום הולך להיות שחקן חמישיה טוב מאוד ביורוליג.
הייתי יותר מוטרד אם קאבוקלו היה חותם במכבי.