סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 10:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 598 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2024 1:54 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מרגישים לי קרוב לבאנקר, בטח עם הבית הקל.
אשמח לטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 2:49 am 
Junior

צריך לציין שג'יילן בראון, האנטישמי והאלוף הטרי שולח סאבטוויט נגד נייק על זה שוייט הועדף על פניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 2:51 am 
Hall of Famer

הטענות שלו מובנות אבל זה דוחה ברמות קשות כנגד חבר שלו לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 7:41 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
צריך לציין שג'יילן בראון, האנטישמי והאלוף הטרי שולח סאבטוויט נגד נייק על זה שוייט הועדף על פניו

צריך לציין שג'יילן בראון לא אנטישמי, אבל מי שכותב דבר כזה סביר שהוא אידיוט

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 8:06 am 
Hall of Famer

אכן, מזמן לא שפטת את משתמשי סלניוז. לפחות אתה לא סטריאני שרק שופט אנשים שלא קוראים כאן בפורום.
ג׳יילן בראון אולי לא אנטישמי (לתמוך בקיירי, זה לא באמת אנטישמי. לא יודע על עוד מקרים), אבל לצאת נגד בן קבוצה, זה כן להיות ממש דושבג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 10:36 am 
Hall of Famer

אתה לא זה שקרא לי "אוטואנטישמי" יותר מפעם אחת? אני מבין שזה במסגרת חברות-פורום ראויה.

בכל אופן, "אנטישמי" בעיניי זו האשמה חמורה, וכשמישהו כותב דבר כזה ללא ביסוס, אני פחות נוטה לשמור על כבודו. דרך אגב זה אותו יוזר שלפני איזה שבוע כתב שטוביאס האריס לא ראוי להיקרא וטרן והוא מתחזה.

אבל זה הת'רד האולימפי שמספיק מעניין לכשעצמו גם בלי זה. הוא העיר את הערתו, אני את הערתי, ניתן להתקדם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 12:12 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
אכן, מזמן לא שפטת את משתמשי סלניוז. לפחות אתה לא סטריאני שרק שופט אנשים שלא קוראים כאן בפורום.
ג׳יילן בראון אולי לא אנטישמי (לתמוך בקיירי, זה לא באמת אנטישמי. לא יודע על עוד מקרים), אבל לצאת נגד בן קבוצה, זה כן להיות ממש דושבג.

מצד שני פיקאנדרול עשה סטריאני ושפט מישהו שלא יכול להגיב
עזבו אין לזה סוף, כל מה שאנחנו עושים בפורום הזה זה לשפוט בלי הפסקה, רק צריך שזה יהיה רלוונטי ומבוסס ולא נהמה מגזע המוח
נדב, אני מעדיף את המשפט "לקרוא לג'יילן בראון אנטישמי זה אידיוטי" "מי שקורא לו, הוא אידיוט" ככה אתה מביע אותה דעה עם הרבה פחות חומר נפץ
ומה אנחנו רוצים בסך הכל? לקשקש על כדורסל ומה שמסביב לו באווירה לא רעילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 12:42 pm 
Hall of Famer

כל הכבוד אוריאל, הייתי ממנה אותך למנהל

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 1:03 pm 
Senior

אידיוטי או לא, אני מסכים שלקרוא לג׳יילן בראון אנטישמי זה קצת מוגזם.
מה שכן, לקרוא לו 'אידיוט שבחר שוב ושוב להגן על קיירי, יותר מכל שחקן אחר בליגה, כשהאחרון הפיץ תכנים אנטישמיים ביודעין', זה קצת ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 4:01 pm 
Hall of Famer

אנחנו מדברים על ג'יילן בראון, הבחור שפרש מהסוכנות שמייצגת את קניה ווסט אחרי שווסט התבטא באנטישמיות?

כן, הוא הגן על קיירי, אבל מהפוזיציה שלו בארגון השחקנים. הוא לא אנטישמי. ולקרוא "אידיוט" לבוגר ברקלי אינטיליגנטי במיוחד שמתעניין במחקר ובסוציולוגיה ויש לו עולם תוכן רחב יותר לא רק מרוב השחקנים אלא מרוב האנשים, זה...אידיוטי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 4:09 pm 
Hall of Famer

זה בסדר, אני בוגר דארטמות' וקראת לי אדיוט מיליון פעם. הכל טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 4:12 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
זה בסדר, אני בוגר דארטמות' וקראת לי אדיוט מיליון פעם. הכל טוב

בסדר, אתה יודע לעשות אקסלים, אבל קראתי ראיונות עם ג'יילן בראון והתכתבתי מולך, אני יודע לזהות..

טוב יאללה לפני שהת'רד הזה יסטה סופית ממסלולו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 4:18 pm 
Hall of Famer

בהחלט, אבל כך או כך, דבר אחד ברור - מה שבראון אמר על וויט זה מאד מאד דושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 4:23 pm 
Hall of Famer

מסכים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 10:08 pm 
Junior

צרפת נגד סרביה עכשיו בשידור ישיר ביוטיוב :
https://www.youtube.com/live/akU9ETGWM_8

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 11:02 pm 
מנהל פורום

אני מאד אוהב את בראון, אבל מכחישי חיסונים שמתקשים להבין שאנטישמיות זו לא דעה סבבה מפלרטטים בעוז עם הההגדרה "אידיוט"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 11:02 pm 
Sophomore

הסרבים שומרים נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 11:10 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אנחנו מדברים על ג'יילן בראון, הבחור שפרש מהסוכנות שמייצגת את קניה ווסט אחרי שווסט התבטא באנטישמיות?

כן, הוא הגן על קיירי, אבל מהפוזיציה שלו בארגון השחקנים. הוא לא אנטישמי. ולקרוא "אידיוט" לבוגר ברקלי אינטיליגנטי במיוחד שמתעניין במחקר ובסוציולוגיה ויש לו עולם תוכן רחב יותר לא רק מרוב השחקנים אלא מרוב האנשים, זה...אידיוטי.

לפי מה שראיתי, בראון לא בוגר ברקלי, אלא עבר שנה אחת בקולג' על מלגת כדורסל מלאה (ללא קשר, הוא כן נחשב לסופר אינטליגנטי ובשנה בקולג', הוא הותיר חותם בברקלי). גם קיירי אירווינג עבר במכללה לא פחות טובה אקדמית, אם לא יותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 11:26 pm 
Sophomore

לא משחקים מספיק על וומבי בהתקפה, הגארדים הצרפתיים חלשים ומאבדים הרבה כדורים, גיוקיץ בהתקפה שולט, מעיף את וומבי ועושה עליו נקודות בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2024 5:55 am 
Sophomore

איזה כיף של נבחרת זה סרביה. יוקיץ', בוגדנוביץ', מיצ'יץ', אברמוביץ'. הגנה חכמה וקשוחה, הנעת כדור בהתקפה, ושחקני קלאץ'. בעיני האיום מספר אחד על האמריקאים. וומבי מדהים, אבל באמת לא משחקים עליו מספיק וצרפת כנבחרת הרבה פחות קבוצתית וחכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2024 6:47 am 
מנהל פורום

הצרפתים לא מאוזנים, בסוף כדורסל זה משחק של גארדים
וגם .. הגיע הזמן שלצרפת יהיה מאמן טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 13, 2024 11:02 pm 
Junior

אני חושב שג'יילן בראון אנטישמי בגלל התמיכה שלו בקבוצת השנאה "הישראליים העבריים השחורים" שמאמינים שהיהודים האמיתיים עברו לאפריקה ומשם לארצות הברית והארץ המובטחת בעצם שייכת להם ואילו שאר האנשים המתקראים יהודים הם מתחזים.
הוא לאחר מכן טען שבעצם הוא חשב שהקבוצה הזו שייכת לאיזו אחווה אומגה פיי משהו אבל אני בוחר לחשוב שזה שקר.
בנוסף, הוא חתם עם קניה ווסט האנטישמי בתור סוכן, למרות שידע היטב את דעותיו. כאשר קניה פלט עוד שטות אנטישמית הדבר הראשון שגיילן האינטיליגנט עשה זה להגיד שהוא נשאר איתו. רק אחרי עוד לחץ הוא נכנע.
כל זה עוד לפני שבראון תמך, לכאורה בתפקידו בארגון השחקנים, בקיירי על העונש המוגזם שקיבל מהנטס.

בראון הוא אחד שמדבר בצורה מאוד בולטת נגד גזענות, אבל רק נגד שחורים. הוא שותק בצורה מאוד בולטת כשיש פגיעה גזענית נגד קבוצות אחרות ויהודים בפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2024 7:15 pm 
מנהל פורום

https://www.youtube.com/watch?v=keiEr_MOaSQ
ארצות הברית על טהרת השחקנים הציוניים נגד אוסטרליה שידור ישיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 15, 2024 9:27 pm 
Senior

אז האמריקאים מנצחים את זה, אחרי שהובילו לאורך כל המשחק, כולל באיזה 24, אבל גם אחרי שהאוסטרלים הספיקו לחזור למינוס 6 + שלשה פנויה של מילס מהפינה כ4 דקות לסוף.
האמריקאים מאבדים מלא, אבל מסוגלים להוציא קוועטצ׳ים בהגנה שלא משאירים ליריבה סיכוי.
אנתוני אדוארדס מאוהב לחלוטין בפסאדה הזאת של ג׳ורדן הבא ודי חירב להם את המשחק, הוא ואמביד הראשונים שהייתי מנפה משם.

מנגד, אני מאוד מחבב מה שנהיה מהכדורסל האוסטרלי עם השנים. אחלה נבחרת, שכנראה תאיים על מדליה אבל לא תגיע לגמר שוב.
גידי יופי של שחקן לטורנירי נבחרות, למרות שהוא מתקשה לסיים בצבע מול האמריקאים (אבל אין הרבה נבחרות כמו האמריקאים מבחינת הגנת צבע - חוץ מצרפת), ג׳ק מקווי שחקן חמוד.
אם רק סימונס לא היה חנטריש, או אם הם היו יודעים לגדל גארדים שקולעים מבחוץ, זו הייתה נבחרת אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 16, 2024 12:28 am 
Hall of Famer

אני אזכיר שאדוארדס גם לפני שנה בנבחרת האמריקאית בגביע העולם, לא בדיוק הרשים (חרף שזכה לכותרות מפוצצות, רוח וצלצולים, ומקום לא מוצדק לטעמי בחמישיית הטורניר) עם 31% לשלוש ב-5.6 ניסיונות למשחק (שאר הנבחרת עם 42%), ו-70% מהקו - ממש לא יעיל עבור נבחרת שהגיעה לסקורים מטורפים כמעט מדי משחק.
גם היחס אסיסטים/איבודים היה לא טוב: 2.8 אל מול 2.0.
בפלוס-מינוס (בממוצע למשחק, ללא נירמול דקות) סיים משמעותית אחרי האליברטון, ובערך כמו שאר השחקנים (שזה כאמור נתון לגנותו - כי שיחק הכי הרבה דקות).

לא צפיתי במשחק הערב (או בכלל במשחקי הכנה עד כה), אבל קשה לי לראות את האוסטרלים מגיעים לפודיום (אם כי עוד צריך להתעמק ברבעי הגמר האפשריים/"צפויים" - זה בסוף יכול להכריע לא מעט בטורניר של 12 נבחרות). נזכיר שהם בבית עם קנדה, יוון וספרד - ולחלוטין יכולים לסיים אחרונים ולעוף (לטעמי ייאבקו עם ספרד על העלייה הפוטנציאלית מהמקום השלישי).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 598 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 81 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: