סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 12:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 598 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 12:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תודה סטריאני, היה חשוב לנו שתבוא עכשיו כדי להעצים את החוויה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 12:30 am 
Hall of Famer

וואו, איזה כיף שיש שחקנים כמו סטף להזכיר לנו למה אנחנו אוהבים את המשחק הזה.
הוא פתח את הגמר לא טוב אבל הסיום... הוא העיף שם שלשה שעוד מעט פגעה בגג של האולם, מעל שני שחקנים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 12:32 am 
Hall of Famer

ואני כן יכול להתחבר להערה של סטריאני במובן שאת הנבחרת הזו סחבו בחלק ניכר מהזמן ברגעים המכריעים לברון, סטף ודוראנט. באולימפיאדה הבאה הם כנראה לא יהיו וכנראה גם לא אנתוני דיוויס.
מכאן ועד בצורת אמריקאית יש עוד זמן, אבל אם הייתה ציפיה אחרי אליפות העולם שאנטמן הוא הדבר הגדול הבא בנבחרת, נראה שנצטרך לפחות עוד 4 שנים כדי לראות את זה קורה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 12:36 am 
Hall of Famer

סבבה להגיד שיש ירידה ברמה אחרי דור זהב כזה. אבל זה פיור סטריאני שבזמן שכולם עפים מהתרגשות על המופע של סטף, התגובה היחידה שלו תהיה משהו שלילי ומוריד. זה תופעה שלא ראיתי כמותה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 12:51 am 
Hall of Famer

פרט לטריו הבאמת מדהים (ובשני המשחקים מול סרביה והיום בגמר - קיבלנו עוד תיזכורות עד כמה), כאמור גם סביר מאוד שדיוויס (בן 35.5 באולימפיאדה הבאה), אמביד (34.5 - וגם ככה לא מצטיין בכשירותו), וכמובן הולידיי (38.5...) - לא יהיו באולימפיאדה הבאה (בלוס-אנג'לס, מפלפל את העסק).
פרט לסוגיות (החשובות מאוד) של ווינריות ומנהיגות, נשאלת השאלה הפשוטה - מי יהיו הגבוהים של אותה הנבחרת...

עוד לפני האולימפיאדה יהיה גביע העולם ב-2027 (בדוחא), שם ממילא סביר שהאמריקאים לא יהיו בהרכב האופטימלי שלהם, אלא סגל דומה יותר באיכותו למה שראינו לפני שנה בגביע העולם, וראינו אז איך זה הסתיים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 12:59 am 
Sophomore

מי הMVP של הטורניר לדעתכם?
האם ראוי להתחשב בשני המשחקים האחרונים של קארי כמדד חזק לעניין?
בכל זאת, אפשר לומר שהוא הוביל את האמריקאים לזהב והיה השחקן החשוב במאני טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 1:31 am 
Junior

ואו סטף ואו.
למי ששאל, מהמעט שראיתי את וומבי - הוא משחק בספרס כמו שהוא שיחק היום.
אחלה בוקר ודוראנט. גם ad שיחק טוב.קצת מביך שטייטום היה קורבן בדקות שלו.
לדעתי לברון ישחק באולימפיאדה הבאה. או לפחות יאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 2:47 am 
Hall of Famer

בדקות שראיתי, AD היה מצוין. לברון נראה עייף מאוד במחצית השנייה.
קארי התפוצץ בצורה מדהימה. היו לו הרבה אפס אנד דאונס באליפות הזאת אבל בסופו של דבר, אולי השחקן הכי חשוב בנבחרת.

בנוגע לאליפות הבאה והגבוהים של ארה"ב, באם וצ'אט (ואולי גם הבחור ש-OKC הביאו הקיץ) יהיו שם.
זה לא שאין לארה"ב גבוהים בכלל.

עוד אין דור חדש מבטיח לארה"ב, בין השאר בגלל הדראפט המג'עג'ע של מוראנט וציון המבטיחים ולא בהכרח מקיימים, אבל הוא יגיע.
אולי קופר פלאג, אולי הבן של בוזר... אולי ג'יי-דאב ישתפר משמעותית. אולי טייטום ימשיך להתקדם.
זה לא אומר שהשחקנים האלו יהיה ברמות של לברון ושל קארי ודוראנט, הם לא, אבל לארה"ב עדיין יהיו סיכויים גבוהים לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 3:01 am 
Hall of Famer

רק כדי להמחיש - המשחק היום נגמר 11 הפרש.
פלוס 20 בדקות של קארי
פלוס 17 בדקות של לברון
(פלוס 18 בדקות של בוקר, דוראנט רק עם פלוס 7)

המשמעות של זה, היא שבדקות של הולידיי-אדורארס-טייטום (בוחר לציין אותם כי הם במינוס משמעותי של 5-8 כ"א) - האמריקאים היו בנחיתות מול הצרפתים.
זה ביום קליעה מצוין של האמריקאים (18/36 לשלוש - בדיוק כמו מול סרביה, 8/8 מהקו), ובינוני ומטה של הצרפתים (9/30 לשלוש, 10/17 מהקו).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 10:15 am 
Senior

https://www.espn.com/olympics/basketbal ... all-roster

קווין פלטון מנסה לנבא איך תראה הנבחרת האמריקאית ב2028:
מוסיף את ברנסון, באנקרו, מקסי, הולמגרן וג׳יילן וויליאמס, במקום לברון, קרי, דוראנט, ג׳רו ודרק וויט

בכלל, אין ספק שביחס לעולם הpool האמריקאי הולך ונחלש, ועדיין - לא רואה שום סיבה שהם לא יעמידו נבחרת פייבוריטית, לפחות על הנייר, גם ב2028.
אפילו אם לא יהיה בה אף mvp (שזה אשכרה עניין מטורף אם יקרה) - זו כמות כשרון שעולה משמעותית על זאת של קנדה היום, וכוללת גם איזון טוב בין העמדות. אם הם מייצרים שם שיטה שעובדת אפילו סביר, זו צריכה להיות האלופה האולימפית הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 10:27 am 
מנהל פורום

על הנייר הסגל שלהם מבחינת איכות שחקנים תמיד היה הפייבוריט לזכות, גם בכל הטורנירים שהם הפסידו. גם כשהם הגיעו עם סגל ג'.
מכיוון שבסוף בכדורסל נבחרות (וכדורסל בכלל) השלם גדול יותר מסך החלקים, אז ראינו שכדי שהם באמת ינצחו הם לא סתם צריכים סגל עדיף, אלא סגל שעדיף בפער גדול, כדי לפצות על דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 10:30 am 
Hall of Famer

לי המשחק הרגיש שגם אם הוא היה משוחק עוד שעתיים האמריקאיים היו מנצחים. הצרפתים נשארו קרוב, הרבה בגלל התעלות כל פעם של שחקן אחר, פעם וומבי, פעם יבוסלה, פעם דה קולו, אבל בסה"כ זה הרגיש שכל פעם שהאמריקאים צריכים הם לוחצים קצת על הדוושה והפער בורח לכיוון דו ספרתי. כמובן שהכוכבים הותיקים של האמריקאים שראו הכול לא באמת התרגשו וסטף סגר את המשחק כפי שרק הוא מסוגל. הסיבה שלא הרגשתי שיכול להיות צרפתי הייתה בגלל שהם לא באמת הצליחו בשום שלב לעצור את ההתקפה האמריקאית, מה שהסרבים עשו (הרבה בזכות העובדה שמול סרביה קר הוריד יותר את הכוכבים ביחד לספסל) או ליצור התפוצצות התקפית שהאמריקאים לא מצליחים להאט, כפי שהיה לסרבים במחצית הראשונה וגם בדקות במחצית השניה.
מול האמריקאים, עם הגנה פחות מצופפת מהנבחרות האחרות וומבי נתן את המשחק הכי טוב שלו. קלע לא רע משלוש, שם כמה נק' מטיפ אין ונראה נהדר. עדיין החסרונות היו שם. מתקשה לשים סל מול שומרים גבוהים ופיזיים בבידודים, קבלת החלטות רעה, ריבאונד הגנה לא מספיק טוב (3 בלבד וגם האמריקאים לקחו לא מעט ריב' התקפה בדקות שלו). גם בהגנה מול האמריקאים האתלטיים הוא היה הרבה פחות דומיננטי ממה שהוא נראה נניח מול קנדה וגרמניה. חלק לא קטן מהנק' שלו היה אחרי סוויץ' (בעיקר בדקות של אנתוני דיוויס) כשהוא קיבל שחקן נמוך ולא פיזי, שזה דבר מעודד מבחינתי.

דבר אחרון, לגבי קולה המושמץ. בעיני הוא ניהל נהדר את המשחק. האריך את הרוטציה, כדי שהשחקנים שלו לא יפלו מהרגליים, נתן המון דקות לקוליבאלי האתלטי שלא שיחק המון בטורניר, זיהה שקורדיניה מאד מתקשה מול האתלטיות של האמריקאים ולא התעקש איתו. ראה שדה קולו אפקטיבי ונתן לו דקות ואת הכדור, גם בדקות האחרונות. הוא ניצל נהדר את הסוויצ'ים של האמריקאים, כדי לדחוף את הכדור מתחת לסל. באיזה שהוא שלב דיברו על 36 נק' צרפתיות בצבע ואולי היו גם יותר. בצד השלילי הוא לא הצליח לכפות קצב משחק שמתאים לצרפת ולא נראה שהנבחרת הצרפתית התאמצה להאט את הקצב ואני חושב שהיה יותר מקום לציוות של וומבי וגובר. אני חשבתי שהרכב הגבוהים הזה יצר מיסמאצ'ים לאמריקאים, למרות שגובר לא היה יעיל התקפית.

לגבי הטורניר של סטף, att רשם שהיו הרבה אפס אנד דאונס. זה לא מדוייק. היו לו 4 משחקים ראשונים מאד חלשים, שבהם הוא קלע 5-20 מהשלוש ולא תרם יותר מדי ושני משחקי הכרעה שבהם הוא היה לא פחות ממדהים וביחד עם לברון הסיבה למדליה המוזהבת. במשחקים הללו הוא עמד על 17-27 מופרעים מהשלוש. המתחרה שלו על ה - MVP, לברון גם די שייט בשלב הראשון, רק כדי להרים את הרמה במשחקים הקובעים. הסטטיסטיקה שלו פחות מרשימה מזאת של סטף, אבל לברון היה המנהיג האמיתי של הנבחרת.

אם מתעלמים מהחינניות של ההודעה של סטריאני, המשקל הכל כך משמעותי של הכוכבים הותיקים בנבחרת ארה"ב ובעיקר העובדה שהצעירים נראו די אובדי עצות, גרם גם לי לחשוב על האולימפיאדה הבאה מבחינת האמריקאים. ברור שלאמריקאים יש לא מעט סימני שאלה. הנבחרת הבאה תהיה מורכבת מהשלד היותר צעיר של הנבחרת הזאת. ללא פציעות אני די משוכנע שאדוארדס יהיה שם (ולא בטוח שזה דבר כזה טוב). טייטום צריך להיות וגם בוקר. באם אדביו בוודאי. מעבר לכך סימני שאלה. יש לי הרגשה שחדגבה לא יהיה, אבל אמביד יש מצב טוב. אם זאיון יהיה בריא, הוא יכול להיות כוח בלתי ניתן לעצירה ברמה הבינלאומית (בארקלי, מלו כפרוטוטייפ). צ'ט הולמגרן צריך להיות גבוה מוביל בנבחרת. כמובן שצריך לראות מה קורה עם הכשרונות הצעירים.
אבל לא רק לארה"ב יש סימני שאלה לאולימפיאדה הבאה. אצל הסרבים יוקיץ' יהיה בן 33 ולא ברור לי לאור האופי שלו, האם הוא בכלל ישחק כדורסל ואם כן האם ירצה לבלות קיץ עמוס. בוגדנוביץ' יהיה בן 35, מיצ'יץ' בן 34. כרגע אנחנו לא רואים את הכשרונות הסרביים הגדולים שיכולים להחליף את המבוגרים. יש מצב שלסרביה הולכת להיות תקופה קצת חלשה, כמו שהייתה לה עד לפני 5 שנים.
ביוון יאניס יהיה בן 34 ולא ברור אם יהיה בנבחרת. גרמניה תיהנה מפרנץ ווגנר בשיא הקריירה, אבל כנראה ללא שרודר הכל כך משמעותי. לא ברור אם הם יוכלו להיות כוח רציני.
העתיד של ספרד לא נראה כזה בוהק, כפי שהתרגלנו.
אז למעשה נשארנו עם 2 נבחרות במצב טוב לגבי העתיד.
צרפת - וומבי כמובן, אם לא פציעות. אבל יש לא מעט כשרונות צעירים שדופקים על הדלת, כולל בחירות מספר 1 ו-2 בדראפט האחרון. יבוסלה רק בן 28. מה שחסר לצרפתים זה גארדים. אולי טראורה שראינו אותו מול הישראלים הצעירים. עם כל הכשרונות הללו, יש עדיין סביב וומבי המון סימני שאלה. אנחנו כבר ראינו שכשרונות צעירים נכשלים באחוזים גבוהים (שלום ניליקנה, קיליאן הייז). צרפת במצב טוב, אבל לא באנקר לעבור את האמריקאים.
קנדה - גם פה הבסיס הוא נהדר וצעיר. הצוות שהוביל את הקנדים יהיה זמין גם לאולימפיאדה הבאה. נקודת החולשה שלהם ,הגבוהים, עדיין לא תיפטר, אולי תהיה אפילו יותר משמעותית כשדווייט פאוול וקלי אוליניק, בני 37 שניהם לא יהיו כנראה.
כלומר, עדיין לא הייתי מספיד את האמריקאים מלזכות במדליית זהב, אבל כן צופה שאת הרמה שראינו באולימפיאדה האחרונה, לא נראה בבאה, אפילו לא קרובה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 11:00 am 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
תודה סטריאני, היה חשוב לנו שתבוא עכשיו כדי להעצים את החוויה

אבל תכלס, יש משהו בדבריו
המנהיג של הדור הבא, יהיה טייטום?
מרגיש שהמשך הצמיחה של צרפת ויוקיץ, גם אם מבוגר ב4 שנים יכולים להוציא מהאמריקאים את הזהב הכמעט נצחי
מהאזנה לפודקסטים שונים מארצות הברית, נראה שהם מאוד, מאוד מחשיבים את הזהב הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 11:35 am 
Junior

עמוס לב כתב:
אז למעשה נשארנו עם 2 נבחרות במצב טוב לגבי העתיד.
צרפת - וומבי כמובן, אם לא פציעות. אבל יש לא מעט כשרונות צעירים שדופקים על הדלת, כולל בחירות מספר 1 ו-2 בדראפט האחרון. יבוסלה רק בן 28. מה שחסר לצרפתים זה גארדים. אולי טראורה שראינו אותו מול הישראלים הצעירים. עם כל הכשרונות הללו, יש עדיין סביב וומבי המון סימני שאלה. אנחנו כבר ראינו שכשרונות צעירים נכשלים באחוזים גבוהים (שלום ניליקנה, קיליאן הייז). צרפת במצב טוב, אבל לא באנקר לעבור את האמריקאים.
קנדה - גם פה הבסיס הוא נהדר וצעיר. הצוות שהוביל את הקנדים יהיה זמין גם לאולימפיאדה הבאה. נקודת החולשה שלהם ,הגבוהים, עדיין לא תיפטר, אולי תהיה אפילו יותר משמעותית כשדווייט פאוול וקלי אוליניק, בני 37 שניהם לא יהיו כנראה.

נכון, 4 שנים זה הרבה זמן והרבה יכול לקרות אבל צריך לזכור גם את סלובניה שאומנם אין שם הרבה חוץ מדונצ'יץ אבל נראה לי שכולנו נסכים שדונצ'יץ זה אכן הרבה.
לוקה יהיה בן 29 עוד 4 שנים וצריך להיות איפשהו סביב הפריים שלו ויש לו סיכוי סביר להיות השחקן הכי טוב בעולם בתקופה הזו (תלוי בוומבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 11:52 am 
מנהל פורום

אם פרויקט זאק אידי של ממפיס יצליח, יהיה לקנדה שידרוג בצבע באולמפיאדה הבאה

לוקה אחד לבד, מוצלח ככל שיהיה לא יצליח לקחת את סלובניה לשום מקום
למעשה מאז פרישת דרגיץ' מהנבחרת, לוקה מצליח להחזיק את סלובניה באזור הרבע גמר כזה
זאת פאקינג מדינה של 2 מיליון תושבים
גם לוקה וגם אנחנו צריכים להרגיע עם הציפיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 12:23 pm 
Junior

אנתוני אדוארדס, טייריס מקסי, ג׳ייסון טייטום, באם אדבאיו, דווין בוקר, טייריס האליברטון, צ׳ט הולמגרן, פאולו באנקרו, זאיון וויליאמסון, ג׳ה מוראנט, סקוטי בארנס, דריוס גארלאנד, קייד קאנינגהאם, טריי יאנג, טיילר הירו, לאמלו בול, קרל אנתוני טאונס, ג׳ארט אלן, דונובן מיצ׳ל, קייל קוזמה, ג׳יילן בראון - איכשהו נראה לי שאם ארה״ב יפסידו את הזהב באולימפיאדה הבאה, זה יהיה כי הנבחרת שלהם לא התחברה מספיק טוב, מה שיכול לקרות, ולא בגלל היעדר כשרון....

ברור שעדיף סגל כמה שיותר מוכשר כדי להקל את העבודה, אבל לא רואה בעתיד הנראה לעין נבחרת שמעמידה סגל שמתקרב לזה של ארה״ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 12:31 pm 
Hall of Famer

אחלה דיון התפתח פה.
ברור שצרפת וקנדה (עם כוכבי NBA צעירים, ועוד לא מעט שחקנים עולים מסביב) הן המועמדות הבולטות להיות במעמד של 2-3 אחרי ארה"ב. אבל אני גם אופטימי לגבי הגרמנים (יותר מאשר לגבי סרביה נניח), ואסביר:

המבוגרים בנבחרת הנוכחית הם תייס ופיויטמן (בני 32), שרודר ומאודו לו (31), ויואניס טימה (30.5).
היחיד מהנ"ל שהוא לא בר החלפה (או שהיעדרותו תייצר פגיעה משמעותית מאוד בנבחרת) הוא שרודר.
כי בגזרת הגבוהים יש המון פוטנציאל למצטרפים איכותיים חדשים: אייזאה הארטנשטיין בראשם (בן 26 כיום), אני רואה בחירה 18 בדראפט האחרון בשם טריסטן דה-סילבה (איך הוא?), ויש גם גבוה מוביל מנבחרת ה-U18 שזכתה כעת באליפות אירופה - Hannes Steinbach, שסיים את הטורניר עם ממוצעים של 15.4 נקודות ו-12.7 ריבאונדים (כמובן מי יודע מה יהיה איתו כבר בעוד 3-4 שנים, אבל נקודת הפתיחה לא רעה עושה רושם...).

שחקנים שיישארו בנבחרת ומשקלם הסגולי צפוי לגדול עוד הם בני ה-23-27 הנוכחיים: כמובן האחים וגנר (פרנץ רק בן 23), בונגה ואוסקר דה סילבה (שהיה רק גבוה חמישי כעת, וסביר שישודרג בעוד 3-4 שנים, לאור הזדקנות האחרים כאמור).
חרף כל זאת, כמובן המון תלוי אם שרודר מגיע ל"סיבוב אחרון" בעוד 3-4 שנים, ואפילו ביכולת ירודה יותר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 1:41 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אחלה דיון התפתח פה.
ברור שצרפת וקנדה (עם כוכבי NBA צעירים, ועוד לא מעט שחקנים עולים מסביב) הן המועמדות הבולטות להיות במעמד של 2-3 אחרי ארה"ב. אבל אני גם אופטימי לגבי הגרמנים (יותר מאשר לגבי סרביה נניח), ואסביר:

המבוגרים בנבחרת הנוכחית הם תייס ופיויטמן (בני 32), שרודר ומאודו לו (31), ויואניס טימה (30.5).
היחיד מהנ"ל שהוא לא בר החלפה (או שהיעדרותו תייצר פגיעה משמעותית מאוד בנבחרת) הוא שרודר.
כי בגזרת הגבוהים יש המון פוטנציאל למצטרפים איכותיים חדשים: אייזאה הארטנשטיין בראשם (בן 26 כיום), אני רואה בחירה 18 בדראפט האחרון בשם טריסטן דה-סילבה (איך הוא?), ויש גם גבוה מוביל מנבחרת ה-U18 שזכתה כעת באליפות אירופה - Hannes Steinbach, שסיים את הטורניר עם ממוצעים של 15.4 נקודות ו-12.7 ריבאונדים (כמובן מי יודע מה יהיה איתו כבר בעוד 3-4 שנים, אבל נקודת הפתיחה לא רעה עושה רושם...).

שחקנים שיישארו בנבחרת ומשקלם הסגולי צפוי לגדול עוד הם בני ה-23-27 הנוכחיים: כמובן האחים וגנר (פרנץ רק בן 23), בונגה ואוסקר דה סילבה (שהיה רק גבוה חמישי כעת, וסביר שישודרג בעוד 3-4 שנים, לאור הזדקנות האחרים כאמור).
חרף כל זאת, כמובן המון תלוי אם שרודר מגיע ל"סיבוב אחרון" בעוד 3-4 שנים, ואפילו ביכולת ירודה יותר.

אם שלושת הצעירים המוכשרים של צרפת - ריזאשה, סאר וטראורה אכן יממשו את הפוטנציאל שלהם, אני לא בטוח שנבחרת צרפת תהיה במעמד אחרי ארה"ב. אם וומבי בעוד 4 שנים יהיה השחקן הכי טוב בעולם ועם כישרון נוסף, הם יכולים להיות המועמדים הבכירים לזהב. זה הרבה אם, אבל זאת אופציה קיימת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 1:56 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
shmueliki כתב:
אחלה דיון התפתח פה.

אם שלושת הצעירים המוכשרים של צרפת - ריזאשה, סאר וטראורה אכן יממשו את הפוטנציאל שלהם, אני לא בטוח שנבחרת צרפת תהיה במעמד אחרי ארה"ב. אם וומבי בעוד 4 שנים יהיה השחקן הכי טוב בעולם ועם כישרון נוסף, הם יכולים להיות המועמדים הבכירים לזהב. זה הרבה אם, אבל זאת אופציה קיימת.

אני חושב שגם אם הם יממשו את הפוטנציאל שלהם, עדיין תהיה שם בעיית חוסר ניסיון באולימפיאדה הבאה. תחשוב נניח על אנתוני אדוארדס בנבחרת הזו (עם אותו ותק כמו שיהיה לריזאשה וסאר בלוס-אנג'לס, ויותר ממה שיהיה לטראוארה), הוא לגמרי שחקן שמימש את הפוטנציאל שלו ב-NBA, היו לו לא מעט הבלחות יפות בטורניר האולימפי, ועדיין, אם הוא היה צריך להיות השחקן המוביל או אפילו השני של ארה"ב בשלבים המכריעים, אני חושב שזה לא היה נגמר טוב עבורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 2:17 pm 
Hall of Famer

אבל יש את וומבי. אני לא אומר שלא יהיו בעיות, אבל אם הצעירים הללו ממשים את הכישרון והם יהיו שחקנים אחרי 4 ו-3 שנים באן.בי.איי, ביחד עם ותיקים בנבחרת כמו יבוסלה, אז השמיים הם הגבול. ואני לא רואה שחקן כרגע בארה"ב שבכלל מתקרב למה שוומבי יכול להפוך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 3:02 pm 
Hall of Famer

וומבי הוא הפוטנציאל הכי גדול בתולדות הכדורסל, אבל הנסיונות לנבא כאן מה יהיה ברמת הנבחרות בעוד 4 שנים הם חסרי טעם לחלוטין בעיניי. אתם יודעים מי יהיו השחקנים באולסטאר בעוד 4 שנים? מי יהיו המועמדים לMVP? מי תהיה אלופת הNBA ומי יהיו השחקנים המובילים שלה? אז ככה אתם גם יודעים מה יהיה עם הנבחרות. אגב, השחקן הכי טוב של הקבוצה הכי טובה בעולם היה מאד מינורי בנבחרת הזאת. מה זה אומר? שג'ייסון טייטום לא מגה-שחקן שיכול להוביל כל נבחרת בעולם?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 4:26 pm 
Junior

Hacohen כתב:
וומבי הוא הפוטנציאל הכי גדול בתולדות הכדורסל, אבל הנסיונות לנבא כאן מה יהיה ברמת הנבחרות בעוד 4 שנים הם חסרי טעם לחלוטין בעיניי. אתם יודעים מי יהיו השחקנים באולסטאר בעוד 4 שנים? מי יהיו המועמדים לMVP? מי תהיה אלופת הNBA ומי יהיו השחקנים המובילים שלה? אז ככה אתם גם יודעים מה יהיה עם הנבחרות. אגב, השחקן הכי טוב של הקבוצה הכי טובה בעולם היה מאד מינורי בנבחרת הזאת. מה זה אומר? שג'ייסון טייטום לא מגה-שחקן שיכול להוביל כל נבחרת בעולם?

מה זה חסרי טעם? זה חלק מהכיף בפורום הזה, לדון עם אנשים על הערכות מושכלות יותר או פחות על מה יהיה בעתיד.

שמע כבר ב2020 יכלת לנבא שיוקיץ', לוקה, טייטום ויאניס יהיו שחקני על ב2024. אז אולי לא ידעת אם הם יהיו ב5 הכי טובים בעולם או ב15 אבל ידעת שהם יהיו מעולים.
אז נכון, לא צפינו כמה טוב שג"א וכנראה יש עוד שחקני על שעברו מתחת לרדאר, אבל סיכוי סביר שרוב השחקנים המובילים שיהיו בנבחרות בשנים קדימה יהיו בני 25+, כלומר בני 21 בימינו (רוב, לא כל כמובן, ברור שיהיו ילדים אדירים בני 20).
אתה יכול פחות או יותר לנסות לראות איזה שחקנים טובים יותר או פחות יש היום בגילאי 21+ שיכולים להוביל את הנבחרות שלהם בעתיד.
ברור שזה הימור, אבל זה לא הימור כמו לנחש איזה כדור יצא בלוטו, זה הימור מושכל שנשען על יכולות מסוימות שיכולות להשתנות מ1001.

בקיצור, לא מבין למה זה "חסר טעם" יותר מאשר לדבר על הפייבוריטית בNBA עונה הבאה או על תהליך הבניה של דטרויט ולאיפה זה יוביל אותם בעונת 2026.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 4:31 pm 
Hall of Famer

שאנשים ידברו על מה שבא להם, אבל השונות בטווח של 4 שנים בהערכת רמת נבחרות ועוד לגבי ארה"ב שבאופן קבוע יש לה את מאגר הכשרונות העמוק בעולם, נראית לי כזו שהופכת את הדיבור לרמה של "באיזה צבע אתה אוהב את הבסיס של כדור הבדולח שלך"?

ושוב, אם כבר, ג'ייסון טייטום היה מינורי באולימפיאדה הזו. אין ספק שבכל נבחרת אחרת הוא היה היהלום שבכתר שסביבו בונים הכל. אז כאן הוא זז אחורה כי זו ההיררכיה של לברון וסטף, אז מה זה אומר? שנבחרת בהנהגתו בעוד 4 שנים תהיה פחות אפקטיבית? מי יודע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 4:35 pm 
Hall of Famer

אדרבה
מבחינתי לפחות, הדיבור הוא אפילו על עוד "רק" 3 שנים, אז יהיה גביע העולם (מה אכפת לי כחובב כדורסל עולמי איך בדיוק מוגדר הטורניר, כל עוד הנבחרות הטובות בעולם משחקות - דיינו)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 4:39 pm 
Senior

העניין הוא שלאמריקאים כן אכפת, ולאליפות העולם מגיע סגל משני יחסית, שאותו הרבה יותר קשה לנבא (כי הוא יהיה מורכב בטח מאיזה 4-5 מהנבחרת הראשית ועוד 7 שחקנים ממאגר הרבה יותר רחב של 30 האמריקאים הטובים בליגה). לגבי האולימפיאדה, יש לנו קצת יותר מושג מה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 598 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki, קרטמן ו 154 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: