אבו שוקרי כתב:
טוב, כנראה שלא סתם הסקאוט הזה מפרסם בחינם. כמות השטויות שהוא מגבב היא מדהימה.
למעט החלק של "אוכל הטעיות" אני לא מסכים עם מה שכתב. בעיקר בחלק ההגנתי. לא חסרה לו מהירות, זריזות ואתלטיות כדי לשמור טוב גארדים און דה בול. והאורך שלו מאפשר לו גם לקחת עוד צעד אחורה, להקשות ולחטוף.
חסר לו כוח מתפרץ?
אני גם לא חושב שהוא צריך לחדור יותר ולוותר על החצי מרחק. עם הגובה שלו הוא יעיל מאוד ככה. הוא כן צריך לחדור יותר טוב כשהוא כבר כן מחליט לסיים בטבעת, אבל מאמין שהוא יתחזק וישפר את האלמנט הזה לא מעט.
אני גם נוטה לחשוב כמוך שהוא ממעיט בערכו מבחינת זריזות ואתלטיות. אנשים כאלה צופים מקרוב בפרוספקטים של הדראפט, יכול להיות שביחס לפרוספקטים האחרים שהוא צפה בהם, הוא יצא עם תחושה ששרף לא מספיק זריז עם כוח מתפרץ. זכור לי שגם עם אבדיה רוב הסקואטים היו סקפטים לגביו בהגנה, והיה קשה להם לראות איך הוא יצליח לעבור שחקנים בהתבסס על צעד ראשון וזריזות, ובסוף הוא ענה בהצלחה על זה (הבעיה של דני בהתקפה היא יותר בכישורים, ולא בפן הפיזי).
אני לא חושב שהוא טוען שהוא צריך לוותר על החצי מרחק. הוא סוג של מחמיא לו וטוען שיש לו כדרור איכותי מספיק בשביל לחפש הרבה יותר את החדירות לסל שהן כלי יעיל יותר (סיומת מקרוב + אפשרות לסחוט הרבה עונשין), ולהשתמש במיד ריינג' שלו רק כאופציה ב'. ולא להיפך.
אוסיף שלדעתי יעשה לו שירות עצום להשתמש יותר בשתי הידיים כשהוא מוביל כדור. יש לו דווקא טאץ' טוב ביד ימין, אבל שמתי לב שהוא הרבה פעמים 'ננעל' על כדרור ביד שמאל מתוך הרגל, וזה מגביל לו את כל יכולת התגובה לאופציות שפתוחות לפניו.
Bluey כתב:
תודה על התקציר,
מוזר שאלו הרשמים שלו מטורניר מופלא של שחקן צעיר.
זה כי כל הדו"ח שלו התבסס על המשחקים שלו בליגת העל ולא על המשחקים בנוער. הוא כתב בתחילת המאמר שהמשחקים האלה (סמפל סייז גדול+ התמודדות מול בוגרים די איכותיים) הם אינדיקציה אמינה יותר עבורו לאיך המשחק שלו יהיה מתורגם לרמת אן בי איי. זה קצת לא פייר, כי רוב הפרוספקטים בכלל לא מתמודדים מול בוגרים, אבל ככה הוא בחר לנתח אותו.
מצד שני, מעודד מאוד שחבר'ה כמו סאם וסיני וברייס סיימון, או קורי טאלובה ואלברט גים (מהקטע יוטיוב שהזכרתם של No Ceilings) מתלהבים מהפוטנציאל שלו. סאם וסיני אפילו באחד הפרקים האחרונים ביוטיוב דירג את 4 הפרוספקטים הבכירים נכון לעכשיו, ואז באמצע פלט את השם של שרף ואמר "אין לי מושג מה לעשות לגביו", ברמז לכך שהוא אולי בלבל שלהם.
בקיצור, עונה אדירה לפניו באולם. אני סקרן לראות מה רמת הדומיננטיות שהוא יצליח להציג שם. האם הוא ייראה כמו בקרית אתא, או שהוא יעלה רמה וייתן פה ושם משחקי התפוצצות שמזכירים קצת את הטורניר נוער.