סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2024 3:41 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 2:34 am 
Freshman

המשחק האחרון שלו עדיין יושב לי בראש. אחרי המספרים המדהימים בקיץ ושני המשחקים הראשונים, ריחפנו איתו על ענן, פתאום מגיע משחק של 5 נק' שמוריד טיפה לקרקע.

מעניין אותי מאוד איזה פתרונות שרף ישלוף מהשרוול מול הגנות שמתחילות להכיר אותו ולהתמקד בו ובנטייה שלו ללכת שמאלה.

במשחק הראשון, כשקלע 21 נק', הוא עלה מהספסל. פתח את המשחק קצת מתחת לראדאר, צבר ביטחון והפציץ.

במשחק השני (מול סופוט) ראו שז'אן טבק התמקד בו מהרגע הראשון. הוא הציב עליו את טאריק פיליפס שהוא שחקן הגנה טוב מאוד. אח"כ הציב עליו את רוברט מקגאוונס. בן היה זקוק ל17 זריקות כדי לייצר 17 נקודות. שאגב, בגיל שלו, זה תסריט שאני קונה בשתי ידיים. מעדיף שייקח 15+ זריקות במשחק גם אם האחוזים לא משהו, מאשר לשחק בצורה מסורסת ו"יעילה". אבל המשותף לשני המשחקים האלה זה ששניהם התפתחו בצורה שונה לחלוטין, ובשניהם הוא נשאר אסרטיבי ולקח על עצמו. במשחק מול וירצבורג הוא הזכיר יותר את בן של קרית אתא, שהיה יותר כינור משני מאשר מוביל. זה מה שקצת ביאס אותי. לא האחוזים.

ממה שראיתי עד עכשיו באולם אני חושב שיש לו את האיכות להפוך לשחקן הראשון או השני בטיבו בקבוצה.

האתגר עבורו הוא להצליח להכניס את עצמו למשחקים גם כשגארדים אחרים בקבוצה תופסים יום קליעה טוב, וגם כשהוא פותח פחות טוב.

היום הוא ישחק מול בדאלונה שהיא חתיכת משוכה. נראו קבוצה טובה מאוד מול הפועל ת"א וסוללת הכשרונות שלהם. יש להם גם יתרון אדיר בצבע, כשאצל אולם עמדת הסנטר היא החוליה החלשה.

אדם האנגה נפצע במשחק ליגה האחרון ולא המריא עם הספרדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 9:13 am 
מנהל פורום

יהיה שידור של המשחק שלו באפליקציה של ישראל היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 1:10 pm 
Junior

משחק מעניין. ראינו אותם נגד הפועל, בדאלונה לא פרייארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 1:19 pm 
מנהל פורום

גם ב ACB הייתה להם פתיחה מוצלחת
אז בנתיים הם הקבוצה להכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 1:42 pm 
מנהל פורום

אם יהיה לו משחק של 10 נק' ו-4-5 אס' ב-20-25 דק', אני אהיה מבסוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 8:37 pm 
מנהל פורום

משחק טוב לאולם
הרבה פחות טוב לבן שרף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 9:17 pm 
מנהל פורום

מידריינג' ג'אמפר יפה מכדרור
אבל עדיין משחק רע שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 9:37 pm 
Junior

מספר 12 באולם זה פוטנציאל NBA לא?
אתלטיות ואורך כזה עם ידיים טובות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 10:04 pm 
Junior

איזה סיום של בן שרף - 2 דאנקים.
אולם מנצחת ב-4 הפרש את בדאלונה - 83:87.
שרף עם 15 נק' - 5/9 ל-2, 1-4 ל-3 ו-2/3 מהעונשין, 2 אס', איבוד אחד, 10 מדד ב-24 דקות.
היה לו לא פשוט היום לגבור על השומרים שלו בכדרור. הוא עבד קשה.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ג' אוקטובר 01, 2024 10:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 10:06 pm 
מנהל פורום

שני דאנקים של שרף במתפרצות (עם שלשה של בדאלונה ביניהם) עוזרים לגמור את הסיפור. ניצחון ב-4 של אולם. משחק לא משהו של שרף, למרותשברבע האחרון נתן שלשה, כמה אס' וכאמור שני הדאנקים.

היה נראה שהוא דיי נטל הגנתי מהדק' שאני ראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 10:11 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
מידריינג' ג'אמפר יפה מכדרור
אבל עדיין משחק רע שלו

התפוצץ בסוף
סיים עם 15 נק'
החלק של הריבאונד והאסיסטים פחות מוצלח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 10:13 pm 
Sophomore

זה שאומרים שמשחק של 15 נקודות באחוזים לא רעים בכלל של שחקן בן 18, בהופעות הראשונות שלו בליגה השנייה בטיבה באירופה- אומר לא מעט על בן שרף ועל היכולות שלו.
הוא עוד מסתגל. השלשות ייכנסו והוא יהיה שומר טוב, ויתאמץ פחות להוביל את הכדור. רואים שהוא ממש לא סיים להתפתח פיזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2024 4:44 am 
Freshman

Lakic כתב:
היה לו לא פשוט היום לגבור על השומרים שלו בכדרור. הוא עבד קשה.

לא יודע אם אני טועה לאקיץ', התחושה שלי היום היתה שזה פחות קשור לשומרים ויותר בן נגד עצמו. כמו במשחק הקודם, הרעב פחות היה שם.

פספסתי את הדקות הראשונות (משום מה האפליקציה של ישראל היום הקליטה את המשחק רק מאמצע ברבע), אבל 0 נקודות, 0 אסיסטים ו0 ריבאונדים במחצית שלמה זה בעיקר בן לדעתי.

התקפית, יש רגעים שהוא עשה הטעיה וכבר התחיל לדהור טוב לסל ויכל להגיע לטבעת בקלות ופתאום הוא חוזר אחורה ומתחיל שוב את ההתקפה. או שהוא מצליח לייצר לאיי אפ קל ומחטיא.

כאילו הוא התחיל לחשוב יותר (כנראה מהוראות שהוא מקבל ומנסה ליישם) ופחות ללכת עם האינסטינקטים.

אני חושב שהקושי הגדול שלו כרגע זה לחבר את משחק הבידודים המצויין שלו לתפקיד הרכז. זה לא זורם חלק.

אבל טוב לראות שכבר פעם שנייה משחק שהולך לכיוון גרוע בשבילו מסתיים בטעם מתוק. עכשיו לאט לאט לשפר גם את ההתחלות של המשחקים.

אגב, נולאן טראורה ש"מתחרה" עם בן על משבצת ה PG הבכיר מאירופה בדראפט עשה היום 27 נק' ו5 אס' בבכורה שלו ב BCL.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2024 7:45 am 
Junior

הוא עלה לשחק כשברקע המתקפה האיראנית על ישראל ומשפחתו, סביר להניח שזה השפיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2024 11:20 am 
Sophomore

משחק טוב של שרף,
זו לא אליפות לנוער, אלא משחק מול בדאלונה.
התחיל חלש והאיץ בהמשך.
הסטטיסטיקות שלו טובות אבל הכי מרשים מבחינתי:
בן מקבל בדקות ההכרעה את הכדור בידיים לקבל את ההחלטות והקבוצה מנצחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2024 4:38 pm 
Sophomore

טראורה קלע נגד קולוסוס את כל השלשות שהוא ניגר כלבנים באליפות אירופה.
כל מיני גאמפרים מהשלוש שהוא בדרך כלל לא פוגע בהם ולא הבנתי למה הוא מתעקש עליהם.

או שהוא ימשיך לקלוע ככה והשמיים הם הגבול, הוא שהוא ימשיך עם ה 23 אחוז שלו עד כה.
אשמח לראות אותו מצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 12:32 pm 
מנהל פורום

B.Grant44 כתב:
הוא עלה לשחק כשברקע המתקפה האיראנית על ישראל ומשפחתו, סביר להניח שזה השפיע

יכול להיות שזה גם השפיע ברקע, אבל גם ראינו בלי קשר מגמה דומה במשחקים דומים. זה אפילו לא שהוא זורק הרבה ומחטיא ואז רק בסוף מתחיל לקלוע. לפחות בשני משחקי היורוקאפ הוא היה יחסית פאסיבי עד הרבע האחרון.
מצד שני, היה לו משחק (שאני כבר קצת מבולבל ולא זוכר אם זה היה בליגה או מול סופוט) שעל התחלה הוא תקף את הסל עם סיבסוב מרשים אבל חטף בלוק מהדהד. ומול בדאלונה הוא גם בהתחלה הצליח לחדור לסל בקלות אבל במקום לעלות חזק, הוא הגיע במן אדישות לצעד וחצי (בשמאל!) והחטיא לייאפ קל במקום לסיים בדאנק.

אבו שוקרי כתב:
טראורה קלע נגד קולוסוס את כל השלשות שהוא ניגר כלבנים באליפות אירופה.
כל מיני גאמפרים מהשלוש שהוא בדרך כלל לא פוגע בהם ולא הבנתי למה הוא מתעקש עליהם.

או שהוא ימשיך לקלוע ככה והשמיים הם הגבול, הוא שהוא ימשיך עם ה 23 אחוז שלו עד כה.
אשמח לראות אותו מצליח

התלבטתי אם בכלל לפתח את הנושא הזה פה, כי בכל זאת זה ת'רד על שרף ולא על כל הכשרונות הצעירים באירופה וגם לא רציתי שזה יהיה כמו קובי-לברון: שכדי להאדיר את קובי צריך לרדת על לברון... אבל נתייחס כי בכל זאת ההשוואה רלוונטית והמעמד של טראורה בדראפט כנראה כן ישפיע גם על הבחירה של שרף.

ראיתי את ההיילייטס של טראורה מהמשחק ולא התרשמתי. נכון, שחקן בן 18 שקולע 27 נק' במשחק BCL זה מרשים מאוד, אך זה היה מול קבוצה חלשה מאוד ורוב הזמן היה מעל 20 הפרש לקבוצה של טראורה. נראה שאת כל הסלים שלו הוא קלע בחדירות דיי פשוטות מימין ומשלשות מכדרור. הוא חודר מעולה ועם צעד ראשון מרשים, אבל בוא נראה איך זה יעבוד מול הגנה אמיתית ולגבי השלשות הוא יצטרך להוכיח שהוא יכול לקלוע בצורה יציבה, מה שלא הוכיח עד כה. לגבי ניהול משחק והגנה ועד כמה הוא עצמו באמת היה משמעותי לניצחון ובהפרש הזה אין לי באמת מושג. צריך כבר לראות משחק מלא. אבל בשורה התחתונה, לא הייתי ממהר להתלהב על סך המשחק הזה.

לשם השוואה, שרף קלע 17 ו-15 נק' בשני משחקים צמודים ומול קבוצות שעל הנייר אמורות להיות חזקות יותר (לגבי סופוט לא בטוח, אבל בטח בדאלונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 3:58 pm 
מנהל פורום

סרטון שמסכם מצוין את המשחק מול בדאלונה:
https://youtu.be/QYLjGgRqg_M?si=SbjgYEwRAx4lUC9d

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 04, 2024 7:21 am 
Freshman

ודים כתב:
יכול להיות שזה גם השפיע ברקע, אבל גם ראינו בלי קשר מגמה דומה במשחקים דומים. זה אפילו לא שהוא זורק הרבה ומחטיא ואז רק בסוף מתחיל לקלוע. לפחות בשני משחקי היורוקאפ הוא היה יחסית פאסיבי עד הרבע האחרון.
מצד שני, היה לו משחק (שאני כבר קצת מבולבל ולא זוכר אם זה היה בליגה או מול סופוט) שעל התחלה הוא תקף את הסל עם סיבסוב מרשים אבל חטף בלוק מהדהד. ומול בדאלונה הוא גם בהתחלה הצליח לחדור לסל בקלות אבל במקום לעלות חזק, הוא הגיע במן אדישות לצעד וחצי (בשמאל!) והחטיא לייאפ קל במקום לסיים בדאנק.

נכון מאוד.

השאלה היא מה המקור של הרגעים הפסיביים האלה, חוץ מהטענה שהוא בן 18 וכו'.

העיתונאי/סקאוט בן פייפר העלה וידאו שבו הוא צופה לאורך כל המשחק מול בדאלונה, תוך כדי התמקדות בשרף (וקצת פחות בנואה אסנגה ומיכאל רוזיץ').

https://www.youtube.com/watch?v=b99ifBBdKgg

כדי לחסוך לכם לצפות בכל זה אסכם לכם ש:

הוא מצד אחד מאוד אוהב את הסקילס שלו, מצד שני מציין שוב ושוב כמה שהוא מודאג מהמהירות ומהאתלטיות שלו. מציין כמה פעמים בחדירות והעליות שלו לסל very poor vertical, וטוען כמה פעמים שהוא מודאג מזה שיש לו קושי לייצר מרווח מול שומרים שיש להם אתלטיות סבירה פלוס, גם אם המהלך מסתיים בסוף בסל. הוא טוען שאוסטין ריבס יכול להיות השוואה טובה בנוגע לסוג השחקן שהוא יהיה באן בי איי. סקנדרי סקורר, לא אתלטי כל כך, אבל כזה שיביא אימפקט סולידי (פלוס הגנה טובה יותר מריבס). מצד שני הוא טוען ששרף מהפרוספקטים הבודדים שהוא עדיין לא גיבש דעה לגביו ורוצה לצפות בו לאורך כל העונה לראות את גרף ההתקדמות שלו. טוען שכרגע בחירה באיזור ה 20-25 הולמת אותו, אבל יכול להגיע גם לאיזור הלוטרי אם ימשיך להשתפר תוך כדי העונה.

שום דבר שהוא תורה מסיני, כן? אבל טוב מדי פעם להביא לכאן דעות של אמריקאים אובייקטיביים ואיך הם רואים אותו מנקודת מבטם ביחס לפרוספקטים האחרים שהם מסקרים.

ובמאמר אחר, המנהל המקצועי של אולם אומר שבמשחק מול בדאלונה נכח לא רק בראד סטיבנס שעל הנוכחות שלו שמענו, אלא סקאוטים של 8 קבוצות אן בי איי נוספות, ביניהן אוקלוהומה ויוטה ג'אז. הוא מציין שהקבוצה לא מכינה את השחקנים מראש להגעה של אותם סקאוטים.

https://sportbild-bild-de.translate.goo ... r_pto=wapp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2024 12:40 am 
Hall of Famer

אז ראיתי את הניצחון הצמוד של אולם בנקודה על לודוויגסבורג, או יותר מדוייק, ראיתי את הדקות של בן שרף והרצתי את הדקות שבהן הוא לא שיחק. היחס למרבה הצער היה כמעט 17 דקות של כדורסל לעומת 23 דקות של פאסט פורוורד.
בגלל שאני בחור של חצי הכוס המלאה (לא בדיוק, אבל למה לא להעמיד פנים חיוביות) אז נתחיל מהדברים החיוביים ולמרבה הצער (חצי כוס ריקה בכל זאת) הם לא רבים. קודם כל וזה ראיתי גם בפעמים האחרות שצפיתי בו, שרף לא מאבד את העשתונות שלו. למרות משחק רע ולא הרבה דקות, שתי פעולות גדולות שלו ב-3 הדקות האחרונות עזרו מאד לאולם לצאת עם ניצחון. קודם כל זה היה אסיסט באמת יפה שהשאיר שחקן של אולם לדאנק קל שהעלה אותם ליתרון נק'. ובהתקפה הבאה חדירה עד לטבעת שהסתיימה ב-2 נק'.
עד כאן החיובי. השלילי? קודם כל נתמקד במשחק הנוכחי. 3-12 מהשדה, כולל 3-0 מהשלוש. התקשה מאד מול שומרים פיזיים ואני חושב שכל המשחק הגיע פעמיים עד לטבעת. פעם אחת סיים טוב והתקפה לאחר מכן החטיא מקרוב. בהגנה איכשהו הצליח להיות כל הזמן בוויקסייד הרחק מהכדור. במשחק הזה אולם לא נתנו לו לשמור על מובילי הכדור ושחקני החוץ שמייצרים, דבר שמטריד להמשך הקריירה שלו כרכז. במשחקים האחרים שראיתי אותו (ראיתי דקות משני משחקים) זה נראה היה באותו כיוון.
ובאופן יותר כללי, כשראיתי אותו באליפות אירופה הדבר שהפריע לי התקפית זה הנטיה שלו להסתמך על העליה לקליעה מחצי מרחק ולא ללכת עד הסוף. הפחד שזה לא יתורגם לבוגרים. במשחק היום זה בהחלט לא תורגם. מול שומרים פיזיים ומהירים, שרף יכול עדיין להוציא את הזריקה מחצי מרחק אחרי הטעיה, אבל זה כבר לא זריקה נוחה והמחסור באתלטיות ברמה גבוהה, עוד חשש, מקשה עליו לשים את הזריקה. היום הוא קלע זריקה אחת כזאת והחטיא לפחות עוד שתיים. ממה שראיתי עד כה יש קושי לשרף להגיע לטבעת במשחק מסודר. במתפרצות ובמעבר עם השליטה בכדור, הגובה והעובדה שאין צפיפות הוא דווקא מגיע יפה לטבעת. משהו נוסף ששמתי לב אליו זה שהוא מקבל לא מעט גגות בניסיון לקלוע (שוב אתלטיות). ביורוקאפ יש סטטיסטיקה והוא נחסם 4 פעמים. בגרמניה אין, אבל היום הוא לפחות קיבל 2 גגות כשהוא ניסה לחדור. נראה שהשיפור הגדול צריך להגיע מהזריקה לשלוש וגם כאן יש חשש. קודם כל שחרור הכדור לא מהיר והזריקה היא כמעט מעמידה. אם נדבר במספרים אז שרף שיחק 5 משחקים עד כה, 3 בליגה הגרמנית ושניים ביורוקאפ. במשחק הראשון בליגה הגרמנית דווקא הלך טוב עם 4-2. בארבעת המשחקים האחרים זה נראה זוועה עם 13-2.
גם בתחום האסיסטים המצב קצת נזיל. מול סופוט בבכורה ביורוקאפ זה היה מדהים עם 10 שכאלו. גם במשחק השני בגרמניה מול וורצבורג הוא הראה את הפוטנציאל עם 6 סוכריות (אל תפריעו לי להתחבר למנחם לס הפנימי שלי). אבל בשלושת המשחקים האחרים הוא סיים עם 2 אסיסטים בלבד ובמשחק שאני ראיתי, הוא היה מאד אנמי וכשהוא כן ניסה ליזום זה היה יותר בשביל עצמו ופחות בשביל הקבוצה.

אז סיכום שלי עד כה -
בצד החיובי אני חייב לציין את הסייז, יכולת שליטה טובה מאד בכדור, יכולת מסירה טובה. מאד טכני. בצד האופי של המשחק ברור שהוא קר רוח, אבל גם יש לו נטיה קצת להיעלם, בעיקר כשהכדור לא אצלו ביד.
בצד השלילי ואני מסתכל על רמת אן.בי.איי, אז זה קודם כל אתלטיות שצריכה להשתפר, אח"כ קליעה מבחוץ שחייבת להשתפר. בנוסף, אני עדיין לא משוכנע שהסגנון שלו יכול להיות מתורגם לעשיית נקודות ברמה הגבוהות. הגנתית עד כה לפי מה שראיתי יש קושי.

אני מאד מקווה שכל מה שאנחנו רואים עכשיו נובע מכך שהבחור בכל זאת בן 18.5. יש בו משהו מיוחד, זה ברור ואני מאד מקווה שלמרות כל המינוסים, הדברים הבאמת מיוחדים שלו יבלטו הרבה יותר בתוספת שיפור הגיוני בנקודות החלשות ושרף יצליח למלא את הפוטנציאל שכולם רואים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2024 8:48 am 
Sophomore

עמוס, נראה לי שבסוף יצא לך דוקא פסימי,
צריך לזכור שזה המשחק הכי גרוע שלו השנה והיו לו משחקים נהדרים מול תחרות חזקה.

האחוזים לשלוש מאוד חשובים לסקאוטרים וצריך לשפר, הזריקה שלו נראית לי טובה בסה״כ.
לגבי הגגות, חלק מהדברים שעבדו בעבר לא עובדים מול תחרות יותר רצינית וזה צפוי, שימשיך לנסות ולשכלל את הסיומת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2024 4:17 pm 
Junior

מה עם לומר גם מילה על כך שהוא חלק מרכזי בקבוצה מנצחת (עד כה)?
בסוף זו מטרת המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2024 10:18 pm 
Hall of Famer

אותי מעניינת המטרה האישית של בן שרף וההתקדמות שלו. מה תשיג אולם הרבה פחות מעניין אותי. אם היא תצליח בזכות שרף, אז זה בטח חלק מההתקדמות האישית. אם שרף יראה לא טוב, אבל אולם תנצח זה פשוט לא מעניין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2024 11:29 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אותי מעניינת המטרה האישית של בן שרף וההתקדמות שלו. מה תשיג אולם הרבה פחות מעניין אותי. אם היא תצליח בזכות שרף, אז זה בטח חלק מההתקדמות האישית. אם שרף יראה לא טוב, אבל אולם תנצח זה פשוט לא מעניין.

יש גם באמצע, אולם יכולה להצליח ששרף הוא חלק פעיל בהצלחה. בולט יותר או פחות.
משום מה באופן כללי נותנים על זה פחות דגש כשמעריכים שחקן. אני מדבר באופן כללי, לאו דווקא על המקרה הספציפי הזה.
יכול להיות שבמקרה הזה, מפאת גילו וזה שהוא גם ככה מכוון להיות בולט ברמה אחרת, אז זה שונה אבל אני לעולם אעדיף שאגיע אלי שחקן שהיה חלק מעונה טובה בקבוצה שלו. גם אם הוא לא היה מהבולטים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 142 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: