סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2024 12:28 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
Lakic כתב:
עמוס לב כתב:
אותי מעניינת המטרה האישית של בן שרף וההתקדמות שלו. מה תשיג אולם הרבה פחות מעניין אותי. אם היא תצליח בזכות שרף, אז זה בטח חלק מההתקדמות האישית. אם שרף יראה לא טוב, אבל אולם תנצח זה פשוט לא מעניין.

יש גם באמצע, אולם יכולה להצליח ששרף הוא חלק פעיל בהצלחה. בולט יותר או פחות.
משום מה באופן כללי נותנים על זה פחות דגש כשמעריכים שחקן. אני מדבר באופן כללי, לאו דווקא על המקרה הספציפי הזה.
יכול להיות שבמקרה הזה, מפאת גילו וזה שהוא גם ככה מכוון להיות בולט ברמה אחרת, אז זה שונה אבל אני לעולם אעדיף שאגיע אלי שחקן שהיה חלק מעונה טובה בקבוצה שלו. גם אם הוא לא היה מהבולטים ביותר.

אני חושב שזה נכון בעיקר לשחקנים שבאים על תקן מוצר מוכן ופחות לפרוספקטים צעירים שהשאלה לגביהם היא לאיזה רמה הם עוד יכולים להתפתח.

גם אני התחבטתי בשאלה מה יעשה טוב יותר למניית הדראפט של בן, שאולם תרשום עונה מרשימה מבחינה הישגית אבל שהממוצעים שלו יהיו בינוניים, גם אם הוא פותח בחמישיה, או שאולם תרשום עונה בינונית אבל שהממוצעים שלו יהיו מרשימים? ואני נוטה לחשוב שהסנריו השני ייתפס טוב יותר בעיני הסקאוטים. מהסיבה שבסוף מה שמדבר לסקאוטים זה מיוחדות אינדבידואלית, וההנחה שתפוקה של שחקן משלים בקבוצה מנצחת לא בהכרח מצביעה על תקרה גבוהה. כמובן שיש את הסנריו האידיאלי, שזה גם שבן ייתן תפוקה של שחקן מוביל וגם שאולם תהיה קבוצה מנצחת, אז זה באמת יהיה מיוחד ואני חושב שזה מה שהסקאוטים מנסים לברר, האם הוא מסוגל לזה העונה.

אהבתי לקרוא את הפוסט של עמוס לב והוא תיאר דברים בצורה שאני מתחבר אליה.

אוסיף שאני מאוד אוהב שהוא לקח אתמול 12 זריקות. על פי האוהדים של לודוויגסבורג, ג'ון פטריק מנסה להפוך אותם למכונת הגנה, ואם במשחק מהסוג הזה של סקור נמוך והגנה הדוקה בן שרף מצליח לייצר הכי הרבה זריקות בפער די גדול משאר הקבוצה (הבא אחריו, ג'סאפ, עם 7 זריקות) וזה כשהוא מקבל את כמות הדקות ה6 בטיבה אתמול, אני רואה את זה באור מאוד חיובי. כל עוד הוא ייקח כמות זריקות של בעל בית, קשה לי לקרוא למשחק שלו חלש גם אם האחוזים רעים.

נקודה שמפריעה לי אצלו היא הכדררת המיותרת. הוא צריך להגיע למצב שנוח לו לתקוף את השומר POA שלו, ואז ללכת עד הטבעת או לשחרר אחרים לזריקות נוחות. באליפות אירופה עד גיל 18 הוא עשה את זה בהצלחה. כרגע הוא מאוד לא החלטי בתקיפת הטבעת וזה תוקע את ההתקפה כשהוא המוביל כדור. מניח שזה קורה בין היתר בגלל חוסר הביטחון שלו עם יד ימין והרצון כל הזמן לסדר את עצמו לחדירות שמאלה שההגנה מולו מוכנה אליהן.

שמעתי פודקאסט נוסף היום של שני חבר'ה אמריקאים חובבי דראפט וגם הם מביעים דאגה גדולה מהקושי שלו לייצר מרווח. טוענים שהסלים שלו באים אחרי הרבה מאמץ וזה כשהם צפו רק ב3 המשחקים הראשונים שלו, ששניים מהם היו הטובים ביותר שלו כביכול. הם נותנים את הדוגמא ההפוכה של טראורה, שבגלל הכוח המתפרץ הסלים שלו נראים קלילים. מקווה שבן ישים על הנקודות המוזכרות הרבה דגש באימונים עד לדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 12:54 am 
Hall of Famer

אני מת לדעת איך אתה מודע לדעתם של אוהדי לודוויגסבורג

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 7:45 pm 
Freshman

עבירה שלישית לשרף כבר ברבע השני.
דווקא לא רע היום עם 7 נקודות ו4 אסיסטים ב11 דקות במחצית הראשונה.3 מ5 מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 7:57 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
אני מת לדעת איך אתה מודע לדעתם של אוהדי לודוויגסבורג

קריאה בפורום שלהם+ גוגל טרנסלייט

https://www.schoenen-dunk.de/topic/1343 ... US&page=26

אוהב לקרוא בפורומים של אוהדי יריבות במשחקים של שרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 8:01 pm 
Freshman

ItaySegev כתב:
עבירה שלישית לשרף כבר ברבע השני.
דווקא לא רע היום עם 7 נקודות ו4 אסיסטים ב11 דקות במחצית הראשונה.3 מ5 מהשדה.

פתח טוב. ראו שפחות חיפש את הזריקה בהתחלה אלא יותר לערב אחרים, ונתן כמה מסירות יפות נוספות שהשחקנים לא קלעו.

אח"כ עשה סל אחד יפה מחצי מרחק ועוד שלשה עם שניה אחת לסוף השעון, ודווקא כשהיה חם המאמן ייבש אותו יותר מדי על הספסל לטעמי.

העבירה השלישית הגיעה מעבודה גרועה בהגנה שלו באחד על אחד, כשאנדרוז עבר אותו ועלה ללאיי אפ, אז הוא נאלץ לעשות עבירה.

מקווה לראות אותו מחפש קצת יותר את הזריקות שלו במחצית השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 8:41 pm 
Junior

7 דקות לסיום במשחק בין אולם לוולבס - אולם מובילה ב-3 נק'.
שרף עם 9 נק', 2 ריב' ו-7 אס' (1 איב')
3-5 ל-2
1-3 ל-3
שיחק 16 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 8:48 pm 
Junior

הכניס אותו ואז הוציא אותו אחרי 17 שניות. לא שמתי לב מה היה אפילו.
(לא עשה עבירה)

טוב עכשיו הבנתי שהוא עושה איתו חילופי הגנה התקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 9:12 pm 
Junior

Lakic כתב:
7 דקות לסיום במשחק בין אולם לוולבס - אולם מובילה ב-3 נק'.
שרף עם 9 נק', 2 ריב' ו-7 אס' (1 איב')
3-5 ל-2
1-3 ל-3
שיחק 16 דקות.

הוסיף עוד נקודה ויצא ב-5 עבירות.
ביורוקאפ הוא עם קצב עבירות של שחקן NBA בגובה 2.12 שפעם ראשונה הגיע לאירופה -
11 עבירות ב-3 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 9:24 pm 
Sophomore

מחצית שניה מתסכלת,
בקושי שיחק.
ושכבר שיחק עבירה רביעית לא חכמה אבל עצרה מתפרצת.
חמישית ממש מטומטמת שכבר נכנס בגרבג׳ טיים והיה יכול לאסוף כמה נקודות קלות עשה עבירה בריבאונד התקפה ועף לספסל בחמישית.

והקבוצה ממשיכה לנצח שזה טוב, אבל כבר קצת בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 9:33 pm 
Freshman

חייב להגיד שאני קצת מופתע מהצורה שהם מתנהלים איתו. לא יודע האם זה יעשה לו טוב או רע בטווח הרחוק. תחליטו אתם. בשני המשחקים הראשונים היתה תחושה שגם אם הוא יעשה טעויות פה ושם יתנו לו להמשיך לשחק ולצמוח תוך כדי תנועה, מאז, המאמן מחזיק אותו קצר בצורה קצת לא מובנת. כבר כמה פעמים קרה שהוא העלה אותו לשחק, ואחרי פחות מדקה מוריד אותו לספסל. עד עכשיו זה פחות צרם לי אבל היום זה חצה את הגבול. הוא פתח את המשחק מצויין, עירב את כולם, עשה את הסלים שלו, והמאמן ייבש אותו על הספסל בדקות מסויימות במחצית הראשונה. במקום לייצר עבורו במה לבלוט ולתפוס קצב, הם בוחרים בגישה קצת מסרסת.

המפנה התחיל כשהם קידמו ברוטציה את טוביאס יינסן שהוא שחקן הרבה פחות מוכשר משרף לדעתי, אבל מקבל המון דקות על התפקיד שלו כאילו שהם רואים בו איזשהו פרוספקט חשוב. אם בן רק עושה איזושהי טעות, יינסן מחליף אותו. במשחקים אחרים הבנתי, היום כששרף היה טוב מאוד בדקות ששיחק, לא הבנתי (ואני מנתק את בעיית העבירות, הרבה פעמים המאמן הלך עם יינסן גם כששרף יכל לחזור לשחק).

היה יכול להיות מעניין לשמוע מה המאמן לא אוהב ששרף עושה, שהוא משתמש בסדרות החינוך האלה.

Bluey כתב:
מחצית שניה מתסכלת,
בקושי שיחק.
חמישית ממש מטומטמת שכבר נכנס בגרבג׳ טיים והיה יכול לאסוף כמה נקודות קלות עשה עבירה בריבאונד התקפה ועף לספסל בחמישית.

העבירות המטומטמות שלו הן בעיה שהוא חייב להיגמל ממנה. היום המאמן פתח איתו על הספסל בתחילת המחצית השנייה בגלל זה. עד שהקליעה שלך נכנסת היום על ההתחלה אחרי כמה משחקים שזה לא קרה ואתה יכול להתפוצץ, מה אתה נכנס לבעיית עבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2024 1:34 pm 
Freshman

Capricorn כתב:
חייב להגיד שאני קצת מופתע מהצורה שהם מתנהלים איתו. לא יודע האם זה יעשה לו טוב או רע בטווח הרחוק. תחליטו אתם. בשני המשחקים הראשונים היתה תחושה שגם אם הוא יעשה טעויות פה ושם יתנו לו להמשיך לשחק ולצמוח תוך כדי תנועה, מאז, המאמן מחזיק אותו קצר בצורה קצת לא מובנת. כבר כמה פעמים קרה שהוא העלה אותו לשחק, ואחרי פחות מדקה מוריד אותו לספסל. עד עכשיו זה פחות צרם לי אבל היום זה חצה את הגבול. הוא פתח את המשחק מצויין, עירב את כולם, עשה את הסלים שלו, והמאמן ייבש אותו על הספסל בדקות מסויימות במחצית הראשונה. במקום לייצר עבורו במה לבלוט ולתפוס קצב, הם בוחרים בגישה קצת מסרסת.

המפנה התחיל כשהם קידמו ברוטציה את טוביאס יינסן שהוא שחקן הרבה פחות מוכשר משרף לדעתי, אבל מקבל המון דקות על התפקיד שלו כאילו שהם רואים בו איזשהו פרוספקט חשוב. אם בן רק עושה איזושהי טעות, יינסן מחליף אותו. במשחקים אחרים הבנתי, היום כששרף היה טוב מאוד בדקות ששיחק, לא הבנתי (ואני מנתק את בעיית העבירות, הרבה פעמים המאמן הלך עם יינסן גם כששרף יכל לחזור לשחק).

היה יכול להיות מעניין לשמוע מה המאמן לא אוהב ששרף עושה, שהוא משתמש בסדרות החינוך האלה.

Bluey כתב:
מחצית שניה מתסכלת,
בקושי שיחק.

העבירות המטומטמות שלו הן בעיה שהוא חייב להיגמל ממנה. היום המאמן פתח איתו על הספסל בתחילת המחצית השנייה בגלל זה. עד שהקליעה שלך נכנסת היום על ההתחלה אחרי כמה משחקים שזה לא קרה ואתה יכול להתפוצץ, מה אתה נכנס לבעיית עבירות.

מסכים שלפעמים הוא מוציא אותו קצת מהר אבל לרוב הוא מחזיר אותו תוך דקות ספורות וגם ב2 המשחקים האחרונים שהוא לא היה כל כך טוב בכל זאת שיחק איתו יחסית לא מעט דקות ובטח במאני טטים.
דווקא היום לדעתי זה פחות הורגש,במיוחד לאור בעיית העבירות,החילופי ההגנה התקפה איתו היו ברורים.ברבע הראשון הוא שיחק כמעט את כל הרבע,הכניס אותו אולי דקה 2 מאוחר מדי ברבע השני אבל לטעמי זה היה בעיקר מטעמי מנוחה.סגנון המשחק של בן מאוד מעייף וראינו שהוא לפעמים מתעייף בסוף המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 9:01 am 
Hall of Famer

יונתן גבעוני פרסם ב - ESPN את הביג בורד שלו, 100 השחקנים במחזור הדראפט הנוכחי לפי הערכת הכישרון שלו. שרף לא נכנס לרשימה בפעם הקודמת והפעם דורג במקום ה - 16.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 7:06 pm 
Junior

למעוניינים, ב - 19:30 אולם נגד באמברג במסגרת הליגה הגרמנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 7:12 pm 
מנהל פורום

הגביע הגרמני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 7:16 pm 
Junior

צודק. תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 8:04 pm 
Hall of Famer

אשמח לקישור
https://youtu.be/wqr64SxxVhE?t=520&si=0RI0vlU_Pqcm6SnG
וידאו עם סקירה על הדראפט
הוידאו עצמו פחות מעניין אבל כולל כתבה ובה שרף נמצא במקום השמיני בדרפאט ומתואר כ-polarizing

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 8:05 pm 
Junior

Att כתב:
אשמח לקישור
https://youtu.be/wqr64SxxVhE?t=520&si=0RI0vlU_Pqcm6SnG
וידאו עם סקירה על הדראפט
הוידאו עצמו פחות מעניין אבל כולל כתבה ובה שרף נמצא במקום השמיני בדרפאט ומתואר כ-polarizing

שלח לי פרטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 8:18 pm 
Freshman

יכול להיות שבן צם בכיפור ועדיין מתאושש? מחצית חלשה ופסיבית מאוד שלו.

הוא לקח את הזריקה הראשונה שלו משהו כמו דקה וחצי לסיום המחצית, וגם זה רק בגלל שזה היה סוף שעון.

נראה אאוט לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 8:20 pm 
Junior

Capricorn כתב:
יכול להיות שבן צם בכיפור ועדיין מתאושש? מחצית חלשה ופסיבית מאוד שלו.

הוא לקח את הזריקה הראשונה שלו משהו כמו דקה וחצי לסיום המחצית, וגם זה רק בגלל שזה היה סוף שעון.

נראה אאוט לגמרי.

כמה הוא שיחק בכלל? לא מוצא בוקס סקור.
אני ראיתי אותו נראה לי לדקה בסוף הרבע השני. המאמן נראה מאוד קצר איתו. מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 8:23 pm 
Freshman

Lakic כתב:
כמה הוא שיחק בכלל? לא מוצא בוקס סקור.
אני ראיתי אותו נראה לי לדקה בסוף הרבע השני. המאמן נראה מאוד קצר איתו. מאוד.

שיחק 10 דקות.

https://www.easycredit-bbl.de/spiele/2003076#boxscore

מסכים איתך שהוא קצר איתו, התלוננתי על זה בהודעה למעלה. מאז שהם התחילו לייצר רצף ניצחונות הוא פחות סבלני אליו. אבל זה לנושא אחר.

ספציפית להיום, בן חייב להיראות הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 8:41 pm 
Junior

המאמן הרשע של בן לא נותן לו לשחק, ועוד רגע אחרי כיפור והנה הוא רואה הפרש של יותר מ-15 נק' הופך לרק נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 8:42 pm 
Junior

Capricorn כתב:
יכול להיות שבן צם בכיפור ועדיין מתאושש?

הוא זרק עכשיו שלשה כמו מישהו שעדיין בצום האמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 8:56 pm 
Junior

המשחק ב-69:71 לבמברג - רבעון אחרון מתחיל.
שרף 11 נק' ו-4 אס' (2 איב') - 4/5 מהשדה, 2/4 מהעונשין (ככה לפחות לפי הבוקס סקור באתר המוזר ההוא).
נראה קצת עייף ואם יש משהו שיכול להראות את זה, זה 0 ריב' עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 9:10 pm 
Freshman

ראיתי ראיון שבו הוא אמר שהוא שומר כשרות בגרמניה,לא יהיה מפתיע אם צם בכיפור.
בכל מקרה הוא כבר קלעי מוביל עם 16 כולל סל מאוד קשה בסוף שעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 9:11 pm 
Sophomore

בחיי שמהתיאור כאן אפשר לחשוב ששרף נותן את המשחק הגרוע בחייו. ואז הולכים לבוקס סקור ורואים שבאמצע הרבע הרביעי הוא עם 18 נקודות ב-7 מ-9 מהשדה ו-4 אסיסטים. מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 300 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 169 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: