סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 11:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל - מחזור 2?!
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 1:36 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לגבי הקהל, היה משחק של הכדורגל באותו הזמן והאולטראס הודיעו שהם הולכים לכדורגל.
אני יודע שהאנשים שהגיעו עשו מאמצים כדי להביא ציוד עידוד, אבל הגיוני שזה לא היה ברמה הסטנדרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 2:01 pm 
Junior

סוקרטס כתב:
קודם כל כאוהב כדורסל אני מבסוט.
שתי קבוצות רציניות עם לא מעט שחקנים ששווים צפייה.
חצי ראשון ירושלים הראו שיש להם מה לתת.
הארפר מפתיע מאד לטובה.
החסרון של רנדולף צועק
ואמנם קרינגטון מאד חסר אבל הוא לא היה מספיק מול העוצמה של התל אביבית.
החצי השני הראה כמה הם עדיין חסרים בשביל הרמות היותר גבוהות..

מוטלי נדיר. לא ידעתי שהוא עד כדי כך טוב.
וויילי נראה ילד קטן לידו.
הם לא באותה ליגה אפילו רק באזור הצבע..
כשתל אביב במיטבה היא קבוצת יורוליג טובה לכל דבר ועניין.
כשויינרייט ופוסטר קולעים מבחוץ באמת קשה מאד לעצור אותם.
ופטריק בברלי קלאסה. תענוג. מנהיג שעושה הכל. לא יאמן שהוא בן 35.

גם אם ירושלים תביא 3 טוב היא לא תתקרב לתל אביבית
הישראלים הירושלמים לא ברמה של התל אביביים
מזמן חשבתי שבלייזר היה צריך להישאר ומסוגל לתרום (יותר מלוי)

כמי שחפץ בכדורסל טוב בארץ אני מצדיע לעופר ינאי

יש ליגה מרתקת השנה עם לפחות 3 קבוצות ששוות צפייה

הפועל תל אביב נראית הרבה יותר טוב, ומעבר לפערים בתקציב היתרון המשמעותי היא בהיררכיה מאד ברורה. כן, אחרי כל מה שאמרו על הרוטציה וההיררכיה, רואים תמונה מאד ברורה - זו הקבוצה של בוורלי, מוטלי הוא באנקר בצבע, ויינרייט ופוסטר שחקני חמישייה מובהקים ומקבלים הרבה דקות. קבוקלו הוא גבוה מחליף, רגלנד לא מתלבש, בנטיל בדרך החוצה. גם בישראלים יש סדר - גינת ובר טימור חולקים את עמדת השחקן ה-5 ליד 4 הזרים, כששאר הישראלים מקבלים פירורים. זה אולי יעשה בעיות בהמשך אבל זו רוטציה מאד ברורה.
בירושלים הכל בלגן. לא ברור מי הגארד המוביל ואם בכלל ספידי והארפר יכולים לשחק ביחד (לדעתי אחד מהם לא מסיים את העונה), שני הזרים המובילים בצבע (ווילי וסמית') לא יכולים לשחק ביחד (טעות מקצועית אדירה), לא ברור מי ה-3 של הקבוצה (בור ענק). קורנליוס רע בהרבה משחקים, פתאום אתמול הוא נכנס ומכניס אנרגיות ואז כמעט לא משחק במחצית השנייה - רבאק, הוא סיים עם +15 אתמול, כלומר דקות שהוא על המגרש ירושלים מובילה ב-15, בדקות שהוא לא ירושלים בפיגור של 28. ניהול רוטציה מאד לקוי של יונתן אלון.
יונתן אלון אומר שהוא משחק את הכדורסל של דז'יקיץ', אז בעונה הראשונה הרוטציה הייתה מאד ברורה - ספידי בעל הבית, קורנליוס פותח קבוע בחמישייה ומקבל משימות הגנתיות, רנדולף הגו טו גאי, מאיירס / ונה הוחתמו כי הם קודם כל ידעו לייצר ריווח להנקינס שהוא המטרה בצבע (במקרה שלו למדו להפעיל אותו תוך כדי העונה, אולי יקרה גם עם וויילי). לשאר היה תפקיד מאד ברור - דברת / יעקב הרכז המחליף, קרינגטון האינסטנט אופנס מהספסל, שגב הסטנר המחליף. בשלב מסוים זה היה ממש בולט, הנקינס ושגב שיחקו ביחד בדיוק 40 דק', לא שיחקו ביחד ולא שיחקו בלעדיהם, כנ"ל בשאר העמדות. כל שחקן היה מיועד לעמדה אחת ולתפקיד מאד ברור ברוטציה.

בשורה התחתונה, כדי להציל את העונה אין מה לדבר על להביא עוד 4. אם מביאים עוד 4 זר, זה במקום זר אחר, אחרת לא פתרנו כלום. לטעמי סימני שאלה גדולים על שלושה זרים, כל אחד מהם צריך להיות מועמד להחלפה:
- ג'סטין סמית' - אם הוא לא מסוגל לשחק עם ויילי או להיות מאד אפקטיבי בדקות שהוא עולה מהספסל, ה-4 החדש צריך להגיע במקומו
- מורגן - אם הוא לא השחקן שהגיע פעמיים לגמר ה-BCL, להחליף
- הארפר / סמית' - אחד מהם צריך להשאר ולהיות בעל הבית, להחליף את השני בשחקן שיודע להשלים את מי שמשאירים.

וגם יונתן אלון צריך ללכת הביתה, אבל לא בשביל להביא את דן שמיר, איזה בית הלחמי או מאמן דרג ג' באירופה, AKA קנצוריס. אם יש מאמן אירופאי בכיר שאפשר להחתים לשנתיים, לעשות את זה עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 3:06 pm 
Sophomore

יונתן אלון לא אומר שהוא משחק את הכדורסל של דז'יקיץ'. למעשה הוא אומר בדיוק את ההיפך (והרעיון הבסיסי של דז'יקיץ' בהתקפה הוא שהכדור לא זז בלי מטרה, גם אם זה אומר שהוא לא זז בכלל. אצל אלון הכדור זז המון, או אם לדייק - שחקנים זזים אל הכדור ומתמסרים הלוך ושוב, לא ברור לאיזה צורך).

מבאס להיות תחרותיים רק מחצית אחת נגד הפועל ת"א, אבל בהיעדר שני ישראלים, אחד מהם מכפיל כח כזר אקסטרה בפועל - זה מה יש. אפשר לנסות להחליף את מורגן אבל לא נראה לי שיעשו את זה - צריך גם לזכור שהוא המשתכר הנמוך ביותר מבין הזרים, זה לא שבמקומו יבוא סופרסטאר. את ג'ונסון לא יחליפו כמובן. הייתי שמח מאוד לא לראות יותר את ג'סטין סמית', אבל גם הוא לא מקבל יותר מדי וממילא הכל תקוע עד שנבין איך ומתי נמרוד לוי חוזר. אולי מקווים למצוא איזה פליט קדם-עונה ב-NBA בחוזה קצר.

מאמן אפשר להחליף בקלות, אבל אם לא הצליחו להביא שם גדול בקיץ, לא יצליחו עכשיו. בניגוד לדעה הרווחת, אני דווקא בעד שבהמשך העונה, במקרה של משבר אמיתי, דן שמיר ירד לקווים. זה יהיה פתרון פשוט, לגיטימי, והעיקר - יקרב את שמיר עצמו לפיטורים, שזו בעצם אחת ממטרות העל של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 3:30 pm 
Junior

כל אחד ומטרות העל שלו. אני לא שופט.

אני לא יודע לגבי התקציב עבור פורוורד טוב יותר. אם הצוות המקצועי אומר לבעלים ״תקשיב, צריך עוד כשרון בקבוצה הזו בעמדה 3-4״, אני לא משוכנע שהוא אומר להם ״סבבה, אבל רק במסגרת התקציב המדוייקת ששולמה למורגן״. יכול להיות שכן. אני גדול המפקפקים בעושרו הממשי של מתן שלנו, אבל לא רואה סיבה להניח שזה המצב. ואם כן - איך בכלל חשבנו להביא מלכתחילה את צ׳ומה אוקיקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 4:08 pm 
Freshman

היה פרסום כלשהו בספורט 5 הבוקר שהקבוצה "שוקלת לבצע חיזוק", דווקא בעמדה 4.
ברור שצריך חיזוק גם בעמדה הזאת (ג'סטין סמית אדיש ולא בעניינים עוד מההכנה) אבל החיזוק הדחוף הוא בעמדה 3.
יכול להיות שהתאהבו בשיטה של דזיקיץ שלא מחליפים שחקנים אלא מתקנים אותם..זו אחת הרעות החולות של המועדון כיום, מתבססים על הצלחה של עונה אחת כמעט לגבי כל החלטה, ניהולית ומקצועית - מראה על חוסר ניסיון של בעלי התפקידים השונים.

בכל מקרה, אם מחפשים חיזוק, מניח שיהיו מציאות כשמחנות הנב"א יתחילו לפלוט שחקנים. עד אז, יש לי כמה שמות בקנה:

עמדה 3:
לואיס קינג - כתבתי עליו בקיץ, זכה באליפות בפורטו ריקו וסיים בחמישיית העונה, סקורר עם קליעה מעולה ל-3 (טכניקת זריקה יפה מאוד) ויכולת מסירה טובה, עשה מספרים יפים בעבר בג'י ליג. עניין של זמן עד שיגיע לאירופה ויככב - כרגע עדיין ללא קבוצה.
דווין בייקון - בזניט, לא יודע אם ריאלי אבל זה שם שעולה תמיד.
נאנלי - אני אישית מעדיף לעלות עם גוליאן בויד, אבל גם זה שם שעולה לאחרונה.
גארמר גאלי - בטח עדיין בסין, אני באופן אישי מאוהב בשחקן הזה.
פרין ביופורוד - אול אראונד פלייר אדיר, כבר שנים ביפן, לא יודע כמה ריאלי
ויקטור לואו וקותי קלארק - גם ביפן לדעתי..קלארק שיחק בהרצליה בעבר, שחקנים חביבים פלוס
אנתוני למב - רציתי אותו בקיץ, עושה מספרים בטרנטו

עמדה 4:
ג'ורדן מיקי - נראה אמנם שהוא לא בשיאו, אבל אין לנו יותר מדי מה להפסיד כרגע
בריידי מאנק - לא יודע כמה זה ריאלי, אבל בינתיים לא קיבל דקות ביורוליג העונה
מונטרז הארל - משחק באוסטרליה השנה, מפלצת במונחים שלנו
קרי בלקשייר - מניח שאין סיכוי אבל הוא החלום שלי. שנה שעברה זכה באליפות יפן, השנה הם פתחו עם 4-0 שלילי
מרקיס מקדאפי - לפני שנתיים נראה כמו שחקן שיעשה קפיצת מדרגה באירופה, שורה של החלטות גרועות וכושר לקוי הובילו אותו חזרה לדיז'ון שם הוא פתח רע את העונה - יכול להיות ששווה את ההימור
רוברט פרנקס - שיחק קצת בליגה מתישהו, עשה דברים יפים בעבר באוסטרליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 6:43 pm 
Sophomore

אדלסון יביא שחקן בהרבה כסף אם הוא יחשוב שמדובר בהחתמה אסטרטגית, כך היה עם זוסמן ועם וויילי. מעבר לזה יש תקציב ועובדים לפיו, מן הסתם שמו בצד סכום מסוים לתיקונים וזו החלטה של הצוות המקצועי איך ומתי להשתמש בו; אפילו בינינו אין הסכמה מה בכלל צריך (3 במקום מורגן? עוד ביג-מן?). בינתיים חסכו משכורת על נמרוד לוי.

טימי, רוב השמות שנתת נראים לי חתומים ומשחקים בהצלחה בקבוצתם. לואיס קינג בטח יישאר קרוב לבית ויחכה לקריאה מה-NBA. את ננאלי ומקדאפי הייתי מכניס לרשימות הייאוש יחד עם קווין הרווי. ג'ורדן מיקי ובריידי מאנק... וואלה, אולי. אני אוסיף את אנדרס גרז'וליס שכבר היה מועמד בעבר ובינתיים מיובש בוירטוס. פיגוראה, שהיה באולם שנה שעברה, איפה הוא? מסתבר שבקורוניה, העולה החדשה לליגה הספרדית שכבר ניצחה את ריאל. ולאן סם דקר התגלגל אחרי ההתפרקות של לונדון ליונס? בכל אופן, לא מסכים שאין לנו מה להפסיד. כל עוד מצליחים להטיס ולהחזיר את כל הסגל, המצב סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 8:23 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
אני לא בטוח שלאוהד מותר, נניח, לצעוק כל המשטרה על הזין שלי ולסמן לשוטר זין, ולצפות שהוא לא הולך להיעצר.

למה שיעצר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 8:33 pm 
מנהל פורום

ולגבי המשחק, אלך פה קצת נגד הטרנד, אבל הפועל (האמיתית, זו מההתנחלות העונה לשם ירושלים) נראית דווקא די מאומנת בשניים שלושה משחקים אחרונים. זה באמת אבל סגל לא מאוזן, עם שלושה מינוסים אדירים, ספידי סמית שחקן בינוני מינוס, הרפר שחקן מגעיל וג'סטין סמית' שחקן בלתי נסבל. וגם אם שלושתם יהיו טובים פה ושם, זה לא יספיק לכלום, כי הם פשוט לא באמת טובים בכל הקטע הזה של לשחקן כדורסל כחלק מקבוצה (בחריג של ספידי, הוא לפחות שומר עצום וכן הראה יכולת להיות לא מפריע כשיש כשרון התקפי לידו, וכן יש לו קליעה מבחוץ, שזה דבר חשוב בכדורסל מודרני, ולשניים האחרים אין בכלל)
מורגן? אולי טוב, אולי לא. אבל הוא שחקן משלים שניזון מתנועה בהתקפה שצריך כרגע להיות שחקן לא משלים בקבוצה שאין בה שום תנועה הגיונית על המגרש, אנחנו לא יכולים להבים כלום לגביו כרגע.
ווילי? חסר בטחון בצורה מבעיתה, אני מניח אבל שעם רכז נורמלי שייתן לו כדורים לדאנקים ולא לזריקות מרחוק (שבמקרה שלו זה 34 ס"מ מהסל) ה יראה טוב יותר בהתקפה. כן שומר טוב, כן רבאונדר מצויין.
הישראלים? אין לי הרבה יותר מידי תלונות כרגע. כאילו, הם לא מרהיבים, אבל הם בסדר כזה. אני אגב הייתי מבסוט מהגישה של דוברת במשחק מול ת"א אבל הוא באמת היה מחורבן למשעי בכל מה שלא קשור לגישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 9:03 pm 
Sophomore

שוב אוהדי ירושלים גונבים את הת'רד..
מה שהכי ביאס אותי בהפועל זה שאין שחקן אחד שמקבל כדור ואני לא נכנס ללחץ שהוא יעשה שטות איומה. צ'אצ'א עשה דברים יפים, גם ספידי, גם הארפר, גם דוברת אבל אין תחושה של בעל הבית, של מנהיג, של מישהו שאפשר לסמוך עליו, והנה ספידי מוסר מהפינה לאמצע כדור קל, והנה ויילי מחטיא מחצי מטר, זוסמן אנמי ודוברת עושה שטויות לצד פעולות יפות. מתסכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 9:49 pm 
Sophomore

לא מבין את כל האמירות על זה שהשחקן שהכי דחוף להפועל ירושלים להביא הוא בעמדה 4...

יש לנו בעמדה 4 את נמרוד לוי, את צאצא (שלא באמת מתאים ב-5 ולא משחק שם) ואת ג'ונסון (שלא באמת מתאים ב-3). זאת עמדה 4 מגוונת ועמוקה מאד. לעומת זאת ב-5 יש לנו בור כי ג'סטין סמית' הוא לא 5 למשחקים מול התל אביביות או בטופ יורוקאפ. ולשים אותו כמחליף יחידי של וויילי (שבעצמו לא משחק המון דקות, נקלע לעבירות או סתם יכול להיפצע) זה לא הגיוני.

השחקנים שהיינו צריכים להביא לדעתי -
- סנטר מחליף שיש לו סייז/הגנה/ריבאונד ברמה לעמדה 5 באירופה. אם מוצאים גם מישהו שיכול לשחק גם ליד ווילי אז בכלל טוב אבל לא חובה.
- להחליף את מורגן בשחקן בעמדה 3 שאשכרה מייצר נקודות. מחליף אמיתי לרנדולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 11:21 pm 
Sophomore

מה הופך את נמרוד לוי ל-4? הוא 5.

כאילו, זה דיון קצת ארכאי, אבל בהנחה שלא באנו להמציא את הכדורסל ומכיוון שוויילי הוא באמת מאה אחוז סנטר, צריך לשים לידו מישהו שנקרא לו 4. ה-4 הזה אמור להזיז רגליים בהגנה, להחליף על גארדים, לתקוף את הסל בתנועה, למסור טוב ולזרוק ממרחק - בקיצור, להשלים את וויילי ובשאיפה גם להפעיל אותו. נמרוד לוי איטי, שומר די גרוע ללא אפליית עמדה, יש לו ידיים טובות מאוד ליד הסל ואורך יוצא-דופן, הוא לא מוריד כדרור לעולם, נטול כל גמישות שתאפשר לו לפתוח זווית למסירה וכן, הוא מתגלגל החוצה וזורק. אי-אפשר לשים אותו ליד וויילי, אז מבחינתי הוא 5, פשוט רך.

צ'אצ'א הרבה יותר 4, כי הוא מוסר טוב, שומר לא רע על גארדים (כן רע על גבוהים), ריבאונדר לא טוב בכלל, קצת זורק, קצת מסיים ליד הטבעת, בסדר. אפשר לשים אותו ליד וויילי, רק לא לצפות שיתן הרבה.

כריס ג'ונסון הוא אוואנגארד. תעשה איתו מה שאתה רוצה כזר שישי.

ג'סטין סמית' מתופקד בפועל כ-5 כמעט כל הזמן, בעיקר מחוסר-ברירה בעקבות הפציעה של נמרוד, אבל אני משער שגם מתוך זה שהצוות המקצועי התייאש מהסיכוי לדחוף לתוך המוח האטום שלו איך משחקים כדורסל 5-על-5. זה כשלון של המערכת מקצה לקצה - סקאוטינג (ופה אני יכול לנזוף גם בעצמי שחשבתי שהוא מתאים), מנהל מקצועי (שלא התווה למאמן דרישה שישחקו יחד עד שמשהו יקרה, גם אם זה אומר לטחון דקות) וכמובן המאמן עצמו (שיודע שהוא כבר חצי מפוטר ומנסה רק לנצח את המשחק הבא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 11:26 pm 
Junior

מרכוס בינגהאם הוא כדורסלן מסוג שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 15, 2024 12:43 am 
Sophomore

רק שני מחזורים בינתיים, אבל כמה ישראלים נראים טוב:

* תמיר בלאט כמובן, שהשתלט בטבעיות על עמדה הרכז הראשון בקבוצת יורוליג וכרגע אפילו נראה כמו השחקן הכי טוב שלה. מעטים כאן (או בכלל) חשבו שהיום הזה יגיע.

* גור לביא עם סטטיסטיקה מדהימה של 20 נקודות, 7 ריבאונדים 3.5 אסיסטים ו-2 חטיפות למשחק, כשהוא קולע ב-81% משתיים, 67% משלוש, ו-100% מהעונשין (אחוז קליעה אמיתי של 88%!). כמובן שזו פתיחה חמה והוא לא ימשיך ככה. אבל הוא שחקן עם אתלטיות וגודל טובים לעמדת הפורוורד, ככה שיש כאן לא מעט פוטנציאל. עושה רושם שבגיל 23 הוא בתחילתה של שנת פריצה. אברהמי, המאמן שלו בגלבוע, דיבר עליו לאחרונה כעל תומר גינת הבא ובאמת אפשר לראות לא מעט דימיון (גם במראה החיצוני אגב). בדרך לאחת הגדולות בשנה הבאה? אולי גם זימון לנבחרת בקרוב?

* לוקאס גולדנברג בגליל גם כן עם 20 נקודות למשחק באחוזים מעולים. גארד עם גודל טוב ואחלה של ידית, אבל כבר בן 31 אז ספק אם גם הוא בדרך לשנת פריצה.

* פריצקי נראה בינתיים טוב בנתניה עם 14 נקודות, 6.5 ריבאונדים ו-6 אסיסטים למשחק. יש שם הרבה כישרון, אבל גם לא מעט נקודות לשיפור (5 איבודים למשחק והקליעה אף פעם לא הייתה יציבה במיוחד). הוא רק בן 22 וכבר עשה בכורה בנבחרת. אם ימשיך בקצב הנוכחי, יהיו לו עוד הופעות במדים הלאומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 15, 2024 11:30 am 
מנהל פורום

יש תוצאות בדיקות סמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 15, 2024 7:23 pm 
Sophomore

xalmon כתב:
מה הופך את נמרוד לוי ל-4? הוא 5.

כאילו, זה דיון קצת ארכאי, אבל בהנחה שלא באנו להמציא את הכדורסל ומכיוון שוויילי הוא באמת מאה אחוז סנטר, צריך לשים לידו מישהו שנקרא לו 4. ה-4 הזה אמור להזיז רגליים בהגנה, להחליף על גארדים, לתקוף את הסל בתנועה, למסור טוב ולזרוק ממרחק - בקיצור, להשלים את וויילי ובשאיפה גם להפעיל אותו. נמרוד לוי איטי, שומר די גרוע ללא אפליית עמדה, יש לו ידיים טובות מאוד ליד הסל ואורך יוצא-דופן, הוא לא מוריד כדרור לעולם, נטול כל גמישות שתאפשר לו לפתוח זווית למסירה וכן, הוא מתגלגל החוצה וזורק. אי-אפשר לשים אותו ליד וויילי, אז מבחינתי הוא 5, פשוט רך.

צ'אצ'א הרבה יותר 4, כי הוא מוסר טוב, שומר לא רע על גארדים (כן רע על גבוהים), ריבאונדר לא טוב בכלל, קצת זורק, קצת מסיים ליד הטבעת, בסדר. אפשר לשים אותו ליד וויילי, רק לא לצפות שיתן הרבה.

כריס ג'ונסון הוא אוואנגארד. תעשה איתו מה שאתה רוצה כזר שישי.

ג'סטין סמית' מתופקד בפועל כ-5 כמעט כל הזמן, בעיקר מחוסר-ברירה בעקבות הפציעה של נמרוד, אבל אני משער שגם מתוך זה שהצוות המקצועי התייאש מהסיכוי לדחוף לתוך המוח האטום שלו איך משחקים כדורסל 5-על-5. זה כשלון של המערכת מקצה לקצה - סקאוטינג (ופה אני יכול לנזוף גם בעצמי שחשבתי שהוא מתאים), מנהל מקצועי (שלא התווה למאמן דרישה שישחקו יחד עד שמשהו יקרה, גם אם זה אומר לטחון דקות) וכמובן המאמן עצמו (שיודע שהוא כבר חצי מפוטר ומנסה רק לנצח את המשחק הבא).

המדד האמיתי למה זה 5 מבחינתי זה היכולת (הפיזית בעיקרה) לשמור על 5ים ברמות הגבוהות בלי להימעך ולקחת ריבאונד הגנה מולם. לצורך העניין לא נמרוד, לא צאצא וגם לא ג'סטין סמית' עונים לקריטריון (למרות שסמית' יכול אולי לכמה דקות). אתה בעיקר שם לב לזה כשאין לך את זה ופתאום אתה מתקשה לקחת ריבאונד הגנה, כשכל הכנסת כדור לסנטר יריב דורשת עזרה או שזה סל קל, ושבסוף הסנטר הנגר של היריבה שם עלייך 20 נקודות...

מבחינת התקפה, ברור שצריכה להיות התאמה והשלמה בין שני הגבוהים אבל זה כבר פחות מגדיר עמדות בשבילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 15, 2024 9:24 pm 
Sophomore

נמרוד לוי הוא חסרון פיזי בכל עמדה, ההבדל הוא שסנטרים שימעכו אותו יש מעט, בטח בארץ (נגיד מוטלי, סילבה, ריברו) והוא לא אמור לשמור עליהם לעולם. פורוורדים זריזים וגארדים בחילוף שמפרפרים אותו יש בכל קבוצה ובכל חמישייה. יש לנו בעיית ריבאונד שנראית במגמת שיפור מסוימת, ולא שמתי לב לסנטר נגר ששם עלינו 20 בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 15, 2024 9:35 pm 
Sophomore

אתה לא בונה את הקבוצה שלך מול ״רוב הקבוצות בליגה״ בשביל זה אפשר רבע מהתקציב שלנו. אתה בונה את עצמך בדיוק למאבק מול התל אביביות ומול הטופ-4 ביורוקאפ ושם בדיוק השחקנים שציינת…

ואולי לא נגר שעושה 20 (עדיין) אבל לחלוטין תצוגת השליטה בריבאונד של ולנסיה עלינו היא בדיוק מה שאני מדבר עליו…

ד״א זה מתבטא לפעמים בחובה לדאבל טים כל פעם שגבוה מקבל כדור בפנים ואז אולי לא 20 שלו אבל המון נקודות של אחרים בגלל המיסמאצ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 15, 2024 10:12 pm 
Sophomore

אני לא מביא את נמרוד לוי (או צ'אצ'א לצורך העניין) כדי לנצח את ולנסיה והתל-אביביות. במשחקים כאלה הוא צריך לשחק 13 דקות ולא לראות את מוטלי מול הפנים לעולם. מצד שני, כדי להיות רלבנטי ברמות הגבוהות אתה בהחלט צריך לחשוב גם איך מנצחים קודם את צדביטה ונס-ציונה.

אני לא חולק על הנקודה העקרונית שלך, הגיוני להביא עוד גוף גדול, כזר שביעי; אבל מה שאתה מציע מחייב גם להחליף את מורגן ותוספת של שני שחקנים במכה נראית לי כמו רעיון קצת קיצוני, בטח בימים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 15, 2024 10:26 pm 
Sophomore

xalmon כתב:
אני לא מביא את נמרוד לוי (או צ'אצ'א לצורך העניין) כדי לנצח את ולנסיה והתל-אביביות. במשחקים כאלה הוא צריך לשחק 13 דקות ולא לראות את מוטלי מול הפנים לעולם. מצד שני, כדי להיות רלבנטי ברמות הגבוהות אתה בהחלט צריך לחשוב גם איך מנצחים קודם את צדביטה ונס-ציונה.

אני לא חולק על הנקודה העקרונית שלך, הגיוני להביא עוד גוף גדול, כזר שביעי; אבל מה שאתה מציע מחייב גם להחליף את מורגן ותוספת של שני שחקנים במכה נראית לי כמו רעיון קצת קיצוני, בטח בימים האלה.

הבעייה היא לא רק נמרוד וצאצא אלא גם ג׳סטין סמית׳. כדי ששלושת אלו לא יראו יותר מידי את מוטלי/קבוקלו/ריברו/גבריאל וכו מול העיניים הם צריכים לשחק אך ורק לצד 5 אמיתי. וזה רק ווילי…

אפשר להביא את הגבוה הזה בהתחלה כזר 7 ולראות לאן זה מתקדם. הנקודה זה שבמשחקים המכריעים בליגה יש מצב שצריך לרשום את הזר השביעי הזה בחמישיית הזרים (במקום ג׳סטין אני מניח), אחרת בחצי-שליש מהדקות כשווילי נח או בבעיית עבירות נצטרך שצאצא-נמרוד-ג׳סטין ב-5 יתמודדו עם השחקנים שציינת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 9:07 pm 
Junior

לא יודע איזה מחזור זה, אבל השידור של חולון נגד גליל עליון הוא ביזיון ברמות הכי גבוהות.
80 אחוז מהזמן לא שומעים את ליאור אליהו, 20 אחוז מהזמן לא שומעים את מלובני (ועדיף כך, זה נס אם הוא מזהה את השחקן עם הכדור), פתאום עלה איזה טכנאי לאוויר והתעקש ש"אין מצב ששומעים אותו בשידור". פארודיה.
במשחק עצמו שוויון 35 במחצית שהתנהלה ברובה בשליטה של גליל. השלשות החזירו את חולון למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 10:15 pm 
Sophomore

וזה עוד במשחק של חולון, ויחסית במרכז, כן? קיבלת צוות שידור באולם ולא באולפן, זו נחשבת הפקה מושקעת בסטנדרטים של ערוץ הספורט.

טעות שיפוט (צעדים שלא נשרקו לטאקר) מנצחת לחולון את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 7:43 pm 
Sophomore

מעניין מתי המינעלת מתכוונת להודיע אם ואיפה יתקיים המשחק של הפועל מול קרית אתא :za_da_va_la:

https://www.one.co.il/Article/475269.html?ref=rss

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 9:10 pm 
Junior

מחצית, 47-33 להפועל על הרצליה. בברלי נח, רגלנד פצוע ובנטיל לא נרשם מה שמשאיר את הפועל עם ארבעה זרים. אצל הרצליה סילבה פצוע וגם הם עם ארבעה זרים.
קבוקלו מוביל את הפועל עם 10 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 10:06 pm 
Junior

נגמר 97-79 להפועל במשחק שדי היה במעמד צד אחד.
19 נקודות ו-12 ריבאונדים לגינת, 19 נקודות עם חמש שלשות גם לוויינרייט. 20 לג'ימי קלארק בצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 10:13 am 
Sophomore

ברגע האחרון ולאחר שהמינעלת הודיעה על קיום המשחק כסידרו, הפועל וקרית אתא סיכמו על החלפת הביתיות.
הבעיה שהארנה תפוסה ומלחה קטן לכמות המנויים של הפועל, וגם אין באולם את קוראי המנויים הדיגיטלים של הפועל.

יודיעו בהמשך על אופן יישום ההחלפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tbowers15 ו 147 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה