סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 12:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 8:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הבטחתי מאה, אבל אז הגעתי למסקנה ש 150 זה טוב יותר, גם בגלל שזה כפולה של ה-15, אבל בעיקר בגלל שזה נותן תמונה טובה יותר, כי זה לכאורה מכסה את כל החמישיות של כל הקבוצות (מתמטית, למרות שכמובן שיש קבוצות עם יותר ויש קבוצות עם פחות) ועל כן - אפשר להתחיל ולהסיק מסקנות על חוזק קבוצות... בערך.

הדירוגים מתאימים לגמרי לדירוגי ה-15 שלי, עם פרט אחד - קוואי ירד מתחת לרוב הסמול פורוורדים, כי הוא נפצע. שוב. ושוב, לא בטוח אם תהיה לו קריירה.

150. כריס פול (ספרס) - זקן השבט מקבל את הכבוד
149. טרנס מאן (קליפרס) - סקורר טוב, שחקן הגנה לא רע.
148. נמבהארד (אינדיאנה) - גארד עם עתיד.
147. טיוס ג׳ונס (פניקס) - תמיד יהיה מנהל משחק חמוד.
146. קיספרט (וושינגטון) - ג׳ו האריס פרש, יחי הג׳ו האריס החדש.
145. מקס שטרוס (קליבלנד) - והנה עוד לבן שקולע שלשות. עוד יותר טוב.
144. קאם ג׳ונסון (ברוקלין) - כי יש מצב שיהיו לו מספרי וואקום. שחקן חביב.
143. הצ׳ימורה (לייקרס) - שחקן רע יחסית לגוף הבנוי לתלפיות, וליכולת הקליעה, הרכות הזאת תמיד בעוכריו.
142. נורקיץ׳ (פניקס) - הרבה סטטיסטיקה ריקה. קצת הגנה.
141. שרודר (ברוקלין) - מתחיל להיות מבוגר, אבל טוב בדרך כלל לפחות במדי גרמניה.
140 פואלטל (טורונטו) - יותר הגנה, מה שאני אוהב לקרוא שחקן ״טרלאצ׳י״.
139. מקלולם ברוגדון (וושינגטון) - היה יכול להיות שחקן מעולה, לו רק לא היה פציע כל כך. אוהב אותו מאד.
138. קיונטה ג׳ורג׳ (יוטה) - נראה אם הוא באמת הבטחה או שלא.
137. דראמונד (פילדלפיה) - יותר אוהב את משאבת הריבאונדים הזאת מאשר את הסנטר הפותח הכוכב של הקבוצה.
136. דאנקן רובינסון (מיאמי) - כשהשלשות נופלות, הוא מהטובים בביזנס.
135. מרקוס סמארט (ממפיס) - שחקן ההגנה ממש לא מזמן, צריך לגאול את עצמו מהפציעה האחרונה ומיידוי השלשות המיותרות.
134. חיימי חאקז (מיאמי) - נתן יופי של עונת רוקי, נראה אם הרעמה ימשיך להשתפר.
133. ברנדון קלארק (ממפיס) - פאוור לא גבוה, אבל חזק
132. דאנדרה אייטון (פורטלנד) - הרבה כשרון, קצת שכל. היה יכול להיות יואינג, כנראה יהיה מקסימום אותלה הרינגטון
131. דאנדרה האנטר (אטלנטה) - אני לא מדרג רוקיז, אבל ריזאשה ייקח לו הרבה דקות.
130. קלינט קפלה (אטלנטה) - נוגח, אבל מתחיל להיות מבוגר, ולעולם לא הפך להיות יותר ממה שהוא.
129. מייק קונלי (מינסוטה) - זקן זקן, אבל עדיין מנהל את כל הילדים של אחת הקבוצות המבטיחות בליגה.
128. אוברה (פילדלפיה) - סקורר טוב שעושה המון שטויות, אבל עדיין סקורר טוב.
127. קארוסו (אוקייסי) - שחקן הגנה טוב שכמעט ולא עושה שטויות. מתאים מאד לקבוצה החדשה שלו.
126. פודג׳מסקי (גולדן סטייט) - נתן פשוט יופי של עונת רוקי. האם הוא ייתן גם עונת סופומור מעולה? מקווה שכן.
125. וונדל קרטר (אורלנדו) - סוג של מפתח שבדי בעמדה. עושה הרבה דברים טוב. לא עושה כלום מעולה.
124. וולנצ׳יונאס (וושינגטון) - עם הגודל שלו, והעובדה שהוא קולע שלשות, הוא עדיין שחקן התקפה חשוב. אבל שחקן הגנה בעייתי מאד.
123. קיי.סי.פי (אורלנדו) - דנבר ויתרו על אחד מעמודי התווך בהגנה. אלוף לשעבר, נדמה שכבר עבר את שיא הקריירה.
122. לוגוונץ דורט (אוקייסי) - שחקן הגנה מופלא, משל היה ספולושה, אבל עם יכולת התקפית משופרת גם אם די סטריקית.
121. גארי טרנט (מילווקי) - עונה טובה שלו, יכולה להיות מה שחסר למילווקי להיות שוב קבוצת צמרת... אולי.
120. נורמן פאוול (קליפרס) - מי שפעם היה החבר לטרייד של האיש שמתחתיו (טרנט), תמיד אחשוב על שניהם ביחד. מעדיף את פאוול בטיפ טיפה.
119. קולין סקסטון (יוטה) - יותר סקורר ריק מאשר כל דבר אחר. אבל סקורר ריק טוב.
118. בויאן בוגדן (ברוקלין) - נדמה לי שהשנה בוואקום הוא יקלע 20 למשחק. חבל שלעולם לא הגיע לסיטואציה טובה באמת כי הוא סקורר באמת מוכשר.
117. קייל קוזמה (וושינגטון) - אפרופו סקורר מוכשר. אבל פעם גיליתי שהוא השחקן עם הנקודות הכי ריקות בליגה, ואפילו כתבתי על זה.
116. וואסל (סן אנטוניו) - לא יודע, לא אוהב את האיש הזה. נדמה לי שהוא קלע 20 למשחק, רק בגלל הקבוצה הבאמת מחורבנת שלו.
115. קאם תומאס (ברוקלין) - עוד שחקן שיקלע השנה בצרורות. יש משהו בתומאסים (אייזיה לפניו) שיוצר גארדים קטנים שקולעים המון נקודות אבל לא בהכרח עוזרים לקבוצות שלהם.
114. ג׳וש גידי (שיקגו) - אני אוהב אותו. מקווה שימצא את עצמו בשיקגו כפי שלא היה באוקייסי.
113. הריסון בארנס (ספרס) - מבוגר אחראי יחד עם פול, ולצד וומבי. מעניין מה שהם מנסים לעשות שם בסן אנטוניו, ובארנס ימשיך לתת תחילת עונה מעולה, והמשך עונה צולע.
112. ברוס בראון (טורונטו) - רק לפני שנתיים כולם דיברו עליו בתור סוג של איגודלה... מאז הספיק לעבור בשני טריידים. נראה מה יהיה.
111. טים הארדווי ג׳וניור (דטרויט) - ג׳יסון קיד התייאש ממנו מתישהו, והוא שיחק מעט מאד בפלייאוף. מקווה שיגאל את עצמו, בגיל לא צעיר.
110. דרק לייבלי (דאלאס) - אחד מהצעירים המבטיחים ביותר בעמדות הפנים. שחקן הגנה מעולה ממש.
109. שיידון שארפ (פורטלנד) - קולע הרבה , קצת ריק. אבל צעיר ומוכשר.
108. זובאץ׳ (קליפרס) - איך אמרתי קודם על פואלטל - עוד שחקן טרלאצ׳יץ
107. ג׳יילן סאגס (אורלנדו) - אולי שחקן ההגנה הטוב ביותר בקבוצת ההגנה המעולה של אורלנדו.
106. קיגן מורי (סקרמנטו) - סטריק שוטר אמיתי. לפעמים לא מפסיק לצלוף, לפעמים לא מפסיק לפזול.
105. דאנג׳לו ראסל (לייקרס) - ראיתי אותו בקריפטו נותן המון משחקים של 20+ אבל לא עוזר לקבוצה לנצח, ולא נראה טוב בפלייאופים.
104. ברדלי ביל (פניקס) - אמרתי ואומר שוב - לא סובל אותו. אין לו מקום במאה.
103. ברנדון מת׳ורין (אינדיאנה) - היה אמנם פצוע לקראת סוף העונה האחרונה, אבל אני אוהב גארדים גדולים, והוא כזה.
102. קלקסטון (ברוקלין) - סנטר של פעם. לא סנטר מדהים של פעם, אבל סנטר של פעם.
101. מרפי (פליקנס) - שחקן הגנה מעולה שיודע לקלוע. מה שנקרא די אנד 3. אבל טוב.

--------------------

100. אל הורפורד (בוסטון) - פול קיבל את הכבוד לסגור את ה 150 והאלוף הטרי מקבל את הכבוד לסגור את המאה.
99. מקונל (אינדיאנה) - למה, יש מישהו שלא אוהב את הלבן האול אראונדר הזה? מהשחקנים האהובים בליגה לדעתי.
98. קולינס (יוטה) - לפני שלוש ארבע שנים היה הבטחה עצומה. עדיין שחקן פנים טוב. כנראה לא יותר מזה.
97. מאליק מונק (סקרמנטו) - נראה בן 200, אבל בפועל אחד השחקנים השישיים הטובים בליגה. קלעי טוב שיודע לשמור.
96. קאריס לוורט (קליבלנד) - אוהב אותו, צריך את הכדור, אבל יודע למסור מעולה כשצריך. מנהל משחק מעמדת הסווינג.
95. קוויקלי (טורונטו) - נראה טוב אחרי שעבר מהניקס.
94. ון וליט (יוסטון) - הזקן האחראי של קבוצה היה ממש בסדר בעונה האחרונה. אני חושב שיוסטון תשפר השנה גם בזכותו.
93. ריבס (לייקרס) - מסוג השחקנים המגניבים מאד האלה בהתקפה, אבל בהגנה, אפעס לא משהו. ועדיין, שחקן שלברון אשכרה נותן לו להוביל לא מעט התקפות והרבה כבוד.
92. פי.ג׳יי וושינגטון (דאלאס) - ספוט שוטר שהיה חשוב מאד בפלייאוף האחרון. שחקן הגנה טוב.
91. קומינגה (ווריורס) - לא סגור על הקפיץ הזה, כשרון יש שם. נראה אם יש שם יותר מזה.
90. ווצ׳ביץ׳ (שיקגו) - עדיין סנטר של 18 נקודות למשחק וגם הרבה אסיסטים. נכון, ההגנה לא שם, והכל קצת ריק, ועדיין...
89. דני אבדיה (פורטלנד) - שיהיה כאן, כבר עכשיו הישראלי הכי מצליח בנ.ב.א, עם כל הכבוד לכספי שמעולם לא היה ב-100 או קרוב לכך.
88. קובי וויט (שיקגו) - נתן יופי של עונה, נראה אם זה ימשיך ליד גידי ואולי לונזו.
87. רוזייר (מיאמי) - בריא, הוא יכול לעזור למיאמי לחזור לצמרת. עוד ״גארד גדול״.
86. בוגדן בוגדן (אטלנטה) - סקורר טוב מאד כשנחה עליו הרוח. גם מנהל משחק לא רע. כשנחה עליו הרוח.
85. לאווין (שיקגו) - שיקגו נראתה מעולה דווקא בלעדיו. אבל המספרים שלו היו מעולים בשנים האחרונות, והוא עדיין אתלט בחסד. אני לא בטוח לגמרי שהוא כזה נזק כמו שאומרים.
84. נסמית׳ (אינדיאנה) - תגלית לא קטנה בתור סמול פורוורד ממש טוב בפיינליסטית המזרח.
83. ג׳רמי גרנט (פורטלנד) - ימשיך לתת מספרי ואקום? ימשיך. אם יתנו לו לשחק.
82. אנפרני סיימונס (פורטלנד) - ימשיך לתת מספרי ואקום? ימשיך, ודי בטוח שיתנו לו לשחק.
81. ג׳יידן מקדניאלס (מינסוטה) - פאוור או סמול, שחקן הגנה מדהים שמסוגל לקלוע מהשלוש, הוא תמיד יהיה.
80. קייד קנינגהם (דטרויט) - נכון שיש לו המון כלים, והוא לפעמים נראה כמו דונצ׳יץ׳, אבל הוא צריך להוכיח את עצמו בקבוצה לא מחורבנת מדי. אולי השנה.
79. נאז ריד (מינסוטה) - יש סנטרים שקולעים שלשות (נניח ברוק לופז) ואז יש שחקנים שזה הלחם והחמאה שלהם. אבל ככזה הוא מעולה, והוא יקבל הרבה דקות השנה באין קאט.
78. הרב ג׳ונס (פליקנס) - אולי שחקן ההגנה הטוב בליגה. קלעי שלשות טוב. איך אמרתי על מרפי לפניו. 3 אנד די... מה שנקרא.
77. אנדרו וויגינס (ווריורס) - בואו ניתן לו ליהנות מהספק ולחשוב שאולי הוא כן שחקן ממש ממש טוב, שרק סבל מזה שאבא שלו גסס (ועכשיו כבר נפטר).
76. הרטנשטיין (אוקייסי) - אמנם נפצע קצת, אבל איזה פלייאוף אחרון הוא נתן עם הניקס. קונצנזוס לנכס.
75. מיילס ברידג׳ס (שרלוט) - בסופו של דבר, סקורר ממש טוב, בקבוצה ממש רעה.
74. ג׳בארי סמית׳ (יוסטון) - לא השתפר השנה כפי שציפו לפני שנה, אבל אולי השנה.
73. אנונובי (ניקס) - מהמשמעממים שבשחקנים, אבל גם מהיעילים שבהם.
72. לאמלו בול (שרלוט) - מהמעניינים שבשחקנים, אבל גם מהפציעים שבהם.
71. ג׳ה מוראנט (ממפיס) - אמור להיות גבוה הרבה יותר בגילו ועם הכשרון, אבל צריך קצת שכל בשביל להגיע לשם.
70. גארלנד (קליבלנד) - מנהל משחק אדיר , שגם יודע להתפרץ למשחקי 30 או 40 נקודות. מה רע?
69. מקאלם (פליקנס) - סקורר של פעם שגם מתחיל להיות בגיל של פעם.
68. ג׳יימס הארדן (קליפרס) - אפרופו פעם. אפשר להמר שהוא לעולם לא יהיה שחקן פלייאוף טוב, אבל אם ימשיך למסור 10 אסיסטים למשחק בעונה הרגילה. דיינו.
67. קוואי (קליפרס) - הפלתי אותו כמה עשרות מקומות בדירוג בגלל הפציעה. ישחק כדורסל? לא ישחק? יש עתיד? אין עתיד? מה שבטוח עם הפרצוף שלו, הוא יכול להיות שחקן פוקר מעולה.
66. פורטיס (מילווקי) - כמו נאז ריד, אבל בהגנה טובה יותר, ותכל׳ס, גם יכולת טובה יותר מתחת לסל.
65. דריימונד (ווריורס) - כתבתי קודם ואכתוב שוב. מוביל את כל הליגה, בהורדת אחוזי השדה של היריב. עדיין שחקן הגנה מתסכל.
64. טוביאס האריס (דטרויט) - אישית, אני מאמין ומקווה שהוא יהיה הסקורר מס׳ 1 בקבוצה של 33 נצחונות.
63. ברנדון מילר (שרלוט) - אני רוצה שהוא יקפוץ השנה. יש לו עתיד פול ג׳ורג׳י. כך אומרים, צריך להתחיל מאיפשהו.
62. בארט (טורונטו) - מהטובים שבז׳אנר ה״גארד הגדול״.
61. ברוק לופז (מילווקי) - מהטובים שבז׳אנר ״איש גדול״... כלומר ״איש גדול שקולע שלשות״.
60. קריס מידלטון (מילווקי) - נראה טוב לפרקים, וגם נראה זקן להחריד לפרקים. אם מילווקי תצליח זה גם טרנט, גם לופז, בעיקר יאניס אבל גם מידלטון.
59. ג׳יילן ג׳ונסון (אטלנטה) - נתן עונת פריצה. מקווים שימשיך מאותו מקום.
58. טריי יאנג (אטלנטה) - לא סובל אותו, אבל כנראה שכן צריך לדרג אותו בתור השחקן הטוב בקבוצה שתו.
57. הארט (ניקס) - פאונד פור פאונד גדול הריבאונדים בליגה. שחקן נשמה.
56. ג׳ארט אלן (קליבלנד) - ימשיך לדנקק, לעשות הגנה ולהיות בדיוק מה שהוא צריך להיות - אחלה סנטר בקבוצה סבירה פלוס.
55. טיילר הירו (מיאמי) - אחד השחקנים שאני הכי רוצה שיפסיק להיפצע ויראה כמה הוא גדול, כי כשהוא גדול ובריא, הוא נפלא ממש.
54. פורטר ג׳וניור (דנבר) - חבל שהוא לא פיתח יותר דברים עם הגוף הגדול שלו, מאשר לקלוע ממש יפה מהשלוש. היה יכול להיות דוראנט, אבל כבר לא יהיה.
53. קליי תומפסון (דאלאס) - גם בעונה רעה, עדיין קלע 19 למשחק. דאלאס בונה עליו, לעבור עוד שלב אחד יותר מאשר בשנה האחרונה ולקחת אליפות חמישית.
52. דיוינצ׳זו (מינסוטה) - כמו קליי אבל צעיר יותר. ועל זה בדיוק בונה מינסוטה בטרייד שהביא אותו אליה.
51. אלפרט שנגון (יוסטון) - ורסיטלי, מוסר, לא קלעי גדול ולא בטוח שתורם להתפתחות של ג׳יילן גרין, ועדיין...

-----------------
50. מו וגנר (אורלנדו) - השחקן מס׳ 2 בקבוצה מבטיחה, צריך לשפר את הקליעה שלו מהשלוש, כי אחרת הוא סמות׳.
49. ארון גורדון (דנבר) - ימשיך להתבריין על קטנים ממנו, וימשיך להיות שחקן יעיל בטירוף.
48. רנדל (מינסוטה) - אני יודע שלא סובלים אותו, אבל אני דווקא מחבב, למרות אחוזי קוטג׳ לפעמים. חזק לא פחות מגורדון, אבל מוסר טוב ממנו. יכול להיות טוב בהרבה מגורדון, אם היה רק מנסה קצת פחות.
47. פורזינגיס (בוסטון) - אלוף. השאלה היא רק אם הוא יכול להיות אלוף בריא.
46. ג׳יילן גרין (יוסטון) - מכל היוסטונאים המבטיחים, נדמה לי שהוא הכי מבטיח. סובל מחוסר יציבות של ממש.
45. מובלי (קליבלנד) - היה צריך להיות כבר יותר טוב היום. לא בטוח שיצליח לעלות הרבה יותר מזה עד סוף הקריירה.
44. דרוזן (סקרמנטו) - יופי של העברה לבירת קליפורניה. מקווה שיש לו עוד שנתיים טובות לתת.
43. לילארד (מילווקי) - בגילו, הוא מתחיל להיות שחקן ואקום. צריך להעלות שוב את אחוזי השלשות שלו אם למילווקי יש עדיין חלומות אליפות.
42. ברנדון אינגרם (פליקנס) - עוד שחקן שאוהבים לשנוא .אני לא שונא אותו. בניגוד לפורטר ג׳וניור, יש לו עוד מהלכים (אבל אין לו את יכולת הקליעה של פורטר. רק את אותו גוף ארוך ודוראנטי).
41. מרקאנן (יוטה) - השחקן הטוב ביותר. זה ברור. בקבוצה מחורבנת. גם זה ברור.
40. גג״ג (ממפיס) - סבל אמנם מעונת המעבר של ממפיס, וכמו שאר הקבוצה גם הוא נפצע. אבל שחקן הגנה אדיר שיודע לקלוע שלשות. מה רע?
39. מיילס טרנר (אינדיאנה) - מזכיר את גג״ג. שחקן הגנה קצת פחות טוב, אבל גם מצוין. קולע שלשות טוב יותר. היה בריא השנה, ואפילו הצליח מאד עם אינדיאנה שהגיעה עד גמר המזרח.
38. צ׳טוש (אוקייסי) - חמוד, חמוד. אני עדיין לא בטוח שהוא לא יסיים את הקריירה בתור שון ברדלי, אבל הפוטנציאל זועק.
37. מיקל ברידג׳ס (ניקס) - בעיניי העברה אדירה של הניקס. שחקן הגנה אדיר, שגם מסוגל לתת הרבה נקודות. יהיה חשוב מאד שם.
36. סקוטי בארנס (טורונטו) - די ברור כרגע שהוא השחקן הכי טוב, בקבוצה ללא הווה של ממש.
35. ג׳רו הולידיי (בוסטון) - אלוף עולם, אלוף אולימפי, שחקן עצום שכבר נרשם בספרי ההיסטוריה לדעתי (צריך לדבר על מקומו שם מתישהו). אבל זקן.
34. דג׳ונטה מורי (פליקנס) - אחת הסיבות העיקריות שאני חושב שניו אורלינס תהיה אחת מהפתעות השנה. מאד אוהב אותו, אבל ברור לי שהוא נכשל באטלנטה.
33. רודי גובר (מינסוטה) - כרגיל, שחקן ההגנה של העונה. די בטוח שלא מגיע לו, במיוחד בפלייאוף.
32. דרק וויט (בוסטון) - נתן משחקים מפעימים במדי האלופה. קלעי מצוין, מנהיג טוב, לא עושה שטויות. מוסר. נכס.
31. דזמונד ביין (ממפיס) - עוד אחד מפצועי ממפיס, אבל מזכיר יותר מדי חבר׳ה כמו מיץ׳ ריצ׳מונד או מייקל רד. ומקווה שעוד יסיים עם קריירה כמו שלהם.
30. קיירי (דאלאס) - יש מצב שהוא גאל את עצמו בשנה האחרונה עם דאלאס. מקווה שלא יחזור לעשות שטויות, אחרי השנה הראשונה הטובה בקריירה שלו, מאז ימי קליבלנד בערך.
29. מקסי (פילדלפיה) - לא מנהל משחק דגול, אבל כן סקורר ממש ממש טוב בקבוצה לא רעה בכלל . (אבל מגעילה, זה כן).
28. ג׳מאל מורי (דנבר) - השחקן מס׳ 2 באלופה לפני שנה. מקווה שיחזור לעצמו וייראה כמו שהיה נראה בתקופות הטובות באמת. לא בטוח שיכול אחרי כל הפציעות.
27. ציון (פליקנס) - ואם כבר מדברים על שחקנים פציעים... אבל הוא בריא, זה חלום רטוב. מה גם שהוא למד למסור ממש טוב.
26. ג׳יי דאב (אוקייסי) - מהצעירים היותר מבטיחים בקבוצה הכי חמה בליגה. מנהל משחק טוב. ריבאונדר רע. שומר מעולה. סקורר חזק.
25. הליבורטן (אינדיאנה) - גם אם דעך קצת בחצי השני של העונה, בסופו של דבר, הוביל את הפייסרס לגמר מזרח. אחד השחקנים הכי אטרקטיבים שיש, מוסר אדיר. פוינט גארד של ממש עם זריקה מכוערת של ממש.
24. סיאקם (אינדיאנה) - חברו של הליבורטן, שנדמה לקח את המושכות בתור השחקן הקצת יותר טוב בקבוצה, בטח מאז שהוא עבר לשם. צמד חמד.
23. פול ג׳ורג׳ (פילדלפיה) - העברה מתוקשרת. אוהב אותו ומקווה שיש לו עוד איזה שנתיים שלוש טובות. מקווה גם שלא ייפצע.
22. דוראנט (פניקס) - אומר שוב, הסקורר הכי מוכשר בהיסטוריה, אבל בן 36 ופרט לווריורס, אנדר אצ׳יבר לאורך כל הקריירה.
21. בנקרו (אורלנדו) - השחקן הכי טוב באחת הקבוצות המבטיחות. אם רק ישתפר בעוד 20 אחוז (מה שאני חושב שהוא יעשה) תבינו עד כמה מדובר בשחקן גדול.

-----------------
20. סבוניס (סקרמנטו) - אחד ממנהלי המשחק הטובים בליגה. לא רק מעמדת הסנטר אלא מכל העמדות. וגם אחד הריבאונדרים הטובים ביותר. אני מאד אוהב אותו. דירגתי אותו שמיני בין הסנטרים, כך שיש 8 סנטרים בין 20 השחקנים הטובים בעולם. העמדה הטובה מכולן.
19. מיצ׳ל (קלילבנד) - תמיד יהיה סקורר על. בינתיים לא הצליח בקריירה להביא את זה לידי ביטוי קבוצתי.
18. קאט (ניקס) - יופי של העברה, הניקס עשו. אני תמיד אהבתי אותו, גם בגלל הפרצוף העצוב וגם בגלל הכשרון הבלתי נגמר.
17. סטף קרי (ווריורס) - זקן זקן. אולי היה ה mvp של האולימפיאדה (דה יורה) אבל זקן זקן. השחקן האהוב עליי בכל הזמנים.
16. ד׳ארון פוקס (סקרמנטו) - שחקן קלאץ׳ בלי חסרונות של ממש. גם אם גם בלי ברק של ממש. קצת כמו לילארד, אבל עם יותר מהירות ופחות שלשות.
15. ג׳ואל אמביד (פילי) - זוכרים שאמרתי שאני לא סובל אותו. בול הוגר. אבל עדיין, לפחות אחד מ 15 השחקנים הטובים בעולם, אי אפשר להגיד שלא.
14. באם אדביו (מיאמי) - אם זה לא ברור אני מאד אוהב אותו ואת הקבוצה. האמת היא שכשאני חושב על זה, אני רוצה שמיאמי תיקח אליפות השנה. הלוואי.
13. וומבי (ספרס) - נשים את היוניקורן כאן. נראה אם בסוף השנה הגזמתי או שלא.
12. לברון ג׳יימס (לייקרס) - היוניקורן של פעם, הוא יוניקורן אמיתי. איך מישהו בן 40 עושה את מה שהוא עושה, לעזאזל.
11. אנתוני דייויס (לייקרס) - ועדיין דייויס הוא שחקן חשוב יותר מאשר לברון במערך של הלייקרס. חבל רק שחוץ מהשניים האלה, השחקן הבא (ריבס) בקושי מדרג את המאה.
-------------

10. ג׳ימי באטלר (מיאמי) - לא הראה את זה השנה, אבל רק שנה קודם הראה את זה אחו שילינג. ואם יש לו עוד שנה אחת כזאת בקנה ,אז בטח שמגיע לו מקום בעשירייה.
9. ג׳יילן בראון (בוסטון) - ה fmvp. נקודה. סוף פסוק.
8. ג׳יילן ברנסון (ניו יורק) - איזה סקורר, יא-וואראדי. איזה שחקן. יא-וואראדי
7. אנט (מינסוטה) - עדיין לא העתיד של הליגה. בואו נגיד שאחרי שלוש שנים, מייקל ג׳ורדן, האיש שאותו אנט אוהב להשוות את עצמו היה במעמד יותר גבוה מאשר מקום 7.
6. דווין בוקר (פניקס) - עדיין בעיניי הסקנד גארד הטוב בליגה, גם אם אחרי עונה קצת חלשה.
5. ג׳ייסון טייטום (בוסטון) - השחקן הכי טוב בקבוצה הכי טובה. וכן, זה אומר שהוא האמריקאי הטוב בעולם.
4. שג״א (אוקייסי) - השחקן הכי טוב בקבוצה הכי מבטיחה. הכי ג׳ורדן שיש.
3. יאניס (מילווקי) - יש לו אליפות אחת כבר. אבל עוד אליפות תבדיל אותו היסטורית מהמאלונים והגארנטים של העולם. לא בטוח שיש לו את זה, וקצת חבל. אישיות מקסימה, גם אם לעולם לא ילמד לקלוע מהשלוש.
2. לוקה (דאלאס) - איזה עונה אדירה. איזה שחקן. כמה שכל, כמה כשרון. לארי בירד של המילניום הנוכחי.
1. יוקיץ׳ (דנבר) - עוד לארי בירד, אבל מעמדת הסנטר. השחקן הטוב בעולם, זה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 8:56 am 
Hall of Famer

אז קצת סטטיסטיקות - אלו קבוצות מובילות את ה - 150
7 שחקנים - מינסוטה, אינדיאנה.
6 - בוסטון, פליקנס, מילווקי, אוקייסי, קליבלנד, מיאמי.
5. - הרבה קבוצות שזה הגיוני בהתפלגות גאוס שכזו.
4 - דנבר (!!!) נטולת הספסל ועם כריס בראון בעמדת הגארד הפותח, יוסטון, שיקגו, ספרס, יוטה.
3 - וושינגטון, שארלוט, דטרויט.

אם מדברים רק על 100 הטובים בעולם, אזי.
6 שחקנים - מינסוטה, בוסטון
5 שחקנים - אינדיאנה, פליקנס, מילווקי, קליבלנד, ניקס
4 או 3 - הרבה קבוצות, התפלגות גאוס כאמור.
2 שחקנים - פניקס (מה שמסביר את חוסר ההצלחה שלהם), אורלנדו (מה שלא מסביר את ההצלחה שלהם), קליפרס, פורטלנד יוטה, דטרויט
1 שחקנים - ספרס
0 שחקנים - (כן, כן) - וושינגטון וברוקלין (כן, כן. קלקסטון ממש מחוץ למאה).

-----------
עכשיו אם נוסיף למשוואה גם את הדירוג שלי. כך שככל שיש יותר שחקנים אבל הדירוג שלהם נמוך יותר (כי יוקיץ׳ ב -1 זה נמוך יותר מתמטית מלוקה ב-2) , אזי הקבוצות הטובות בליגה, הינן.
1. מינסוטה - 7 שחקנים עם דירוג ממוצע של 61 נק׳.
2. בוסטון - 6 שחקנים עם דירוג 38.
3. פליקנס (!!) - 6 שחקנים, 58.5
4. מילווקי - 6 שחקנים, 59.
5. ניקס - 5 שחקנים, 38.6
6. אינדיאנה - 7 שחקנים, 74.6
7. אוקייסי - שישה, 65.5
8. קליבלנד - 6, 71.8
9. מיאמי - 6, 72.7
10. סקרמנטו - 5, 56.6

ואחריהן דאלאס, פילדלפיה, דנבר, לייקרס, גולדן סטייט, ממפיס, פניקס, אורלנדו, יוסטון, טורונטו, אטלנטה, פורטלנד, קליפרס, ברוקלין,, שיקגו, סן אנטוניו, יוטה, שארלוט, דטרויט וושינגטון אחרונה.

ברור שזה רחוק מלהיות מדויק, כי זה כמותני ולא איכותני (כלומר , זה לא מודד עד כמה יוקיץ׳ טוב יותר מאשר השחקן הבא...), ועדיין אני מניח שזה נותן פרוקסי מסוים למה שאני חושב שיקרה.

כלומר, בעיניי הפליקנס יצליחו יותר מהמשוער, ואילו דנבר תצליח (שוב) קצת פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 9:49 am 
מנהל פורום

פרויקט מקסים, באמת מקיף ולא מכביד
ערוך מצוין
אהבתי את הכבוד שאתה חולק למו ואגנר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 10:37 am 
Senior

וואו נורטון, סחטיין על ההשקעה!
פרויקט מרשים מאוד.

חייב לומר שאייטון במקום 132 די צורם לי - מבין את חוסר האמון בו ובכל זאת הוא כנראה השחקן שהכי נמוך מדי ממה שזיהיתי. גם ון וליט וג׳יילן סאגס יכלו להיות הרבה יותר גבוהים.
אני לא רוצה להיות הומר מדי, אבל אני גם ממש לא מצליח להבין איך ג׳יילן גרין 46 וקייד 80, כשאין לי שום ספק שהאחרון הוא השחקן הטוב יותר, לפחות בשלב הזה בקריירה.
שמת את מו ואגנר במקום 50 - התכוונת לפרנץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 3:43 pm 
Sophomore

אחלה נורטון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 3:57 pm 
Junior

פרויקט נהדר! גם הצורה בה הוא כתוב קלה לקריאה וגם הסיכום אחלה.
הקרדיט למו וואגנר כפי שכתב אוריאל הוא כמובן קרדיט לפרנץ בכלל :D
יש פה כמה מקופחים בעיני (סאגס, קייד, וויגינס, וכן, אמביד) יחד עם כמה שקיבלו יותר מדי קרדיט (האריס, ג'יילן ודריימונד גרין, קליי, פוקס וגם אבדיה), אבל סך הכל נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 4:03 pm 
Sophomore

זה ממש נהדר לראות את חידוד המתודה, תוך הסתמכות על פרויקטים קודמים.
איכשהו מרגיש לי הרבה יותר קשה לדרג שחקנים מעמדות שונות, למרות שברור שאתה לא הראשון.
כשמדובר באותה עמדה, יש יכולת להשוות יותר תבניתית מה כל שחקן מביא,
מה שפחות קיים כשצריך לדרג את כל השחקנים יחד.
לכן זו מתודה מגניבה לדרג קודם את העמדות ואז את כל השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 7:05 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
יש פה כמה מקופחים בעיני (סאגס, קייד, וויגינס, וכן, אמביד) יחד עם כמה שקיבלו יותר מדי קרדיט (האריס, ג'יילן ודריימונד גרין, קליי, פוקס וגם אבדיה), אבל סך הכל נהדר.

מעניין שאתה חושב כך על וויגינס. הוא מאלה שדירגתי גבוה על סמך העבר, והתקווה לעתיד. כי בשנתיים האחרונות הוא לא באמת מדגדג את המאייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 7:25 pm 
Junior

נורטון כתב:
הוקיץ' כתב:

מעניין שאתה חושב כך על וויגינס. הוא מאלה שדירגתי גבוה על סמך העבר, והתקווה לעתיד. כי בשנתיים האחרונות הוא לא באמת מדגדג את המאייה

מסכים לגמרי וכנראה שאני גם מדבר מתוך תקווה לעתיד, אלא שבעיני אם הוא חוזר לעצמו הוא שווה הרבה יותר מהדירוג הזה.
במקרה הזה לפחות אני גם לא חושב שמדובר בתקווה מנותקת. הוא לא מבוגר ולא עבר פציעות, הוא היה במקום מנטלי לא קל בשנתיים האחרונות והוא בהחלט יכול לחזור לעצמו. אני מאמין בו.
במחשבה שנייה, אולי מדובר בדירוג הוגן. סוג של פשרה בין מה שהוא נתן למה שהוא יכול לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 10:05 pm 
Freshman

וואו איזו השקעה! תדוה נורטון :)

מוזר לראות את לברון, סטף ו - KD מחוץ לעשירייה (האחרון מחוץ ל - 20). בשיאם ועם קוואי בריא היו פה 4 שחקנים ברמה מדהימה. כולם אמריקאים.
מרגיש לי שהטופ היום פחות טוב ממה שהיה בעבר. וומבי בוודאי יאזן את זה, אבל צריך עוד איכות בצמרת, ואני לא חושב שאנט הוא התשובה.

מעניין לראות שיש 3 סקנד גארדים בעשירייה, עמדה טובה יותר בצמרת ממה שנדמה במבט ראשון.
בהקשר הזה, לא בטוח למה וואסל מדורג רק 116? מה הכוונה שהוא קלע 20 נק' רק בגלל ששיחק בקבוצה חלשה?

סטף נראה לי נמוך מדי, בוודאי הייתי מעלה אותו עוד כמה מקומות. קאט קצת גבוה מדי לטעמי, לא אוהב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 4:48 pm 
Sophomore

דירוג נהדר, מנומק ותמציתי. כיף לקרוא. אחלה של פרוייקט נורטון, שאפו!

לגבי השמות, ציינו את ואגנר (למרות שגם האח חביב), ואני אוסיף את בנדיקט (לא ברנדון) מתורין.

שחקנים שאני יותר אוהב/מעריך ממך (נמצאים בטופ 100 שלי): קאם ג'ונסון, קארוסו ולו דורט.

שחקנים שאני פחות אוהב/מעריך (לא נמצאים בטופ 100 שלי): לוורט, ווצ'ביץ', וויגינס.

הכי אובר-רייטד בדירוג בעיני: ג'ימי באטלר.

הכי אנדר-רייטד במאייה הראשונה (חוץ מקוואי): ון וליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 5:00 pm 
Senior

הכי אוברייטד אבלמתפספס כי הוא נמוך : טים הארדאווי ג׳וניור. עד לפני שנה שנתיים הייתי מקבל את הדירוג שלו שם, חוששני שכיום הוא has been מוחלט שלאט לאט יפסיק לקבל דקות אפילו בדטרויט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2024 5:59 pm 
מנהל פורום

מקבל כמעט את כל ההסתיגויות של סאבוניס חוץ מלאוורט
הוא שיפר מאוד את המשחק הקבוצתי שלו, הרבה פחות חד ממדי מבעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2024 10:34 pm 
Hall of Famer

גם אי.אס.פי.אן עשו את דירוג ה-100 שחקנים המסורתי שלהם. קצת השוואה -
5 המקומות הראשונים כנראה די קונצנזוס, כי יש זהות בין הרשימות.
מהמקום החמישי מתחיל הפיצול. בעוד שנורטון הכריז מלחמה הגיל השלישי (או במקרה של לברון הזקנים באמת), באי.אס.פי.אן מחבקים את ה - elders.
סטפ במקום השישי (17 אצל נורטון), לברון 7 (12), אמביד והפציעות 8 (15 חסר הצדקה), דוראנט 9 (22, אולי באמת סבא זמן תפס אותו ונראה את זה בעונה הבאה, ולמרות שאני לא באמת סובל אותו, האמירה על כך שהוא היה אנדראצ'יבר לאורך הקריירה למעט הווריירס מופרכת) וחותם את העשיריה דווקא אנט הינוקא (7 מוגזם אצל נורטון, כל כך לא סגור עליו).
את העשיריה השניה פותח וומבי ונראה לי שזה קצת אוברהייפ (13, טיפ'לה פחות אוברהייפ), ברונסון 12 (מוצדק יותר מה-8 של נורטון. בכל מקרה עם ת'יבס הוא על זמן שאול וזאת די טרגדיה), חדגבה 13 (אני עדיין לא יודע איך לאכול אותו, בעיני לא יותר מסיידקיק מעולה וגם לא לגמרי אמין בתפקיד הזה), ג'יילן בראון 14 (8, דירוג שגם MVP פיינלס לא היה אמור להוליד), בוקר 15 (6 שאני הרבה פחות מתחבר אליו), האליברטון 16 (25 ובעיני האמת היא באמצע), מיצ'ל 17 (19), באם 18 (14 אוברייטד), מקסי 19 (29), מוראנט 20 (71 שלא לכאן ולא לכאן. אם אתה מאמין בו, אז הדירוג גבוה, גם אם לא 20, אם לא, אין לו מה לעשות ברשימות האלו).
אני לא אמשיך בכל הרשימה אלא רק שמות מעניינים והבדלים משמעותיים בין הרשימות.
לאונרד - 22 (לא ברשימה של נורטון. אם אתה מתייחס לקוואיי כשחקן כדורסל, אין מצב שאתה לא מכניס אותו לפחות בקצה המאיה), לילארד 23 (43, אין ספק שאי.אס.פי.אן הרבה יותר מושפעי קריירה מנורטון), זאיון 27 (27, גם זהות בין הרשימות מעניינת ולמעט החמישיה הראשונה, זאת הראשונה), ג'ימי באטלר 28 (10, הדירוג הראשון של אי.אס.פי.אן שאני בכלל לא רואה הגיון בו, גם קאלימי איתי, רק אצל קאלימי הוא כנראה מדורג בין המקום ה-221 ל-254), טרה יאנג 37 (58, אין ספק שלאי.אס.פי.אן יש אבק כוכבים בעיניים שמעוות את הרשימה), הארדן 41 (68, שוב חסד נעורים, אני לא בטוח שגם נורטון לא נתן לו הנחת סלב), דרק לייבלי 56 (110, מישהו קפץ חזק על העגלה), אלקס קארוסו 59 (127, כנראה אפקט או.קיי.סי, יותר מדי גבוה), קולדוול פופ 62 (לא דורג, לא ברור הדירוג הגבוה, מעל קייד), ביל 70(לא דורג), פודג׳מסקי 78 (126, מישהו התלהב).
ובכיוון ההפוך, דירוגי נורטון שלא התממשו באי.אס.פי.אן - אז קודם כל ולפני הכול אנחנו ישראלים ויכול להיות שנורטון קצת היה הומר כשדירג את אבדיה במקום ה-89. אצל המתחרים האמריקאים הוא מחוץ למאיה. השחקן שקיבל גם בעיני יותר מדי כבוד אצל נורטון הוא בובי פורטיס ממרומי המקום ה-66 ובאי.אס.פי.אן לא במאיה. גם טרי רוז'ייר לא צריך להיות בעיני ובעיני אי.אס.פי.אן בקרבת המאיה ואצל נורטון 87.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2024 10:56 pm 
Hall of Famer

קוואי כן אצלי, במקום ה 67
האמת היא שעשיתי אקסל קטן בהשוואה לא רק לקדפם אלא לעוד חמישה מקורות, שאפרסם מאוחר יותר היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 2:36 am 
Hall of Famer

אז כמו שעמוס התחיל, הנה אכן כמה השוואות ביני לבין אחרים.

espn - ברשימת ה 100 שלהם, מופיעים 86 מהמאה הראשונים שלהם. יש להם שחקן אחד שנמצא ברשימה, ולא נמצא אצלי אפילו ב-150 (מיצ׳ל רובינסון). הקורלציה בין שתי הרשימות שלנו היא 81% וההבדלים הבולטים.
הערכת יתר שלי (לפי סדר ההפרש): מיילס טרנר, מייקל פורטר ג׳וניור, ברוק לופז, דזמונד ביין, דיוינצ׳זו, ג׳יילן גרין, טיילר הירו, הרב ג׳ונס, באטלר, סיאקם, ג׳יי דאב, קליי תומפסון, ג׳בארי סמית׳, אנפרני סיימונס, ג׳ארט אלן, גג״ג, מקאלם
הערכת חסר שלי (לפי סדר ההפרש): קארוסו, קייסיפי. לייבלי, סמארט, מוראנט, קוואי, חאקז, פודג׳מסקי, דורט, ביל, וולנצ׳יונאס, קונלי, מונק, קוויקלי, קובי וויט, הארדן, לאמלו, אנונובי, טריי יאנג, לילארד, אוסטין ריבס.
אנקדוטה - קדפם הם היחידים פרט אליי, שלא שמו את וואסל במאה.
בין 25 הראשונים שלי (מה שמן הסתם מעניין יותר), הערכות היתר שלי הן לפי הסדר לבאטלר, קאט, פוקס, בוקר וסבוניס, והערכות החסר שלי הן דוראנט, סטף, הליבורטן ואמביד (שעם כל הכבוד , עמוס, שיוכיח בגיל 31 שהוא מסוגל סוף סוף לעשות משהו בפלייאוף. אחרת אני באמת לא רואה איך הוא שווה את המקום האינפלציוני שכולם נותנים לו).

הופסהייפס
87 מהמאה שלי נמצאים אצלם גם במאה, כל המאה שלהם נמצאים אצלי ב 150.
קורלציה של 82.5 אחוז בערך.
הערכת יתר שלי: קליי, מידלטון, דיוינצ׳זו, בארט, טוביאס האריס, הארט, דג׳ונטה, באטלר, הולידיי, מיקל ברידג׳ס, ג׳יילן גרין, ביין, דרק וויט, ג׳יי דאב, הירו, מיילס טרנר, אדביו, ג׳בארי סמית׳, וומבי
הערכת חסר שלי: קוזמה, מוראנט, קייד, גידי, קוואי, וואסל, אייטון, ביל, דורט, לאמלו, קאם תומאס, דאנג׳לו ראסל, ריבס, טריי יאנג, ון וליט, קלקסטון, קיגן מורי, לאווין, סקסטון, לילארד, הרדן.
בין 25 הראשונים שלי (כלומר, ההפרש הוא יחסי, ולא במספר מקומות), הערכות החסר שלי הן היתר שלי הן באטלר , אדביו, קאט ובוקר, והערכות החסר שלי הן להליבורטן, אמביד ודוראנט.

הלאה - דה רינגר - להם יש את הקורלציה הגבוהה ביותר איתי (85%) למרות רק 84 שחקנים מהמאה שלי, במאה שלהם, ורק 99 מה-150 במאה שלהם (דילון ברוקס, הוא המספר הנוסף)
הערכות יתר לפי הסדר: הארט, ג׳יילן גרין, דיוינצ׳זו, הירו, דג׳ונטה, בארט, ברנדון מילר, ביין, קאט
הערכות חסר לפי הסדר: קארוסו, קוואי, מוראנט, וואסל, סמארט, ביל, סאגס, קייסיפי, ון וליט, הארדן, קייד, קוזמה, קובי וויט, טריי יאנג, אנונבי, סקסטון, נורמן פאוול, לייבלי, לאמלו וטריי מרפי.
בין 25 הראשונים, כרגיל, הערכות היתר שלי הן לקאט, באטלר, בנקרו, סיאקם ובוקר, והערכות החסר שלי הן לדוראנט, אמביד, סטף והליבורטן.

הלאה - cbs. בינם לביני יש קורלציה של 82%, עם 86 שחקנים שמופיעים בשתי הרשימות. אין להם שחקנים במאה, שלא נמצאים אצלי ב 150.
הערכות יתר לפי הסדר: ג׳יילן גרין, קליי, הירו, דיוינצ׳זו, ברוק לופז, ג׳בארי סמית׳, טרנר, בארט, ג׳יילן ג׳ונסון, קאט, הארט, דג׳ונטה מורי, ביין, גורדון, פורטר ג׳וניור.
הערכות חסר לפי הסדר: קארוסו, מוראנט, נמבהארד, וואסל, קוואי, קונלי, סמארט, סאגס, ון וליט, ביל, קייד, מרפי, קיי.סי.פי, אנונובי, דורט, הארדן, יאנג, לייבלי, קוזמה, ג׳יידן מקדניאלס, הרב ג׳ונס, קיגן מורי, קובי וויט, לילארד.
ב-25 הראשונים, ההפרשים העיקריים כרגיל, ביתר: קאט, באטלר, פוקס, אדביו, סיאקם, בוקר, סבוניס, בנקרו. ובחסר: דוראנט, סטף, אמביד, הליבורטן.

מול קלאצ׳ פוינט יש לי קורלציה של 83 אחוז, עם 85 שחקנים בשתי הרשימות ובסך הכל כל ה 150 שלי, במאה שלהם.
הערכות יתר לפי הסדר: דיוינצ׳זו, קליי, ג׳יי דאב, ג׳יילן גרין, מיילס טרנר, ביין, גובר, צ׳ט הולמגרן, דג׳ונטה מורי, אדביו, הירו, הארט, דרק וויט, בארט וסקוטי בארנס.
הערכות חסר לפי הסדר: נמבהארד, ביל, כריס פול, מוראנט, קוואי, סמארט, למלו, קארוסו, ברוגדון, קיי.סי.פי, קייד, וואסל, אייטון, קלקסטון, קוזמה, ון וליט, הארדן, לילארד, אנונובי, קוויקלי, סקסטון, לאווין, ג׳רמי גרנט, מרפי, לייבלי, סאגס ודוראנט.
ב-25 הראשונים, הערכות היתר שלי בנוהל הן אדביו, קאט, ג׳יילן בראון, באטלר ובוקר והערכות החסר שלי הן דוראנט, סטף, אמביד, בעיקר.

ולבסוף, מצאתי עוד דירוג אחד ששם את אבדיה במאה (בעצם, בדיוק במקום ה 100) במקום בשם action network, והוא יחסית אזוטרי, עם שמות אזוטריים , הקורלציה בינינו היא רק 77% עם 83 שמות זהים במאייה, אבל רק 147 מה 150 שלי במאייה שלהם. חסרים מיצ׳ל רובינסון (שוב) וגם אהובו של אוריאל, ג׳ונתן אייזיק, ואלברדו.
הערכות היתר העיקריות שלי הן: ברנדון מילר, דג׳ונטה, ג׳וש הארט, בארט, פורטר ג׳וניור, בנקרו, דיויצנ׳זו, קליי, טרנר, ג׳יילן בראון (!) הולידיי, קאט, אדביו, גובר וגורדון.
הערכות החסר העיקריות שלי הן כריס פול, קונלי, נורקיץ׳ , קארוסו , מוראנט, קוואי, נמבהארד, ון וליט, סאגס, וואסל, מרפי, הארדן, ביל, קייד, סמארט, טריי יאנג, קיגן מורי, לייבלי, סקסטון, לאמלו, לילארד, אנונובי, פורזינגיס, הליבורטן, הרב ג׳ונס, ומרקאנן.
בצמרת, הערכות היתר שלי הן לבנקרו, ג׳יילן בראון, קאט, אדביו, בוקר ופוקס, ואילו הערכות החסר שלי הן כרגיל להלבורטן, דוראנט, אמביד וסטף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 2:58 am 
Hall of Famer

ואם לסכם את הדירוג האזוטרי שלי מול הממוצעים של כל האחרים אז.

דירוג יתר שלי לפי הסדר:
קליי, דיוינצ׳זו, ג׳יילן גרין, טרנר, טוביאס האריס,הארט, הירו, דג׳ונטה מורי, מייקל פורטר ג׳וניור, בארט,, ג׳בארי סמית׳, ביין, ברוק לופז, ג׳יי דאב, קאט, באטלר, ג׳יילן ג׳ונסון,ווגיניס, מילר, אבדיה, אדביו, ארון גורדון וג׳יילן בראון. לכל אלה יש הפרש של לפחות 10 מקומות בין המקום שלי, למקום שלהם.
אם מדברים על הפרש יחסי (באחוזים) אזי כבר מדברים על שחקני צמרת, וכאן הסדר הוא בוקר, באטלר, ג׳ילן בראון, קאט, אדביו, טרנר, קליי, ג׳יילן גרין, ג׳יי דאב, ביין, דג׳ונטה מורי, דיוינצ׳זו, פוקס, אנט, בנקרו, טייטום, ברנסון, טוביאס האריס, הירו, הארט, פורטר ג׳וניור, סיאקם, בארט, לופז, וויט, סבוניס וג׳בארי סמית׳. לכולם יש הפרש של מינימום 25% בין המקום בו אני דירגתי אותם למקום בו הממוצע דירג אותם.

הערכות חסר שלי לפי הסדר (מינימום 5 מתוך השישה דירוגים. אחרת יותר מדי אנשים מסכימים איתי שהם לא שייכים למאייה) : קארוסו, מוראנט, קוואי, סמארט, וואסל, ביל, ון וליט, קייד, הארדן, סאגס, מרפי, לאמלו, לייבלי, טריי יאנג, אנונובי, לילארד, קיגן מורי, קוויקלי, קובי וויט, מונק, ריבס, לאווין, גארלנד, דוראנט ומרקאנן. לכל אלה יש הפרש של לפחות 10 מיקומים בין המיקום שלי למיקום הממוצע
אם עוברים לערך יחסי (שהוא בהחלט מדד טוב יותר), אז הערכות החסר העיקריות שלי הן למוראנט, קוואי, אמביד, דוראנט, סטף, לילארד, קארוסו, הארדן, טריי יאנג, קייד, ביל, הליבורטן, וואסל, לאמלו, ון וליט, סמארט, אנונובי, לברון, מרפי, סאגס ומרקאנן. שוב, ההפרש כאן הוא 25% לפחות בין הדירוג שלי לדירוג שלהם.

ואני רק שאלה אחת, קארוסו, wtf??? אשכרה שחקן של 10 נקודות בקבוצת תחתית. מאיפה לעזאזל כל האהבה.
יש לי עוד הרבה שאלות, אבל את כל הבחירות שלי כבר נימקתי בפרוטרוט בחודש וחצי האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 7:58 am 
מנהל פורום

יש סביבו איזו הילה שהוא הגיים צ׳יינג׳ר הסודי
שפעולות שלו, שלא משתקפות בבוקס סקור מנצחות משחקים, שמעתי את זה בכמה פודקסטים
בכלל הוא טרנד אצל רדיק ולואו ז"ל, אז המשפעים, משפעים על המשפיעים וכן הלאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 7:30 pm 
Hall of Famer

רק כעת קראתי - בהנאה מרובה!
אחלה רעיון, ובעיקר ההשוואה למקורות אחרים.

מציע כיוונים להמשך:
(בפרט אם כבר יש טבלת אקסל עם נתונים קיימים, קורלציות וכו'...)
1. השוואה רב שנתית - עד כמה הרשימה משתנית בין שנתיים עוקבות (לשם הפשטות - אפשר להשוות בין רשימות של אותם המקורות, ובפרט שלך...).
2. אולי יותר ספקולטיבי - עריכת רשימה באמצע השנה (נניח בפגרת האול-סטאר), ובחינה עד כמה היא שונה מזו שבפתיחת השנה, ועוד יותר מעניין - מזו של פתיחת השנה הבאה (שזה במובן מסוים, עד כמה התחזיות "יחטיאו", בפרט של רוקים מהמחזור האחרון שכבר יהיה ניתן להכניס וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה