חמישה מהמשחקים שוחקו אתמול
מההמולה בפורום אני מבין שהקבוצה של הישראלי שיחקה אתמול
מעולם לא הבנתי למה שחקן צריך לעניין אותי יותר משחקן אחר רק כי אנחנו משתייכים במקרה לאותו לאום
אותה אי הבנה אני מגלה גם לשבדים שעוקבים בעצירת נשימה אחרי שחקן שבדי בפריימר ליג או משהו כזה
אני אוהב כדורסל ושחקני כדורסל טובים ו/או מיוחדים
המוצא הלאומי אתני או דתי שלהם? אני עיוור מלידה, כנראה אפילו לא מבחירה
אבל אני חייב תודה לפתיל הזה, כי אני לומד בו סקאוטינג של שחקנים צעירים, משהו שאני חמור לגמרי בו
עד כאן סיכום ערב המשחקים הראשון
לערב הזה אנחנו נכנסים כשרק ולנסיה של פדרו מרטינז המופלא מושלמת
הפועל מארחת את קלוז' בבולגריה. (חייבים לנסוע לשם פעם) דעתי היא שקלוז' קבוצה מצוינת לרמה הזו, מבט ברוסטר מראה שהם זרקו הרבה כסף העונה, וההימור שלי,
זה הפסד שלנו, אחרי שניפול לבור, נצמצם אבל זה לא יספיק. המשחק בשעה שבע וחצי, חלקנו עדיין לא יסיימו את ארוחת החג
אנקרה תארח את ולנסיהשתי קבוצות ריבאונד התקפה מעולות, קבוצת התקפה מול קבוצת הגנה, יהיה קשה מאוד לולנסיה, בטח כשהמשחק בטורקיה, פדרו מרטינז לא אוהב לשחק מול קהל עוין. נראה
הפסד ראשון לולנסיהאריס מארחת את לובליאנהלובליאנה טובה! בעיקר עמוקה, באינדיקטורי האיכות של ארבעת המשחקים הראשונים לא רואים הבדל גדול אבל המאמן של לובליאנה ועומק הסגל (מלא ברינטון למארים כאלה כשברינטון למאר עצמו הוא אחד מהם) מיטרוביץ המאמן. צר על אריס החביבה אבל
לובליאנה ינצחו בסלוניקי
פודגוריצה מארחת את בקשהירניים דרופינג? יאללה!! יוגי פרל, יודוקה אוזבוקי, אלן אומיץ', מרקו סימונביץ', מתאוס פוניטקה, ג'יילן סמית'
קבוצות באיכות די דומה, אז ניתן לביתיות לנצח.
פודגוריצה תנצח בקצתטרנטו מארחת את הפועל תל אביבטרנטו מובילה את הליגה האיטלקית במאזן 0:4 לפני מילאנו ווירטוס. אני קצת מרמה כי לוירטוס גם אין הפסדים אלא משחק חסר
משהו לא עובד שם ביורוקאפ עד עכשיו, מה שמגביר את הסיכוי שהפיצוץ ביכולת שלה מתקרב אולי אפילו יבוא הערב. אנטוני לאמב, מי שעקב אחרי ג"ס בעונת 22/23 בטח זוכר אותו.
בקיצור מול קבוצה אחרת, הייתי אומר שהם פייבורטים הערב, אבל לא מול הפועל תל אביב, שנראה שדאדס והמנהל המקצועי מצליחים לשמור על מראית עין לפחות של שחקנים רגועים על הספסל ושמחים על המגרש.
הפועל תל אביב תנצח, אחרי משחק צמוד בשני רבעים וחצי