סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1441 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 58  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 9:35 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
להבנתי ים מדר היה חותם בהפועל אלמלא ענייני המיסוי, אז אני בספק אם יש לירושלים סיכוי להחתים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 9:42 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
להבנתי ים מדר היה חותם בהפועל אלמלא ענייני המיסוי, אז אני בספק אם יש לירושלים סיכוי להחתים אותו.

ירושלים זה בירדן זה לא נחשב תושב חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 9:46 pm 
Freshman

זה עוד הוכחה לבחירת קבוצות בעייתית שלו, זה לגיטימי לגמרי שהוא ירצה למקסם את הצד הכלכלי, יחד אם זאת במידה והיה חותם בהפועל ובקושי משחק גם שם, אז עונה לאחר מכן שווי השוק שלו היה מתרסק לגמרי.
אני באמת לא רואה אותו מקבל כמות דקות משמעותית עם כל העומס שיש בהפועל.
גם לא בטוח שהוא עדיף בהרבה מנעם יעקב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 9:54 pm 
Freshman

yoya כתב:
אני מסכים איתך שאתמול הוא היה נזק רציני ויש בבירור בעיית שילוב בקו האחורי אבל ספידי כבר הוכיח את הערך שלו לא פעם ולא פעמיים, אני אשמח לאפשרות שכן יימצא פתרון שישלב בין היכולות שלו ושל הארפר

אני בספק.....סגנונות שונים, יכולות שונות, אופי שונה של שחקנים. לא יודע ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 10:00 pm 
Freshman

d.k. כתב:
אכן, מה שגם הייתי מוסיף לגבי מדר, היתה תקופה שהיו מדברים אליו בתור שחקן ברמה של בלאט, אם לא יותר מזה,
מאז בלאט נהיה שחקן יורוחיג מוכח ומדר נשאר בגדר פוטנציאל,
השאלה כאן, אם זה בחירת קבוצות לא נכונה או מעבר לזה.
בכל אופן, אם הוא יתחיל לרדת מהעץ ולהבין שכרגע הוא טעון הוכחה ושסכומים שקיבל בפנרבחצ'ה כרגע לא רלוונטיים, אז זה יכול לעבוד.

ים מדר עושה טעויות בניהול קריירה, לעומת בלאט שמנהל את הקריירה שלו באינטילגנטיות גבוהה.
ים מדר היה כבר בקבוצת יורוליג עם המאמן הכי טוב ביורוליג, שהאמין בו ופיתח אותו. עוד שנה שנתיים עם אוברדוביץ והוא היה הופך לשחקן מוביל ביורוליג או עובר לנ.ב.א..
אבל הוא בחר בעוד כמה מאות אלפי אירו ודי הרס לעצמו את ההתפתחות. לא אינטיליגנטי.
בלאט לעומתו, בונה את הקריירה שלו בהדרגתיות ובאופן נכון ( אולי בעזרת עצות מהאבא).
עבר מחולון , להפועל , משם לאלבה ומשם למכבי. הוא כל הזמן בעלייה וכל הזמן משפר את המשחק שלו ועושה בחירות מאוד נבונות של קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 10:00 pm 
Junior

קשה לי להיזכר בדוגמא דומה לספידי סמית - שחקן זר שזוכה עם הקבוצה בתארים, משתכר שכר נאה ביחס לרגיל בקבוצה, נמצא במועדון מעל הזמן הממוצע של זרים ויש לגביו כזה פער בין איך שההנהלה רואה אותו לבין האוהדים. אני אסייג מאוד יכול להיות שהמדגם שיש בפורום הזה הוא קטן (קטן הוא בטוח) ובכלל לא מייצג ומדובר על שחקן יחסית אהוב בארנה. אין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 10:02 pm 
Freshman

הוקיץ' כתב:

לא הבנתי....מצד אחד אתה אומר שהוא היה חותם בהפועל ומצד שני אתה אומר שלא היה לנו סיכוי להחתים אותו ?
חבוב....אתם קוראים לעצמכם הפועל ואנחנו קוראים לעצמנו הפועל .....אין לכם מונופול על השם בגלל שאתם מתל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 10:16 pm 
Hall of Famer

אה, באמת מזמן לא היה לנו ויכוח מי זו הפועל האמיתית

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 11:03 pm 
Junior

הודי כתב:
הוקיץ' כתב:

לא הבנתי....מצד אחד אתה אומר שהוא היה חותם בהפועל ומצד שני אתה אומר שלא היה לנו סיכוי להחתים אותו ?
חבוב....אתם קוראים לעצמכם הפועל ואנחנו קוראים לעצמנו הפועל .....אין לכם מונופול על השם בגלל שאתם מתל אביב.

חשבתי שאנחנו אחרי הוויכוחים המטופשים האלה.
אני קורא לנו הפועל ולכם ירושלים, ואילו האוהדים שלכם קוראים לכם הפועל ולנו תל אביב. הכל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 11:05 pm 
Junior

d.k. כתב:
זה עוד הוכחה לבחירת קבוצות בעייתית שלו, זה לגיטימי לגמרי שהוא ירצה למקסם את הצד הכלכלי, יחד אם זאת במידה והיה חותם בהפועל ובקושי משחק גם שם, אז עונה לאחר מכן שווי השוק שלו היה מתרסק לגמרי.
אני באמת לא רואה אותו מקבל כמות דקות משמעותית עם כל העומס שיש בהפועל.
גם לא בטוח שהוא עדיף בהרבה מנעם יעקב..

להבנתי במידה וזה היה קורה זה היה מגיע על חשבון רגלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 12:40 am 
Hall of Famer

הודי כתב:
ים מדר עושה טעויות בניהול קריירה, לעומת בלאט שמנהל את הקריירה שלו באינטילגנטיות גבוהה.
ים מדר היה כבר בקבוצת יורוליג עם המאמן הכי טוב ביורוליג, שהאמין בו ופיתח אותו. עוד שנה שנתיים עם אוברדוביץ והוא היה הופך לשחקן מוביל ביורוליג או עובר לנ.ב.א..
אבל הוא בחר בעוד כמה מאות אלפי אירו ודי הרס לעצמו את ההתפתחות. לא אינטיליגנטי.
בלאט לעומתו, בונה את הקריירה שלו בהדרגתיות ובאופן נכון ( אולי בעזרת עצות מהאבא).
עבר מחולון , להפועל , משם לאלבה ומשם למכבי. הוא כל הזמן בעלייה וכל הזמן משפר את המשחק שלו ועושה בחירות מאוד נבונות של קבוצות.

אני לא יודע כמה מדר עושה טעויות בניהול הקריירה שלו. קודם כל הוא קיבל החלטה לעבור מהפועל לפרטיזן. גם פה היה סיכון, אבל סיכון שהצליח. לגבי המעבר לפנר, אני לא חושב שהרבה שחקנים היו מוותרים על קפיצה כזאת בשכר. קל לדבר על בחירה לא נכונה בכמה מאות אלפי דולרים כאילו כמה מאות אלפי דולרים זה משהו זניח.
דווקא המעבר שלו לבאיירן היה מעבר של שפיות, מקבוצת טופ יורוליג לקבוצת ביניים ביורוליג.
ובוא, אנחנו מתרפקים על התקופה שלו בפרטיזן ואולי זוכרים שהוא זכה בתואר השחקן העולה של היורוליג או משהו כזה, אבל שוכחים שבסופו של דבר הוא היה שחקן של 13 וחצי דקות ופחות מ-6 נק' למשחק. זה לא מבטיח שאוברדוביץ' היה הופך אותו לשחקן מוביל ביורוליג או אן.בי.איי.
בעיני דווקא ההתנהלות של מדר היא מאד הגיונית, אני פשוט חושב שהוא לא כזה טוב כפי שהתדמית שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 1:22 am 
Sophomore

למי שחשש שדרק אוגביידה קצת קוקטי ומהוקצע מדי, הפועל חושבת על בחור בשם יודוקה אזבוקי, הסנטר המיובש של בודוצ'נוסט. הסרטונים שלו זה משהו, קשה להגדיר מה בדיוק, אבל באמת, אם כבר מחליטים ללכת על אגבונואיד, אז הפרוטוטייפ מפגיז 2.8 נק' למשחק בסין וכבר יש לו פה תיק בחשבות.

כאילו מה, כבר חודש אני שומע שברייס וושינגטון מסיים עניינים במקסיקו ומגיע לנתניה. מה רע ברייס וושינגטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 8:24 am 
מנהל פורום

יש לי פתרון לוויכוחי "הפועל האמתית"
אני מציע לקרוא להפועל ת"א מכבי באדום כי יש להם מלא כסף והם מחתימים שחקנים טובים ולהפועל ירושלים מכבי באדום כי יש להם מלא כסף והם מחתימים שחקנים טובים (וספידי סמית')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 9:17 am 
Junior

xalmon כתב:
למי שחשש שדרק אוגביידה קצת קוקטי ומהוקצע מדי, הפועל חושבת על בחור בשם יודוקה אזבוקי, הסנטר המיובש של בודוצ'נוסט. הסרטונים שלו זה משהו, קשה להגדיר מה בדיוק, אבל באמת, אם כבר מחליטים ללכת על אגבונואיד, אז הפרוטוטייפ מפגיז 2.8 נק' למשחק בסין וכבר יש לו פה תיק בחשבות.

כאילו מה, כבר חודש אני שומע שברייס וושינגטון מסיים עניינים במקסיקו ומגיע לנתניה. מה רע ברייס וושינגטון?

צפיתי בסרטונים המדוברים ואכן מדובר בתואם אגבונו, רק בלי אותה חינניות בתנועה של רקדן בלט והדבק בידיים שגרם לג׳ון האהוב לתפוס כל כדור קשה שהושלך אליו. מצד שני, זה שחקן שמביאים נטו למטרות הגנה ומבחינת הרקורד שלו עד עכשיו הוא נמצא שתי דרגות מעל החברים אגבונו ואוגביידה. נתן קריירת מכללות מרשימה במכללה מצויינת ונבחר סיבוב ראשון בדראפט - דברים שהשניים האחרים יכולים היו רק לחלום עליהם. אם אני חייב לבחור אחד מבין השלושה (אני חייב?) נראה לי שאני הולך עליו בגלל מה שמכונה כאן לעיתים ״אפסייד״.

לגבי ברייס וושינגטון - אני מניח שהרכש השני (ו/או השלישי?) יהיה קצת יותר בסגנון, או שלפחות הרציונל המרכזי בהחתמה שלו יהיה טיפה יותר התקפי.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ו' נובמבר 01, 2024 1:18 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 9:20 am 
Hall of Famer

שמעתי שמוטלי רוצה לעזוב את הקבוצה שלו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 1:16 pm 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
יש לי פתרון לוויכוחי "הפועל האמתית"
אני מציע לקרוא להפועל ת"א מכבי באדום כי יש להם מלא כסף והם מחתימים שחקנים טובים ולהפועל ירושלים מכבי באדום כי יש להם מלא כסף והם מחתימים שחקנים טובים (וספידי סמית')

הפועל האמיתית היא זו מחיפה כי היא מלינה שכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 1:17 pm 
Junior

למה שהפועל ירושלים לא יביאו את מוטלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 1:51 pm 
Junior

בעיקר כי הוא רוצה להרוויח 2 מיליון דולר ולשחק ביורוליג והפועל ירושלים מחפשת סנטר ניגרי ב-40 אלף דולר לחודש. אבל אולי יש עוד סיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 2:48 pm 
Hall of Famer

40 אלף לחודש זה אחלה, זה סדר גודל של חצי מיליון לעונה. יש לי הרגשה שמדובר על סכומים נמוכים יותר משמעותית.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 3:54 pm 
Freshman

הוקיץ' כתב:
הודי כתב:
הוקיץ' כתב:

חשבתי שאנחנו אחרי הוויכוחים המטופשים האלה.
אני קורא לנו הפועל ולכם ירושלים, ואילו האוהדים שלכם קוראים לכם הפועל ולנו תל אביב. הכל טוב.

בצחוק אחי, זה לא מזיז לי . הכל ברוח טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 4:31 pm 
Freshman

אלפה קאבה, סיים את החוזה במכבי, אמנם חתום על משהו בסין, אבל יכול להיות פתיר... בתור פתרון מיידי, יכול מאוד להתאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 01, 2024 6:57 pm 
Sophomore

אוגביידה בדרך לפי ספורט 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 7:23 pm 
מנהל פורום

יודעים מה הרקע לפרידה בין לובליאנה לאוגביידה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 8:13 pm 
Sophomore

זה נראה שמשהו שם לא התחבר. מספרים נמוכים מאוד גם ביורוקאפ וגם באדריאטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 02, 2024 11:27 pm 
Junior

לפי מנהיים ספידי סמית׳ ביקש לעזוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1441 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], פרארי ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: