materna כתב:
ב-2016 הייתי בהלם שטראמפ ניצח ולא יכולתי לחכות שהוא יעוף קיבינימט.
היום אני מביע שמחה מאופקת על חזרתו.
כן, ביידן האריס אנשים שפויים יותר.
אין לי ספק שאני מעדיף אותם בתור שכנים או בוסים שלי על פני השקרן הפתולוגי הילדותי.
טראמפ איש מסוכן מהרבה בחינות.
אבל הדמוקרטים פשוט LOST THE PLOT במדיניות החוץ שלהם בשנתיים האחרונות.
כן, ביידן שלח סיוע ונושאות מטוסים ואכפת לו מהחטופים יותר משלביבי אכפת, למרות שאת זה ניתן לומר גם על סינוואר.
אבל הפשעים של הממשל רבים על מעשיו הטובים:
1 אפשור שתי התקיפות הגדולות בהיסטוריה בטילים בליסטיים על ישראל
2 עצירת אספקת פצצות כבדות בטענה שישראל לא זהירה, בעוד שיחס האזרחים לטרוריסטים שישראל משיגה הוא חסר תקדים
3 הבעות דאגה של בלינקן כל שני וחמישי על דברים זניחים כמו מפגינה שנהרגה או מתנחבלים שמתפרעים -זה לא מצדיק תגובות כאלה שפוגעות בנו
4 אי-לחימה מספקת בהפגנות האנטישמיות ואף אנטי-אמריקניות בקולג'ים ובכלל
5 מיתון התגובות הישראליות לתקיפות באיראן
6 אימפוטנטיות מופלאה בלחימה בחות'ים - צריך לפגוע באיראן על כל פעולה חות'ית
הדברים הכי חשובים לשרידות ישראל הם חיסול תוכנית הגרעין ואולי גם המשטר של איראן
ביידן האריס אמרו שלא יאפשרו איראן גרעינית, אבל הם מרגישים כמו בולדוג ששכח לנשוך ולא יוכל גם אם ירצה.
הסיכוי שטראמפ יגיש עזרה או יאפשר תקיפה על מתקני הגרעין גבוהה בהרבה מאשר עם האריס.
בנוסף, היו דיבורים על כך שאיראן ניסתה לפגוע בטראמפ אישית.
אני מקווה שהקטנוניות שלו תגרום לו לדפוק אותם חזק בקדנציה הזאת.
הייתי שמח אם ניקי היילי הייתה במקומו, אבל כרגע הוא הרשע במיעוטו.
מופת של כפיות טובה והצגה מעוותת של הדברים, לא פלא שקיבלת חיזוק מיידי מהיורד שבנה את חייו בחו"ל וכמובן יודע יותר טוב מכולנו מה טוב לנו.
בשורה התחתונה ממשל ביידן סיפק לישראל את התמיכה הגדולה, היקרה והממושכת בתולדותיה, אין לזה בכלל מקור להשוואה. וכמו ישראלי טוב, אתה מחפש חסרונות בכך שהממשל שלו העביר ביקורת פה ושם על פשעי מלחמה מובהקים (ולא עצר שום פעולה ישראלית), ולא נלחם מספיק בתימנים ובמפגינים בקמפוסים.
ועכשיו כולכם חרמנים על פסיכופת שנתן גיבוי למפגינים אנטישמים במובהק (שזה, חלילה, לא כמו "לא להילחם בהפגנות בקמפוסים"), מורשע בפלילים, פושט רגל, שקרן פתולוגי, סביר שממומן על ידי פוטין ובנאדם שלא מסוגל לזהות עקביות אידאולוגית אפילו בטעות-כמי שיעצור את האיראנים וישמור על ישראל.
אי אפשר להמציא אתכם.