סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 3:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 12:57 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אלה שטוענים שחייבים לחתור לסיומה של המלחמה כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 1:15 pm 
Hall of Famer

אני מבין שזה ה"אתם". אז מי זה ה"אנחנו"?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 1:16 pm 
Freshman

אלו שבעד טראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 1:30 pm 
Senior

מעניין מה הכיוון של הממשל הזה יהיה. בקדנציה הראשונה התחיל עם הימין הקיצוני של באנון וסטיב מילר. על הנייר הוא עכשיו הלך לכיוון ליברטאני יותר עם מאסק. הם יעבדו ביחד? אני לא רואה איך שני האגואים האלו יכולים לתפקד. גם לא ברור לי מה המטרה של אלון. מה הוא רוצה להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 1:38 pm 
Hall of Famer

בטן רכה וחביבה כתב:
אלו שבעד טראמפ.

אוקיי. באת לפה היום וכתבת הודעות של "אני מרוצה" ו"כולם מרוצים". אתה מעוניין לנהל דיון על משהו, או שנרשום שזו דעתך ונתקדם?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 1:39 pm 
Senior

נורטון כתב:

אבל בדבר אחד הוא כן צודק - ברור לחלוטין שהאינפלציה היא גורם מכריע במה שקרה היום, ואני כותב את זה כבר כמה חודשים, אבל כולם מתווכחים איתי משום מה.

אף אחד לא התווכח איתך שהאינפלציה היא גורם מכריע. התווכחתי איתך לגבי מי 'אשם' בה, מה הכיוון של הכלכלה האמריקאית, מה המדדים הכלכליים אומרים, מה טובי הכלכלנים בעולם טוענים, מה ההיסטוריה של טראמפ בנושא הכלכלי.
השוק האמריקאי באול-טיים היי. האבטלה הכי נמוכה בהיסטוריה. האינפלציה של טראמפ והקורונה נבלמה. הצמיחה בתמ"ג בשיאים חדשים. אבל אתה רק כותב פה כמה הממשל של ביידן היה כשלון מוחלט, למרות שכל המספרים מראים אחרת. ברור שאתה לא היחיד שחושב ככה, לא על זה היה הויכוח.

טראמפ יירש כלכלה בטרג'קטורי מעולה וייקח לו שנתיים ככה להשמיד אותה. מאחר והצעדים שנחוצים לעשות הם לא פופולארים וטראמפ שונא לעשות דברים שהקהל שלו לא אוהב, אני רואה גם מצב שבחודשים הראשונים לממשל שלו מאסק יעזוב כל תפקיד שהוא יקבל כי טראמפ לא יסכים לבצע את התכנית של מאסק לקיצוצים מאסיביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 2:03 pm 
Hall of Famer

אפשר לדבר,שוב,על פאשלה של הסוקרים?
ניצחון ברור בכל מדינות המפתח, בנבדה ואריזונה מחוץ לטווח הטעות הסטטיסטית,ועד אתמול כולם התחפרו ב'תיקו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 2:07 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:
אלו שבעד טראמפ.

אוקיי. באת לפה היום וכתבת הודעות של "אני מרוצה" ו"כולם מרוצים". אתה מעוניין לנהל דיון על משהו, או שנרשום שזו דעתך ונתקדם?

כתבת בסוג של הטרלה (אני מניח) את הדברים הבאים: "וטראמפ מצהיר שהוא לא יתחיל מלחמות, אלא יסיים אותן. בטח בדיוק מה שכל הביביסטים והמשיחיים קיוו לו."
אני רק הגבתי לזה.

לגופו של עניין אני חושב שטראמפ היה נשיא מעולה למדינת ישראל, חבר אמת, הביא לכאן הסכמי שלום היסטוריים ותמיכה בלתי מסויגת בזירה הבינלאומית, ואין לי סיבה להניח שהפעם הדברים יהיו שונים (אם כי אני לא שולל דבר), בעוד שארה"ב תחת ביידן התגלתה כמשענת קנה רצוץ, שנקטה במדיניות של יד מלטפת ויד מכה סתם כדי לאזן. וביידן עוד נחשב לאוהב ישראל. קאמלה בכלל הייתה משתינה על ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 2:25 pm 
Senior

הדמוקרטים ובכלל צריכים לקחת הרבה מהאופן שבו קמפיינים פוליטיים עובדים בתקופה הנוכחית. קמאלה הריצה קמפיין מוצלח בכל פרמטר שאנחנו רגילים לשפוט בו. היא גייסה הרבה יותר כסף מהרבה יותר אנשים. היו לה הרבה הרבה יותר מתנדבים ב״שטח״. הם הגיעו פיזית להרבה יותר אנשים במדינות מפתח. הם התרכזו במקומות שהיו אמורים להתרכז בהם. הם קנו יותר זמן מסך והפרסומות שלהם עברו טוב בקבוצות מיקוד. העצרות שלה היו מפוצצו.

טראמפ הריץ קמפיין ברשתות החברתיות בכלום כסף (הרבה תודות לאלון אבל גם בלעדיו). לא טרח לגייס מתנדבים או לנהל קמפיין שטח.
הוא ניצח לעומת 2020 בכל מחוז בארה״ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 3:05 pm 
Hall of Famer

בטן רכה וחביבה כתב:
Hacohen כתב:
בטן רכה וחביבה כתב:
אלו שבעד טראמפ.

כתבת בסוג של הטרלה (אני מניח) את הדברים הבאים: "וטראמפ מצהיר שהוא לא יתחיל מלחמות, אלא יסיים אותן. בטח בדיוק מה שכל הביביסטים והמשיחיים קיוו לו."
אני רק הגבתי לזה.

לגופו של עניין אני חושב שטראמפ היה נשיא מעולה למדינת ישראל, חבר אמת, הביא לכאן הסכמי שלום היסטוריים ותמיכה בלתי מסויגת בזירה הבינלאומית, ואין לי סיבה להניח שהפעם הדברים יהיו שונים (אם כי אני לא שולל דבר), בעוד שארה"ב תחת ביידן התגלתה כמשענת קנה רצוץ, שנקטה במדיניות של יד מלטפת ויד מכה סתם כדי לאזן. וביידן עוד נחשב לאוהב ישראל. קאמלה בכלל הייתה משתינה על ישראל.

סתם למען הדיוק, ההודעה הראשונה שלך בשרשור היתה:
בטן רכה וחביבה כתב:
החבר הכי טוב של ישראל חוזר לבית הלבן, ואני מרוצה.
לא תגובה אליי.

אתה, כמובן, מניח לא נכון. לא מטריל אף אחד. אני מניח שהביביסטים/משיחיסטים שתומכים בטראמפ, תומכים בו כי הם חושבים שהוא מאגר בלתי-נדלה של תמיכה בישראל, לא משנה מה היא תעשה ולכן אפשר חרבו-דרבו עם כל הגיבוי שבעולם מאמריקה (לא משנה שעד היום אשכרה היה חרבו-דרבו עם כל הגיבוי שבעולם מאמריקה). אבל טראמפ מצהיר ההיפך.

יותר עמוק מזה, וכן בתגובה למה שאתה אומר, התפיסה של "טראמפ חבר שלנו" היא מאד ילדותית. טראמפ לא חבר של אף אחד. טראמפ מטורף לגמרי ושקרן פתולוגי, שפועל אך ורק לטובת האינטרס האישי שלו כפי שהוא מבין אותו באותו שבריר שנייה. יש חשד לא מבוטל שהוא מופעל בכלל על ידי פוטין. המחשבה שהאינטרסים של ישראל ושל טראמפ תמיד עולים בקנה אחד, היא מחשבה הזויה. טראמפ בלי להתבלבל יכול להחליט לחתוך את הסיוע הבטחוני לישראל ב80%, אם יבוא לו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 3:30 pm 
Freshman

הכול יכול לקרות, אבל יש לי את ניסיון העבר שלכל הפחות מסייע לי להגיע להבנה שהוא עדיף לנו בהרבה על ביידן ובטח שעל האריס.
ואם אתה מאמין להבטחות שלו על כך שיביא לסיום המלחמה בעזה ובלבנון בהקדם, בניגוד לביידן שהמלחמה מתנהלת מעל הראש שלו כבר יותר משנה, אני חושב שאתה צריך לשמוח מניצחונו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 3:54 pm 
Junior

Yuval כתב:
הדמוקרטים ובכלל צריכים לקחת הרבה מהאופן שבו קמפיינים פוליטיים עובדים בתקופה הנוכחית. קמאלה הריצה קמפיין מוצלח בכל פרמטר שאנחנו רגילים לשפוט בו. היא גייסה הרבה יותר כסף מהרבה יותר אנשים. היו לה הרבה הרבה יותר מתנדבים ב״שטח״. הם הגיעו פיזית להרבה יותר אנשים במדינות מפתח. הם התרכזו במקומות שהיו אמורים להתרכז בהם. הם קנו יותר זמן מסך והפרסומות שלהם עברו טוב בקבוצות מיקוד. העצרות שלה היו מפוצצו.

טראמפ הריץ קמפיין ברשתות החברתיות בכלום כסף (הרבה תודות לאלון אבל גם בלעדיו). לא טרח לגייס מתנדבים או לנהל קמפיין שטח.
הוא ניצח לעומת 2020 בכל מחוז בארה״ב.

אני לא מבין גדול בתחום, אבל לא נראה לי שהעניין זה בהכרח סוג הקמפיין. טראמפ הוא חד קרן. מגה סטאר ברמה של אלביס פרסלי. לכל פעם שהוא פותח את הפה יש פוטנציאל להיות ויראלי. גם האריס, אני מניח, השקיעה המון בטיקטוק ובאינסטגרם וכו׳ וכו׳, היא פשוט דמות הרבה פחות מעניינת ומגייסת מטראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 4:02 pm 
Sophomore

לגבי מה יותר טוב לישראל, קשה מאוד לדעת. טראמפ הוא לחלוטין לא צפוי בנושא וגם מה העמדה האמיתית של האריס לא ברורה. אבל די ברור שבנושאים אחרים טראמפ עלול לגרום נזק בלתי הפיך: טראמפ נראה לחלוטין לא מעוניין לפעול כנגד התחממות גלובלית, העמדות של טראמפ לגבי מגפות נראות מטורפות לחלוטין, וטראמפ מתנגד לתמיכה באוקריאנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 4:49 pm 
Hall of Famer

בטן רכה וחביבה כתב:
הכול יכול לקרות, אבל יש לי את ניסיון העבר שלכל הפחות מסייע לי להגיע להבנה שהוא עדיף לנו בהרבה על ביידן ובטח שעל האריס.
ואם אתה מאמין להבטחות שלו על כך שיביא לסיום המלחמה בעזה ובלבנון בהקדם, בניגוד לביידן שהמלחמה מתנהלת מעל הראש שלו כבר יותר משנה, אני חושב שאתה צריך לשמוח מניצחונו

כן? יש לך נסיון עבר של ישראל במצב בטחוני דומה?

ו"המלחמה מתנהלת מעל לראש של ביידן"? ביידן ששלח לפה סיוע צבאי בהיקף עצום? ביידן שנתן גב בלתי-מוגבל לכל פעולה ישראלית, כולל אלה שהיו לא יותר ממסעות נקמה? ביידן של ה"Don't"? ביידן שמעמיד משאבי מודיעין, טייסות וכלים ימיים לטובת הגנת ישראל? וואלה. כמו הרבה ישראלים, אתה ההגדרה המילונית ל"כפוי טובה".

ואת מה שאני צריך להרגיש, תשאיר לי. אני מנסה להבין איך מתיישבת העובדה שטראמפ הוא פסיכופת שקשור לפוטין בקשרים הדוקים, וההצהרות האחרונות שלו הן על שאיפה לסיום המלחמה, משמחת אותך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 6:31 pm 
Freshman

נכון מדובר במצב ייחודי אבל יש לנו ניסיון עם טראמפ כנשיא, והוא קיבל אצלי ציון 100. אני מעדיף לקחת "סיכון" איתו עם הרקורד הזה על פני ממשל שהוכיח את עצמו כמאוד בעייתי בכל הקשור לתמיכה בישראל. מזכיר שגם בקדנציה הראשונה שלו רבים הפחידו אותנו שאוטוטו הוא מתהפך עלינו.

ו"המלחמה מתנהלת מעל לראש של ביידן" הכוונה לכך שהוא לוחץ מאוד לסיים את המלחמה והיא עדיין נמשכת יותר משנה למרות הכול. אם טראמפ אומר שהוא יביא לסיומה מהר יותר, ואתה מאמין להצהרות שלו, אז תשמח שהוא ניצח. לא דיברתי על מה שעשה או לא עשה עבור ישראל.
אם מתייחסים לתמיכה של הדמוקרטים של ביידן אגב, אני חושב שבתחילת המלחמה התמיכה שלו היתה מרגשת אך מהר מאוד הוא החליף דיסקט, התמיכה "הבלתי מסויגת" הפכה מאוד מסויגת. שם לנו משקולות על הרגליים (הכנסת סיוע הומניטרי בכמויות שלא מאפשרות לסיים את המלחמה גם בעוד חמש שנים + התנגדות לכניסה לרפיח), איים באמברגו נשק, איים בעיצומים על גדוד בצה"ל, עיכב משלוחי נשק. והדונט שהדהד פה, בסוף כוון אלינו. משענת קנה רצוץ.
יודע להודות לו על מה שעשה, בעיקר בתחילת המלחמה, אבל התמיכה הזו היתה רחוקה מלהיות בלתי מסויגת. והוא עוד אחד שמחשיב את עצמו אוהב ישראל. עם קאמלה (שאפילו לא טרחה להיפגש עם ראש ממשלת ישראל בביקורו שם) המצב היה הרבה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 8:12 pm 
Sophomore

ב-2016 הייתי בהלם שטראמפ ניצח ולא יכולתי לחכות שהוא יעוף קיבינימט.

היום אני מביע שמחה מאופקת על חזרתו.
כן, ביידן האריס אנשים שפויים יותר.
אין לי ספק שאני מעדיף אותם בתור שכנים או בוסים שלי על פני השקרן הפתולוגי הילדותי.
טראמפ איש מסוכן מהרבה בחינות.
אבל הדמוקרטים פשוט LOST THE PLOT במדיניות החוץ שלהם בשנתיים האחרונות.

כן, ביידן שלח סיוע ונושאות מטוסים ואכפת לו מהחטופים יותר משלביבי אכפת, למרות שאת זה ניתן לומר גם על סינוואר.
אבל הפשעים של הממשל רבים על מעשיו הטובים:
1 אפשור שתי התקיפות הגדולות בהיסטוריה בטילים בליסטיים על ישראל
2 עצירת אספקת פצצות כבדות בטענה שישראל לא זהירה, בעוד שיחס האזרחים לטרוריסטים שישראל משיגה הוא חסר תקדים
3 הבעות דאגה של בלינקן כל שני וחמישי על דברים זניחים כמו מפגינה שנהרגה או מתנחבלים שמתפרעים -זה לא מצדיק תגובות כאלה שפוגעות בנו
4 אי-לחימה מספקת בהפגנות האנטישמיות ואף אנטי-אמריקניות בקולג'ים ובכלל
5 מיתון התגובות הישראליות לתקיפות באיראן
6 אימפוטנטיות מופלאה בלחימה בחות'ים - צריך לפגוע באיראן על כל פעולה חות'ית

הדברים הכי חשובים לשרידות ישראל הם חיסול תוכנית הגרעין ואולי גם המשטר של איראן
ביידן האריס אמרו שלא יאפשרו איראן גרעינית, אבל הם מרגישים כמו בולדוג ששכח לנשוך ולא יוכל גם אם ירצה.
הסיכוי שטראמפ יגיש עזרה או יאפשר תקיפה על מתקני הגרעין גבוהה בהרבה מאשר עם האריס.
בנוסף, היו דיבורים על כך שאיראן ניסתה לפגוע בטראמפ אישית.
אני מקווה שהקטנוניות שלו תגרום לו לדפוק אותם חזק בקדנציה הזאת.

הייתי שמח אם ניקי היילי הייתה במקומו, אבל כרגע הוא הרשע במיעוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 8:21 pm 
Hall of Famer

כן, אבל אל תשכח שלפני שנה הוא אמר את המילה don't. שזה כמובן הרבה יותר משמעותי מכל מה שכתבת. כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 8:29 pm 
Senior

אגב בדירבורן מישיגן, העיר הערבית ביותר בארה״ב, טראמפ ניצח בזכות 18% הצבעת מחאה לג׳יל סטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 8:30 pm 
Freshman

materna כתב:

אין לי ספק שאני מעדיף אותם בתור שכנים או בוסים שלי על פני השקרן הפתולוגי הילדותי.

כן, ביידן שלח סיוע ונושאות מטוסים ואכפת לו מהחטופים יותר משלביבי אכפת, למרות שאת זה ניתן לומר גם על סינוואר.
2 עצירת אספקת פצצות כבדות בטענה שישראל לא זהירה, בעוד שיחס האזרחים לטרוריסטים שישראל משיגה הוא חסר תקדים
3 הבעות דאגה של בלינקן כל שני וחמישי על דברים זניחים כמו מפגינה שנהרגה או מתנחבלים שמתפרעים -זה לא מצדיק תגובות כאלה שפוגעות בנו

ביידן האריס אמרו שלא יאפשרו איראן גרעינית, אבל הם מרגישים כמו בולדוג ששכח לנשוך ולא יוכל גם אם ירצה.
הסיכוי שטראמפ יגיש עזרה או יאפשר תקיפה על מתקני הגרעין גבוהה בהרבה מאשר עם האריס.

היטבת לתאר.
הייתי מוסיף את הלחץ האינסופי להכניס סיוע הומניטרי לעזה, הלכה ולמעשה לידי חמאס. הייתי אומר שממשל ביידן שכה דואג לחטופים הוא האשם העיקרי בכך שהחטופים לא חזרו הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 8:45 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אגב בדירבורן מישיגן, העיר הערבית ביותר בארה״ב, טראמפ ניצח בזכות 18% הצבעת מחאה לג׳יל סטיין.

שהסגן שלה, בוץ׳ וור, הוא אנטישמי מובהק. בכל מקרה 100 אלף התושבים שם לא באמת משנים משהו.

היה לי חבל שהשנה לא היה אף מועמד שלישי שהצדיק את הקול שלי (כמו בשתי המערכות האחרונות, בהן הצבעתי לליברטריאנים). ואכן, כפי שהבטחתי לעשות. - הצבעתי לסנאט (אדם שיף הדמוקרטי למי שתוהה), הצבעתי גם למועמד הדמוקרטי של בית הנבחרים באיזור שלי (כי האישה הרפובליקנית היא פרו לייפרית גאה ויש גבול לכל שטות), ולפרופוזישנים השונים בקליפורניה, אבל את ההצבעה לנשיא השארתי ריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 9:21 pm 
Hall of Famer

materna כתב:

מופת של כפיות טובה והצגה מעוותת של הדברים, לא פלא שקיבלת חיזוק מיידי מהיורד שבנה את חייו בחו"ל וכמובן יודע יותר טוב מכולנו מה טוב לנו.

בשורה התחתונה ממשל ביידן סיפק לישראל את התמיכה הגדולה, היקרה והממושכת בתולדותיה, אין לזה בכלל מקור להשוואה. וכמו ישראלי טוב, אתה מחפש חסרונות בכך שהממשל שלו העביר ביקורת פה ושם על פשעי מלחמה מובהקים (ולא עצר שום פעולה ישראלית), ולא נלחם מספיק בתימנים ובמפגינים בקמפוסים.

ועכשיו כולכם חרמנים על פסיכופת שנתן גיבוי למפגינים אנטישמים במובהק (שזה, חלילה, לא כמו "לא להילחם בהפגנות בקמפוסים"), מורשע בפלילים, פושט רגל, שקרן פתולוגי, סביר שממומן על ידי פוטין ובנאדם שלא מסוגל לזהות עקביות אידאולוגית אפילו בטעות-כמי שיעצור את האיראנים וישמור על ישראל.

אי אפשר להמציא אתכם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 9:44 pm 
Hall of Famer

הבעיה היא לא שאי אפשר להמציא אותנו
אלא שאי אפשר להמציא 52 אחוז מהאמריקאים שהצביעו, שכמובן כולם סתומים לחץ ולא מבינים כלום ובכל זאת מצביעים למורשע בפלילים, פושט רגל ושקרן פתולוגי שממומן על ידי פוטין וכו׳ וגו׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 10:01 pm 
Freshman

אין פה שום כפיות טובה. אני מעריך את הדברים שעשה בעיקר בתחילת המלחמה, אבל כמו התמיכה המסויגת של ממשלו בישראל בשעתה הקשה ביותר, כך גם ההערכה שלי מסויגת. בסופו של דבר הוכיח את עצמו כמי שאי אפשר לסמוך עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 10:15 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
הבעיה היא לא שאי אפשר להמציא אותנו
אלא שאי אפשר להמציא 52 אחוז מהאמריקאים שהצביעו, שכמובן כולם סתומים לחץ ולא מבינים כלום ובכל זאת מצביעים למורשע בפלילים, פושט רגל ושקרן פתולוגי שממומן על ידי פוטין וכו׳ וגו׳.

אני לא מתיימר לפרשן את האמריקאים, תפסיק להידחף לכל מקום. דובר ספציפית על כפיות הטובה הישראלית לתמיכה הרחבה והעמוקה של ממשל ביידן, וההימור בעיניים עצומות על אדם מעורער, מושחת, שקרן וחסר עקביות. יש לך מה להוסיף בעניין הישראלי ממקום מושבך בקליפורניה? בתור מי שטרח להוציא לעצמו אפילו דרכון של מדינה זניחה מליגה ג' של אירופה, העיקר שיהיה לו לאן לברוח כשצריך, הייתי מצפה לפרופיל נמוך יותר בעניינים שמעסיקים שאשכרה נטועים במקום המדובר.

בטן רכה וחביבה כתב:
אין פה שום כפיות טובה. אני מעריך את הדברים שעשה בעיקר בתחילת המלחמה, אבל כמו התמיכה המסויגת של ממשלו בישראל בשעתה הקשה ביותר, כך גם ההערכה שלי מסויגת. בסופו של דבר הוכיח את עצמו כמי שאי אפשר לסמוך עליו.

אכבר כפיות טובה, אבל ככלל הגישה הישראלית הנפוצה כלפי יחסי החוץ בכלל והיחסים עם אמריקה בפרט, היא אינפנטילית ואגוצנטרית להפליא וההודעה של מטרנה שהתחפשה למשהו אינטיליגנטי בשל הניסוח והאורך מוכיחה זאת. אם ממשל שנתן באמת כל דבר שאפשר מבחינת משאבים וגיבוי "הוכיח את עצמו כמי שאי אפשר לסמוך עליו", מגיע לך באמת לסמוך על טראמפ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 10:29 pm 
Freshman

אבל הוא לא באמת נתן כל דבר שאפשר מבחינת משאבים ובעיקר בגיבוי. רחוק מזה. אני לא חושב שהציפייה בישראל אחרי מה שעברנו היתה כ"כ חריגה. ביקשנו כולה שיתנו לנו גיבוי ומרחב פעולה מלא לפעולות שהאמריקאים או כל מעצמה אחרת היו עושות במקומנו אם היו עושים להם רבע ממה שעשו לנו, ולא לתת לנו להתבחבש במלחמה אינסופית שמסרבת להיגמר כי ביידן מחליט להחיל עלינו דיני מלחמה שאף מדינה אחרת לא צריכה לעמוד בהם.
סה"כ איש טוב ביידן, אבל לא באמת "חבר". מודה לו על מה שכן עשה, אבל יותר מודה לאל על כך שניפטר ממנו ומממשלו העוין בעוד חודשיים וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dovi, אבימאל ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: