סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 10:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 1:00 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא צריך את ינון מגל כדי להצביע על כך שיש אנשים שהיטשטשו אצלם ערכים בסיסיים כמו טוב ורע. זה תקף לגבי אנשים כמוך בדיוק כמו אצל החברים הדמוקרטים שכ"כ פיללת לניצחונם רק כדי שיתקעו צינור מאחורה למדינה שבה אתה חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 1:08 pm 
Hall of Famer

גם אני לא צריך את ינון מגל ומספיק לי 5 הודעות שלך בפורום כדי להצביע על כך שאנשים כמוך היטשטשו אצלם ערכים בסיסיים כמו טוב ורע ואתם מנרמלים מחבלים כהניסטים וראש ממשלה עבריין רק כדי לתקוע צינור מאחורה לסמולנים הבוגדים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 1:16 pm 
Freshman

הציונות הדתית משלמת בדם על הגנה על המדינה, בזמן שאתה מנרמל אשכרה מחבלים שרוקדים על הדם של אנשים כמוך, רק מתוך תקווה שתוכלו להזיז את נתניהו מהממשלה (למרות שאותה ממשלה אלטרנטיבית לא תהיה מסוגלת להניע שום מהלך בלי לשלם מחיר מאוד יקר לאותם תומכי טרור).
אני בטוח שאם אומרים לך שאו שהחטופים חוזרים כולם היום תמורת המשך כהונת הממשלה, או שביבי יוצא מהחיים הפוליטיים אבל החטופים נשארים בעזה, אתה בוחר בלי היסוס באפשרות השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 1:17 pm 
Senior

מה הקטע לפתוח יוזר חדש בסלניוז בסוף 2024? תטריל מהיוזר המקורי שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 1:21 pm 
Freshman

הטרלה... יש אנשים שמבחינתם גם יהודים שהולכים ברחובות אמסטרדם זו הטרלה. אתה חי במדינה שבה יותר אנשים חושבים כמוני מאשר כמוך כנראה, אז להגיד שזו הטרלה מעיד על אי הכרת השטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 1:29 pm 
Hall of Famer

נ.כ.ב.ש רשמית כתב:
אני בטוח שאם אומרים לך שאו שהחטופים חוזרים כולם היום תמורת המשך כהונת הממשלה, או שביבי יוצא מהחיים הפוליטיים אבל החטופים נשארים בעזה, אתה בוחר בלי היסוס באפשרות השניה.

בוא נשאל הפוך
על מה באופן תיאורטי "הצד הימני/קואליציוני" היה מוכן לוותר בשביל החזרת כל החטופים?
הליכה לבחירות? ויתור על הכספים הקואליציוניים והג'ובים?
הרי האמת היא שההתנגדות הגורפת לכל עסקה מכל סוג שהיא וללא קשר לתמורה/עיתוי (ויש המתנגדים) - היא בגלל "מה יחשוב הבייס", ולא שיקולים אחרים.
בכל זאת חיי אדם אל מול...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 1:37 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
נ.כ.ב.ש רשמית כתב:

בוא נשאל הפוך
על מה באופן תיאורטי "הצד הימני/קואליציוני" היה מוכן לוותר בשביל החזרת כל החטופים?
הליכה לבחירות? ויתור על הכספים הקואליציוניים והג'ובים?
בכל זאת חיי אדם אל מול...

השאלה שלך לא דומה למה שאני שאלתי, כי מבחינתי ביטחון ישראל עומד מעל החזרת החטופים, וזה אומר שאני לא בעד לסיים את המלחמה בעזה לפני השגת כל יעדיה, כלומר ריסוק כל אפשרות של החמאס לחזור לשלטון שם. אתם לעומת זאת אומרים שהחזרת החטופים זו מטרת העל. "להחזיר בכל מחיר" זה לא משפט של המחנה שלי אלא שלכם. בנוסף לכך אני יודע שבכל מקרה סוגיית החטופים לא בידיים שלנו.

ועדיין, אם תושג המטרה העליונה מבחינתי אני מוכן לוותר על הממשלה וללכת לבחירות תמורת השבת כל החטופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 1:42 pm 
Hall of Famer

שמח על הפסקה האחרונה.

להבדיל, יש שרים מהצד הימני שלא מסכימים עמך, וממילא ביטחון ישראל (עליות להר הבית, התססת ערביי ישראל וכו' וכו') לא בראש מעיינם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 1:55 pm 
Freshman

אני לא תומך אוטומטי של הממשלה ולא הייתי מחזיק אותה בחיים בכל מחיר. עד הבחירות האחרונות בכלל הצבעתי בכלל לגנץ וחשבתי שבן גביר ואחרים כמותו הם סכנה גדולה שלנו.
למען האמת חשבתי שהממשלה הנוכחית עשתה עבודה מאוד גרועה עד אותו יום שחור, אבל מאז אני חושב שניהול המלחמה עולה על הציפיות שלי. העובדה שעדיין נלחמים למרות הלחץ המטורף מהעולם בעיניי ראויה להערכה אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 3:25 pm 
Freshman

ובמי אנחנו עדיין נלחמים בעזה לדעתך? כמה חיילים עוד צריכים למות ולהצטלק פיזית ונפשית עד שנוכל לראות את ביבי ובנגביר מכריזים על "הנצחון המוחלט"? האם אתה חושב שיש לכך היתכנות ריאלית כל עוד משפטי ביבי באוויר, ועדת חקירה ממלכתית על הפרק, ובנגביר לא מקבל התיישבות בעזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 4:04 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:

מה היוזר המקורי של התכשיט ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 4:05 pm 
Junior

נ.כ.ב.ש רשמית כתב:
העובדה שעדיין נלחמים למרות הלחץ המטורף מהעולם בעיניי ראויה להערכה אדירה.

מה המטרה במלחמה בשלב הזה בעצם?
כאילו, מתי תגיד שלדעתך זה אחלה ואפשר להתחיל לסיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 4:09 pm 
Senior

עופר האדום כתב:
Yuval כתב:

מה היוזר המקורי של התכשיט ?

אין לי מושג, אבל רמה עולב גבוה מאוד להתחבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 6:00 pm 
Freshman

sheky כתב:
נ.כ.ב.ש רשמית כתב:
העובדה שעדיין נלחמים למרות הלחץ המטורף מהעולם בעיניי ראויה להערכה אדירה.

מה המטרה במלחמה בשלב הזה בעצם?
כאילו, מתי תגיד שלדעתך זה אחלה ואפשר להתחיל לסיים?

כשנדע שאין סיכוי שלאחר המלחמה החמאס לא משקם את עצמו תוך שנתיים כאילו לא קרה כלום. מתי תגיע הנקודה הזאת אני לא יודע, אני משאיר את זה למומחים הביטחוניים. אני רק כן יודע שכרגע החמאס עדיין שולט ברצועה וכל דבר שם עובר דרכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 6:42 pm 
Hall of Famer

אז המסקנה המבריקה שלך היא שלאחר מעל שנה שישראל כותשת את עזה, חיסלה את מנהיגי החמאס הבכירים, הרגה עשרות אלפי אנשים ועדיין החמאס שולט ברצועה, זה להמשיך ב"מלחמה" שהיא לא יותר מפטרולים חסרי תוחלת בזמן שהחזית הצפונית בוערת וכוחות המילואים נשחקים עד דק?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 7:33 pm 
Hall of Famer

ואני רק תוהה (באמת, כי אין לי מושג) - מה יקרה אם נצא לגמרי מעזה? כי בהחלט יתכן שהמחיר של 3-4 הרוגים בשבוע, יהיה המחיר של שביעי באוקטובר בריבוע עוד שנה וחצי או שלוש שנים מהיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 7:36 pm 
מנהל פורום

נכבש רשמית, אתה יוזר חדש ולכן אתייחס אליך כאל משתמש חדש. הדרך שבה אתה מתדיין כאן לא מקובלת, זו אזהרה ראשונה ואחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 7:55 pm 
Freshman

מקבל את ההערה אבל אפשר לדעת מה אמרתי שעבר על החוקים? לא התייחסתי לגופו של אדם ולא טינפתי על אף אחד כאן, בזמן שמישהו כבר הספיק לכנות אותי ימני דביל או רמה גבוהה של עולב. לא שזה פוגע בי יותר מדי אבל עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 7:57 pm 
Junior

נ.כ.ב.ש רשמית כתב:
כשנדע שאין סיכוי שלאחר המלחמה החמאס לא משקם את עצמו תוך שנתיים כאילו לא קרה כלום. מתי תגיע הנקודה הזאת אני לא יודע, אני משאיר את זה למומחים הביטחוניים. אני רק כן יודע שכרגע החמאס עדיין שולט ברצועה וכל דבר שם עובר דרכו.

מי אלו המומחים הבטחוניים אם אפשר לשאול? אני מנחש שבכירי צה"ל והשב"כ פחות אמינים בעיניך אם הבנתי את הטייפ קאסט, נכון?
ואיך אנחנו אמורים למנוע מדברים ברצועה לעבור דרך החמאס? צה"ל ינהל את הרצועה? שלטון זר? פת"ח? כי המהלך שבו דברים לא עוברים דרך החמאס הוא מהלך מדיני, לא צבאי (או לפחות לא צבאי כמו שיש כרגע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 8:20 pm 
Freshman

sheky, נקודת המוצא שלי שאני כן מאמין שהממשלה לא גוררת את המלחמה הזאת סתם. ומאחר שכך, אני מניח שיש עוד דברים שלא סיימנו לטפל בהם בעזה ומאוד הגיוני שממתינים לכניסה של טראמפ לבית הלבן כדי ללמוד אם תחתיו נהיה קצת יותר חופשיים לפעול שם בלי ההגבלות של הממשל הנוכחי.
ומי שדוחפים היום לסיים ת'מלחמה (כולל אנשי ביטחון) דחפו לסיים אותה עוד לפני שהרגנו את סינוואר ודף, ואני לא רואה שהטיעונים שלהם השתנו.

ומה יהיה אחרי המלחמה אני די בטוח שישראל כן תישאר בעזה ברמה כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 8:33 pm 
Junior

אוקי, אז "גורמים בטחוניים" זה הממשלה כי כאמור צה"ל והשב"כ לא אמינים, אחלה.
אז אם לסכם - אתה לא ממש יודע מה היעדים או מה אמור להיות ביום שאחרי בעיניך, אלא רק שהממשלה (שתחתה היה השביעי באוקטובר) יודעת הכל וכל החלטה שלי היא נכונה בהגדרה.
אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 8:37 pm 
מנהל פורום

נ.כ.ב.ש רשמית כתב:
מקבל את ההערה אבל אפשר לדעת מה אמרתי שעבר על החוקים? לא התייחסתי לגופו של אדם ולא טינפתי על אף אחד כאן, בזמן שמישהו כבר הספיק לכנות אותי ימני דביל או רמה גבוהה של עולב. לא שזה פוגע בי יותר מדי אבל עדיין.

דוגמא:
ציטוט:
אני לא צריך את ינון מגל כדי להצביע על כך שיש אנשים שהיטשטשו אצלם ערכים בסיסיים כמו טוב ורע. זה תקף לגבי אנשים כמוך בדיוק כמו אצל החברים הדמוקרטים שכ"כ פיללת לניצחונם רק כדי שיתקעו צינור מאחורה למדינה שבה אתה חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 8:39 pm 
Hall of Famer

קאלימי, הציטוט הזה אכן לא יורד על אף אדם בפורום באופן אישי. (מותר לבן אדם לחשוב שיש אנשים שהטשטשו אצלם ערכים בסיסיים, עם כל הכבוד).
וזה נכון, שהציטוטים שהוא הביא - כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 8:42 pm 
Senior

הציטוטים שהוא הביא, לפחות זה שלי, מדבר על כך שמדובר ביוזר פיקטיבי. שיכתוב מהיוזר הרגיל שלו. אין משתמשים חדשים בסלניוז.

זה עובדה מוחלטת. בניגוד ל"הטשטשו אצלך ערכים בסיסים בין טוב לרע" אצל מי שהיה בעד המפלגה הדמוקרטית. לא שיש לי ציפיה גבוהה ממי שבעד שימותו חטופים כל עוד נתניהו בשלטון, אבל לפחות שיגיד את זה מהיוזר שהוא אומר את זה כבר אי אלו שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 8:54 pm 
Hall of Famer

לאקיץ׳ לדעתי חדש מהשנתיים האחרונות, בלואי גם.
בגדול, אין לי מושג אם הבחור הזה הוא משתמש חדש או לא. אבל אני לא חושב שיש לך הוכחה כך או כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 581 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 46 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: