סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:11 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בלגן באמסטרדם
הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 11:07 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
אבו שוקרי כתב:
אוהדי מכבי שרו באנגלית? בהולנדית? בערבית? איך בדיוק המהגרים הבינו שהם שרים תנו לצה"ל לנצח וזיין תערבים?
לא ראיתי הרבה אז באמת שואל. הדבר היחיד שראיתי הוא fuck Palestine שזה לדעתי לגיטימי לגמרי. לא הייתי עושה את זה וכמובן לא תומך לעשות דבר כזה, בטח שבחו"ל. אבל זה ממש לא יוצא דופן (עדין לעומת אוהדים איטלקים, אנגלים, טורקים וכו )
לתלוש דגלים מבתים פרטיים זה כמובן בזוי. לתלוש דגל מהרחוב לדעתי לא (שזה מה שראיתי).
לדעתי זה היה קורה בכל מקרה, וכל ניסיונות האשמה עצמית הללו מפספסים את הנקודה. זאת לא ההקבלה הכי מדויקת, אבל קצת כמו להאשים מתלוננת באונס ששתתה אלכוהול או שהתלבשה חשוף.

אף פעם אל תזלזל בנכונות של אנשים להתווכח עם אנשי קש.

אני ככל הנראה איש ה"האשמה העצמית", וכתבתי בת'רד הזה כמה פעמים שהתקיפות כנראה היו קורות בכל מקרה, ושהן מגונות בכל פה.

כן ציינתי שיש הקשרים רחבים יותר, שהיו אוהדים ישראלים שהתנהלו באלימות (מסוג אחר) ושהתגובה כאן היתה היסטרית וחסרת פרופורציות (מה שכן, איזה כיף של נסיעה להולנד גדעון סער תפר לעצמו בימיו הראשונים לתפקיד. לניר עוז הוא לא טרח להגיע ככה).

אני לא חושב שההתנהגות של אוהדי מכבי היא משהו להתגאות בו, אבל היא לא שונה במיוחד מהתנהגות של אוהדים איטלקים או אנגלים למשל.
לא מצליח להבין למה בכלל להכניס את זה לקונטקסט, קלוש ככל שיהיה.
מילא היו תוקפים את אלו שהורידו את הדגל בסמיכות למעשה. אבל ממש אין קשר בין הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 11:11 pm 
Hall of Famer

בוא נגיד שמבלי לומר מי מבין כותבי הפורום - יש כותב פורום אחד שהוכחתי לו שבמשך שלוש שנים רצופות, הוא לא כתב מעולם משהו בעד ישראל ללא הסתייגות. הוא כתב בעד ישראל ברפיון ועם הסתייגות, הוא כתב דברים ״נייטרליים״ אבל תמיד עם איזושהי הסתייגות על ישראל, הוא כתב נגד ישראל המון המון המון, אבל שלוש שנים, הרבה פוסטים (לא רק בסלניוז) ואפילו לא פעם אחת - נכתבה מילה אחת בעד ישראל ללא הסתייגות.

ככה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 11:13 pm 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
כן, רק שאוהדי מכבי לא רק "תלשו דגל", אוהדי מכבי תקפו נהג מונית ערבי, בין יתר מעשיהם.
ולפני התגובות שיגיעו, לא משנה לי בכלל מה אוהדי מכבי ת"א עשו לפני המשחק, מה שקרה אחרי המשחק היה איום ונורא. מצד שני, מה שאוהדי מכבי לא היה בשום קצה תקין של שום סקאלה של התנהגות אוהדים, והרבה יותר קרוב למה שעשו להם ממה שנעים להודות.

ממש לא קרוב למה שעשו להם. אתה משווה בין מה שעשו אוהדי מכבי (תלישת דגל, ממה שאני מבין ממך תקיפת נהג) ושירים ברחובות, גסים ככל שיהיו (ושאף אחד לא מבין אותם) לבין מערבים למספר רב של אוהדים?
ראית פעם איך אנגלים או איטלקים מתנהגים ברחובות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 11:17 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
בוא נגיד שמבלי לומר מי מבין כותבי הפורום - יש כותב פורום אחד שהוכחתי לו שבמשך שלוש שנים רצופות, הוא לא כתב מעולם משהו בעד ישראל ללא הסתייגות. הוא כתב בעד ישראל ברפיון ועם הסתייגות, הוא כתב דברים ״נייטרליים״ אבל תמיד עם איזושהי הסתייגות על ישראל, הוא כתב נגד ישראל המון המון המון, אבל שלוש שנים, הרבה פוסטים (לא רק בסלניוז) ואפילו לא פעם אחת - נכתבה מילה אחת בעד ישראל ללא הסתייגות.

ככה זה.

וואו, אתה כזה פטריוט. מי שהרגע כינה את ארצות הברית "המדינה שלי", אבל טרח לסייג שהוא שומר את הדרכון האירופאי לכל מצב במידה וכבר לא יהיה מספיק טוב כבר באמריקה. איזה כיף זה להיות פטריוט מרחוק-רחוק, בלי לשאת בשום מחיר אישי, ולהיות מוכן על המזוודות ליעד הבא כש"המדינה שלי" החדשה כבר לא תהיה מספיק כיפית?

ככה זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 11:28 pm 
Hall of Famer

וזה עניין פשוט מאד:

כל אדם שמשלם כאן מיסים, שעובד, שמתנדב, שתורם משהו לחברה-יש לו הרבה יותר זכויות במקום הזה מאשר לך, גם אם הוא כל היום ידבר סרה במדינה ואתה תשבח אותה בכל פה.

כי אצלך זה דיבורים כמו חול בחינם, ואצלו זה בזכות ולא בחסד. זכותך לעזוב, מגוחך שאתה מעז לשפוט מי שכן נושא בעול ומשלם את המחירים.

הגיון קל של הדברים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 11:30 pm 
Hall of Famer

'לא לגופו של כותב'. אני אחזיק בכמה דרכונים שבא לי ואשתמש בהם כראות עיניי כי אני אדם פרטי וזו זכותי וזה לא קשור בכלל לדעות או לאידיאולוגיה שלי

אגב, הבן אדם שדיברתי עליו, הוא לא אתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 11:32 pm 
Hall of Famer

וחלאס עם הדה לגיטימציה. בחיי שלא שאלתי אותך אם יש לי לגיטימציה או לא. רוצה לדון, תדון. עד אז זכותי לכתוב מה שבא לי ומר נדב הכהן לא יגיד לי איזה זכויות יש או אין לי. בכל הכבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 11:33 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
'לא לגופו של כותב'. אני אחזיק בכמה דרכונים שבא לי ואשתמש בהם כראות עיניי כי אני אדם פרטי וזו זכותי וזה לא קשור בכלל לדעות או לאידיאולוגיה שלי

אגב, הבן אדם שדיברתי עליו, הוא לא אתה

א. זה לא משנה שזה לא אני, העקרון בעינו עומד.

ב. אף אחד לא נגע לך בדרכונים, אתה אדם פרטי וזו לגמרי זכותך. אבל זה קשור מאד לדעות שאתה מבטא. אתה פטריוט של נייר, אוויר חם. פטריוטיזם מפלסטיק זול. אם אתה מרגיש חופשי לבקר ישראלי שחי פה ונושא בעול שהוא לא מספיק מפרגן לישראל, תהיה מוכן לתגובה על כך שאין לך שום קשר למה שקורה פה ואתה רק משגר מילים בחינם מהמקלדת. המעמד שלך בדיון על פטריוטיזם הוא מתחת לאפס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 12, 2024 11:34 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
וחלאס עם הדה לגיטימציה. בחיי שלא שאלתי אותך אם יש לי לגיטימציה או לא. רוצה לדון, תדון. עד אז זכותי לכתוב מה שבא לי ומר נדב הכהן לא יגיד לי איזה זכויות יש או אין לי. בכל הכבוד

לא שאלת אותי, התנדבתי לומר את דעתי. כאמור הלגיטימיות שלך להשתתף בדיון על פטריוטיזם ישראלי היא מינוס. אני לא מנהל בפורום וגם אם הייתי לא הייתי מגביל את חופש הביטוי שלך, זכותך להצהיר הצהרות פטריוטיות ולשפוט אחרים על חוסר פטריוטיות, ובמידה דומה לכך יוזכר לך שאתה פטריוט מזויף ומה מעמדך האמיתי בדיון כזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 9:36 am 
מנהל פורום

אבו שוקרי כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
כן, רק שאוהדי מכבי לא רק "תלשו דגל", אוהדי מכבי תקפו נהג מונית ערבי, בין יתר מעשיהם.
ולפני התגובות שיגיעו, לא משנה לי בכלל מה אוהדי מכבי ת"א עשו לפני המשחק, מה שקרה אחרי המשחק היה איום ונורא. מצד שני, מה שאוהדי מכבי לא היה בשום קצה תקין של שום סקאלה של התנהגות אוהדים, והרבה יותר קרוב למה שעשו להם ממה שנעים להודות.

ממש לא קרוב למה שעשו להם. אתה משווה בין מה שעשו אוהדי מכבי (תלישת דגל, ממה שאני מבין ממך תקיפת נהג) ושירים ברחובות, גסים ככל שיהיו (ושאף אחד לא מבין אותם) לבין מערבים למספר רב של אוהדים?
ראית פעם איך אנגלים או איטלקים מתנהגים ברחובות?

אני לא מבין איפה ראית שאני אומר ממש קרוב. כן כתבתי, ועומד מאחורי זה, זה קרוב יותר בהרבה לצד הזה מאשר ל"תלשו דגל".

נורטון, ראשית, לא הוכחת כלום, שנית, זה מכוער מה שאתה עושה פה. כבר כתבתי לך פעם, יש לך משהו לכתוב שהוא עלי, תכתוב, אל תהיה פאסיב אגרסיב, זה לוק מטונף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 10:41 am 
Hall of Famer

סליחה, אבל לא הזכרתי שמות בכוונה. ואני חושב שזה היה הדבר הנכון והמוסרי לעשות. אני לא מערב דברים שלא שייכים לפורום לדברים שכן. זה אתה שהעלית את העובדה שזה אתה. לא אני.

ולמקרה שאתה תוהה, אז כן, אני חושב שאתה לא אובייקטיבי בניהול שלך את הפורום, ותעשה עם המידע הזה מה שאתה רוצה, אבל אתה מרשה לאנשים לטנף חופשי כאן כבר שנים, רק בגלל שהם שייכים לצד הפוליטי שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 11:09 am 
Hall of Famer

שזה שקר מוחלט, היו (ויש) כאן לא מעט ימנים שחוץ מקריאות יומיומיות לפשעי מלחמה, הרעבה והרג המונים, גם משתלחים אישית בשפה נמוכה. אני יכול למנות לך שמות אם אתה רוצה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 2:01 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
סליחה, אבל לא הזכרתי שמות בכוונה. ואני חושב שזה היה הדבר הנכון והמוסרי לעשות. אני לא מערב דברים שלא שייכים לפורום לדברים שכן. זה אתה שהעלית את העובדה שזה אתה. לא אני.

ולמקרה שאתה תוהה, אז כן, אני חושב שאתה לא אובייקטיבי בניהול שלך את הפורום, ותעשה עם המידע הזה מה שאתה רוצה, אבל אתה מרשה לאנשים לטנף חופשי כאן כבר שנים, רק בגלל שהם שייכים לצד הפוליטי שלך.

ראשית, כבר ניהלנו על זה פעם דיון, לי, ערן, לא נוח שכותבים עלי בעילום שם, אני מרגיש שזה תוקפני וביקשתי ממך ומבקש ממך שוב, לא לעשות את זה. אתה מעדיף כן להשאיר את זה תמיד אנונימי? סבבה, אז לא עלי.

שנית, וזו לא התחמקות, אבל אני לא מנהל כאן כבר שנים. ניהלתי כאן שנים, ואז יותר שנים לא ניהלתי. בקונסטלציה הנוכחית אני מנהל פה פחות משנה, ואני משוכנע לגמרי שאני מאוזן. ואם כבר מאחרוי קלעים, עד לפני כמה שבועות גם לא יכולתי לחסום בכלל, אז כך שחלק מהחלטות החסימה שהתקבלו כאן השנה לא היו שלי. אני גם חושב שבגדול המצב של הדיונים כאן רק השתפר, זה עדיין לא מה שאני רוצה ומקווה לו, אבל לפחות אפשר לדבר פה. ואם הייתי מנהל לפי נטיות ליבי, אז 89% מכאן היו מושעים בגלל הדעות שלהם, כי פה אתה כן צודק, אני מאד שמאלן ורובכם כאן, כולל השמאלנים נקראים בעיניים שלי כמו בן גביר. אבל לצערי אני כן מאוזן.
לא מתכוון לחשוף כאן מי הושעה על ידי ומי לא, ומי הושעה לבקשתי ומי לא, ומי הושעה על ידי מנהלים אחרים ומי לא, ולכמה זמן כל השעיה כזו קרתה, אבל גם ממעבר על השמות, שביצעתי עכשיו כי לקחתי את ההערה שלך ברצינות, אין לי חשד להטיה. ואחרון, לאורך כל תקופת הניהול שלי בפורום, כולל הסיבוב הקודם לפני למעלה מעשור, השעיתי רק שני משתמשים לתמיד ובאופן כללי זה השעיה והרחקה זה נשק שמאד נדיר שאני משתמש בו. אני יותר עוסק במחיקת הודעות ושליחת הודעות אישיות, גם השנה זה מה שעשיתי לרוב, ושם אין לי איך לבדוק, אבל אני לא חושב שלא היתה פה הטיה.
הסיבה שזו הודעה פומבית היא כי אתה כתבת בפומבי, אם תרצה אתה גם מוזמן לפרטי אם נוח לך יותר, אתה כמובן גם מוזמן להעלות את התחושה שלך מול המנהלים האחרים. אין לי שום עניין בזה שמישהו כאן ירגיש לא מוזמן או שיש אג'נדה נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 3:21 pm 
Junior

בהולנד הציגו תמונות מטושטשות של החשודים
בטלוויזיה המקומית איימו לפרסם את זהותם של מספר חשודים באלימות כלפי אוהדי מכבי ת"א: "אם אתם מזהים את עצמכם, דווחו למשטרה בהקדם האפשרי". באתר התוכנית הוסיפו: “החמישה יוצגו בתחילה עם טשטוש. אם הם לא יתייצבו, תמונותיהם יוצגו בצורה מזוהה ביום שישי, 15 בנובמבר, בשעה 20:30. לכל אחד מהם יש מספר משלו. אם אתם מזהים את עצמכם, דווחו למשטרה בהקדם האפשרי”.

https://www.one.co.il/Article/24-25/1,7 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 3:59 pm 
Hall of Famer

כמו בליל הבדולח

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 5:50 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
בהולנד הציגו תמונות מטושטשות של החשודים
בטלוויזיה המקומית איימו לפרסם את זהותם של מספר חשודים באלימות כלפי אוהדי מכבי ת"א: "אם אתם מזהים את עצמכם, דווחו למשטרה בהקדם האפשרי". באתר התוכנית הוסיפו: “החמישה יוצגו בתחילה עם טשטוש. אם הם לא יתייצבו, תמונותיהם יוצגו בצורה מזוהה ביום שישי, 15 בנובמבר, בשעה 20:30. לכל אחד מהם יש מספר משלו. אם אתם מזהים את עצמכם, דווחו למשטרה בהקדם האפשרי”.

https://www.one.co.il/Article/24-25/1,7 ... tml?ref=hp

לא הבנתי איך הם אמורים לזהות את עצמם אם הפנים מטושטשות ?
חלם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 6:35 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
נורטון כתב:

ראשית, כבר ניהלנו על זה פעם דיון, לי, ערן, לא נוח שכותבים עלי בעילום שם, אני מרגיש שזה תוקפני וביקשתי ממך ומבקש ממך שוב, לא לעשות את זה. אתה מעדיף כן להשאיר את זה תמיד אנונימי? סבבה, אז לא עלי.

שנית, וזו לא התחמקות, אבל אני לא מנהל כאן כבר שנים. ניהלתי כאן שנים, ואז יותר שנים לא ניהלתי. בקונסטלציה הנוכחית אני מנהל פה פחות משנה, ואני משוכנע לגמרי שאני מאוזן. ואם כבר מאחרוי קלעים, עד לפני כמה שבועות גם לא יכולתי לחסום בכלל, אז כך שחלק מהחלטות החסימה שהתקבלו כאן השנה לא היו שלי. אני גם חושב שבגדול המצב של הדיונים כאן רק השתפר, זה עדיין לא מה שאני רוצה ומקווה לו, אבל לפחות אפשר לדבר פה. ואם הייתי מנהל לפי נטיות ליבי, אז 89% מכאן היו מושעים בגלל הדעות שלהם, כי פה אתה כן צודק, אני מאד שמאלן ורובכם כאן, כולל השמאלנים נקראים בעיניים שלי כמו בן גביר. אבל לצערי אני כן מאוזן.
לא מתכוון לחשוף כאן מי הושעה על ידי ומי לא, ומי הושעה לבקשתי ומי לא, ומי הושעה על ידי מנהלים אחרים ומי לא, ולכמה זמן כל השעיה כזו קרתה, אבל גם ממעבר על השמות, שביצעתי עכשיו כי לקחתי את ההערה שלך ברצינות, אין לי חשד להטיה. ואחרון, לאורך כל תקופת הניהול שלי בפורום, כולל הסיבוב הקודם לפני למעלה מעשור, השעיתי רק שני משתמשים לתמיד ובאופן כללי זה השעיה והרחקה זה נשק שמאד נדיר שאני משתמש בו. אני יותר עוסק במחיקת הודעות ושליחת הודעות אישיות, גם השנה זה מה שעשיתי לרוב, ושם אין לי איך לבדוק, אבל אני לא חושב שלא היתה פה הטיה.
הסיבה שזו הודעה פומבית היא כי אתה כתבת בפומבי, אם תרצה אתה גם מוזמן לפרטי אם נוח לך יותר, אתה כמובן גם מוזמן להעלות את התחושה שלך מול המנהלים האחרים. אין לי שום עניין בזה שמישהו כאן ירגיש לא מוזמן או שיש אג'נדה נגדו.

ומכיוון שאתה מודה לכל שאין שקיפות אגיד שוב שדעתי היא שאתה מוטה לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 6:50 pm 
מנהל פורום

טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 7:08 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נו באמת, מדובר בציבור שוחרי שלום. מקסימום, זה האימפריאליזם האירופאי שגרם להם לבזוז ולהרוס.
כשחושבים על זה, אם פעם היה אימפריאליזם של מדינות אירופה באפריקה ואסיה. היום האירופאים הנאורים פשוט יצרו מצב שבו הם הכריחו את שוחרי השלום להגר למדינות שלהם על מנת להחיל עליהם אימפריאליזם מקומי.

(וכן, אני אמנם ציני, אבל אין לי ספק שיש אנשים שחושבים ככה).

אני פתאום רואה את ההודעה הזו, וכל מה שיש לי לומר זה שאם אין לך ספק שיש אנשים שחושבים ככה ("מדובר בציבור שוחרי שלום, האימפריאליזם האירופאי גרם להם לבזוז ולהרוס, האירופאים גרמו לשוחרי השלום להגר למדינות שלהם להחיל עליהם אימפריאליזם מקומי [מה זה?]), אני ממליץ באופן ידידותי לשקול אפשרות של *משהו שערן היה משעה עליו, ולכן אני מצנזר*

דרך אגב אתה חיית באירופה, והיום אתה בקליפורניה הליברלית למדי. יצא לך פעם אשכרה להכיר בנאדם שחושב ככה? אחד? יחיד?

זה מתחבר כמובן להודעות שלך לערן ולהרבה הודעות אחרות. כמות הדברים שאתה בטוח בהם ושאין להם שום שחר, די מטרידה לגבי אדם בגיר שנחשב כשיר להתנהל באופן עצמאי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ד' נובמבר 13, 2024 7:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 7:18 pm 
מנהל פורום

נו באמת, עכשיו אני צריך להעיר לך ובצדק, וכל מה שכולם יחשבו זה שנורטון גרם לי להתקפל.
תערוך נדב. למען הסר ספק, אנחנו פחות בקטע של לשלוח אנשים להסתכלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 7:32 pm 
Hall of Famer

כן נדב, יצא לי להכיר הזויים ברמה דומה, גם אם לא מישהו שאמר בדיוק את זה. אבל בעיקר כמגיבים במקומות שונים ברשתות החברתיות . אני לא נוהג להסתובב עם הזויים ואני כבר 13 שנה מחוץ לאוניברסיטה

אל תשכח גם שבאמריקה, דיבור על פוליטיקה הוא קצת טאבו )אבל לרמוז מותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 7:41 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
כן נדב, יצא לי להכיר הזויים ברמה דומה, גם אם לא מישהו שאמר בדיוק את זה. אבל בעיקר כמגיבים במקומות שונים ברשתות החברתיות . אני לא נוהג להסתובב עם הזויים ואני כבר 13 שנה מחוץ לאוניברסיטה

לא, אני לא חושב שיצא לך באמת להכיר "הזויים ברמה דומה".

אני מתדיין איתך כבר לא מעט שנים, ואני יודע בדיוק אתה נוטה לרדד לשורות תחתונות מאד מעוותות עמדות מורכבות של אנשים אחרים, עמדות שאתה לא באמת מבין או מתאמץ להבין, ואתה מייצר יש מאין עמדות שלא באמת קיימות כדי להגחיך או כי באמת עולמך הוא כה דיכוטומי.

יש הבדל עצום, אוקיינוס, בין למשל הדעה שהאימפריאליזם האירופאי ייצר חלק מהמתחים שצפים היום בהגירה לאירופה, שזו עובדה חברתית, לבין המיש-מש ההזייתי שהמצאת על "שוחרי שלום שהאירופאים האימפריאליסטים גרמו להם לבזוז ולהרוס". זה באמת אינפנטילי, במובן הכי טהור. הייתי מצפה מילד בגיל בית ספר יסודי להשטיח ולהגחיך ככה עמדות של הצד השני. רוצה להתנגד להגירה? תתנגד, למה זה מצריך להפוך עמדה לגיטימית של הצד השני להזיה מעוותת שאתה מודה בעצמך שאתה לא מכיר אף אחד שחושב כך?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 7:43 pm 
Sophomore

נכתוב את זה כאן:
טורקיה מנתקת את היחסים עם ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 7:45 pm 
Sophomore

כל חודש יורדים לשפל חדש, קיבלו אימפריה ומשמידים ערך בכל יום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 13, 2024 8:08 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
נורטון כתב:

לא, אני לא חושב שיצא לך באמת להכיר "הזויים ברמה דומה".

אני מתדיין איתך כבר לא מעט שנים, ואני יודע בדיוק אתה נוטה לרדד לשורות תחתונות מאד מעוותות עמדות מורכבות של אנשים אחרים, עמדות שאתה לא באמת מבין או מתאמץ להבין, ואתה מייצר יש מאין עמדות שלא באמת קיימות כדי להגחיך או כי באמת עולמך הוא כה דיכוטומי.

יש הבדל עצום, אוקיינוס, בין למשל הדעה שהאימפריאליזם האירופאי ייצר חלק מהמתחים שצפים היום בהגירה לאירופה, שזו עובדה חברתית, לבין המיש-מש ההזייתי שהמצאת על "שוחרי שלום שהאירופאים האימפריאליסטים גרמו להם לבזוז ולהרוס". זה באמת אינפנטילי, במובן הכי טהור. הייתי מצפה מילד בגיל בית ספר יסודי להשטיח ולהגחיך ככה עמדות של הצד השני. רוצה להתנגד להגירה? תתנגד, למה זה מצריך להפוך עמדה לגיטימית של הצד השני להזיה מעוותת שאתה מודה בעצמך שאתה לא מכיר אף אחד שחושב כך?

בסדר, עכשיו לא רק שאתה יודע איך אני חושב ומתנהג, אתה גם יודע מה אני מכיר ומה לא.
יש לך את זה ביותר היובריס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 49 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה