סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 05, 2025 11:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 899 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 36  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 9:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
rony כתב:
אז מסתבר שמה שישראל הייתה צריכה כדי לחלץ נקודות מהקמפיין הזה, זה שוער.

דניאל פרץ אולי במשחק הכי גדול של שוער ישראלי בנבחרת שאני זוכר, מחלץ לנו 0-0 בחוץ מול צרפת.

כבודו במקומו מונח, אבל המשחק הכי גדול של שוער ישראלי שראיתי בנבחרת היה של בוני גינצבורג בקולומביה, בפלייאוף מונדיאל 90. אמנם הפסדנו 1:0 ולא עלינו, אבל בלעדיו זה היה נגמר 8:0 או משהו. הוא הוציא שם כדורים שעד היום אני לא מבין איך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 12:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
היו שם גם תנאי מזג אוויר מזעזעים אם אני זוכר נכון. איזה 700 מעלות ו-4000 אחוזי לחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 15, 2024 3:35 pm 
Hall of Famer

ראיתי את המשחק הזה, בוני גינצבורג היה מדהים, לא יודע אם טוב יותר מפרץ אתמול, אבל כנראה המשחק היחיד של שוער בנבחרת ישראל שאני מוכן לקבל כקונטנדר רציני (ואולי טוב יותר) למשחק של פרץ אתמול.

צריך גם לזכור שנבחרת צרפת ששיחקה אתמול מול ישראל זו עדיין אחת מה-נניח-5 נבחרות הטובות בעולם, קולומביה לא הייתה ברמה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 12:31 am 
Junior

מה ששוער על אחד, עושה לנבחרת.
אחרי תיקו מול צרפת, שועה עולה מחליף וכובש בדקה 86 מטעות בהגנה הבלגית.
יאללה להחזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 12:34 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
מה ששוער על אחד, עושה לנבחרת.
אחרי תיקו מול צרפת, שועה עולה מחליף וכובש בדקה 86 מטעות בהגנה הבלגית.
יאללה להחזיק.

וצריך לומר, זה לא מקרי, היו לישראל עוד כמה מצבים מצוינים, כולל קורות של דסה ודוד והצלה ענקית של השוער הבלגית לבעיטה של דור פרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 12:41 am 
Junior

ניצחון 0:1 לישראל נגד בלגיה. מסיימים את הבית במקום ה-4 עם 4 נקודות, עם אותן כמות נקודות כמו בלגיה.
צרפת ואיטליה 13 נק' כ"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 12:47 am 
Hall of Famer

המשחק הכי טוב של נבחרת ישראל בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 12:50 am 
Junior

מי שיער שלהזמין את השחקנים הטובים ביותר, בכושר הטוב ביותר בלי ערבובים ופוליטיקות, יכול לעבוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 12:57 am 
Sophomore

מעבר לנצחון, זאת נבחרת שמשחקת כדורגל יחסית אירופאי. שחקנים פיזיים, משחקים לא מעט פעמים בנגיעה, לא מחזיקים סתם בכדור ומוסרים אחורה ואחורה כמו אצל חזן. קבוצה שלוחצת את היריבה, לא תמיד מספיק גבוה, אבל זה מובן כשהבלמים שלך עם נחמיאס, גולדברג ושלמה שלא מהירים.נחמיאס דווקא לא רע בכלל ונהדר במשחק הראש, כנ"ל שלמה שנראה שהתבגר ומבין יותר את המשחק. גולדברג שלא סטגר לריבאונד אצל חזן נראה מפוקס וטוב יותר. מה עם למקין?

דוד היה נהדר (שילמד את תורג'מן לנוע בלי כדור) וגם סבע שדרך אגב היה עליו פנדל ברור בשער של שועה.
אבל מעל כולם אחמד ג׳אבר.
קצת מתחתיו סולומון.
את גלוך לא מרגישים בכלל. שזה די מדהים כי הוא באמת ממש טוב ודומיננטי ברד בול. אולי צריך לשחק יותר באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 2:11 am 
Junior

אורי קופר:
ציטוט:
נבחרת ישראל שומרת על שער נקי שני משחקים ברציפות לראשונה זה 6 שנים ו-60 משחקים. אז אלה היו אלבניה וגואטמלה, הפעם צרפת ובלגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 18, 2024 6:56 pm 
Hall of Famer

ואם מתעלמים ממשחק ידידות (0-7 מול גואטמלה), אז צריך לחזור אחורה עד שנת 2015 - אז ברצף ניצחנו 0-4 את אנדורה, וסיימנו בתיקו 0-0 מול ווילס.
פסיכי שלא לספוג פעמיים ברצף (והרי אנחנו נבחרת ממוצעת בגדול - על כל יריבה שגדולה עלינו, יש גם משחק מול "נמושה אירופית"...) זה מאורע של אחת לעשור.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 10:52 pm 
Hall of Famer

מכבי ת"א עם ניצחון ראשון בליגה האירופית, 3-1 "בחוץ" על בשיקטאש, משאירה לעצמה סיכוי להמשיך לפחות לשלב הפלייאוף. במשחק הבא היא עם משחק "בית" נגד ריגה, אחת הקבוצות החלשות במפעל. ניצחון שם ואפשר להתחיל לפנטז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 28, 2024 11:29 pm 
Junior

מכבי ת"א עם ניצחון יפה מאוד, אבל היא קבוצה עם המון בעיות. האוהדים שלה חוגגים בהגזמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 1:38 am 
Freshman

התיאוריה שלי ללמה מכבי תא נראית טוב באירופה והרבה פחות בישראל - לזאטיץ בכל הקריירה שלו (עד העונה) לא הכיר מצב בו היריבות מתכוננות בצורה מיוחדת לקראת שיטת המשחק שלו. הוא יודע להיות אנדרדוג או שווה כוחות, והוא יודע מצויין ללמוד את היריבות שמולו ולהכין טוב מאוד את הקבוצה שלו לקראת מה שהן הולכות להביא.

הוא הרבה פחות טוב (לפחות בינתיים העונה) כשהוא פחות יודע מה היריבה הולכת להביא (כי היא מתכוננת אליו במיוחד ומשנה דברים במשחק שלה), הוא הרבה פחות טוב באלתורים תוך כדי משחק, והוא הרבה פחות טוב בהעמדת הקבוצה שלו מול קבוצות שמתבנקרות מולו. העצבים הברורים והניכרים והמוגזמים שלו בספסל בכל פעם שקצת לא הולך להם גם כן כנראה לא עוזרים בכלל.

החסרונות והיתרונות הללו כנראה הופיעו בדוחות הסקאוטינג של מנהלי מכבי תא (וכנראה גם בזה של אלברמן ששקל אותו בעונה שעברה והעדיף את דגו על פניו).
השאלה הגדולה היא אם החסרונות הללו נובעים מכך שהוא מוביל קבוצה דומיננטית בפעם הראשונה בקריירה שלו, או שזה פשוט הבנאדם והמאמן שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 2:02 am 
Hall of Famer

הנצחון של מכבי ת"א מביא לישראל חצי נקודה בדירוג, אחרי זמן רב, וסוגר טיפה פערים על המקום ה-15. למרות זאת המירוץ לדעתי חסר סיכוי, וכדאי לשים לב גם לפולין שמצמצמת פערים על ישראל מהמקום ה-18 ונשארו לה עוד 2 קבוצות.

14. סקוטלנד 31.900, נשארו 3 מתוך 5
---
15. שווייץ 31.775, נשארו 3 מתוך 5
------------
16. דנמרק 31.575, נשארו 2 מתוך 4
17. ישראל 31.125, נשארה 1 מתוך 4
18. פולין 30.375, נשארו 2 מתוך 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 2:09 am 
Freshman

המקום ה-18 לא חשוב בשום צורה.
מקומות 16-22 בדירוג מקבלות בדיוק אותו דבר, בכל שלושת המפעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 2:25 am 
Freshman

אגב, אני לא בעד המקום ה-15 בשום צורה. אני חושב שהמעקב וההייפ סביב הנושא שהיה בארץ עד הכשלונות בקיץ היה צריך להיות יותר בסגנון של "בואו נקווה שנצליח אבל שדנמרק ושוויץ יצליחו יותר וישאירו אותנו 16-17" מאשר התקווה הגדולה שהייתה פה.
יש לנו 4 קבוצות אמיתיות כרגע בליגה, וגם זה אחרי הרבה שנים שהיו 3 לגיטמיות. כל קבוצה ישראלית אחרת שתשתחל לאירופה תהיה לא מדורגת מההתחלה, כנראה תסיים מהר כמו מכבי פ"ת של העונה, ורק תפגע בנקודות בכך שהצבירה של שאר הקבוצות תהיה חלקי 5 במקום חלקי 4. בעונה שעברה למשל, עונת השיא שלנו, היינו מקבלים רק 7 נקודות במקום 8.75 אם הייתה נציגה חמישית שלא צוברת נקודות.

אם וכאשר בית"ר תשמור על מעמדה הנוכחי והפועל ת"א או אחרת תצמח לרמה ראויה אז יהיה אפשר להתחיל לקוות שחמשת הלגיטמיות שלנו יגיעו לאירופה, עד אז עדיף לנו פשוט להישאר קרובים במקומות 16-18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 2:51 am 
Junior

קרטמן כתב:
התיאוריה שלי ללמה מכבי תא נראית טוב באירופה והרבה פחות בישראל - לזאטיץ בכל הקריירה שלו (עד העונה) לא הכיר מצב בו היריבות מתכוננות בצורה מיוחדת לקראת שיטת המשחק שלו. הוא יודע להיות אנדרדוג או שווה כוחות, והוא יודע מצויין ללמוד את היריבות שמולו ולהכין טוב מאוד את הקבוצה שלו לקראת מה שהן הולכות להביא.

הוא הרבה פחות טוב (לפחות בינתיים העונה) כשהוא פחות יודע מה היריבה הולכת להביא (כי היא מתכוננת אליו במיוחד ומשנה דברים במשחק שלה), הוא הרבה פחות טוב באלתורים תוך כדי משחק, והוא הרבה פחות טוב בהעמדת הקבוצה שלו מול קבוצות שמתבנקרות מולו. העצבים הברורים והניכרים והמוגזמים שלו בספסל בכל פעם שקצת לא הולך להם גם כן כנראה לא עוזרים בכלל.

החסרונות והיתרונות הללו כנראה הופיעו בדוחות הסקאוטינג של מנהלי מכבי תא (וכנראה גם בזה של אלברמן ששקל אותו בעונה שעברה והעדיף את דגו על פניו).
השאלה הגדולה היא אם החסרונות הללו נובעים מכך שהוא מוביל קבוצה דומיננטית בפעם הראשונה בקריירה שלו, או שזה פשוט הבנאדם והמאמן שהוא.

זה מאוד נכון. כל אוהד מכבי יגיד לך את זה.
הוא בלבל הנמוך ביותר של מנהלי משחק מבין המאמנים הזרים. הוא, בניגוד לחלקם, מפצה על כך בצורה מסוימת בדברים אחרים עד כה. בניגוד לכל מיני וידיגל, קראנקה וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 9:20 am 
Hall of Famer

קרטמן כתב:
אגב, אני לא בעד המקום ה-15 בשום צורה. אני חושב שהמעקב וההייפ סביב הנושא שהיה בארץ עד הכשלונות בקיץ היה צריך להיות יותר בסגנון של "בואו נקווה שנצליח אבל שדנמרק ושוויץ יצליחו יותר וישאירו אותנו 16-17" מאשר התקווה הגדולה שהייתה פה.
יש לנו 4 קבוצות אמיתיות כרגע בליגה, וגם זה אחרי הרבה שנים שהיו 3 לגיטמיות. כל קבוצה ישראלית אחרת שתשתחל לאירופה תהיה לא מדורגת מההתחלה, כנראה תסיים מהר כמו מכבי פ"ת של העונה, ורק תפגע בנקודות בכך שהצבירה של שאר הקבוצות תהיה חלקי 5 במקום חלקי 4. בעונה שעברה למשל, עונת השיא שלנו, היינו מקבלים רק 7 נקודות במקום 8.75 אם הייתה נציגה חמישית שלא צוברת נקודות.

אם וכאשר בית"ר תשמור על מעמדה הנוכחי והפועל ת"א או אחרת תצמח לרמה ראויה אז יהיה אפשר להתחיל לקוות שחמשת הלגיטמיות שלנו יגיעו לאירופה, עד אז עדיף לנו פשוט להישאר קרובים במקומות 16-18.

אבל זו כל המטרה. המשחקין באירופה זה חלק מתהליך של קבוצה. ובנוסף, מדובר בכסף ולא מעט.
זה בערך כמו להגיד (והיה פה מישהו שאמר את זה, שני ניחושים מי) שעדיף לא להגיע לדירוג עולמי גבוה בטניס, כי ככה יש לך יותר נקודות להגן עליהן בשנה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 10:55 am 
Hall of Famer

בתורכיה בינתיים כועסים מאוד על חגיגת השער של קניקובסקי כשהוא מצדיע ומביט לשמים לזכר חבר שנפל בעזה. יש לציין כי הוא חוגג כך שערים תמיד, לא היה אתמול משהו מיוחד.
המון יבבות תורכיות מאתמול בערב על זה ועל ההפסד ל"תומכי רצח העם".
תענוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 12:51 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
קרטמן כתב:

אבל זו כל המטרה. המשחקין באירופה זה חלק מתהליך של קבוצה. ובנוסף, מדובר בכסף ולא מעט.
זה בערך כמו להגיד (והיה פה מישהו שאמר את זה, שני ניחושים מי) שעדיף לא להגיע לדירוג עולמי גבוה בטניס, כי ככה יש לך יותר נקודות להגן עליהן בשנה הקרובה.

לא הבנתי על איזו מטרה אתה מדבר (המטרה של מי? של הקבוצות הקטנות? שלנו בתור אוהדים?), ואיזה קבוצה הראתה בעבר תהליך שבו אירופה עוזרת לה לצמוח מכלום ללגיטימיות. לנתניה בעשור הקודם היו כמה עונות רצופות של אירופה והדחה בסיבוב הראשון, מכבי פת עשתה כמה קמפיינים. לא ראיתי שזה קידם אותן לאיפשהו. אירופה כמובן יכולה לתרום לתהליך של קבוצה מבוססת, אין ספק שהקמפיינים של מכבי חיפה בשנות התשעים והפועל ב״ש בתקופת בכר עזרו להן מאוד בדרכן למעמדן הנוכחי, אבל זה לא קרה ולא יקרה לקבוצה שאין לה שום תשתית להצלחה, ומחוץ לארבע המובילית הנוכחיות והפועל תא, לצערנו הרב, אין קבוצה שיכולה להביא ממוצע של 5 אלף צופים בליגה ו/או להעמיד תקציב שמתקרב לעשר מליון דולר. כלומר, בראייתי לפחות, אין בכלל תשתית ראויה לאופציית קיומו של תהליך שבו קמפיין או שניים באירופה מקדם אותן לאיפשהו, בטח לא כשאותן קבוצות באופן קבוע מפסידות בשלב המוקדמות הראשון אליו הן נכנסות.
נכון שיש במפעלים האירופיים לא מעט כסף, אבל הוא שמור לקבוצות שאשכרה עושות משהו, אתה לא מקבל יותר מדי כסף על הפסד בשלב המוקדמות הראשון/שני.
בקיצור, אני לא רואה את זה כאינטרס לטובת הכדורגל הישראלי שהפועל חיפה או בני ריינה יסיימו במקום החמישי בליגה ויגיעו לאירופה רק כדי שיוכלו להביא 2000-3000 צופים לחגיגה מרגשת של הפסד בשלב המשחקים הראשון שלה. בעיניי זה רק מוריד מערכו של הכדורגל כאן כשאנחנו שולחים נציגות ברמת מועדון של ליגה שניה בדנמרק.

לגבי הטניס, לא יודע כמובן על מה ומי אתה מדבר, רק אציין שאני לא אמרתי ״לא כדאי להשיג ניקוד״, אמרתי שכדאי שכמה שנשיג, הצמודות אלינו ישיגו יותר, לא כי יהיה קשה יותר להגן על המיקום אחכ, פשוט בגלל שאין טעם בהשגת נציגה חמישית בזמן שיש רק ארבע שיכולות לייצג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 5:52 pm 
Hall of Famer

אין טעם לצבור ניקוד אם אין לו מטרה. גם מה שאתה קורא המבוססות התחילו בצעד אחד. כמו שאמרת, הנה עלינו משתיים לשלוש ומשלוש לארבע. ולפני זה הייתה הפועל ת"א שעשתה באירופה דברים מאד יפים לאורך לא מעט שנים.
וכשאני אומר "יותר כסף" זה יותר כסף גם לארבע האחרות. כי זה אומר שגם סגנית האלופה ולא רק האלופה משחקת על ליגת האלופות. זה אומר שקבוצות מקבלות מעברים אוטומטים לסיבובים יותר מתקדמים, שזה לא רק יותר כסף אלא גם יותר שקט להכנות לעונה, לאימונים, לרכש.

והדוגמה של הטניס היא בדיוק כזו. אתה בעצם אומר "אוקיי שישיג הטניסאי ניקוד אבל שחס וחלילה לא יעלה בדירוג".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 6:56 pm 
Junior

קרטמן, הסיבה העיקרית שאנחנו באזורי דירוג האלה מלכתחילה, זה כי אנחנו נהנים מעקביות שאותן שלוש קבוצות מסיימות בצמרת כבר כמעט עשור. העקביות שלנו פה גבוהה משמעותית מהיריבות שלנו. אז לבוא לדרוש עוד אחת כזו...צריך להיות ריאליים נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 7:29 pm 
Freshman

תרחיש הטניס היה מתקשר לנושא אם הישגים של טניסאי X היו גורמים לכך שבשנה אחכ התוצאות של טניסאי Y שהתקדם בעקבות התוצאות של טניסאי X היו משפיעות על התוצאות של טניסאי X.

הקבוצות צוברות ניקוד קודם כל בשביל עצמן ודירוגן העתידי, זה "הטעם" הראשוני והעיקרי למאמציהן. מכבי תא לא מתאמצת להשיג נקודות בשביל המטרה של הכדורגל הישראלי, היא מתאמצת בשביל עצמה, וזה הטעם שלה. וכמובן שכל השיחה הזו תיאורטית ורעיונית, ואף אחד לא חושב שהקבוצות הישראליות צריכות לוותר על נקודות בשביל שלא תעלה קבוצה חמישית, משכך כתבתי את מה שאני הייתי מייחל לו - שהטעם שלנו בצבירת ניקוד יהיה לטעם המטרה של להיות קרובים מספיק למקום הנכסף כדי שנוכל לקבלו ברגע שנהיה מוכנים לקבוצה חמישית באירופה, שאותה חמישית לא תהיה קבוצה של אלף אוהדים ותקציב של 12 מליון שקל.

אני קראתי לקבוצות מבוססות מבחינת קהל, תקציב ומועדון, לא מבוססות באירופה. הפועל תא לא התבססה בעקבות ההצלחה באירופה, היא הייתה מועדון כדורגל אמיתי גם לפני זה. היא מילאה מגרשים בעשרים אלף צופים גם לפני מסעות אירופאיים כאלה ואחרים. הצעד האחד הזה שכתבת עליו התחיל לפני עשרות שנים בקבוצות "המבוססות", לא בצעד האחד של העלייה האירופית שלהן. בית"ר וב"ש יכלו לחזור מחוסר הרלוונטיות שלהן כי יש להן בסיס של עיר, קהל, אצטדיון. כאמור לצערי מחוץ לחמש קבוצות בארץ, אין לאף אחת בסיס אמיתי להישען עליו, והבלחה אירופית כקבוצה לא מדורגת משלב המוקדמות הראשון לא עזר בעבר לאף קבוצה ישראלית להתבסס, כפי שיכולות לספר מכבי פת ומכבי נתניה והפועל חיפה ושאר הקבוצות שצברו מספר הופעות אירופאיות בעשורים האחרונים והביאו גם לפני וגם אחרי כמות קהל ברמה של ליגת נערים בהולנד והמשיכו להעמיד תקציבים של קבוצת נוער בבלגיה.

בקיצור, נסחפתי פה קצת יותר מדי על טייק צדדי ואישי, לי אישית היה מפריע מאוד הרעיון שליגה של 4 קבוצות אמיתיות וחבורה של קבוצות מתנ"ס תקבל 5 כרטיסים לאירופה. לא חושב שלקבוצת מתנ"ס יש מה לחפש באירופה. זה הכל. למזלי או לצערך לא נצטרך כנראה לדון בזה יותר לפחות בשנתיים הקרובות כי המקום ה-15 כבר לא בהישג יד (בהנחה שהפנמת שאין מה לדאוג מהמיקומים בין 16-22).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 7:36 pm 
Freshman

Lakic כתב:
קרטמן, הסיבה העיקרית שאנחנו באזורי דירוג האלה מלכתחילה, זה כי אנחנו נהנים מעקביות שאותן שלוש קבוצות מסיימות בצמרת כבר כמעט עשור. העקביות שלנו פה גבוהה משמעותית מהיריבות שלנו. אז לבוא לדרוש עוד אחת כזו...צריך להיות ריאליים נראה לי.

אני מנסה להיות ריאלי, אומר שאין עוד אחת כזו, ולכן לא נסחפתי עם הפסטיבל והתקוות כי גם אם היינו משיגים את המקום ה-15 אני בטוח שהוא היה מחזיק עונה אחת בלבד, כי אין קבוצה חמישית בליגה, ובהכרח היינו נוחתים מיד חזרה למקומות 16-18 כי אין לנו מספיק קבוצות בשביל לייצר מספיק ניקוד כשיש קבוצה רביעית/חמישית שמודחת בלי לצבור נקודות ומורידה בעשרים אחוז את הניקוד לאלה שכן צוברות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 899 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 36  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: ראי שעל הקיר ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: