סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 7:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 3:44 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
הדבר העיקרי שאני לוקח מהנאום ההזוי הזה, ושמשום מה אף כתב או פרשן (ככל שראיתי) לא מתרכז בו, הוא שראש ממשלת ישראל אומר בקולו ובעצמו "שיטות הפעולה של שירותי הבטחון של ישראל, שאני אחראי עליהם, יוצרות בהכרח הודאות פיקטיביות ואי אפשר לסמוך עליהן".

זה נכון רק ליהודים. לערבים ולסמולנים (ששכחו מה זה להיות יהודי) המציאות מתאימה את עצמה להודאות, כך שאתה לא צריך לדאוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 8:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Att כתב:
אבל הוא לא באמת מאמין בזה... או לפחות אין ערך לדבריו.
הוא יגיד הכל אם זה משרת את הנרטיב שהוא צריך באותו הרגע.

כן, לזה בדיוק כיוונתי. זה פשוט הופך להיות יותר ויותר בוטה, ואין לי ספק שיהיה מי שייקח את הדברים כפשוטם. אבל לא איכפת לו.
בעצם זה לא שלא איכפת לו, כן איכפת לו אבל הפוך. זה מתקשר למה שאמרתי קודם, הוא מעיז לומר בעצמו ובקולו דברים שלפני זה הוא שלח הנצ'מנים להגיד. הוא מתכוון לפטר את כל מי שלדעתו עומד בדרכו, המדינה זה הוא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 7:42 pm 
Hall of Famer

אין ספק שנתניהו איבד את כל הבלמים, אבל צריך לזכור שלמרות כל האסונות שהוא מביא עלינו, הוא לא באמת כזה חזק.

ראשית כל הוא לא נמצא במצב פוליטי פשוט, בבחירות הוא יודח אם בכלל יורשה להתמודד, והקואליציה שלו מוחזקת על ידי ההבטחה המושחתת לפטור את החרדים בחוק משירות צבאי.

החוק הזה מעורר זעם בחלקים נרחבים של הציונות הדתית, שממילא מרגישים שסמוטריץ' לא מייצג אותם (ולא בכדי לא עובד באופן קונסיסטנטי את אחוז החסימה בסקרים), וזה יכול להביא למחאה-אמנם מכיוון אחר-ציבור גדול נוסף ומשמעותי שמבין שהממשלה משתינה עליו בקשת (וראו את דברי יורם כהןז, ראש השב"כ לשעבר הימני וחובש הכיפה, שהוא אנטי-ביביסט מוצהר).

מבחינה משפטית, הוא באטרף מהעדות כי הוא יודע שהיא תגמור עליו. הוא יעמוד ומה יגיד מול כל העם? עוד פעם "לא זוכר לא יודע"? וזה לפני ההסתבכות בפרשה הנוכחית, שבה נראה שהעו"ד של פלדשטיין הולך אול אין על הראש של ביבי.

ועכשיו נלך לתרחיש החמור ביותר, חלילה, של מלחמת אזרחים ממש. אנחנו יודעים באיזה צד של המתרס נמצא כח האדם האיכותי יותר. שלא נגיע לשם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 7:51 pm 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
ועכשיו נלך לתרחיש החמור ביותר, חלילה, של מלחמת אזרחים ממש. אנחנו יודעים באיזה צד של המתרס נמצא כח האדם האיכותי יותר. שלא נגיע לשם.

הפלוגה של רן כרמי בוזגלו מתאמנת כבר שנים לא הייתי בונה על ניצחון קל ומהיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 9:19 pm 
Junior

סתם מעניין מה דעת קהל: הפצצות תאורה לבית רוה"מ, שהן בקטנה, אבל בעיקר בשילוב בגצ שמחייב את ביבי להעיד כשהוא עסוק בעסקת סיום מלחמה כוללת שמסתמנת מלבנון-איראן-חמאס, בשילוב חקירת סך מאנשי לשכת נתניהו בקול שופרות תעמולת השקר (סחיטה באיומים. שינוי פרוטוקולים בתחילת מלחמה. גניבת פרוטוקולים. סחיטה על רקע מיני. בנתיים הכל ירד מהכותרות, ועוד ועוד.. בסוף נשארו עם הדלפה של מסמך סודי) בשילוב צווי המעצר לנתניהו וגלנט ב120 מדינות, נועדו כי כולם מריחים את סיום המלחמה עם שובו של טראמפ לנשיאות ארה"ב? ניסיונות הפלה ככה לישורת האחרונה? למה הכל בבת אחת? כל הרעש האינסופי הזה התחיל כשטראמפ זכה בבחירות. מאז שגעת מוחלטת שממוקדת בנתניהו, 500 קמש מכל החזיתות. והאמת? נראה בסרטון של 9 הדקות שהוא לא רחוק משבירה. בסוף, בשר ודם. עדות על שוחד, צווי מעצר ב120 מדינות, כל הלשכה בחקירות, פצצות תאורה לבית.. הכל בכמה ימים תוך כדי מלחמה.. אף אחד לא היה מתחלף איתו.

https://www.maariv.co.il/news/politics/article-1150519
הסנאטור האמריקאי מסמן מה הכיוון הרפובליקני ביחס לישראל. איום מפורש על בריטניה צרפת גרמניה קנדה. וואו. אם ביבי שורד , אני מעריך שאיראן מזדרזת לסיים את המלחמה מצידה מהר מאוד כשטראמפ יתחיל לאיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 9:30 pm 
Junior

זה ai מסטול כתב, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 10:16 pm 
Hall of Famer

כן, זה בהחלט נראה כך.
מצד שני משעשע לראות שוב את ההגיג על סופו המתקרב. לו היה לי ביטקוין על כל פעם שאמרו פה שביבי גמור... יודעים מה? לא נהייה חזירים. לו היה לי ביטקוין על כל פעם שאותו יוזר כאן אמר שביבי גמור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 10:29 pm 
Sophomore

מצד שני ראי,
כמה כסף אתה מהמר שישאר ראש ממשלה אחרי הבחירות הבאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 10:43 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
כן, זה בהחלט נראה כך.
מצד שני משעשע לראות שוב את ההגיג על סופו המתקרב. לו היה לי ביטקוין על כל פעם שאמרו פה שביבי גמור... יודעים מה? לא נהייה חזירים. לו היה לי ביטקוין על כל פעם שאותו יוזר כאן אמר שביבי גמור...

אמרתי כמה פעמים. הניתוח שלי בזמנו התבסס על מערכת פוליטית שפויה וערכים מוסכמים בסיסיים. מודה, לא הבנתי בשעתו עד כמה הליכוד ושותפיו הפכו למאפיה לכל דבר. חשבתי שלכשיוגש כתב האישום, יריביו של נתניהו בליכוד ימרדו בו. אבל למדתי מאז היטב את שיטת נתניהו, ועדיין אני אומר שסופו קרב. במחיר דמים איום ונורא ששילמו אזרחים טובים, אבל קרב.

אגב, על פי העדויות ב8.10 כל הכוורת של נתניהו גם היתה בטוחה שהוא גמור לגמרי. אבל אז היה דחוף לבני גנץ להציל אותו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 24, 2024 10:51 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:
מצד שני ראי,

אם הייתי צריך להמר עדיין הייתי מהמר עליו. למרבה הצער. כלומר לא מבחינת ההימור, מבחינות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 2:25 am 
Junior

אה, עיני עגל, ברור.

אם גלנט, ישר כסרגל לכל הדעות שקיבל זובור מביבי אומר את המשפט הבא על הדלפה אתמול מכמעט עסקה באפריל: לשכת שר הביטחון לשעבר גלנט מסרה: "לא מתייחסים לנאמר בדיונים ביטחוניים מסווגים, שהדלפתם פוגעת בהשגת מטרות המלחמה. מציע לגורמי האופוזיציה להפסיק עם הדלפות אלה"

כנראה שלשעבר שם בצהל ( אבי גיל?) בואך שר לשעבר ( אייזנקוט? גנץ וגלנט מרגישים ישרים מדי) הדליפו כל מה שזז כדי להחליף שלטון בדחיפות במהלך המלחמה, גם אם זה אומר לדפוק את מטרות המלחמה של ישראל זמנית. כולל דיוני מו"מ מחלוקות פנימיות , כמה חטופים להביא, מה המחיר, מה קריטי לישראל ומה הוצב כעז. הכל הודלף כמעט כל שבוע. יש בוחש מרכזי והכל מתואם, לא פלא שהכל התפוצץ מכל כיוון תוך כמה ימים ( מאה חקירות לשכה בגצ עדות ביבי מעצר האג ). זה פרפורי הגסיסה של השמאל לפני הסכם לבנון וטראמפ שאין לדעת לאן ילך מול איראן. בוא נגיד שאיתו ריבונות ביוש זה ריאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:05 am 
Hall of Famer

כמו שהייתה ריאלית בפעם שעברה שלו?

אה כן, הסכם לבנון. אני תמה איך ימכרו לנו את נפלאותו של ההסכם הזה, שכפי שהוא מסתמן הוא בסך הכל 1701 פלוס קצת עם מנגנון אכיפה מפוקפק ומסורבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:22 am 
Junior

Bluey כתב:
מצד שני ראי,

מוכן להתערב שביבי יישאר ראש ממשלה אחרי הבחירות הבאות (כלומר אף אחד אחר לא ירכיב, לא בהכרח שהוא ינצח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:30 am 
Junior

כל פעם שאני קורא את פלאש/אבימאל או כל ימני אחר בטוויטר אני נדהם מכמה מסובך הם הולכים כדי לא להגיע למסקנה שביבי וסביבתו רעילים ועובדים בשיטת סמי עברייניות.

בהתחלה המשטרה נגדם, אחרי זה הפרקליטות נגדם, אחרי זה בתי המשפט נגדם, כמובן שגם הצבא נגדם וגם השב"כ נגדם, כולם פועלים יחד בתיאום עם האג ועם "לשעברים" כדי להפיל את נתניהו... לא משנה אם הם אנשי ימין, שמאל, מינוי של ביבי או לא מינוי של ביבי. הם נגדם וצריך להחלם נגדם.
וזה עובד, זה פאקינג עובד להם, יש מיליוני אנשים בארץ שמאמינים שהציר צבא-שב"כ-פרקליטות-בג"צ-תקשורת-אקדמיה נגדם, הם ממש ממש מאמינים שהם נגדם.
פלאש אשכרה פה כתב הודעה חצי קוהרנטית שבה הואשמו בניסיון "הפלה" - יורי הזיקוקים, בגץ, משטרה, שב"כ (חלק מהחקירות בשבכ חלק במשטרה) והאג.

כלללל מוסדות המדינה נגדם, תמיד, אי אפשר לסמוך על אף אחד, גם לא על מינויים אישיים כמו מנדלבליט או אלשיך, כל מי שלא מיושר בצורה מושלמת הוא אויב (גלנט כדוגמא, ראיתי שעכשיו דיכטר מסומן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 12:42 pm 
Junior

מאוד נסחפת כרגיל

בתקשורת יש גופים מאוזנים. ערוץ 24. מעריב. מקור ראשון. יש ימניים ערוץ 14 ישראל היום וכו'. רובה המוחלט מוטה לחלוטין, זה נכון.

הצבא לא נגד ביבי. יש קודקודים ביביסטים, יש קודקודים נייטרלים. יש רלביסטים. כמו כל במדינה הזו. בלוט בר כליפא זיני וגם הרצי, אינם רלביסטים. חלקם כנראה תומכי נתניהו או לפחות בגישתו במלחמה. אבל הם לא יפעילו כוח מטורף למיטוט הדמוקרטיה. חלקם כן הובילו לקונספציה אומרים את זה ד"ר ובכירי בטחון תומכי טראמפ בארה"ב, שאלופי צהל הזינו את קונספציית הכסף לחמאס ביג טיים

לעומת זאת אותה אליטה (שלא יודע מי מוביל אותה. אייזנקוט? אהוד ברק? וולדמן? בכירים בחיל האויר בפרקליטות וכו') ללחוץ את בן דוד לפתוח בשביתה, להוביל לסרבנות טייסים , לאגד התנפלות מתוזמנת של להב 443 (לא כל השבכ רלביסטים. יש שם ימניים ודתיים) בגצ יועמשית כל כלי התקשורת. אני לא חושב שזה תואם עם הפצצות תאורה, אבל לא אתפלא אם זה תואם עם הICC לפרסם את צווי המעצר דווקא עכשיו. ואני גם לא אתפלא אם החבורה הזו תפעל למלחמת אחים אקטיבית או לפחות לירידה של כמה עשרות אלפים עד 200 אלף איש מהארץ יחד, בבוא היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 12:59 pm 
Junior

קיצר קשקשת 2 פסקאות ואז רשמת בעצם שאכן בג"צ, היועמשית, גופי החקירה (שבכ ומשטרה), התקשורת והאג קושרים קשר להפלת ראש ממשלה ומנסות לארגן מלחמת אחים וירידה המונית מתוזמנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 1:07 pm 
Junior

דייקתי את רוני שלא כללל השבכ וכללל התקשורת וכלל הצבא. ממש לא. רק שהחלק הקפלניסטי שבהם הרבה יותר קיצוניים אלימים ואנטי דמוקרטים מוכנים לפרק את המדינה למימוש דעותיהם הפוליטיות. אבל אני לא מצפה ממך להבין גם את ההודעה הזו, קשקשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 1:11 pm 
Junior

אה תודה על הדיוק (למה שכתבתי, לא רוני), אז לא כל הגופים האלו אלא רק אלו שמחליטים מה עושים בהם.
הגיוני סך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 1:24 pm 
Junior

הוא שאמרתי, אני לא מצפה ממך להבין
כל דבר שאכתוב/משתמש אחר יכתוב בדיון איתך, יקבל עיוות או טוויסט קטן שאתה מבצע במודע/לא במודע ולכן אין טעם להתווכח איתך.

לא כתבתי "רק אלו שמחליטים מה עושים בהם". צהל זה גוף ענק, מספיק סרבנות של כמה עשרות טייסים כדי לגרור את המדינה לסחרור מטורף. כנל שבכ. לא צריך שכללל הצבא רלביסטים וכלל התקשורת וכו. מספיק שיהיו כמה עשרות בעלי כוח מטורפים בחיל האוויר, או עכשיו בפרקליטות ובשבכ (האלי הזה מואשם בכוונה לפגוע בביטחון המדינה !!!! חחחח) וסלמתאק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 1:32 pm 
Junior

חחח ברור, אני זה שעושה טוויסטים בדברים... החוסר מודעות שלך מהמם.
בוא תנסה רגע לא לקשקש. הטייסים לא סירבו, הם איימו בהפסקת התנדבות. אני יודע שזה קצת סותר את דף המסרים הרפה שלכם אבל כשהמדינה בונה חלק מרכזי מהבטחון של על מתנדבים כדאי שהיא תדאג שהמתנדבים ירצו להתנדב. אי אפשר להיות סרבן כשאתה מתנדב, לא ככה עובדת התנדבות.

מה זה כנ"ל שב"כ? צריכים כמה אנשים סתם מהמערכת כדי לחקור גורמים בלשכת רוה"מ? אתה חושב שדברים כאלו לא מגיעים לדרגים הכי גבוהים לאישור? אותו כנ"ל עם המשטרה...
ומה זה כוח מטורף בפרקליטות ובשב"כ? אתה מתכוון שמי שעושה את זה אלו האנשים בהובלה? כי אם לא אז האנשים בהובלה היו אמורים לעצור את זה ובעצם זה שהם לא עצרו אתה טוען שהם שותפים לזה.

בוא רגע תסדר את המחשבות שלך פה - מי בשב"כ עושה את זה? מי בפרקליטות? מי במערכת המשפט? מי בצבא? לא צריך שמות, מספיק דרגים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 2:39 pm 
Freshman

היו גם קריאות לסרבנות ולאי התייצבות במילואים.
https://www.inn.co.il/news/610875

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 2:47 pm 
Junior

לא בצחוק - קריאות לסרבנות זה רע.
אבל -
1) זו קריאה יחסית שולית מבחינת הכמות, הרוב המוחלט דיברו על הפסקת התנדבות.
2) זה נאמר על ידי בנאדם שרמת החוסר קהל שלו בתקופה ההיא התבטאה בזה שהרשימה שהוא היה בה במקוםה חמישי אפילו לא נכנסה לכנסת.
3) הוא היה מהראשונים להגיב ולהתייצב כשהיו צריכים אותו.

ועדיין, קריאה לסרבנות בתקופה ההיא זה רע, אין לי ויכוח על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 2:59 pm 
Junior

הדברים ברורים, אבל מצחיק לצפות בך מתאמץ לקשקש שמיניות באויר כדי לא להבין. תמשיך לקשקש על דרגים

יש כמה בעלי כוח בשב"כ ובפרקליטות, בתקשורת, בבגצ, הם לא כלללל התקשורת כללל הפרקליטות כללל השבכ.
הם סהכ כמה בעלי כוח. יש בעלי כוח ביביסטים אבל הם לא מוכנים לפגוע בבטחון המדינה בשביל דעות פוליטיות. הם לא סידרו לעצמם דרכון לגיבוי.

ההבדל שהקפלניסטים אנשים מטורפים שלא בוחלים בשום אמצעי ושום דרך להזיק למדינה, העיקר להחליף שלטון.
לא דווקא "אלו שמחליטים מה עושים", לא דווקא "האנשים שבהובלה". יש בעלי כוח רבים שהם לא ראשי מערכות בישראל. ברוך הבא לישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 3:08 pm 
Senior

FLASH כתב:
לעומת זאת אותה אליטה (שלא יודע מי מוביל אותה. אייזנקוט? אהוד ברק? וולדמן? בכירים בחיל האויר בפרקליטות וכו') ללחוץ את בן דוד לפתוח בשביתה, להוביל לסרבנות טייסים , לאגד התנפלות מתוזמנת של להב 443 (לא כל השבכ רלביסטים. יש שם ימניים ודתיים) בגצ יועמשית כל כלי התקשורת. אני לא חושב שזה תואם עם הפצצות תאורה, אבל לא אתפלא אם זה תואם עם הICC לפרסם את צווי המעצר דווקא עכשיו. ואני גם לא אתפלא אם החבורה הזו תפעל למלחמת אחים אקטיבית או לפחות לירידה של כמה עשרות אלפים עד 200 אלף איש מהארץ יחד, בבוא היום.

אייזנקוט הזה באמת בוגד. תראו כמה הוא הרוויח מהמלחמה הזו.

אם תהיתם איפה אנחנו עומדים בשעשועון 'רשע או טיפש', התוצאה 1:1 כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 3:20 pm 
Junior

את המילה בוגד תשמור למקרים הרלוונטים, לא כאן.
אייזנקוט, קצת אחרי האסונות שפקדו את משפחתו, התבטא שוב ושוב שיש לעצור את המלחמה. תקף את ביבי השכם וערב בעודו בממשלה. אז לא קשור, אם כבר (כנראה שלא אבל נגיד) היא הנותנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: