סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 1:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 848 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חרבות ברזל 2.0
הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 8:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
ההסכם המתגבש עם חיזבאללה, לפחות לפי הפרסומים, הוא ביבי קלאסי.
וזה מרשים איך המכונה כבר משווקת אותו כנצחון מוחלט.

מזל שאני לא גר בצפון.

לא הבנתי מה היו הציפיות שלך ושל יתר המתנגדים להסכם, שישראל תכבוש את לבנון? שתהרוג את החיזבאללה עד אחרון חייליה? שהמלחמה חסרת התועלת שם תימשך עוד 20 שנים?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 8:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודם כל הציפיה שלי הייתה שעמדת הפתיחה של ישראל היא פירוק חיזבאללה מנשקו. ישראל בפוזיציה שהיא צריכה להיות זו שמכתיבה תנאים ולא להיפך. מה גם שיש החלטת או"ם בנושא, לא ברור לי למה הולכים ל-1701 בשינויים קוסמטיים ואף אחד לא מדבר על 1559.
דבר שני, ישראל צריכה הייתה לדרוש חופש פעולה מוחלט במקרה של הפרה. כש"הפרה" כולל גם נסיונות בניית כוח מחדש - הכנסת לוחמים, בניית תשתיות, ייצור והברחת אמצעים, הכנסת מערכות נשק. כל זה לפי הפרסומים איננו. במקום זה ישראל מקבלת מכתב ערבות אמריקאי עמום שמאפשר לה לטפל ב"איום מיידי". עכשיו תגיד לי - מה זה "איום מיידי"? חיזבאללה בונה עכשיו מפעל טילים מדוייקים או מפעל לייצור כתב"מים המוני בבעלבק. זה איום מיידי? חיזבאללה בונה מחדש בונקרים ומנהרות בגבול ישראל. עוד לא יורים. זה איום מיידי?

גם מה זה השטויות האלה שצבא לבנון יעיף את חיזבאללה מגבול ישראל? בסוריה חיזבאללה פועל במדים של הצבא הסורי. זה מה שיקרה גם פה. ואפילו אם לא, לבנון המדינה תיכנס לעימות עם חיזבאללה? באיזה חלום אנשים חיים?

בקיצור לפי מה שמתפרסם זה הסכם קשקוש, שייגמר כמו שנגמר 1701, רק הרבה יותר גרוע. בפעם הבאה חיזבאללה לא יעשה עוד פעם את הטעות של הימנעות מפלישה קרקעית לישראל.

בוא ואשאל אותך ואת התומכים האחרים בהסכם. אם היית תושב מרגליות או מנרה, היית חוזר הביתה תחת ההסכם הזה? זה נראה לך "שובם של תושבי הצפון לביתם בבטחה"?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 8:55 pm 
Hall of Famer

השאלה ,ראי ,היא לטובת מי הזמן עובד כאן.
לתחושתי,עברנו את הנקודה שבה הזמן לטובתנו.
חיזבאללה יכול להמשיך לנהל אש נגדנו לאורך שנים.
נוריד עוד רחוב ועוד רחוב בביירות, והוא ימשיך בשלו.
לא אכפת לו מלבנון,והוא מספיק חזק ובעל מספיק עתודות כדי שצל'ב לא יוכל לחדול אותו.
אני לא רואה מה עוד יכולנו לעשות כדי להיות במצב ש'אנחנו מכתיבים תנאים'
גם מהלך קרקעי גרנדיוזי סטייל של'ג שהיה מסתיים בכיתור ביירות היה מוביל למרדף אינסופי כשתמיד אפשר למצוא איזה חור ממנו אפשר לירות מטל'רים לכיוון הארץ.
לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:00 pm 
Hall of Famer

קודם כל, אני מתחילת המלחמה אמרתי שישראל הייתה צריכה להילחם מול לבנון המדינה, ובטח מול תשתיות המדינה שחיזבאללה משתמש עליהם שלא לומר שולט עליהם. בראשם נמלי התעופה והים, אבל גם כל תשתית שחיזבאללה נעזר בה כולל כבישים וגשרים. חיזבאללה הוא לבנון ולבנון היא חיזבאללה. הם חלק מרכזי בממשלה ובעצם שולטים בה, הם מחליטים מי יהיה הנשיא ואם בכלל יהיה שם נשיא, ויו"ר הפרלמנט הוא תומך נלהב שלהם ו"מדבר בשמם".
זה גם היה מביא ללחץ גם של לבנון וגם של פטרוניה כמו צרפת, וגם דיפלומטית נוח יותר כשאתה נלחם מול מדינה..
אנחנו לדעתי כבר במצב שיכלנו להכתיב תנאים. לעולם לא תגיע למצב טוב יותר מהיום, מה שעשית לחיזבאללה במלחמה הזו ספק אם תוכל לעשות שוב.

חיזבאללה יכול לנהל אש לאורך שנים? אז מה תעשה אם אתה לא מוכן להילחם בחזרה? שוב שיטת הסבבים? אז תחכה, ותקבל עוד סבבים שכל אחד יותר גרוע מקודמו, כמו שהיה בדרום. ואז 7 באוקטובר רק הרבה יותר גרוע. חיזבאללה יכל פשוטו כמשמעו לכבוש את הצפון ב-7 או ב-8 באוקטובר. בפעם הבאה הוא לא יחזור על הטעות שטעה.
אתה מוזמן לענות לשאלה ששאלתי את עופר. אתה תושב מרגליות או מנרה. הנה ההסכם, לפי הפרסומים. אתה חוזר לשם? "בבטחה"?

ואגב, ענית לי והסכמת איתי בלי ששמת לב כמה מגוחך ההסכם הזה כאילו צבא לבנון יסלק את חיזבאללה מדרום לבנון.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' נובמבר 25, 2024 9:09 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:08 pm 
Hall of Famer

בתחילה גם אני חשבתי כמוך (לגבי תקיפת תשתיות אזרחיות), אבל כשהתקדמה המלחמה והתקבל הרושם שישראל הצליחה לתקוע טריז בין חיזבאללה ללבנונים, הרהרתי שנית בדבר. (אין לי סימני קריאה כאן. אני לא יודע)
בנוגע לאיום ה7 באוקטובר,המענה עליו פשוט ,והוא חידוש רצועת הביטחון. במתכונתה הקודמת או במתכונת צרה יותר. זה חתיכת מהלך עם השלכות ציבוריות הבינלאומיות. ביבי לא מספיק אמיץ בשביל זה ומערכת הביטחון באיוש הנוכחי שלה לא דחפה לשם (די להיפך).
אני בהחלט חושב שצריך לייצר דיון וגב ציבורי למהלך כזה שיצטרך לקרות במלחמת לבנון הרביעית.

נערך לאחרונה על ידי אבימאל בתאריך ב' נובמבר 25, 2024 9:09 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:09 pm 
Senior

בלבנון אין מה לעשות, אבל בעזה חובה להמשיך להלחם במטעני צד עד שאחרון החטופים יירצח :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:10 pm 
Hall of Famer

אני חושב שפירוז של רצועת עזה הוא מהלך אפשרי. לבנון לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:12 pm 
Hall of Famer

איפה ראית טריז בין חיזבאללה ללבנונים? אני לא ראיתי כזה. חיזבאללה שולט בלבנון גם דה פקטו ולמעשה גם דה יורה - הם הסיעה הגדולה והחזקה בממשלה, הם מחליטים על זהות הנשיא ומי בכלל יהיה נשיא, ויו"ר הפרלמנט בכלל שלהם. מוסדות המדינה משתפים איתם פעולה ופועלים בשמם, והם שולטים על כל השתשתיות המרכזיות במדינה ומשתמשים בהן. אף אחד בלבנון לא יצא נגדם באופן מעשי.

ואתה רוצה רצועת בטחון במלחמה הבאה - למה בבאה? - אבל להילחם אתה לא מוכן כי יורים עליך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:13 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
אני חושב שפירוז של רצועת עזה הוא מהלך אפשרי. לבנון לא.

אז מה שווה ההסכם הזה אם אתה בעצמך מודה שהוא לא שווה את הנייר שעליו נחתם?
ומתי תקבל תנאים יותר טובים? בחיים לא תוכל לחזור על מה שעשית במלחמה הזו. כמה התקפות בנוסח הביפרים תוכל לעשות?

בוא נקצר תהליכים. אתה תושב מרגליות או מנרה. חוזר לשם בתנאים האלה או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:17 pm 
Hall of Famer

אני ניזון מהתקשורת.
שם אני רואה אנשים מתראינים בפנים גלויות ותוקפים את חיזבאללה.
ידיעות על כפרים דרוזים בדרום לבנון שמונעים בכח החיזבאללה לירות משטחם.
וכן הלאה.
בניגוד לעזה ,ששם האתוס של המלחמה בישראל מושרש בכל בית, אני התרשמתי (אולי בטעות) שללבנונים יש חיים והמלחמה בישראל לא מעניינת את הסבתא שלהם.
אם הביקורת שלך היא על סיום המלחמה ללא הישגים טריטוריאלים קבועים בלבנון - עם זה אני יכול להסכים.
עם הביקורת היא 'כי לא המשכנו לפרק להם את הצורה ואוטוטו הם היו יורדים על הברכיים' אני חושב שזה דימיון שווא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:18 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
איפה ראית טריז בין חיזבאללה ללבנונים? אני לא ראיתי כזה. חיזבאללה שולט בלבנון גם דה פקטו ולמעשה גם דה יורה - הם הסיעה הגדולה והחזקה בממשלה, הם מחליטים על זהות הנשיא ומי בכלל יהיה נשיא, ויו"ר הפרלמנט בכלל שלהם. מוסדות המדינה משתפים איתם פעולה ופועלים בשמם, והם שולטים על כל השתשתיות המרכזיות במדינה ומשתמשים בהן. אף אחד בלבנון לא יצא נגדם באופן מעשי.

ואתה רוצה רצועת בטחון במלחמה הבאה - למה בבאה? - אבל להילחם אתה לא מוכן כי יורים עליך...

אני ניזון מהתקשורת.
שם אני רואה אנשים מתראינים בפנים גלויות ותוקפים את חיזבאללה.
ידיעות על כפרים דרוזים בדרום לבנון שמונעים בכח החיזבאללה לירות משטחם.
וכן הלאה.
בניגוד לעזה ,ששם האתוס של המלחמה בישראל מושרש בכל בית, אני התרשמתי (אולי בטעות) שללבנונים יש חיים והמלחמה בישראל לא מעניינת את הסבתא שלהם.
אם הביקורת שלך היא על סיום המלחמה ללא הישגים טריטוריאלים קבועים בלבנון - עם זה אני יכול להסכים.
עם הביקורת היא 'כי לא המשכנו לפרק להם את הצורה ואוטוטו הם היו יורדים על הברכיים' אני חושב שזה דימיון שווא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:24 pm 
Hall of Famer

השאלה שלך בסוף מראה שאתה לא באמת קורא מה שאני כותב.
אני אחזור על זה לאט.
לא מעניין אותי הטריטוריה של לבנון. אני חוזר, לא מעניין אותי הטריטוריה של לבנון. אין לי עניין לשבת שם דרך קבע.
אבל ישראל הייתה צריכה לדרוש את פירוק חיזבאללה מנשקו, כי לעולם לא תקבל תנאים טובים יותר. אני חוזר, לעולם לא תקבל תנאים טובים יותר, ולעולם לא תהייה בכזו עליונות על חיזבאללה. יש החלטת או"ם בנושא, ומשום מה כולם מדברים על ההחלטה השנייה שלא שווה כלום וכבר ראינו את זה.
וישראל הייתה צריכה לעמוד על הרגליים האחוריות ולדרוש חופש פעולה מוחלט, אני חוזר, מ-ו-ח-ל-ט, מול כל איום כולל בניית כוח שמאיים עליה או יאיים עליה בעתיד. אני לא מדבר על איזה חיזבלון שהולך עם קלצ' ברחובות טריפולי והוא השריף המקומי שם. אבל מפעל טילים (בכל לבנון), מחסני נשק (בכל לבנון), מפעלי כטב"מים (בכל לבנון), הברחות נשק ופעילים או תשתיות שמתמקמים קרוב לגבול - חד משמעית. לא "איום מיידי" עמום. אתה מוותר על כל אלה? אז מה שווה ההסכם שלך? מי יכפה אותו עבורך?

עכשיו אתה רוצה לענות לשאלה הפשוטה שלי? או שגם אותה לא קראת ואחזור עליה פעם שלישית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:30 pm 
Hall of Famer

אני חושב שצריך לחכות ולראות את כל הפרטים שיהיה ניתן לפרסם לפני שנגבש דעה סופית.
עניין נוסף, יכול מאוד להיות שיש כאן עניינים מתחת לפני הקרקע שכרגע לא גלויים לנו שקשורים ביחסים עם האמריקאים. בין עם הממשל הנוכחי ובין עם הממשל הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:32 pm 
Hall of Famer

סולימאן מסוואדה עם דיווח מעניין בכאן:
ההבטחה של ביידן: ההסכם בצפון יסיר את אמברגו החימושים מארה"ב.
ההבטחה של ביידן לנתניהו: אישור הסכם הפסקת האש בלבנון - תמורת הקלות משמעותיות באמברגו הנשק שהטילה ארה״ב על ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:41 pm 
Hall of Famer

1. בהודעה הראשונה שלי אמרתי. הזמן לא לטובתנו . אני לא חושב שאנחנו בעליונות משמעותית על חיזבאללה היום. הוא יכול לשמר את המצב הקיים עוד שנים.
2. מה אומר 'פירוק חיזבאללה מנשקו'. מישהו מטעמך יעבור בית בית באיזורים השיעים בלבנון ויוודא שאין שם נשק? הנפת הדגל הצהוב תיאסר? תאסור על שירות שיעים בצבא לבנון? בעצמך אתה אומר שחיזבאללה יכול להתחפש למה שהוא רוצה. לי זה נראה כמו סיסמא חסרת ממשות שאפשר למסמס אותה.
3.אם אני תושב מרגליות אני לא חוזר הביתה בלי נוכחות של צה''ל בלבנון מצפון לבית שלי
שורה תחתונה - אם המחאה נגד ההסכם היא בגלל העובדה שצהל לא נשאר לקיים נוכחות בלבנון,אני שואל איפה לחתום, כל דבר אחר זה לופט געשעפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:47 pm 
Hall of Famer

בקיצור, אתה פשוט לא רוצה להילחם. אתה חותם ביודעין על הסכם שאתה בעצמך מודה שהוא לא שווה שום דבר, ושיחזיר את המצב לקדמותו בזמן לא ארוך, באותה מידה היית יכול פשוט לקום וללכת ואת זה היה אפשר לעשות גם קודם.
ימין על מלא.
לגבי סעיף 2, כשתקרא מה אני כותב יהיו לך את התשובות. עד אז פשוט תודה - אין לך מה לעשות ומה לחפש בצפון, הטקטיקה שלך היא פשוט לקבל את זה שאתה לא יכול עליהם ולשחק בונקר. הבעייה היא שמי שמשחק בונקר, במשחק שנמשך שנים ולא 90 דקות, יחטוף בסוף את הגול ולא משנה מה הוא יעשה וכמה טוב יגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:55 pm 
מנהל פורום

פורסם מה יעשו עם מחבלי חיזבאללה שנתפסו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 9:55 pm 
Junior

אם ההנחה היא שזו סתם דרך להעביר את החודשיים הקרובים עד ההשבעה של טראמפ ושמיד כשמתחלף הממשל חוזרים למלחמה - אני יכול עוד איכaהו להבין. אם אלה התנאים שבהם המלחמה הזו באמת מסתיימת - זו חתיכת הזיה משונה. אם אני מבין נכון, אין שום הגבלה על חזרת תושבים לכל הכפרים שעל הגדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 10:05 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
בקיצור, אתה פשוט לא רוצה להילחם. אתה חותם ביודעין על הסכם שאתה בעצמך מודה שהוא לא שווה שום דבר, ושיחזיר את המצב לקדמותו בזמן לא ארוך, באותה מידה היית יכול פשוט לקום וללכת ואת זה היה אפשר לעשות גם קודם.
ימין על מלא.
לגבי סעיף 2, כשתקרא מה אני כותב יהיו לך את התשובות. עד אז פשוט תודה - אין לך מה לעשות ומה לחפש בצפון, הטקטיקה שלך היא פשוט לקבל את זה שאתה לא יכול עליהם ולשחק בונקר. הבעייה היא שמי שמשחק בונקר, במשחק שנמשך שנים ולא 90 דקות, יחטוף בסוף את הגול ולא משנה מה הוא יעשה וכמה טוב יגן.

לגבי סעיף 2 לא ראיתי אותך בשום מקום כותב משהו קונקרטי מלבד הססמא הריקה 'לפרק את חיזבאללה מנשקו'. מה זה אומר? אתה לא מבין בעצמך כמה קל יהיה לבלף את זה?
ההסכם חסר ערך מול לבנון. צל'ב לא יכול החיזבאללה לא ירצה. המשמעות שלו היא מול האמריקנים.
וכן. מדובר ב'מדיניות הסבבים' הישנה והרעה. צריך להכין את הקרקע לכך שהסבב הבא יגמר בכיבוש שטח . לצערי הסבב הזה כבר אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 10:19 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אם ההנחה היא שזו סתם דרך להעביר את החודשיים הקרובים עד ההשבעה של טראמפ ושמיד כשמתחלף הממשל חוזרים למלחמה - אני יכול עוד איכaהו להבין. אם אלה התנאים שבהם המלחמה הזו באמת מסתיימת - זו חתיכת הזיה משונה. אם אני מבין נכון, אין שום הגבלה על חזרת תושבים לכל הכפרים שעל הגדר.

אין אזור חיץ, בהתייחס לסיפא שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 11:11 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ימין על מלא.

לגבי סעיף 2 לא ראיתי אותך בשום מקום כותב משהו קונקרטי מלבד הססמא הריקה 'לפרק את חיזבאללה מנשקו'. מה זה אומר? אתה לא מבין בעצמך כמה קל יהיה לבלף את זה?
ההסכם חסר ערך מול לבנון. צל'ב לא יכול החיזבאללה לא ירצה. המשמעות שלו היא מול האמריקנים.
וכן. מדובר ב'מדיניות הסבבים' הישנה והרעה. צריך להכין את הקרקע לכך שהסבב הבא יגמר בכיבוש שטח . לצערי הסבב הזה כבר אבוד.

אם אתה מוסיף לזה את התנאי השני שכתבתי, שנראה שגם אותו לא קראת, זה כבר קצת פחות קל. אם תופסים אותך מבלף אתה משלם.
ההסכם חסר ערך גם מול האמריקאים. מה זה "איום מיידי"? חיזבאללה עכשיו פותח מפעל ענק לכטב"מים בבעלבכ. זה איום מיידי? תפעל נגדו "באישור האמריקאים"? בקיצור ההסכם חסר ערך נקודה, מול כולם, ואם זה כך אין טעם לחתום עליו. תברח כמו שאתה אוהב וזהו, מיסטר ימין על מלא.
וכן מדובר במדיניות הסבבים הישנה והרעה - ענית לעצמך. אם אני תושב הצפון אני לא חוזר. אתה ביודעין ובמכוון מחזיר את המצב ל-6 באוקטובר 2023 בטווח הלא רחוק. איזה כיף שאתה לא גר שם אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2024 12:35 am 
Junior

סמוטריץ: ממליץ לכל הפוליטיקאים לסתום את הפה.. עניין של חיים מוות של אנשים על הכף.. שוב הסכם לא יהיה שווה את הנייר.. מה שחשוב הוא שפירקנו להם ונפרק להם את הצורה..
בן גביר: מבין את כל האילוצים והנימוקים אבל...

די ברור שיש פה משהו שלא מגלים לציבור. מיירטים? טראמפ? עסקה? משהו אילץ את ביבי להתקפל? משהו קורה, סמוטריץ את בן גביר מעולם לא התבטאו ככה אבל סמוטריץ רמז שזה זמני. מעניין על מה הוא מסתמך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2024 12:57 am 
Junior

אני חושב שיש בעיית חימוש רצינית. אני מנחש, אני לא יודע.
כולנו רואים את כמות הנפילות במטחים האחרונים. הנה עכשיו דובר צה"ל הודיע שממטח של בסך הכל 10 לגליל המערבי "זוהו נפילות".
ציטוט:
דובר צה״ל:
בהמשך להתרעות שהופעלו במרחב הגליל המערבי, זוהו כעשרה שיגורים שחצו מלבנון, חלקם יורטו, זוהו נפילות במרחב.

מי שיעבור על ההודעות מהימים האחרונים של דובר צה"ל, יראה עליה. וזה שהאיכות שלהם השתפרה, הם הרגע פגעו בבסיס יוניפ"ל והיו להם נפילות בתוך לבנון עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 848 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 49 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: