סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 10:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1217 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 49  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חרבות ברזל 2.0
הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 10:58 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
קאלימי, עם א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 11:32 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
קאלימי, עם א'.

אוקיי, סליחה על השיבוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 11:34 am 
Junior

B.Grant44 כתב:
דבר שני, אני לא חושב שאתה סמולני בוגד, פשוט אוחז כרגע בעמדות שגויות מבחינה מוסרית ואינסטרומנטלית. אני מקווה שלפחות תחדל מהצבעה למפלגות ערביות על בסיס white guilt. אני התחייבתי כאן לפני חצי שנה שלעולם לא אצביע לבן גביר או משהו דומה, ושאקפיד לאזכר זאת ולציין למי כן הצבעתי בכל מערכת בחירות לכשתבוא עלינו בימים האלה בזמן הזה. אתה לא מחויב להתחייבות דומה, אבל יהיה נחמד לו תבחר בכך. אולי כך נתחיל בכינון ברית של מרכז ליברלי שפוי וצודק *:

לא יודע מה הדיון והריב בינכם, אבל למה הנחת שזה על סמך WHITE GUILT ולמה שהוא יתחייב לא להצביע למפלגות ערביות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 12:08 pm 
Hall of Famer

רק אציין (בתור מישהו שבקרוב אליך הודעותיו הפוליטיות) שבניגוד לשאר העולם. ציר הימין שמאל בישראל קשור בראש ובראשונה ובעיקר לסכסוך, לפחות משנות השמונים. אולי גם לפני אבל לא חייתי אז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 12:17 pm 
Hall of Famer

גם לפני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 2:20 pm 
מנהל פורום

רק ליין שתיקנתי את האיות, כי זה היה הדבר היחיד שהיה חשוב לי בהודעה שלך, בהתחשב בכך שההודעה שלי זכתה ממך לתגובה הבאה

ציטוט:
אולי זה מחנה השמאל הציוני שמאוד עבר לו מאז? אני לא יודע איך אתה מגדיר את עצמך, אבל לאור מה שיצא לי לראות מעמדותיך כאן, אולי אתה לא הכי מתאים לתפקיד שומר הסף של מחנה השמאל הציוני, לפחות לא זה שאודי מנור ואחרים מזדהים עמו.

לא בדיוק התחשק להמשיך מכאן הלאה, היות ואין לי שום רצון להיות חלק מדיון שמשתמש בי כטענה (ועוד אחת שגויה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 3:11 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
רק ליין שתיקנתי את האיות, כי זה היה הדבר היחיד שהיה חשוב לי בהודעה שלך, בהתחשב בכך שההודעה שלי זכתה ממך לתגובה הבאה

ציטוט:
אולי זה מחנה השמאל הציוני שמאוד עבר לו מאז? אני לא יודע איך אתה מגדיר את עצמך, אבל לאור מה שיצא לי לראות מעמדותיך כאן, אולי אתה לא הכי מתאים לתפקיד שומר הסף של מחנה השמאל הציוני, לפחות לא זה שאודי מנור ואחרים מזדהים עמו.

לא בדיוק התחשק להמשיך מכאן הלאה, היות ואין לי שום רצון להיות חלק מדיון שמשתמש בי כטענה (ועוד אחת שגויה).

בסדר גמור. אז אתה אפיינת באבחת מקלדת שגויה את אודי מנור כ"לא שמאל", ואני אבחנתי אותך באופן דומה ושגוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 3:13 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
ולאחר שערפאת ושאר הנהגת אש"ף נותרו מבודדים בגלות טוניס, ואף מבודדים פוליטית בעולם הערבי לאחר תמיכתם בעיראק במלחמת המפרץ הראשונה, האם לפתוח ערוץ אחורי שנודע כ"מגעי אוסלו" בזמן שמשלחת ישראלית רשמית בהובלת אליקים רובינשטיין מנהלת מו"מ ישיר מול משלחת אש"ף-פנים - מנהיגות פלסטינית מקומית שקמה במהלך האינתיפאדה הראשונה - האם המהלך הזה, שבסופו של דבר הוביל לערפאת על מדשאות וושינגטון לצד רבין ומשם היישר אל עזה ויריחו תחילה, והמוקטעה ברמאללה אח"כ, היה "מהלך פרוגרסיבי"? או שמא דווקא מהלך שלקח אותנו אחורה (שזה לא בדיוק "שמרני", אולי ריאקציונרי...אבל מה שבטוח, הרסני)?

אתה מודע לכך שאותה "מנהיגות פלסטינית מקומית" הייתה מסיימת את השיחה עם נציגי ישראל ואז מתקשרת לשאול מה הנחיית עראפת להמשך?
המו"מ באוסלו קיבל את ההכשר מרבין, רק אחרי שהתברר לו שמשא ומתן ישיר עם נציגות שלא אש"ף לא הולך לשום מקום ולא אמיתי.
אתה יכול להגיד שרבין היה צריך פשוט לא לשאת ולתת ולנסות להשאיר את המצב כמות שהוא, אבל אז הוא היה מוותר על הבטחת הבחירות שלו להביא לתהליך שלום מהיר. בנוסף, הייתה הבנה בישראל שאי אפשר באמת להישאר בקיפאון, בשל לחץ בינלאומי ואמריקאי כבד וגם כי הניסיון הזה הביא לאינתיפאדה הראשונה ובתחילת שנות התשעים להשתנות האינתיפאדה מהפגנות עממיות לטרור שאמנם בהתחלה היה בנשק קר (רצח הלנה ראפ שלדעתי השפיע הרבה על הבחירות ב-92) והתחיל לזלוג לנשק חם (ההתנקשות בדורון שורשן לדוגמא). הלחץ הבינלאומי גרר את יצחק שמיר לפסגת מדריד העקרה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 3:14 pm 
Freshman

מר גרנט, מה הטענה לגבי ההפגנות? שהציבור היה צריך להעמיד פנים שלא אכפת לו מהחטופים וכך חמאס הטיפש היה חושב שאין לו מה להרוויח בהחזקתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 3:33 pm 
מנהל פורום

יובל וגרנט, תודה לשניכם, קו העלילה הספציפי הזה הסתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 4:25 pm 
Junior

B.Grant44 כתב:

כי עם כל הכבוד לרציונליזציה שבה הוא השתמש בשביל לעטוף את זה, ביסודו של דבר מדובר בחשיבה אפולוגטית ("אני שייך לרוב היהודי הפריבילגי, וכל עוד הציבור הערבי מופלה לרעה וסובל מתת-ייצוג בכנסת, אצביע לנציגיו בשביל לחזק את האזרח הערבי הפשוט שלא שפר עליו מזלו כמוני"), ששורשיה ב white guilt.

אני חושב שזה לא (בהרכח) white-guilt אלא רצון לבנות חברה שוויונית יותר במדינה ומקום הרבה יותר נעים לילדים שלנו לגדול בו.
כאילו, אם אני רוצה שיהיה טוב במדינה מעבר לגבולות המרכז-השרון זה לא כי יש לי אשמה כלשהי אלא כי אני חושב שזו החברה שבה אני רוצה לגדל הילדים שלי.
באותה מידה - הרצון בהחזרת החטופים זה לא survivor guilt?
כאילו, איזו עמדה שלא נוגעת אלי ישירות אלא לסביבה שאני חי בה היא "אמיתית" ואיזו נובעת מאשמה מתנשאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 4:27 pm 
Junior

Yuval כתב:
נהה, אגיב לכל שטות שתכתוב אם ארצה. שזה מאה אחוז מההודעות שלך באוף טופיק עד כה. לגבי נבא אני לא קורא יותר מדי על פרוספקטים. מניח שגם שם ההודעות איומות, אבל ניצלת מחמת חוסר העניין.

נראה פה שאני מאוד רחוק מתפיסת העולם של גראנט בהרבה דברים, אבל ההודעות שלו בנושא נבא נעות (לרוב) בין טובות למעולות.
בנושא התרומה לפורום הראשי וכתיבה על נבא מגיעות לגראנט ים מילים טובות לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 5:57 pm 
Freshman

אני בהחלט מסכים איתך שבהתחלה היה צריך למקד את ההפגנות על גורמים חיצוניים כגון שגרירויות זרות, והייתי מוסיף גם על חברות מסחריות בבעלות קטאר או כאלה שמקיימות קשרים הדוקים עמם.
אך ברגע שנודע מפי גורמים רבים כגון חברי המו"מ הישראלים, חברי מו"מ זרים, משפחות חטופים ועוד - שנתניהו ממסמס ומקשה על העסקה, בנוסף על כך שהוא טרח להוציא הודעות סותרות בכל פעם שדווח על התקדמות במגעים, בנוסף על כך שגורמים בכירים בקואליציה הודיעו בריש גלי שהם מתנגדים להחזרת החטופות והחטופים - אינני יודע נגד מי עוד אפשר להפגין פה ולמי עוד אפשר לבוא בדרישות. שאני אצא להפגין נגד שגרירות אירופאית כלשהי בזמן שהמדינה שלי מתעקשת בבירור ללכת נגד העסקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 6:02 pm 
Freshman

המחאות ברחובות "למען החטופים" חד משמעית פועלות לטובת החמאס, ובאמת שלא צריך להרחיב על זה יותר מדי. הדלפת המסמכים לבילד אולי היתה מעשה בלתי חוקי אבל לא ראיתי שמישהו מערער על האמינות של הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 6:10 pm 
Freshman

גראנט אם זה שווה משהו אז גם אני חושב שאתה כותב איכותי וענייני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 6:13 pm 
Junior

בטן רכה וחביבה כתב:
גראנט אם זה שווה משהו אז גם אני חושב שאתה כותב איכותי וענייני.

תודה רבה בטן רכה, את באמת חביבה (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 6:16 pm 
Junior

יאללה, שניה לפני שקאלימי נועל (ומוחק?), אציין רק שהציון של גראנט שהוא אתאיסט בנוסף לכל ההערות החוזרים ונושנים שלו על אהבת יהודים זה משהו די סותר בעייני.
זה שאמא של מישהו יהודיה גורם לך לאהוב אותה ולחשוב שהוא אחיך? איך זה מסתדר עם האתאיזם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 6:17 pm 
Freshman

נ.כ.ב.ש רשמית כתב:
המחאות ברחובות "למען החטופים" חד משמעית פועלות לטובת החמאס, ובאמת שלא צריך להרחיב על זה יותר מדי. הדלפת המסמכים לבילד אולי היתה מעשה בלתי חוקי אבל לא ראיתי שמישהו מערער על האמינות של הדברים.

אז כנראה שאתה צופה רק בערוץ 14. אמינות המסמכים שהופצו לבילד הוגדרו ע"י מערכת הבטחון שאספה את המסמכים הנ"ל כחסרי אמינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 6:22 pm 
Freshman

קרטמן כתב:
נ.כ.ב.ש רשמית כתב:

אז כנראה שאתה צופה רק בערוץ 14. אמינות המסמכים שהופצו לבילד הוגדרו ע"י מערכת הבטחון שאספה את המסמכים הנ"ל כחסרי אמינות.

מדובר במסמכים שנמצאו בעזה, לא משהו שנכתב על ידי ישראל והושתל שם. המסמכים אמינים מאוד. "המחלוקת" היחידה היא לגבי הפרשנות של הדברים. בעיניי אין שום מקום לפרשנות, כי ברור שתוכן המסמכים קורא להפעיל לחץ פסיכולוגי על משפחות והחטופים ולהביא להבערת הרחוב הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 6:30 pm 
מנהל פורום

טוב, די. יובל וגרנט חסומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 6:42 pm 
Freshman

נ.כ.ב.ש רשמית כתב:
קרטמן כתב:
נ.כ.ב.ש רשמית כתב:

מדובר במסמכים שנמצאו בעזה, לא משהו שנכתב על ידי ישראל והושתל שם. המסמכים אמינים מאוד. "המחלוקת" היחידה היא לגבי הפרשנות של הדברים. בעיניי אין שום מקום לפרשנות, כי ברור שתוכן המסמכים קורא להפעיל לחץ פסיכולוגי על משפחות והחטופים ולהביא להבערת הרחוב הישראלי.

לא, המחלוקת היא לא לגבי הפרשנות, "המחלוקת" שהיא בכלל לא מחלוקת אלא עובדה מוגמרת ע"י מערכת הבטחון שיודעת דבר או שניים על פענוח מסמכים שכאלה היא שלאף אחד אין שום אינדיקציה שמדובר במסמך שנכתב ע"י הנהגת חמאס או בכלל הוצג לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 6:47 pm 
מנהל פורום

אם עוד מישהו כאן מתכוון לא לשלוט בעצמו משל היה שלמה קרעי ליד ספר גימטריה קחו בחשבון שהתחלתי את הסמסטר כשאני מלמד את הסטודנטים מהסוג השני הכי מעצבן בעולם ושיש לי 3 ימים בשבוע בהם אני מלמד 9 שעות, ככה שהפתיל שלי מאד קצר, בניגוד לזין שלי שהוא מאד ארוך. ונקמני. ואוהב להרחיק אנשים מהפורום ולנעול נושאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 7:12 pm 
Freshman

קרטמן כתב:
נ.כ.ב.ש רשמית כתב:
קרטמן כתב:
נ.כ.ב.ש רשמית כתב:

לא, המחלוקת היא לא לגבי הפרשנות, "המחלוקת" שהיא בכלל לא מחלוקת אלא עובדה מוגמרת ע"י מערכת הבטחון שיודעת דבר או שניים על פענוח מסמכים שכאלה היא שלאף אחד אין שום אינדיקציה שמדובר במסמך שנכתב ע"י הנהגת חמאס או בכלל הוצג לו.

צהל אומר שזה לא סינוואר עצמו כתב את זה אבל זה כן נכתב על ידי אנשי חמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 7:23 pm 
Freshman

כאמור, אין אינדיקציה שנכתב ע"י הנהגת חמאס או בכלל הוצג לו. "נכתב ע"י אנשי חמאס" לא אומר כלום. זה מה שהמודיעין שלנו אומר. האינדיקציות מדברות על "אנשי חמאס" בדרגים נמוכים שחיברו מסמך והתכוונו להעבירו להנהגתם.
אם אני אחבר מסמך שאומר שצריך להתקפל מהמלחמה ולתת לפלסטינים את הנגב תמורת החטופים אני מניח שלא תגיד שיש מסמך שנכתב על ידי אנשי צה"ל שאין מקום לפרשנות לגביו ואין מישהו שמערער על אמינות הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 04, 2024 7:27 pm 
Freshman

קרטמן כתב:
כאמור, אין אינדיקציה שנכתב ע"י הנהגת חמאס או בכלל הוצג לו. "נכתב ע"י אנשי חמאס" לא אומר כלום. זה מה שהמודיעין שלנו אומר. האינדיקציות מדברות על "אנשי חמאס" בדרגים נמוכים שחיברו מסמך והתכוונו להעבירו להנהגתם.
אם אני אחבר מסמך שאומר שצריך להתקפל מהמלחמה ולתת לפלסטינים את הנגב תמורת החטופים אני מניח שלא תגיד שיש מסמך שנכתב על ידי אנשי צה"ל שאין מקום לפרשנות לגביו ואין מישהו שמערער על אמינות הדברים.

אם אתה תכתוב את זה אז לא, אבל אם מישהו בדרג פחות בכיר בממשלה יכתוב זאת אז בהחלט אתייחס לכך באופן הזה.
בכל אופן מדובר במסמכים שהיו במחשב האישי של סינוואר. אני די בטוח שאם פקידים בדרג נמוך הבינו את המובן מאליו אז גם סינוואר הבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1217 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 49  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: