סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 05, 2025 6:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 894 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 36  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 1:17 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
Lakic כתב:
Lakic כתב:
מכבי ת"א עם ניצחון יפה מאוד, אבל היא קבוצה עם המון בעיות. האוהדים שלה חוגגים בהגזמה.

לא אם היית שואל אותי. גם אחרי ניצחון גדול על בשיקטאש, אמרתי את זה.

גם אני כתבתי פה כמה פעמים שהם חלשים מאוד, במיוחד נגד קבוצות שמצופפות נגדם, ועדיין, פערי כשרון מטורפים שציפיתי שיתבטאו במגרש, במיוחד כששני המשחקים האלה הגיעו אחרי שהיה נראה שהם קצת מתחילים לקבל צורה, כשלפני בשיקטאש הם דרסו את סכנין ואחרי בשיקטאש ניצחו בחוץ את ריינה.

לגבי הקהל, הבנתי, תודה. ראיתי במקביל לכדורסל כשהסאונד הוקדש ליד אליהו אז פספסתי שהפינתי היה מלא בקהל מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 10:08 pm 
Junior

ב"ש 0:3 נגד בית"ר דקה 15. איזו ליגה משוגעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 10:12 pm 
Hall of Famer

פירקו להם את הישבן על ההתחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 10:52 pm 
Junior

0:4. עוד לא דקה 60'.
יצחקי מהמר, לפעמים אתה הופך נגד חיפה ונגד מכבי ת"א ולפעמים אתה חוטף 0:3 תוך רבע שעה.
שועה לא כשיר היום וגם הוציא את ירין לוי, קצת מוגזם היה. ולב"ש, ב"ש יש לה את הזר הכי טוב בליגה קנגוואה ויש לה את דן ביטון שאני לא החזקתי ממנו, אבל קיבלה מתנה גדולה ממכבי בחינם, שם צמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 11:15 pm 
Freshman

יוניק כתב:
דן רומן לא יסיים את העונה כמאמן מכבי פ"ת.
לא חוכמה גדולה, בליגה שחצי מהקבוצות מחליפות מאמן במהלך העונה ובכל זאת.

אם אני לא טועה השני בליגה שמפוטר.
זה היה רשום עליו מהרגע הראשון. קבוצה לא איכותית מאמן חסר ניסיון ולוזון שמתחמם על הקווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 11:50 pm 
Junior

במקרה של רומן אפילו ניצוצות לא היו פה. אפילו הייתי אומר שלוזון איחר. דגו פוטר היום, אולי יבוא.
אני חושב שהוא השלישי - סילבס פוטר מרעננה, בלבול פוטר מנתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 1:43 pm 
Hall of Famer

מה עם הפועל ת"א באמת?
אני רואה שהם מקום רביעי, אבל בפער לא קטן של 5 נקודות ממקומות 2-3.
מישהו עוקב ויש לו תובנות? סיכויי עלייה שלהם?
צפוי חיזוק רציני בינואר?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 2:06 pm 
Freshman

סילבס פוטר מחדרה כמובן, לא רעננה שבלאומית.
הפועל ת"א תתחזק משמעותית בינואר, אליניב ברדה לא היה חותם שם אתמול אם לא היה מובטח לו חיזוק משמעותי. אני מניח שהם יעלו, ולטובת הכדורגל הישראלי אני מקווה שזה יהיה במקום כפר שלם שכרגע דורסת את הלאומית, הדבר האחרון שליגת העל צריכה זאת עוד קבוצה שלא יכולה להביא 500 אוהדים למשחק.

קוז'וך נתן אתמול נוקאאוט מטורף לברק יצחקי ובית"ר, שבפעם הראשונה העונה נראתה נחותה מהצמרת. ב"ש מדהימה, אם לא ההזיה שהייתה להם נגד סכנין הם מסיימים את הסיבוב הראשון בפור של 7 נק' ממקום שני. ולחשוב שהקהל האינטילגנטי שלהם צעק באלפים לפיטורי קוזוך' באוגוסט אחרי ההדחה מאירופה.
קוזוך' סיפור מדהים בינתיים, היה עוזר 3 שנים, קיבל את נתניה בדצמבר ופוטר בדצמבר שאחרי, חצי עונה טובה במכבי פ"ת, ועכשיו עושה בית ספר לכל הליגה, איזה הימור מטורף ובינגו מטורף של אלונה ברקת. עונה וחצי כמאמן ראשי, כשרק לחצי העונה האחרונה בפ"ת אפשר לקרוא כמוצלחת. פשוט טקטיקן בחסד עליון. 12 משחקים בליגה העונה, 10 נצחונות, תיקו מול ריינה, הפסד למכבי ת"א שממש גנבה את המשחק מב"ש שהייתה הרבה יותר טובה. פשוט מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 4:49 pm 
Freshman

אגב, אם מישהו לא זוכר, זאת לא פעם ראשונה שאלונה ברקת בוחרת מאמן די אלמוני, עם רזומה מאוד דל על הקווים, אחרי קריירת משחק כמגן ימני בקבוצות קטנות שכנראה לא היה מזוהה ברחוב גם ע"י רוב הקהל שהולך למגרשים בארץ. הקודם היה בינגו שגמל לה מיידית בשלוש אליפויות והופעות היסטוריות למועדון באירופה, בינתיים גם קוזוך' נראה כמו בינגו והמאמן הטוב ביותר שהיא יכלה להחתים, והיא לא מקבלת מספיק קרדיט על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 7:19 pm 
Junior

גם ברק בכר כמו קוזוך לקח גביע המדינה רגע לפני שעבר לב"ש. אלו לא מאמנים אלמוניים.
כמה מאמנים ישראלים יש מהשני עשורים האחרונים שיש להם תואר גביע המדינה? לא הרבה.
להביא מאמן משום מקום זה מה שחיפה עשתה עם דגו עונה קודמת. והוא הביא אותם עד שמינית הקונפרנס וקרוב לאליפות אחרי 3 אליפיות ברצף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 9:51 pm 
Freshman

Lakic כתב:
כמה מאמנים ישראלים יש מהשני עשורים האחרונים שיש להם תואר גביע המדינה? לא הרבה.

לפי הסדר אחורה:
קוזוך'
אבוקסיס
ברדה
פטריק ואן לוון (פוטר באוקטובר שלאחר הזכיה)
אבוקסיס (החליף את בכר שהתפטר בינואר)
אבוקסיס
רוני לוי
כפיר אדרי
רוני לוי (פוטר ממכבי חיפה בקיץ שלאחר הזכיה)
פאקו אייסטאראן (פוטר ממכבי ת"א אחרי הזכיה)
ברק בכר
אלי כהן (לא השריף)
ניצן שירזי
אלי גוטמן
אלי גוטמן

זה 15 שנה אחרונות, אתה יכול לראות שגביע זה בדרכ לא משהו שמשנה תדמית של מאמן וגם לא מונע פיטורים מיידיים. אולי הגזמתי קצת עם המילה אלמוני, אבל שתי ההחתמות נחשבו להפתעות (כשבכר חתם בב"ש זה היה אחרי כמעט עשור של השקעות גדולות של אלונה והוא החליף את אלישע לוי שהגיע לשם אחרי 3 אליפויות במכבי חיפה וניר קלינגר, מאמנים שנחשבו אז בטופ הישראלי), נחשבו להימור, נחשבו כ-"דילוג" על לא מעט שמות "גדולים" יותר.
לגבי דגו, קודם כל המקרים שונים ברמת מקבל ההחלטה, בב"ש אלונה החליטה, בחיפה אלברמן החליט ולפי עדותו שלו קיבל סירוב, הלך לחפש מאמן זר (שקל את לאזטיץ בין היתר), ואז חזר למסע שכנועים שדגו יהיה יותר טוב מכל הזרים האפשריים. כששאר האופציות הישראליות הסתכמו ברן בן שמעון ויוסי אבוקסיס, לא נשארו באמת ברירות לשחר מול האחריות שאלברמן בחר לקחת.
אלונה הקיץ לא רק החתימה מאמן צעיר שפוטר באמצע העונה היחידה בקריירה שלו שפתח אותה כמאמן, היא גם עשתה את זה על חשבון מאמן מוערך בתקשורת ומוערץ בקהל. אגב, בקיץ דגו (בצוותא עם שרון מימר) הוחשב ע"י כל פרשן ואוהד ב"ש שקראתי כמועמדים המובילים לאמן את ב"ש.

ברור שכל השלושה היו הימורים גדולים ומאוד לא טריוויאלים, אבל אני חושב שאלה של ב"ש היו לא פחות גדולים. דגו אימן הרבה יותר שנים מהשניים האחרים, ולמרות כשלונות יחסיים בלאומית, צבר לעצמו "עדת מעריצים" בבראנז'ת הכדורגל ששיבחה במשך שנים את יכולות ופוטנציאל האימון שלו, אלברמן התאהב בו ורדף אחריו כדי שיבוא לנוער של מכבי חיפה ומשם לבוגרים, כשאין לי ספק שאם הוא לא היה כבר בתוך המערכת שחר לא היה מוכן לשמוע על השם שלו, ובוודאי לא היה מוכן לשמוע על השם של קוזוך' אם בכר לא היה מחליט לחזור העונה, או כל שם אחר של מאמן עם רזומה של שתי עונות אימון בקבוצות קטנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 11:17 pm 
Hall of Famer

בכר אגב הגיע לב"ש אחרי עונה שחלק לא קטן ממנה היה במקום ה-1 עם ק"ש. זה יותר מקוז'וק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 1:21 am 
Junior

לא הייתי זוכר בחיים שכפיר אדרי לקח גביע כמאמן.
וזה היה אפילו על הראש שלי בטדי. עם וידיגל המאמן הכי חלש שהגיע למכבי בסיבוב הנוכחי. הוא וקראנקה בעצם קרב צמוד.

אתה כותב מאוד יפה, אבל שים לב מה משותף לכל מי שמופיע ברשימה הזו (עזוב את אלה של מכבי), פרט לאלי כהן (כפיר אדיר לא נראה לי באמת אימן, הוא בטח החליף מישהו לא?) כולם אימנו אחרי הגביע או לפני הגביע באחת מהקבוצות הגדולות - מכבי, חיפה, בית"ר ירושלים או הפועל ת"א. גביע מוציא ממעגל המימרים ונותן צ'אנסים. ושוב, כל הכבוד לאלונה, ללכת על קוזוך ועוד אחרי ששיחררה את ברדה, שיחוק אדיר. בעיניי מה שחיפה עשו עם דגו יותר מרשים. אבל בוא נראה קודם לפני שאני כבר הכתרתי את קנגוואה כזר מטורף ואתה את קוזוך כשיחוק של החיים, שיקחו תואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 11:53 am 
Hall of Famer

בעיני מה שעשו עם דגו היה היבריס של מנהל מקצועי.
המהלך לא הוכיח את עצמו וכל מה שעשה דגו לפני ואחרי לא הצדיק אפילו לא קצת את המינוי שלו למאמן חיפה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 12:27 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
בעיני מה שעשו עם דגו היה היבריס של מנהל מקצועי.
המהלך לא הוכיח את עצמו וכל מה שעשה דגו לפני ואחרי לא הצדיק אפילו לא קצת את המינוי שלו למאמן חיפה.

נוצרה בקיץ שעבר סיטואציה ייחודית ביותר שסללה את דרכו של דגו לתפקיד.

קודם כל, מאמן ישראלי אחר לא באמת היה על הפרק. רן בן שמעון היה השם הרציני היחיד שעלה כרעיון, ואף אחד שם לא רצה אותו, ובצדק, הוא נכשל בענק בכל מועדון גדול שהיה בו, בכל מקום שהיה לחץ של תקשורת וקהל. מה גם שבשביל שיעקב שחר ימחל לבן שמעון על כך שבחר ב-2013 לקחת את ההצעה של הפועל ת"א במקום את זאת ששחר הגיש לו הקריירה של בן שמעון בעשור הזה הייתה חייבת להיות מרשימה יותר מכמה עונות בינוניות במכבי פת, אשדוד, קפריסין ופיטורים מבית"ר.

מכיוון שלא היה אף ישראלי על הפרק, שחר רצה רק מאמן זר, למרות שכל צוות זר שעבד במכבי חיפה נכשל בענק. מכאן הטיעונים של אלברמן לשחר מצאו אוזן קשבת עד מאוד - גם תמיד נכשלנו עם צוות זר, גם התחקירים שהביא אלברמן על כל אחד מהזרים הפונציאליים הראה ערימת בעיות וחסרונות (נראה שלפחות לגבי המועמד לזאטיץ הוא צדק), גם יצטרכו להוציא ערימות של כסף על מאמן זר שיגיע עם צוות משלו (הבדל של בערך מליון דולר לדברי אלברמן), וגם המאמן המוערך בכר, שמבחינת שחר היה מוחתם לעשר שנים, הלך למקום שלכל מכבי חיפה היה ברור שקיים סיכוי גבוה מאוד שלא ישרוד בו יותר מדי זמן.
אלברמן הצליח לשכנע את שחר שמדובר או בהצלחה מטורפת, או בפלייס-הולדר לשנה אחת, שאחריה או שיתפנה מאמן זר שמתאים למערכת, או שבכר יחזור. אני חושב שבשורה התחתונה, בעקבות החזרה של בכר, המהלך הוכיח את עצמו כנכון.
אם אלברמן באמת האמין שאין אף מאמן זר פנוי, שרוצה להגיע לישראל, בסכומים שמכבי חיפה מוכנה לשלם למאמן, שהוא איש מקצוע ברמה גבוהה או קרובה לבכר, הוא היה חוטא לתפקידו אם לא היה מתעקש שעדיף להמתין שנה עם פלייס-הולדר.
אפשר להגיד שההיבריס של אלברמן דחף אותו לחשוב שכל הזרים האופציונליים לא היו טובים, אבל אני חושב שנכון יותר לתת לו את הקרדיט שהכל היה מקצועי ועם חשיבה קדימה, בעיקר כי הוא עשה עבודה רצינית מאוד בחיפוש אחר זר, עם תחקיר מקיף על כל אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 2:23 pm 
Hall of Famer

אני חושב שגם רן בן שמעון היה בחירה יותר הגיונית מדגו וגם מאמנים ישראליים אחרים שעבדו בליגת העל היו יותר הגיוניים.
דגו הגיע לחיפה ככשלון בכל מקום בקריירה הבוגרת הלא קצרה שלו וקדנציה קצרה של עונה אחת בנוער חיפה, הפכו אותו למאמן של האלופה. לי נשמע בחירה מאד מאד לא שגרתית והימור מטורף. לא היה שום דבר ברזומה של דגו שיצביע על הצלחה והעונה שעברה אכן לא הייתה מוצלחת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 3:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דניאל פרץ נתן אתמול עוד הופעה פושרת עד שתי ההצלות לקראת הסיום כשהמשחק כבר היה גמור.
וזו הנקודה. הוא לא מקבל גולים באשמתו, כלומר הוא לא חטף גולים שלא היו אמורים להיכנס (אם כי היו לו טעויות שיכלו להוביל לגולים ובמזל לא הובילו), אבל אם הוא רוצה לשפר את מעמדו בקבוצה בסדר גודל הזה הוא גם אמור להוציא גולים שכן אמורים להיכנס. הוא צריך להביא אקסטרה. עד שתי ההצלות בדקות האחרונות הוא לא ממש עשה את זה במשחקים שבהם שותף. אני מקווה שההצלות בסיום הן סימן לבאות ולא כל השאר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 4:05 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
דניאל פרץ נתן אתמול עוד הופעה פושרת עד שתי ההצלות לקראת הסיום כשהמשחק כבר היה גמור.
וזו הנקודה. הוא לא מקבל גולים באשמתו, כלומר הוא לא חטף גולים שלא היו אמורים להיכנס (אם כי היו לו טעויות שיכלו להוביל לגולים ובמזל לא הובילו), אבל אם הוא רוצה לשפר את מעמדו בקבוצה בסדר גודל הזה הוא גם אמור להוציא גולים שכן אמורים להיכנס. הוא צריך להביא אקסטרה. עד שתי ההצלות בדקות האחרונות הוא לא ממש עשה את זה במשחקים שבהם שותף. אני מקווה שההצלות בסיום הן סימן לבאות ולא כל השאר.

מדויק. הוא לא אשם ולא אשם ולא אשם ויחזור לא באשמתו מהר מאוד לספסל. אולי אפילו עוד לפני שנויר יחזור.
חייב להביא אקסטרה. כן צריך לומר שראיתי את כל השערים, אין לכמעט אף שוער בעולם סיכוי לעצור. הטעויות שהבלמים שבאיירן עושים, זה לא לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 4:31 pm 
Junior

ראיתם את המשחק אתמול? כי לפי התגובות נראה שלא.

נפלתי במקרה על ערוץ הקיבוץ (שגם היתה להם מצלמה שלהם מאחורי השער של פרץ!). לא היה במשחק הזה שום דבר שהוא יכל להביא אקסטרה.
הגול שהוא ספג היה סופג גם אוליבר קאן בשיאו - שום קשר לשוער.
שאר המשחק לא היו בעיטות לשער שלו שהצריכו אותו להראות יכולת בכלל ואקסטרה בפרט. בבעיטות שכן היו הוא עשה את העבודה מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 4:36 pm 
Junior

זה נראה שדווקא אתה זה שלא קרא את התגובות שלנו דובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 4:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
חוץ מהגול הייתה יציאה אחת לכדור גובה שהוא איגרף רע מאד, ועוד מצב אחד שתומאס מולר הציל אותו.
ולפני זה הוא שיחק בעוד שני משחקים, אחד מלא ואחד כמעט מלא.
והוא לא אוליבר קאן. אוליבר קאן הגיע להיות אוליבר קאן בדיוק בגלל שהוא הוציא הרבה גולים שכן היו אמורים להיכנס. אם פרץ רוצה להיות אוליבר קאן, הוא צריך להביא את האקסטרה הזה. אחרת הוא יהיה למלם, יחזור לספסל ואפילו ליציע כשהשוערים הבכירים יבריאו, ובסוף לא יישאר בקבוצה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 5:26 pm 
Freshman

Dovi כתב:
הגול שהוא ספג היה סופג גם אוליבר קאן בשיאו - שום קשר לשוער.

זה ממש לא נכון. שוער עם יותר ניסיון יכל לראות חצי שניה לפני הבעיטה שהבלם סוגר את הבעיטה שמאלה ולגנוב צעד לכיוון השני. ברור שבמיקום שבו עמד פרץ אף שוער בעולם לא היה מגיע לכדור הזה, אבל חלק מרכזי מהתפקיד של שוער זה מיקום, וחלק מרכזי במיקום זה לקרוא את המהלך.
כתבת על אוליבר קאן, אז הנה כמה הצלות שלו למהלכים שמזכירים את השער מאתמול, מ-3:40 בסרטון:
https://www.youtube.com/watch?v=_AABY3h ... tbolVideos

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 5:46 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאנחנו קצת נסחפים כאן עם ההערכות לדניאל פרץ משני המשחקים האלו שהיו סבירים, לא היה בהם שום דבר שימנע ממנו להיות השוער הראשון של באיירן בעתיד, ולא היה בהם שום דבר שיגרום לבאיירן לזרוק את נוייר לספסל כדי לפנות לו את ההרכב. הם השקיעו בו הרבה כסף, הם משאירים אותו בסגל, זה כנראה סימן שלפחות בינתיים הם מאמינים בו וסומכים עליו לעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 5:56 pm 
Junior

כ-5.5 מיליון יורו גם עבור שוערים (שעליהם משלמים פחות) זה לא סכום גדול.
רק לפני חצי שנה, השוער השני המזדקן הועדף על פניו כשנויר לא שיחק. כרגע הבנתי שהוא לא שם מסיבות לא מקצועיות.
המצב שלו שביר בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 6:31 pm 
Freshman

Lakic כתב:
רק לפני חצי שנה, השוער השני המזדקן הועדף על פניו כשנויר לא שיחק. כרגע הבנתי שהוא לא שם מסיבות לא מקצועיות.
המצב שלו שביר בהחלט.

רק לפני *שלושה חודשים*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 894 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 36  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: