סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 7:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1217 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חרבות ברזל 2.0
הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 10:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בינתיים כמה וכמה כטב"מים, כנראה מתימן, הגיעו לדרום ולאזור אשקלון/אשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 10:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא זכור לי שבתימן או בעירק ישראל ניסתה להוריד את ראשי המליציות, או בכלל לפגוע באנשים שלהן ישירות. אולי הגיע הזמן. הרס של תשתיות לא מזיז להם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 11:03 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
לא זכור לי שבתימן או בעירק ישראל ניסתה להוריד את ראשי המליציות, או בכלל לפגוע באנשים שלהן ישירות. אולי הגיע הזמן. הרס של תשתיות לא מזיז להם.

אני לא מכיר את הנושא מספיק מקרוב, אבל אני בכלל לא בטוח שלישראל יש מספיק מודיעין מדויק בעירק או בתימן כדי להוציא לפועל כאלו תקיפות, צריך חדירה מודיעינית די עמוקה כדי לדעת איפה אנשים כאלו נמצאים בזמן ובמקום מסוים שמאפשר לפגוע בהם, ותשתית מודיעינית כזו לוקח שנים לפתח. תקיפות תשתית זה משהו הרבה הרבה יותר פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 12:47 pm 
Hall of Famer

בעירק אני בטוח שיש לישראל חדירה מודיעינית לא רעה בכלל. בתימן כנראה פחות. אבל אני גם לא בטוח שהאנשים שם ממושמעים בטחונית כמו בכירי חיזבאללה וחמאס.
בכל אופן הטענה פה היא לא רק לישראל. יש כוחות שפועלים באזורים האלה הרבה יותר מקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 1:19 pm 
Junior

אני מנסה להבין מה הכוונה שלכם ב"הפחדה" או ב"טעות" של ראשי מערכת הבטחון...
אנחנו כולנו מסכימים שלחיזבאללה היה את היכולות הטכניות האלו, כן?
עד מבצע הביפרים ישראל והחיזבאללה עבדו בשיטה כזאת שכל אחד מזיז קצת את הקו אבל אף אחד לא רוצה לחצות אותו. כל פעם אנחנו מגבירים קצת ואז הם מגבירים קצת וחוזר חלילה.
אני מניח (לא באמת יודע) שהערכה הייתה על מלחמה כוללת עם החזיבאללה, דבר שניסינו מאוד להמנע ממנו (אולי מדי?). מזכיר שרק בספטמבר, שבוע לפני מתקפת הביפרים, הוסיפו את "החזרת תושבי הצפון" כחלק ממטרות המלחמה.

מעבר לזה אני מנחש, או לפחות מקווה, ששרי הקבינט ובכירי הממשל בארץ קיבלו מידע על ארסנל הנשק של החיזבאללה ועל היכולות שלו ולא רק קיבלו מידע על "חיזבאללה ישמיד את חיפה אם תהיה מלחמה" ואז נמנעו בעצמם... כלומר זה לא שראשי מערכת הבטחון "הפחידו", אלא סיפקו מידע שגרם להנהגה של המדינה לפחד בעצמה מה Worst case scenarion.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 1:33 pm 
Hall of Famer

דרך אגב, אני מפריד בין ראשי מערכת הביטחון, שהיה בידיהם את כל המידע, כולל החדירה לחיזבאללה, כולל האפשרויות האופרטיביות של מבצע הביפרים והשמדת אחוז גבוה מהטילים המדוייקים של חיזבאללה לבין אותם דוברים בתקשורת שעליהם התגולל בטן רכה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 1:38 pm 
Hall of Famer

לגבי מתקפת הביפרים, צריך לזכור שמדובר בסוג פעולה שמעולם לא בוצע, בטח שלא בהיקף כזה, אני לא חושב שמישהו יכל לחזות באמת את האפקט האמיתי שיהיה למבצע הזה ואני מניח שגם האופטימיים ביותר חששו לחזות הצלחה כמו שנראה שהייתה לו בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 1:39 pm 
Hall of Famer

מה שמאוד פגע בחיזבאללה בנוסף היה מכה גדולה מאוד שהונחתה על המערך הרקטי שלהם בסמוך למבצע הביפרים. אני לא זוכר אם זה היה לפני או אחרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 2:25 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
מה שמאוד פגע בחיזבאללה בנוסף היה מכה גדולה מאוד שהונחתה על המערך הרקטי שלהם בסמוך למבצע הביפרים. אני לא זוכר אם זה היה לפני או אחרי

התקיפה של המשגרים התחילה יומיים-שלושה אחרי מתקפת הביפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 3:57 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אני מנסה להבין מה הכוונה שלכם ב"הפחדה" או ב"טעות" של ראשי מערכת הבטחון...
אנחנו כולנו מסכימים שלחיזבאללה היה את היכולות הטכניות האלו, כן?
עד מבצע הביפרים ישראל והחיזבאללה עבדו בשיטה כזאת שכל אחד מזיז קצת את הקו אבל אף אחד לא רוצה לחצות אותו. כל פעם אנחנו מגבירים קצת ואז הם מגבירים קצת וחוזר חלילה.
אני מניח (לא באמת יודע) שהערכה הייתה על מלחמה כוללת עם החזיבאללה, דבר שניסינו מאוד להמנע ממנו (אולי מדי?). מזכיר שרק בספטמבר, שבוע לפני מתקפת הביפרים, הוסיפו את "החזרת תושבי הצפון" כחלק ממטרות המלחמה.

מעבר לזה אני מנחש, או לפחות מקווה, ששרי הקבינט ובכירי הממשל בארץ קיבלו מידע על ארסנל הנשק של החיזבאללה ועל היכולות שלו ולא רק קיבלו מידע על "חיזבאללה ישמיד את חיפה אם תהיה מלחמה" ואז נמנעו בעצמם... כלומר זה לא שראשי מערכת הבטחון "הפחידו", אלא סיפקו מידע שגרם להנהגה של המדינה לפחד בעצמה מה Worst case scenarion.

לגבי החלק הראשון, זה לא מדויק, כאמור. ישראל התחילה לחסל בכירים ולתקוף בביירות עוד לפני הביפרים, ואלו היו בדיוק הדברים ששנה שלמה הזהירו אותנו שיובילו לקטסטרופה שחיזבאללה ימיט עלינו.
לגבי החלק השני, מערכת הבטחון מספקת לא רק מידע יבש אלא גם הערכות של כוונות. כל תפיסת המודיעין של ישראל מבוססת על זה. מה הייתה ההערכה שלהם - ראינו במקרים קודמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 3:58 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
דרך אגב, אני מפריד בין ראשי מערכת הביטחון, שהיה בידיהם את כל המידע, כולל החדירה לחיזבאללה, כולל האפשרויות האופרטיביות של מבצע הביפרים והשמדת אחוז גבוה מהטילים המדוייקים של חיזבאללה לבין אותם דוברים בתקשורת שעליהם התגולל בטן רכה.

בהרבה מקרים מדובר על אותם אנשים, שהתגלצ'ו מלהיות בכירים במערכת הבטחון היישר אל אולפני התקשורת. אם היו להם פחדים קמאיים מחיזבאללה, שאותם הם שיקפו לציבור - אני מניח שהם לא התחילו במעבר מהאחד לשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 4:10 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לגבי החלק הראשון, זה לא מדויק, כאמור. ישראל התחילה לחסל בכירים ולתקוף בביירות עוד לפני הביפרים, ואלו היו בדיוק הדברים ששנה שלמה הזהירו אותנו שיובילו לקטסטרופה שחיזבאללה ימיט עלינו.
לגבי החלק השני, מערכת הבטחון מספקת לא רק מידע יבש אלא גם הערכות של כוונות. כל תפיסת המודיעין של ישראל מבוססת על זה. מה הייתה ההערכה שלהם - ראינו במקרים קודמים.

לגבי החלק הראשון - והחיזבאללה ירה על חיפה כבר ב13 ביולי וצה"ל בתגובה תקף בבירות. שני הצדדים הקפידו מאוד לא להפוך את זה למלחמה. נוצרה "משוואה" של איך צה"ל מגיב לחיזבאללה ולהפך. הצדדים ניסו כל פעם לדחוף טיפה את הקו אבל לא לחצות אותו. שני הצדדים ניסו "לענות בחריפות" מבלי להכריח את הצד השני לפתוח במלחמה כוללת.
אני לא חושב שהזהירו אותנו שאם נגיב על ירי של החיזבאללה החיזבאללה יפתח במלחמה כוללת והקטסטרופה תקרה, אשמח לראות תגובה לאזהרות מהסוג הזה.
ושוב, אני מנסה להבין מה הטענה בנוגע להפחדות והשקרים - שלחיזבאללה לא היו את היכולות האלו? שחיזבאללה יעשה את זה אם רק נסתכל עליו עקום? היו הערכות סיכונים וכנראה דיברו על תרחיש הקיצון של מלחמה כוללת, לא הגענו אליו וישראל התנהלה בצורה מספיק חכמה שהיא זאת שפותחת (ודי סוגרת) את המלחמה הזו על ידי "שבירת הכלים".
אם אתה מסכים שלחיזבאללה יש את היכולות אז כבר תרחיש הקיצון הוא לא "שקר" או "הפחדה" אלא תרחיש שיכל לקרות ולא קרה. אם אתה טוען שההערכות היו שגויות ולחיזבאללה אין את היכולות האלו אז אשמח להפניה למשהו שתומך בזה.

לגבי החלק השני - כמובן שהיא מספקת מידע יבש על הכוונות, אבל מכיוון שאתה מדבר על הכוונות של לבנון במקרה של פתיחת מלחמה שלא קרתה, אז איזה הערכות בעצם היו שגויות בחזית הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 4:25 pm 
Hall of Famer

רק לוודא שאני מבין נכון-בחמאס זלזלנו, חשבנו שהוא מורתע, התייחסנו אליו כאל נכס אסטרטגי ובסוף חטפנו את ה-7.10. מצד שני, מחיזבאללה נזהרנו (אולי יותר מדי) והם לא הצליחו לייצר שום מתקפה רצינית על ישראל ביותר משנה של לחימה, אותה הם מסיימים כארגון מוכה, חבול ואולי על סף קריסה.

ואז אנחנו מספרים לעצמנו שמי שהזהיר מחיזבאללה וגרם לנו להיזהר ממנו ולהתייחס אליו בשיא הרצינות הוא "פחדן" או מה שזה לא יהיה, ומי שראה בחמאס נכס אסטרטגי, זילזל ביכולת שלנו לפגוע בנו והעביר לו עשרות מיליוני דולרים דואג לביטחון ישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 6:18 pm 
Hall of Famer

כן, אני בהחלט חושב שבחמאס זלזלו ומחיזבאללה פחדו. אמרתי את זה גם כאן לא מהיום.
לגבי בטחון ישראל וכל זה, אני כן חושב שגם הפוליטיקאים וגם אנשי הבטחון קידשו את השקט קצר המועד, כל אחד משיקוליו.וכמובן ההחלטה לראות בחמאס נכס ולהזרים לו כסף הייתה אסון נוראי, האלטרנטיבה הגרועה ביותר, וגם את זה כתבתי לא מהיום. יותר מעשור אני כותב את זה למעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 6:40 pm 
Junior

הכתב הצבאי דורון קדוש מפרסם נתונים על מבצע התקיפה בסוריה.
ציטוט:
עפ״י ההערכות - 86% ממערך הטק״א (הגנה אווירית) הסורי הושמד. המשמעות - סוריה, שהיוותה בעבר איום משמעותי על מטוסי חיל האוויר שהוגבלו מאוד בטיסה מעל שטחה בשל איומי הנ״מ, היא כעת מרחב אווירי בטוח ופתוח הרבה יותר לטיסה. בתוך מערך הטק״א הסורי, שנחשב לצפוף ביותר בעולם וירה מאות פעמים בשנים האחרונות על מטוסינו, חיל האוויר שם את הדגש על שתי המערכות המתקדמות ביותר, שהצליחו להפיל בתקופת המב״מ לא מעט טילים שתקפו בסוריה - מערך הSA-17, שלפי ההערכות 80% ממנו הושמדו, ומערך הSA-22, ש-86% ממנו הושמדו. בנוסף, 90% ממטוסי המיג-29, וכ-80% ממטוסי הסוחוי-24 של צבא אסד הושמדו גם הם (סה״כ 61% פגיעה בחיל האוויר הסורי).

במערך האש והטילאות של משטר אסד, ההישגים צנועים יותר: מערכי טילים מסוימים הושמדו באחוזים גבוהים (80-90%), אך יש מערכים אחרים שנפגעו באופן מצומצם הרבה יותר (20-30%), ולכן בצה״ל מעריכים כי בהחלט ייתכן שיפלו לידי המורדים אמצעי לחימה מתקדמים, טילים ויכולות צבאיות אחרות, שישראל לא יודעת עליהן.
הבחירה מה לתקוף מתוך כל צבאו של אסד נעשתה לפי תעדוף.

סה״כ במבצע להשמדת צבא אסד, חיל האוויר תקף כ-500 מטרות, והשתמש לשם כך ב-1,800 חימושים, כשעד כמה ימים לפני כן, מבצע כזה כלל לא היה מתוכנן ובוודאי שלא שימוש כל כך נרחב בחימושים ופצצות שהיו מיועדים לזירות אחרות.
רק ביום חמישי, יומיים לפני נפילת אסד, ביצעו את הליך אישור התכניות אצל מפקד חיל האוויר - ועד אותו לילה, בין שבת לראשון, עוד נמשכה ההתלבטות מתי להוציא את התכנית לפועל. בראשון ב-10:00 ניתן האות, וחיל האוויר יצא לגלי התקיפות הרחבים בסוריה.

נשמע כמו צבא צבא, לא?
כמה מכם ידע שהם אוחזים בכזה ארסנל?
אני מניח שזה משהו שהטריד כמה אנשים בצבא, אבל כל עוד המטריה הרוסית והאיראנית מעל סוריה, זו הייתה בעיה לטפל בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 12, 2024 8:41 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לגבי החלק הראשון - והחיזבאללה ירה על חיפה כבר ב13 ביולי וצה"ל בתגובה תקף בבירות. שני הצדדים הקפידו מאוד לא להפוך את זה למלחמה. נוצרה "משוואה" של איך צה"ל מגיב לחיזבאללה ולהפך. הצדדים ניסו כל פעם לדחוף טיפה את הקו אבל לא לחצות אותו. שני הצדדים ניסו "לענות בחריפות" מבלי להכריח את הצד השני לפתוח במלחמה כוללת.
אני לא חושב שהזהירו אותנו שאם נגיב על ירי של החיזבאללה החיזבאללה יפתח במלחמה כוללת והקטסטרופה תקרה, אשמח לראות תגובה לאזהרות מהסוג הזה.
ושוב, אני מנסה להבין מה הטענה בנוגע להפחדות והשקרים - שלחיזבאללה לא היו את היכולות האלו? שחיזבאללה יעשה את זה אם רק נסתכל עליו עקום? היו הערכות סיכונים וכנראה דיברו על תרחיש הקיצון של מלחמה כוללת, לא הגענו אליו וישראל התנהלה בצורה מספיק חכמה שהיא זאת שפותחת (ודי סוגרת) את המלחמה הזו על ידי "שבירת הכלים".
אם אתה מסכים שלחיזבאללה יש את היכולות אז כבר תרחיש הקיצון הוא לא "שקר" או "הפחדה" אלא תרחיש שיכל לקרות ולא קרה. אם אתה טוען שההערכות היו שגויות ולחיזבאללה אין את היכולות האלו אז אשמח להפניה למשהו שתומך בזה.

לגבי החלק השני - כמובן שהיא מספקת מידע יבש על הכוונות, אבל מכיוון שאתה מדבר על הכוונות של לבנון במקרה של פתיחת מלחמה שלא קרתה, אז איזה הערכות בעצם היו שגויות בחזית הזאת?

הפרשנים בישראל הזהירו שביירות לא עומדת מול חיפה, אלא מול תל אביב, ושאם נשבור את הקו ונתקוף בבירות אוי ואבוי מה שיקרה בתל אביב. אנשים קנו גנרטורים ואגרו מזון לשבועות.
וכמובן שכחת את חיסולי הבכירים, עוד לפני הביפרים ולפני נסראללה, כמו עקיל או שוכר.

זה עונה לך גם על השאלה השנייה שלך. אבל זה התחיל הרבה לפני המלחמה. האזהרות שקיבלנו למשל על מה שיקרה אם לא יהיה הסכם ימי עם חיזבאללה, או אם חס וחלילה נעיז לשאוב גז ממאגר שנמצא כולו בשטחנו בלי שיהיה הסכם, וואה וואה מה שיהיה... וזה לא מקרה יחיד.

ולמרות הרמזים שאתה מנסה לפזר, אני לא אמרתי שהפחידו אותנו בכוונה ושיקרו לנו בזדון. הפרשנים שיקפו לנו את פחדיהם שלהם, וזה ניכר גם בשנים קודמות שבהן הם היו אלה ששירתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 13, 2024 2:46 am 
Sophomore

בעניין ההערכות לגבי יכולות חיזבאללה, יש את הווטסאפ שגלית דיסטל יימח שמה וזיכרה כתבה למישהו
בחודש הראשון של המלחמה:

על מערכה אפשרית מול חיזבאללה כתבה: "זה עניין של זמן, יש להם עשרות אלפי טילים מדויקים וכשהם פוגעים בבניין אז הלך הבניין יחד עם כל הממ"דים שבו. זה אומר אלפי הרוגים ביום וזה מעבר לפינה ושום כיפת ברזל לא תעמוד בזה. אנחנו בסכנה אמיתית, כולנו".

לא ברור אם היא שיקרה או שיקרו לה או שהיא הגזימה או הגזימו לה.
אבל במציאות היה בית אחד שנהרס, ולא על הממ"דים שבו.
אז או שהם לא השתמשו בטילים הנ"ל, מה שלא סביר כי חצינו להם כל קו אדום, או שכולם הושמדו או יורטו, מה שגם לא סביר כי לבנון ארץ גדולה וידוע לנו שלא מעט טילים לא יורטו, או שבאמת מישהו הגזים בסדר גודל ביכולות של הטילים הנ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 13, 2024 12:25 pm 
Junior

חיזבאללה לא הושמד ולא קרוב. חטף מכה קשה מאוד, גרעו חלק גדול מהטילים שלו, תיכנן לשמור את הטילים האלו ליום פקודה של התקפה משולבת יחד עם איראן ומה שנשאר מהציר בהסתערות משולבת עם ישראל. התכנית נגדעה בהורדה הדרגתית של בכירים, שנמשכה בביפרים הורדת כל ראשי רדואן והטילים וכו', חיזבאללה אחרי חיסול נסראללה הבין שנזק גדול הוא יכול לגרום אבל כנראה שיקרה לו מה שקרה בעזה, שנה של השמדה טוטאלית של הארגון. העדיף למשוך זמן עד שהנזק יובהר ואיראן תצטרף ב100%. ברור שנשארו לפחות אלפי טילים מדויקים במחסנים ליום פקודה במתקפה משולבת עם איראן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2024 4:22 pm 
Junior

אזעקות במרכז בעקבות ירי מתימן.
בכלל בימים האחרונים הרבה ירי משם שכמעט כולו יורט עוד טרם חדר לארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2024 5:12 pm 
Hall of Famer

הגיע הזמן שאיזה חות יקבל נבוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2024 5:13 pm 
Sophomore

Lakic כתב:
אזעקות במרכז בעקבות ירי מתימן.
בכלל בימים האחרונים הרבה ירי משם שכמעט כולו יורט עוד טרם חדר לארץ.

מאז הפסקת האש מלבנון יש עלייה משמעותית בשיגור כתבמים וירי טילים בליסטיים מתימן .זה כנראה עניין של ימים עד שישראל תתקוף שם פעם נוספת .מספיק טיל אחד לשתק חצי מדינה ולגרום לנתב'ג להיות משותק ובכך למנוע חזרת חברות תעופה מחול' בזמן הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 1:12 pm 
Hall of Famer

שימו לב לחרבו דרבו שמתהווה ביו"ש. אחרי שהרשות הפלסטינית חיסלה לפני כמה ימים את ראש הג'יהאד האיסלמי בג'נין, חמאס פרסם היום כרוז שקורא לכל הארגונים להילחם בה.
אובר אנדר על מתי אנשים נזרקים מהגגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 1:13 pm 
Hall of Famer

יש מידע על הפעולה של צה"ל בצפון הרצועה? היא ממשיכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 1:15 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
יש מידע על הפעולה של צה"ל בצפון הרצועה? היא ממשיכה?

כאן באשקלון אנחנו שומעים לא מעט בומים ורעשי נפץ של הפצצות חיל האויר אבל הרבה פחות ממה שהיה לפני 2-3 שבועות ....בכל מקרה עדיין פועלת שם אוגדה 98

מישהו יודע מה ביבי מחפש בכרתים?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 1:21 pm 
Hall of Famer

מחפש קהילה כמו בחירטאקוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1217 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: