סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ינואר 18, 2025 10:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 611 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 12:25 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
הק'בוצה עשתה משהו נגד אותם אוהדים? תבעה אותם על נזקיה?

לא שידוע לי, אבל הם מתכוונים לתבוע את ההתאחדות. למיטב הבנתי המשפטית, לתבוע את האוהדים על הנזקים, אומר שהם מקבלים את הנזקים.
האוהדים המעורבים הורחקו ממגרשי הכדורגל ע"י המשטרה ומחוייבים להתייצב בתחנת משטרה במהלך משחק ביתי של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 12:27 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
Lakic כתב:
סיבוב + מחזור מאחורינו. ליגה מעניינת השנה.
באר שבע מובילה ב-3 נקודות, מצד אחד היו לה המון משחקי בית - 9 מתוך 14 משחקים. מצד שני הורדה להם נקודה ובוטל להם משחק.
תמונה

רק לי זה מעצבן בעין שהם רושמים "יחס" שערים כשבפועל מדובר בהפרש שערים? אם הדירוג היה לפי יחס שערים, אז ה-26:13 של מכבי ת"א (יחס של 2) היה עדיף על ה-32:18 של בית"ר (יחס של 1.77).

אתה צודק. הביטוי יחס שערים התקבע ונשאר למרות שהפסיק להיות בשימוש בליגה בארץ בעונת 69/70 כבר. עד אז אכן מה שקבע היה יחס שערים ולא הפרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 12:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קרטמן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא שידוע לי, אבל הם מתכוונים לתבוע את ההתאחדות. למיטב הבנתי המשפטית, לתבוע את האוהדים על הנזקים, אומר שהם מקבלים את הנזקים.
האוהדים המעורבים הורחקו ממגרשי הכדורגל ע"י המשטרה ומחוייבים להתייצב בתחנת משטרה במהלך משחק ביתי של הקבוצה.

אני לא מבין בניואנסים המשפטיים, אבל לדעתי קבוצות פשוט מפחדות מהאוהדים שלהן ולכן לא תובעות אותן.
עד שהן לא יעשו את זה, הנושא לא ייפתר ומצידי שהקבוצות ישלמו דרך האף.
אנשים כאלה לא מזיז להם משטרה. הדבר היחיד שיזיז להם זה להישאר בחובות כל החיים ולחיות כשבגדיהם לעורם, ושיגורו באוהל כמו אותו אוהד בית"ר שקרונפיין תבע והיום הוא מרצה נגד האלימות.
תן לי 4-5 מקרים כאלה ותראה איך התופעה יורדת כמו בלון עם חור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 1:03 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
קרטמן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אני לא מבין בניואנסים המשפטיים, אבל לדעתי קבוצות פשוט מפחדות מהאוהדים שלהן ולכן לא תובעות אותן.
עד שהן לא יעשו את זה, הנושא לא ייפתר ומצידי שהקבוצות ישלמו דרך האף.
אנשים כאלה לא מזיז להם משטרה. הדבר היחיד שיזיז להם זה להישאר בחובות כל החיים ולחיות כשבגדיהם לעורם, ושיגורו באוהל כמו אותו אוהד בית"ר שקרונפיין תבע והיום הוא מרצה נגד האלימות.
תן לי 4-5 מקרים כאלה ותראה איך התופעה יורדת כמו בלון עם חור.

אני מסכים איתך, חוץ מהמשפט של "לא מעניין אותם משטרה". לא מעניין אותם כי הם יודעים שלא יעשו להם שום דבר. לא מדובר בעבריינים חסרי פחד מהחוק, הם לא לוקחים חופש בסופשים מעבודתם כחיילים של משפחות פשע. את אותו משפט אפשר להקביל ל-"לא מעניין אותם גזירות כלכליות". פשוט מאוד, לא מעניין אותם ההשלכות, כי הם יודעים שההשלכות מינוריות עד לא קיימות.
לא ממש עושה לי הגיון שאוהד יעצור רגע לפני פריצה או השלכת דברים לדשא ויחשוב שכתוצאה מפעולתו עלול להיגרם נזק כלכלי לקבוצה שעלול להיות מושת עליו.
מה שכן עושה לי היגיון, זה שאם אוהד יידע שלפעולות לא חוקיות יש השלכות משפטיות, הוא לא יעשה אותן. אם החוק יגיד שפריצה או השלכת חפצים או תקיפת אוהדים אומר במרבית הסיכויים מעצר עד תום ההליכים ושנה-שנתיים בכלא, רובם ככולם לא יעשו פעולות כאלה, בדיוק כמו שרובנו יודעים לעצור את עצמנו מלתקוף את מי שמעצבן אותנו בכביש או כמו שרובנו לא הולכים לתקוף הפגנות של הצד הפוליטי הנגדי לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 7:00 pm 
Hall of Famer

לא, לא אמרתי שמעניין אותם ההשלכות הכלכליות על הקבוצות. הדבר היחיד שיעניין אותם זה אם יהיה לזה השלכות כלכליות כבדות על עצמם. אבל בשביל זה צריך שהקבוצות יפסיקו לפחד מהם, ויתבעו להם את הצורה. עד שהן עושות את זה תרשה לי לא לרחם עליהן, כי הן חלק מהבעייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 7:12 pm 
Freshman

הבנתי אותך גם בהודעה הקודמת, התכוונתי שלא יעצרו לחשוב אם תהיה פגיעה כלכלית או לא בקבוצה, שמשם תושלך אליהם בתביעה. לרוב מדובר בתחום אפור שלא ברור אם הפעולה תגרור פגיעה כלכלית או לא. למשל, להבדיל, אנשים עדיין מחזיקים טלפונים בנהיגה למרות שברור להם שקיים סיכוי לענישה כלכלית.
בכל מקרה, אני מסכים עם הכיוון הזה, כמובן שהקבוצות צריכות לתבוע יחידים שגורמים לה להפסדים כלכליים כשהם עוברים על כללים ידועים מראש.
הנקודה שלי הייתה שאתה טועה, לדעתי ולמיטב היכרותי עם עולם האולטראס הישראלי, בכך ש-״משטרה/החוק לא מרתיע אותם״. מרתיע אותם ועוד איך, בגלל זה הם 99% מהזמן שומרים על הפעולות שלהם בתחום בו הם יודעים שהענישה מצד המשטרה/המשפט תהיה מינורית עד לא קיימת. לא מדובר פה באולטראס איטלקי שלא סופר את החוק וסוחר בסמים קשים בתוך היציע ומסתובב עם סכינים בחיפושים אחר אולטראס יריבים.
מבטיח לך בוודאות מוחלטת שאם היה ברור שרף הענישה על פריצה למגרש הוא שנה-שנתיים בכלא, אף אחד לא היה פורץ לדשא במשחק של ב״ש נגד סכנין. כנ״ל לגבי השלכת חפצים/אבוקות לדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 8:10 pm 
Hall of Famer

לא מסכים עם ההשוואה שלך. לצורך העניין, אם להחזקת טלפונים בנהיגה הייתה סנקצייה שגומרת לאדם את החיים מבחינה כלכלית, יחד עם סיכויי תפיסה גדולים כי נניח יש לו מצלמת האח הגדול באוטו - זו כבר השוואה יותר נכונה. כי פה מדובר על מקום סגור ומתועד, ועל נזקים ב-5 ו-6 ספרות.
תנו לי 4-5 מקרים כאלה של חוליגנים גיבורים שיישארו כשבגדיהם לעורם לשארית חייהם. ואז נראה את הגיבורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 8:42 pm 
Freshman

אוקיי. קודם כל - אוהד בית"ר עליו דיברת, לא נתבע על ידי הקבוצה על פגיעה כלכלית או שום דבר שדומה לכך. הוא נתבע אישית, ע"י איציק קורנפיין, ועל כך שהטריד אותו ואת אשתו באופן אישי, במקומות ציבוריים רבים, כולל ובעיקר מתחת לביתם, תוך הכפשת שמם והוצאת דיבתם וצעקות למגפון כשכל שכונת המגורים שומעת שכללו הטרדות מיניות מובהקות. זאת לא תביעה מעולם הכדורגל.

צריך להבין גם מאיפה נובע החשש של המועדונים להתעסק עם דברים כאלה. קודם כל, אם מכבי ת"א למשל, תתבע אוהד שזרק חפץ למגרש על 30-50 אלף שקל (אלה בערך העונשים שמקבלות הקבוצות, ממש לא "גומרים לאדם את החיים מבחינה כלכלית"), היא מסתכנת בחרם צרכנים או מחאת צרכנים שכנראה תעלה לה הרבה-הרבה-הרבה יותר. שנית, היא תצטרך להסביר במשפט למה אותו אוהד נתבע, ועשרות/מאות/אלפי מקרים קודמים לא, ויהיה לה קושי משפטי להסביר דבר כזה.
אגב, אותה מכבי ת"א אכן תבעה לפני שנתיים שני אוהדים (אין לי מושג מה התקדם בנושא מאז, הם גם טענו שזו רק ההתחלה של תביעות מסוג זה ומאז לא שמענו על דבר דומה) על סך של 125 אלף שח כל אחד, בגין זריקת חפצים במשחק גביע קונפרנס. הסכום יחסית גבוה כי הקנסות במפעלי אופ"א גדולים יותר, וכי מכבי הוסיפה סעיפים של פגיעה תדמיתית ואמון הציבור וכיוצ"ב, שיהיה לה כמעט בלתי אפשרי להוכיח במשפט.
גם אם תתקבל תביעה כזו, בית המשפט לרוב מאפשר פריסת תשלומים נדיבה כשמדובר ביחיד חסר יכולות כלכליות מול תאגיד ענק. אף חוליגן לא יישאר רק עם בגדיו לעורו בגלל השלכת חפצים או פריצה לדשא, לא לשארית חייו ולא לשארית השנה שאחריה.

ושורה תחתונה והכי חשובה מבחינתי - ממש לא תפקידו של מועדון כדורגל לרדוף אחרי פורעים, גם לא משפטית. זה תפקיד של משטרת ישראל. אותו גוף שגם אחראי על הסדר במגרשים וגם בעל מונופול לקביעת דרישות האבטחה במגרשים. המחלקה המשפטית של קבוצת כדורגל לא צריכה לשבת מול סרטוני אבטחה ולשלוף משם פרצופים לתביעות. משטרת ישראל צריכה, חייבת, להיות זו שמטפלת בפורעים כאלה, כנסת ישראל צריכה לחוקק חוקים עם רפי ענישה מרתיעים, ומערכת המשפט צריכה לשפוט אותם בהתאם לחוקים אלה.
לכל אלה צריכות להיות מופנות תלונותיך, לא למועדוני כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2024 12:05 am 
Hall of Famer

אבל הקטע מול קורנפיין נבע ממעשיו כמנהל בית"ר ומאוהד שהיה חלק מלה פמיליה ואוהד אלים באופן כללי.
והנה תראה מה תביעה שאיימה להוריד אותו מנכסיו עשתה לו.
אין הבדל בינו לבין אוהד אלים אחר. תבע אותם עד העצם ובואו נראה אותם גיבורים.

"אף אוהד לא יישאר כשבגדיו לעורו" - ראה למעלה.

ולגבי משטרת ישראל ובתי המשפט כבר אמרתי. לאוהדים האלימים זה מזיז הרבה פחות מהכסף בכיס שלהם.

ואחרון חביב, "הקבוצות חוששות מחרם צרכנים" - חחחחח מה??
מיהם אותם צרכנים? אוהדים אלימים אחרים? כי אלה הלא אלימים רק ישמחו אם האלימים יצאו מהיציעים. הם לא יחרימו ולא נעליים.
ואם הקבוצה חוששת מחרם צרכנים או מה שזה לא יהיה של אוהדים אלימים, אז איי רסט מיי קייס, הוכחת בדיוק את מה שאני אומר ומצידי שהקבוצה שמפחדת מהאוהדים האלימים שלה תשלם דרך האף. אין לי שום אמפתיה כלפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2024 12:36 am 
Freshman

חוששות מחרם צרכנים של ארגוני האוהדים, כן. אתה יכול לחחחח עד מחר, מה לעשות שזו העובדה, אם אנחנו מסכימים על סיבותיהם או שלא. זה לא תחום של שחור או לבן, ואתה קצת מפריז בהגדרותיך לאוהדים אלימים. אלפי אוהדים באירופה זורקים אבוקות למגרש ואף אחד לא קורא להם עבריינים שיש לתבוע. החוקים כאן אחרים, וכבר הסכמתי לחלוטין שיש לפעול נגד אותם אנשים, אבל העובדה היא שארגוני האוהדים לא יקבלו בעין יפה תביעות של מועדון נגד אוהדים שלהם. מה לעשות שלא כולן מכבי פ"ת והקבוצות שמקבלות תמיכה ביציעים מאותם ארגוני אוהדים מכירות בחשיבות התמיכה הזאת.

לגבי משטרת ישראל, אחלה שכבר אמרת, אבל אני כבר הסברתי. אתה טועה כאן ובענק, בוודאות. ניכר היטב מדבריך שאינך מכיר את הנפשות הפועלות. לא מדובר בעבריינים חסרי פחד. אנחנו לא באיטליה. את הפחד מהחוק אתה יכול לראות בכל פעם שחבורת שוטרים מחליטה להוציא את זעמה על אותם אוהדים. אף אחד לא מעז לתקוף אותם, אותם "עבריינים חסרי פחד" בורחים מהשוטרים כמו שהיו בורחים ממחבלים.
אין עבריינים גדולים במגרשי כדורגל בישראל. אף אחד שם לא היה מוכן להסתכן במשהו שעלול לעלות לו בשנה בכלא. אף אחד.
כרגע אין להם פחד מכלא, כי הם יודעים שאף אחד לא הלך לכלא על זריקת חפצים או על פריצה לדשא. אם החוק והעונשים היו שונים, גם התנהגות אותם אוהדים הייתה שונה.

לגבי מקרה קורנפיין - שוב, מכל בחינה שהיא, זה לא קשור לזה שמעשיו מחוץ למגרש ומול ביתו של קורנפיין נבעו מפועלם בכדורגל. המעשים והעבירות לא קשורים לכדורגל. אתה מבקש מהקבוצות לתבוע אוהדים שגורמים להם נזקים כלכליים, ונותן כדוגמא מקרה פרטי של פגיעת דיבה והשמצה והטרדה מינית שהתרחשו ללא חיבור למגרשי הכדורגל וללא קשר לפגיעה כלכלית במאן דהוא. אין שום קשר בין הקריאה שלך לקבוצות למקרה הזה, שום קשר. אם היית מבקש מאריאל הרוש למשל, שיתבע אישית את האוהדים שקיללו וירקו עליו בשבת האחרונה, היה קשר לדוגמא שנתת.
ושוב, המקרה של אותו אוהד בית"ר ייחודי כי התובע הוא אדם פרטי ולא תאגיד כלכלי. לכן הושת עליו סכום פיצויים גבוה, לכן הוא לא יכל לקבל פריסת תשלומים נוחה.
אגב, קורנפיין ויתר לו בסופו של דבר ולא דרש ממנו שקל אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2024 12:44 am 
Junior

החרם של ארגון של אוהדי מכבי ת"א הוביל אותם למשוך את התביעה כנגד האוהד ההוא. אבל האוהד ההוא לגמרי נרגע מאז. על אף משיכת התביעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2024 12:47 am 
Hall of Famer

לא מדויק, קורנפיין והוא הסכימו על 50000 שקל תרומה לאיזשהו ארגון נגד אלימות או משהו כזה. אבל לפני זה כשפסק הדין היה חי וקיים הוא נאלץ לשבת שבועות באוהל מול הבית של קורנפיין ולהתחנן שיסלח לו.
והיום הוא מרצה נגד אלימות.
זה היה אוהד גזען ואלים שהיה מסובך עם משטרה ובתי משפט וזה לא הזיז לו. אבל הפרוספקט של לחיות כל החיים כעני מרוד ורדוף חובות הרעיד אותו עד כדי מהפך (ובוא, גם לשבת באוהל ברחוב בלילות ירושלמים באוקטובר זה סיבה מספקת לרעוד...)
על זה אני מדבר. פחות משנה לי הנסיבות מסביב. זה הדבר היחיד שבאמת מזיז. וגם אם לא כל אוהד אלים יעבור מהפך כזה, מספיק לי שהוא יפחיד כמה עשרות או מאות אחרים.

אז אם הנסיבות אומרות שהקבוצות מפחדות מהאוהדים שלהן, אז אני אכן מחחחחחח עד מחר, ואין לי שום אמפתיה לקבוצות. שימו את הצ'קים בדואר.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' דצמבר 18, 2024 12:54 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2024 12:48 am 
Hall of Famer

בינתיים דיבורים על כך שיש חשש מבלגאנים במשחק בין סכנין לב"ש במחזור הבא שיערך בעכו, מצד אוהדי סכנין לאוהדי ב"ש זכר לאירועים בסיבוב הקודם בטרנר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 1:36 pm 
Freshman

oren_80 כתב:
בינתיים דיבורים על כך שיש חשש מבלגאנים במשחק בין סכנין לב"ש במחזור הבא שיערך בעכו, מצד אוהדי סכנין לאוהדי ב"ש זכר לאירועים בסיבוב הקודם בטרנר

והיום הוחלט שלא יותר קהל חוץ במשחקים בין שתי הקבוצות העונה, החלטה מבורכת לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 4:32 pm 
Junior

חבל שאין אותה בעוד כמה התמודדויות (גם בכדורסל).
בעיקר בדרבי התל אביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 4:37 pm 
Freshman

רק שבכדורסל 99% מהבעיות נבעו מקהל הבית במנורה/שלמה, לא מקהל החוץ. לא הייתי ממהר למנוע קהל בגלל מקרה חד פעמי של זריקת אבוקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 4:39 pm 
Junior

קרטמן כתב:
רק שבכדורסל 99% מהבעיות נבעו מקהל הבית במנורה/שלמה, לא מקהל החוץ. לא הייתי ממהר למנוע קהל בגלל מקרה חד פעמי של זריקת אבוקות.

איזה בעיות גרמו הקהל של מכבי במנורה?
הבעיה היתה רק האבוקות של אוהדי הפועל וזריקת חפצים על האוהדים ביציע שמתחתיהם.
חלק מאוהדי מכבי גם התנהגו מגעיל (היו שם יריקות לכיוון ינאי ואולי גם זריקת מטבעות) אבל לא משהו שהפריע להתנהלות המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 4:57 pm 
Freshman

אתה לא חושב שיריקות וזריקות חפצים על ספסל של קבוצה מפריע להתנהלות במשחק של אותה קבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 5:01 pm 
Junior

קרטמן כתב:
אתה לא חושב שיריקות וזריקות חפצים על ספסל של קבוצה מפריע להתנהלות במשחק של אותה קבוצה?

כנראה שמפריע אבל זה (לצערי) לא משהו נדיר במחוזות הכדורסל באירופה.
לא חושב שזה בר השוואה להדלקת אבוקות באולם סגור וזריקת חפצים על הקהל השני ואתה כתבת שעיקר הבלגן היה בגלל הקהל הביתי ועל הנקודה הזאת חלקתי.
במנורה הקהל הביתי היה גם בעייתי אבל בטח לא עיקר הבעיה.
מרשה לעצמי להניח שבלי האבוקות של קהל החוץ, מה שהקהל הביתי עשה לא היה מפסיק את המשחק ולא היה מדובר בשום מקום למעט הפורום פה והטוויטר של עופר ינאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 5:01 pm 
Junior

קרטמן כתב:
oren_80 כתב:

והיום הוחלט שלא יותר קהל חוץ במשחקים בין שתי הקבוצות העונה, החלטה מבורכת לטעמי.

זה מדרון חלקלק מאוד. התחילו בבית"ר נגד סכנין, עכשיו ב"ש נגד סכנין, עוד כמה עונות זה יתחיל להיות גם בדרבים ועוד.
למה לעבוד קשה, אפשר לעשות עבודה קלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 5:17 pm 
Freshman

לא יודע מה חלקלק פה, לא רואה בזה שום אסון שבמשחקים נפיצים יוחלט שאין קהל חוץ. זאת פרקטיקה נהוגה בהרבה מקומות באירופה.
לא חושב שמישהו צריך "לעבוד קשה" בשביל למנוע התנגשויות בין אלפי אנשים, לא חושב שהמשטרה באמת יכולה למנוע בעיות בעבודה קשה כי אי אפשר גם בעבודה סיזיפית להעמיד עשרות אלפי שוטרים ברדיוס של קילומטרים מהאצטדיונים, לא חושב שהעבודה הקשה תהיה כלכלית לקבוצות המארחות שצריכות לשלם על האבטחה הקשה הזאת, ולא חושב שהמראות היפים של צהוב-קצת אדום ולהיפך ביציעים שווים את המכות האיומות שחוטפים בני נוער מסכנים בסביבת האצטדיון בכל דרבי מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 7:11 pm 
Junior

מי מחליט מה נפיץ? אתמול בית"ר - סכנין נפיץ, היום ב"ש - סכנין נפיץ, עוד מעט דרבי יהיה נפיץ. לאט לאט.
אתה מפליא אותי, כאילו אתה לא יודע איך הדברים עובדים פה במדינה.
אתה הולך למגרשי ספורט או שהדברים האלה מפריעים לך מהכורסא בבית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 7:18 pm 
Freshman

מבחינתי המנהלת צריכה להחליט מה נפיץ. כמו שכתבתי, אני בהחלט חושב שהדרבי נפיץ.
הייתי הולך למגרשי ספורט בארץ במשך הרבה שנים. סתם מאהבת ספורט, לא מאהדה לאף קבוצה. הפסקתי ללכת בגלל כל הנפיצות הלא נעימה הזאת. הלכתי למשחק אחד בשנים האחרונות, בשביל להצטרף לחבר שהגיע לביקור קצר אחרי שנים רבות בחו"ל, והסכמתי ללכת איתו רק למשחק של מכבי ת"א נגד מכבי חיפה בטדי, ורק בגלל שידעתי ששם לא תהיה שום נפיצות כי לא היה קהל חוץ (עונש למכבי חיפה מהעונה שעברה).
אז כן, הדברים האלה, או בשמם האחר, עשרות חוליגנים שמתנפלים על 2-3 נערים, שעתיים-שלוש לפני המשחק, 2-3 ק"מ מהאצטדיון, הפריעו לי במבט ראשון ולא מהכורסא. קרא לי מוזר שאני מעדיף לא לחזות בדברים כאלה ושאני מעדיף שדברים כאלה יימנעו גם במחיר הנורא של איסור קהל חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 4:03 am 
Junior

אין פה תקשורת ספורט, אז לפחות בואו נצחק,
עומרי קנדה עם סיפור קורע על גוטמן, שכטר ורועי גורדנה (1:44)
https://x.com/yossizoo/status/1869699690889155017

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 4:31 am 
Freshman

בחיי שאם שומעים בלי תמונה אז אי אפשר להבדיל בין עומרי קנדה האמיתי ועומרי קנדה מבובה של לילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 611 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: